Kızlar merhaba ne zamandır giremedim3 haftadır raporluyum yatıyorum iş gidemiyorum. İlk önce kahverengi çamur gibi sonra da pembe kanamam oldu günlerdir yatıyorum tuvalet dışında kalkmam yasak. 45 gün daha rapor verdi doktorum kesede yırtık varmış iğne ve progestana devam ediyoruz. Bebişim iyi şok şükür 9+6 olduk haftaya ikili test ve 2. Düzey ultrasona girecek inş. Girenler temiz sonucununalanlar olmuş darısı başımıza inş.
Allah yardimciniz olsum canim. İnsallah 12. Haftadan sonra hersey yoluna girer. Onemli olan bebek iyi olsun sende yat bol bol
Maşallah size canım, Gözünaydın. Ay Geçen kontrolde benim dr.da çok yoğundu, hızlıca baktı. Insan sinir oluyo, gerci biz saatlerce baksak doyamayiz bebislerimize:)Doktor amcamiz cok yogundu bizle cok ilgilenmediCinsiyete bakmadi bile belli olmaz dedi :-/ Ama cooook şükür ikili testimiz temiz cikti ve bebisimde gayet hareketli ve kocaman olmustu masallahhhh ..
Tşk ederim cvp verdiğin içinSon adetine göre hesapla canım. Bebek bi ileri bi geri olacak zamanla onu düşünme
Cnm geçmiş olsun rabbim bebelerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.inşKızlar merhaba ne zamandır giremedim3 haftadır raporluyum yatıyorum iş gidemiyorum. İlk önce kahverengi çamur gibi sonra da pembe kanamam oldu günlerdir yatıyorum tuvalet dışında kalkmam yasak. 45 gün daha rapor verdi doktorum kesede yırtık varmış iğne ve progestana devam ediyoruz. Bebişim iyi şok şükür 9+6 olduk haftaya ikili test ve 2. Düzey ultrasona girecek inş. Girenler temiz sonucununalanlar olmuş darısı başımıza inş.
Hadi geçmiş olsun canım iyi olsunlarda biz beklerizDoktor amcamiz cok yogundu bizle cok ilgilenmediCinsiyete bakmadi bile belli olmaz dedi :-/ Ama cooook şükür ikili testimiz temiz cikti ve bebisimde gayet hareketli ve kocaman olmustu masallahhhh ..
geçmiş olsun canım sakın yorma kendini dinlen hepimiz lekelenme yasadik 3 aydan sonra atlatcan inşallah bebeğin seni birakmaz merak etmeKızlar merhaba ne zamandır giremedim3 haftadır raporluyum yatıyorum iş gidemiyorum. İlk önce kahverengi çamur gibi sonra da pembe kanamam oldu günlerdir yatıyorum tuvalet dışında kalkmam yasak. 45 gün daha rapor verdi doktorum kesede yırtık varmış iğne ve progestana devam ediyoruz. Bebişim iyi şok şükür 9+6 olduk haftaya ikili test ve 2. Düzey ultrasona girecek inş. Girenler temiz sonucununalanlar olmuş darısı başımıza inş.
Cnm geçmiş olsun rabbim bebelerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.inş
geçmiş olsun canım sakın yorma kendini dinlen hepimiz lekelenme yasadik 3 aydan sonra atlatcan inşallah bebeğin seni birakmaz merak etme
Dr lar gene adete gore hesaplıyo sende oyle yap zaten arada 4 gun var cok da fark yok en ıyısı adete gore hesaplaUltrasona göre bnimki dün 9+2 di bnim adete göre 9+6 şimdi hangisine göre alcm
Hayırlı olsun canım pekı bişiler yapmişmiıydın testle falan mı kaldın hamıleKizlaaaaaar:) cok guzeldi bebisimiz iyi cok sukur kipir kipir masallah:) doktor kiz dedi ama bir ay sonra daha net belli olur dedi. Nuba gore soyledi.
Gözünaydın canım. Darısı başımıza.Kizlaaaaaar:) cok guzeldi bebisimiz iyi cok sukur kipir kipir masallah:) doktor kiz dedi ama bir ay sonra daha net belli olur dedi. Nuba gore soyledi.
İşallah saglıklıdır bebiş sende mı yum testıyle hamile kaldınMerhabalar :) uzun zamandır giremiyorum internet problemi yüzünden. Cumartesi randevum vardı dr çok ilgili sağolsun tam 15dk izledik :) ikili test istemediğim için haftaya pazartesi tekrar çağırdı. Burun kemiğini kontrol edecek. Down sendromlularda burunda bi kemik olmazmış ona bakacak. Cinsiyetimiz çok yüksek ihtimalle kız :) pazartesi netleşecek inşaallahAl_pi :)
Kemik gelişimi tam haftamla uyumlu ama boy yönünden 1 hafta öne attı kuzu
Çok sevindim canım keske cinsiyet icinde biseyler deseydi bidahaki randevun ne zamanDoktor amcamiz cok yogundu bizle cok ilgilenmediCinsiyete bakmadi bile belli olmaz dedi :-/ Ama cooook şükür ikili testimiz temiz cikti ve bebisimde gayet hareketli ve kocaman olmustu masallahhhh ..
o Gozunaydin canim.. kucaginada almak nasip olsun..:)Doktor amcamiz cok yogundu bizle cok ilgilenmediCinsiyete bakmadi bile belli olmaz dedi :-/ Ama cooook şükür ikili testimiz temiz cikti ve bebisimde gayet hareketli ve kocaman olmustu masallahhhh ..
Prenses geliyor desene .. Hadi masallah giden cinsiyetini ögreniyor biz cok bekleyeecgiz gibi :-/Kizlaaaaaar:) cok guzeldi bebisimiz iyi cok sukur kipir kipir masallah:) doktor kiz dedi ama bir ay sonra daha net belli olur dedi. Nuba gore soyledi.
Maşallah canım ne güzel haberler hayırlı olsun kızçen saglıkla dogsunMerhabalar :) uzun zamandır giremiyorum internet problemi yüzünden. Cumartesi randevum vardı dr çok ilgili sağolsun tam 15dk izledik :) ikili test istemediğim için haftaya pazartesi tekrar çağırdı. Burun kemiğini kontrol edecek. Down sendromlularda burunda bi kemik olmazmış ona bakacak. Cinsiyetimiz çok yüksek ihtimalle kız :) pazartesi netleşecek inşaallahAl_pi :)
Kemik gelişimi tam haftamla uyumlu ama boy yönünden 1 hafta öne attı kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?