2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba ne zamandır giremedim 3 haftadır raporluyum yatıyorum iş gidemiyorum. İlk önce kahverengi çamur gibi sonra da pembe kanamam oldu günlerdir yatıyorum tuvalet dışında kalkmam yasak. 45 gün daha rapor verdi doktorum kesede yırtık varmış iğne ve progestana devam ediyoruz. Bebişim iyi şok şükür 9+6 olduk haftaya ikili test ve 2. Düzey ultrasona girecek inş. Girenler temiz sonucununalanlar olmuş darısı başımıza inş.

Allah yardimciniz olsum canim. İnsallah 12. Haftadan sonra hersey yoluna girer. Onemli olan bebek iyi olsun sende yat bol bol

Doktor amcamiz cok yogundu bizle cok ilgilenmedi Cinsiyete bakmadi bile belli olmaz dedi :-/ Ama cooook şükür ikili testimiz temiz cikti ve bebisimde gayet hareketli ve kocaman olmustu masallahhhh ..
Maşallah size canım, Gözünaydın. Ay Geçen kontrolde benim dr.da çok yoğundu, hızlıca baktı. Insan sinir oluyo, gerci biz saatlerce baksak doyamayiz bebislerimize:)

Cnm geçmiş olsun rabbim bebelerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.inş

Doktor amcamiz cok yogundu bizle cok ilgilenmedi Cinsiyete bakmadi bile belli olmaz dedi :-/ Ama cooook şükür ikili testimiz temiz cikti ve bebisimde gayet hareketli ve kocaman olmustu masallahhhh ..
Hadi geçmiş olsun canım iyi olsunlarda biz bekleriz

geçmiş olsun canım sakın yorma kendini dinlen hepimiz lekelenme yasadik 3 aydan sonra atlatcan inşallah bebeğin seni birakmaz merak etme

geçmiş olsun canım sakın yorma kendini dinlen hepimiz lekelenme yasadik 3 aydan sonra atlatcan inşallah bebeğin seni birakmaz merak etme

Amin canım benim çık teşekkür ederim. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza Almayı nasip etsin inş

Kizlaaaaaar:) cok guzeldi bebisimiz iyi cok sukur kipir kipir masallah:) doktor kiz dedi ama bir ay sonra daha net belli olur dedi. Nuba gore soyledi.
Hayırlı olsun canım pekı bişiler yapmişmiıydın testle falan mı kaldın hamıle

Kizlaaaaaar:) cok guzeldi bebisimiz iyi cok sukur kipir kipir masallah:) doktor kiz dedi ama bir ay sonra daha net belli olur dedi. Nuba gore soyledi.
Gözünaydın canım. Darısı başımıza.

İşallah saglıklıdır bebiş sende mı yum testıyle hamile kaldın

Çok sevindim canım keske cinsiyet icinde biseyler deseydi bidahaki randevun ne zaman

Prenses geliyor desene .. Hadi masallah giden cinsiyetini ögreniyor biz cok bekleyeecgiz gibi :-/

Maşallah canım ne güzel haberler hayırlı olsun kızçen saglıkla dogsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…