2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor amcamiz cok yogundu bizle cok ilgilenmedi Cinsiyete bakmadi bile belli olmaz dedi :-/ Ama cooook şükür ikili testimiz temiz cikti ve bebisimde gayet hareketli ve kocaman olmustu masallahhhh ..
Gözün aydın tatlım darısı bizlerin başına.. İnşaAllah bizlerin sonuçlarıda güzel çıkar.. drun bebegin uzunluğu için bişey dedimi? Kaç cm şuan??

Gözün aydın tatlım darısı bizlerin başına.. İnşaAllah bizlerin sonuçlarıda güzel çıkar.. drun bebegin uzunluğu için bişey dedimi? Kaç cm şuan??
Söyledide ben o sirada bebege bakmakla mesguldum usg de hep yaziyordu bende eve gelince gordum usg kagidinda hic bisi yazmiyor :) Ama haftasiyla uyumlu dedi o kadar..

x
İki hafta sonra sende ogrenirsin canim..aslinda dikkatli baksa bi tahminde bulunurdu ama olsun saglikli olsunlarda ya kiz olcak ya erkek baska secenek yok..:))
Canim sadece merak yoksa ben hep diyorum Allahtan evlat istedim ben kiz erkek demedim hic o yuzden Rabbim bu duyguyu seneler sonra nasip etti ya baska ne isterim saglikli olsun yeter..

Söyledide ben o sirada bebege bakmakla mesguldum usg de hep yaziyordu bende eve gelince gordum usg kagidinda hic bisi yazmiyor :) Ama haftasiyla uyumlu dedi o kadar..
:) benimki 6 cm.. cok mu büyük diye kafama takildi..ayyy takintili bi hale geldim.. kücük olsa niye kücük büyük olsa niye büyük.. anne olmak gercekten zor galiba.. InsaaAllah bende cuma günü ikili testen güzel bir sonuc alirimm..

Canim sadece merak yoksa ben hep diyorum Allahtan evlat istedim ben kiz erkek demedim hic o yuzden Rabbim bu duyguyu seneler sonra nasip etti ya baska ne isterim saglikli olsun yeter..
benim icinde öyle iyi bari 2 hafta demis benim daha uzun bunlar kızda nazlaniyor gibi geldi bana :)

Doktor amcamiz cok yogundu bizle cok ilgilenmedi Cinsiyete bakmadi bile belli olmaz dedi :-/ Ama cooook şükür ikili testimiz temiz cikti ve bebisimde gayet hareketli ve kocaman olmustu masallahhhh ..

Kizlaaaaaar:) cok guzeldi bebisimiz iyi cok sukur kipir kipir masallah:) doktor kiz dedi ama bir ay sonra daha net belli olur dedi. Nuba gore soyledi.

Ayy sizleri beklerken uyumuş kalmışım hadi gözünüz aydın Al_pi canım testin iyi cikmisyaaa gerisi hiç önemli değil cok şükür canım @SMHN canim gözün aydin prenses geliyo demek cok sevindiiiimm

İlk cocuk mu allah sagljkla kucagına versın
Evet canim Allah nasip ederse ilk cocuk .. Amin hepimize insallah ..
benim icinde öyle iyi bari 2 hafta demis benim daha uzun bunlar kızda nazlaniyor gibi geldi bana :)

Yerim ben onlari ya benimki nazlanmadi ki heryeride acikti duzde donmustu :) Ama doktor sagolsun belli olmaz dedi bakmadi :-/

Evet canim Allah nasip ederse ilk cocuk .. Amin hepimize insallah ..

Yerim ben onlari ya benimki nazlanmadi ki heryeride acikti duzde donmustu :) Ama doktor sagolsun belli olmaz dedi bakmadi :-/
Bazı doktorlar emin olmadan söylemek istiyor, sanırım senin doktorun da onlardan. Yoksa bence kesin anlamıştır :) Bu arada gözün aydın , ne güzel herşey yolunda. İnşallah bizim testler de yüzümüzü güldürür.

Aynen oyle canim bende 4 senelik evliyimAllah nasip ederse yeni anne olucam..ben cinsiyetini inanirmisin hic merak etmedim..benide meraklandrmadi kuzum gosterdi pipisi..:)) hayirli evlat olsunlar insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…