2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba bende inşallah temmuz annesi olabilicem perşembe günü belli olucak 8 haftalıkken kontrole gittim kese içinde yolk kesesi var ama bebek yok umarım geç yumurtlamadan dolayı böyledir diye dua ediyorum Allahım hayırlısı neyse onu versin dua etmekten başka carem yok suanda inşallah sizler bebişlerinizi sağ sağlim kucağınıza alabilrsiniz.

Amin canim
İnsaAllah sende saglikla gor kuzunu..

Doktor amcamiz cok yogundu bizle cok ilgilenmedi Cinsiyete bakmadi bile belli olmaz dedi :-/ Ama cooook şükür ikili testimiz temiz cikti ve bebisimde gayet hareketli ve kocaman olmustu masallahhhh ..

Hayırlı olsun canım..maşallah.. darısı bizlerin ikili test sonuçlarına inşallah....sağlıklı, hayırlı evlat olsun da cinsiyet mühim değil canım..

Kizlar hepinizden bir sey isteyecegim; eger yaparsaniz ne mutlu bana. Biliyorsunuz dun doktorum bebegimin ensesinde odem oldugunu soyledi, bu gecici de olabiliyor kalici da. Yarin ikili testim var, daha detayli bilgiye sahip olacagim. Lutfen dua eder misiniz bebegim icin? Kotu bir sey olma ihtimali bile beni mahveden bir dusunceyken dunden beri yasayan bir oluyum sanki. Insallah hepimizin bebekleri saglikla dunyaya gelir.

Tabiki dua ederiz canim etmez olurmuyum kendi adima cok dua edecegim insallah gecici bir durumdur .. Ikili testin sonucu icin bir hafta bekleyeceksin sanirim gecmez sana zaman simdi send uzulme dua et insallah temiz sonuclar alirsin canim..

İnsallah temiz sonuclar alacaksın canım gonlunu ferah tut

Kızlar sabah dedigim gibi saglık ocagına gtmiştim sünizit demisti ve rapor yazmıştı biraz öncede kadın dogumcuma gittim sonuclarımı gösterdim once şekerin 103 cıkmasına aksam tatlı yemem sebebiyle tekrar istedi.hastalıgım icin kulak burun bogaza yonlendırdı faranjitolmuşum augmentin1000 ve parol verdi.bir de gitmisken ultrasona soktu dr önce masallah sora da yorum yapar mısınız teyzeleri

Eklentiler

• IMG_3876.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 83
Tabiki Tatlim ilk yazdginda da dua ettim ederim de..Allah tamamina hayirlisi ile erdrsin

Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde sana bağışlasın canım.Biliyorum zor ama kendini fazla uzmemeye çalış. Bebişin de etkilenmesin.Hersey güzel olsun inşallah.

merhaba arkadaşlar burası baya aktif bir topik olmuş..Maşallah listeniz bile yapılmış. Adet tarihime göre 10 ağustos görünüyor doğumum ama sezeryan olacağı için temmuz sonu doğum gerçekleşir diye düşünüyoum (Allahın izniyle) kısaca benide listeye alın please

Geçmiş olsun canım, bebişine maşallah

Bende dua ederim. Üzülme demek boş biliyorum ama içini ferah tut en azından dua etmek lazım... Kaç tane arkadaşım var bu tip haberler alıp aminosentez yaptırıp bebeklerini sağlıkla kucaklayan. Herşey güzel olacak İnşallah

Tabiki dua ederiz.İnşallah geçici bir ödemdir canım.. ve sağ selamet hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız ..Allah yardımcın olsun

Benim ki de 7 cm :) doğum tarihi 5 temmuz ınsaallah

bence riskli gebelik doktoruna git hangi şehirdesin bu arada

Tabiki ederiz canim sen hic uzulme canını da sıkma rabbim hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…