Demedi bisi ya bakmadi bile belli olmaz daha dedi gıcık doktor :)) Ama 2 hafta sonra yine cagirdi ..Çok sevindim canım keske cinsiyet icinde biseyler deseydi bidahaki randevun ne zaman
Hayırlı olsun canım maşallahKizlaaaaaar:) cok guzeldi bebisimiz iyi cok sukur kipir kipir masallah:) doktor kiz dedi ama bir ay sonra daha net belli olur dedi. Nuba gore soyledi.
Neyse ki 2hafta sonraya cagırmıs artık ozaman baya buyumus olucak kuzu %100 kesin bi tahmin yapar olsun annesi iyiymisya en güzel haber buDemedi bisi ya bakmadi bile belli olmaz daha dedi gıcık doktor :)) Ama 2 hafta sonra yine cagirdi ..
Gözün aydın tatlım darısı bizlerin başına.. İnşaAllah bizlerin sonuçlarıda güzel çıkar.. drun bebegin uzunluğu için bişey dedimi? Kaç cm şuan??Doktor amcamiz cok yogundu bizle cok ilgilenmediCinsiyete bakmadi bile belli olmaz dedi :-/ Ama cooook şükür ikili testimiz temiz cikti ve bebisimde gayet hareketli ve kocaman olmustu masallahhhh ..
Yok benim doğal. 5aylık evliyken kaldımİşallah saglıklıdır bebiş sende mı yum testıyle hamile kaldın
xPrenses geliyor desene .. Hadi masallah giden cinsiyetini ögreniyor biz cok bekleyeecgiz gibi :- /
Söyledide ben o sirada bebege bakmakla mesguldum usg de hep yaziyordu bende eve gelince gordum usg kagidinda hic bisi yazmiyor :) Ama haftasiyla uyumlu dedi o kadar..Gözün aydın tatlım darısı bizlerin başına.. İnşaAllah bizlerin sonuçlarıda güzel çıkar.. drun bebegin uzunluğu için bişey dedimi? Kaç cm şuan??
Canim sadece merak yoksa ben hep diyorum Allahtan evlat istedim ben kiz erkek demedim hic o yuzden Rabbim bu duyguyu seneler sonra nasip etti ya baska ne isterim saglikli olsun yeter..x
İki hafta sonra sende ogrenirsin canim..aslinda dikkatli baksa bi tahminde bulunurdu ama olsun saglikli olsunlarda ya kiz olcak ya erkek baska secenek yok..:))
Allah bağişlasın ilk cocuk demekkı rabbım saglıkla kucagına versınYok benim doğal. 5aylık evliyken kaldım
:) benimki 6 cm.. cok mu büyük diye kafama takildi..ayyy takintili bi hale geldim.. kücük olsa niye kücük büyük olsa niye büyük.. anne olmak gercekten zor galiba.. InsaaAllah bende cuma günü ikili testen güzel bir sonuc alirimm..Söyledide ben o sirada bebege bakmakla mesguldum usg de hep yaziyordu bende eve gelince gordum usg kagidinda hic bisi yazmiyor :) Ama haftasiyla uyumlu dedi o kadar..
İlk cocuk mu allah sagljkla kucagına versınCanim sadece merak yoksa ben hep diyorum Allahtan evlat istedim ben kiz erkek demedim hic o yuzden Rabbim bu duyguyu seneler sonra nasip etti ya baska ne isterim saglikli olsun yeter..
benim icinde öyle iyi bari 2 hafta demis benim daha uzun bunlar kızda nazlaniyor gibi geldi bana :)Canim sadece merak yoksa ben hep diyorum Allahtan evlat istedim ben kiz erkek demedim hic o yuzden Rabbim bu duyguyu seneler sonra nasip etti ya baska ne isterim saglikli olsun yeter..
Doktor amcamiz cok yogundu bizle cok ilgilenmediCinsiyete bakmadi bile belli olmaz dedi :-/ Ama cooook şükür ikili testimiz temiz cikti ve bebisimde gayet hareketli ve kocaman olmustu masallahhhh ..
Kizlaaaaaar:) cok guzeldi bebisimiz iyi cok sukur kipir kipir masallah:) doktor kiz dedi ama bir ay sonra daha net belli olur dedi. Nuba gore soyledi.
Evet canim Allah nasip ederse ilk cocuk .. Amin hepimize insallah ..İlk cocuk mu allah sagljkla kucagına versın
benim icinde öyle iyi bari 2 hafta demis benim daha uzun bunlar kızda nazlaniyor gibi geldi bana :)
Bazı doktorlar emin olmadan söylemek istiyor, sanırım senin doktorun da onlardan. Yoksa bence kesin anlamıştır :) Bu arada gözün aydın , ne güzel herşey yolunda. İnşallah bizim testler de yüzümüzü güldürür.Evet canim Allah nasip ederse ilk cocuk .. Amin hepimize insallah ..
Yerim ben onlari ya benimki nazlanmadi ki heryeride acikti duzde donmustu :) Ama doktor sagolsun belli olmaz dedi bakmadi :-/
Dr lar gene adete gore hesaplıyo sende oyle yap zaten arada 4 gun var cok da fark yok en ıyısı adete gore hesapla
Tm cnm senin sat ne zamanDr lar gene adete gore hesaplıyo sende oyle yap zaten arada 4 gun var cok da fark yok en ıyısı adete gore hesapla
nasılsınız hanımefendi son durumunuz nedir acaba beiş iyi mi :)İnşallah duyarız benimki ikinci gebelik ilki de düşükle sonuclandı insan korkuyor haliyle haberleşelim mıtlaka
Evet ilk. Amiin Allah cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallahAllah bağişlasın ilk cocuk demekkı rabbım saglıkla kucagına versın
Aynen oyle canim bende 4 senelik evliyimAllah nasip ederse yeni anne olucam..ben cinsiyetini inanirmisin hic merak etmedim..benide meraklandrmadi kuzum gosterdi pipisi..:)) hayirli evlat olsunlar insaAllahCanim sadece merak yoksa ben hep diyorum Allahtan evlat istedim ben kiz erkek demedim hic o yuzden Rabbim bu duyguyu seneler sonra nasip etti ya baska ne isterim saglikli olsun yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?