Insallah sonucların cok güzel cıkar canım rabbim korusun yavrunu gecici bir durum olsun insallahKizlar hepinizden bir sey isteyecegim; eger yaparsaniz ne mutlu bana. Biliyorsunuz dun doktorum bebegimin ensesinde odem oldugunu soyledi, bu gecici de olabiliyor kalici da. Yarin ikili testim var, daha detayli bilgiye sahip olacagim. Lutfen dua eder misiniz bebegim icin?Kotu bir sey olma ihtimali bile beni mahveden bir dusunceyken dunden beri yasayan bir oluyum sanki. Insallah hepimizin bebekleri saglikla dunyaya gelir.
InsaallahMerhaba bende inşallah temmuz annesi olabilicem perşembe günü belli olucak 8 haftalıkken kontrole gittim kese içinde yolk kesesi var ama bebek yok umarım geç yumurtlamadan dolayı böyledir diye dua ediyorum Allahım hayırlısı neyse onu versin dua etmekten başka carem yok suanda inşallah sizler bebişlerinizi sağ sağlim kucağınıza alabilrsiniz.
Maşallah :)Kızlar sabah dedigim gibi saglık ocagına gtmiştim sünizit demisti ve rapor yazmıştı biraz öncede kadın dogumcuma gittim sonuclarımı gösterdim once şekerin 103 cıkmasına aksam tatlı yemem sebebiyle tekrar istedi.hastalıgım icin kulak burun bogaza yonlendırdı faranjitolmuşum augmentin1000 ve parol verdi.bir de gitmisken ultrasona soktu dr önce masallah sora da yorum yapar mısınız teyzeleri
maşallah bebişeKızlar sabah dedigim gibi saglık ocagına gtmiştim sünizit demisti ve rapor yazmıştı biraz öncede kadın dogumcuma gittim sonuclarımı gösterdim once şekerin 103 cıkmasına aksam tatlı yemem sebebiyle tekrar istedi.hastalıgım icin kulak burun bogaza yonlendırdı faranjitolmuşum augmentin1000 ve parol verdi.bir de gitmisken ultrasona soktu dr önce masallah sora da yorum yapar mısınız teyzeleri
canım inşallah bebeğin sağlıklıdır. inşallah meleğinden iyi haberler alırız. iyi düşün sakın üzülme umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruzKizlar hepinizden bir sey isteyecegim; eger yaparsaniz ne mutlu bana. Biliyorsunuz dun doktorum bebegimin ensesinde odem oldugunu soyledi, bu gecici de olabiliyor kalici da. Yarin ikili testim var, daha detayli bilgiye sahip olacagim. Lutfen dua eder misiniz bebegim icin?Kotu bir sey olma ihtimali bile beni mahveden bir dusunceyken dunden beri yasayan bir oluyum sanki. Insallah hepimizin bebekleri saglikla dunyaya gelir.
Hayırlı olsun canım pekı bişiler yapmişmiıydın testle falan mı kaldın hamıle[ozel bir sey yapmadim canim. Sadece takvimden yumurtlamadan onceye denk getirmeye calistim. Faydavetti mi bilmiyorum. Kiz bebek icin diye bir yazi okumustum ama Rabbimin nasibi. Tabi obur aya degismezse:)
Hayirli olsun bebisin not aldim ancak biraz gec olacak eklemem sizi ama ekleyecegim :)merhaba arkadaşlar burası baya aktif bir topik olmuş..Maşallah listeniz bile yapılmış. Adet tarihime göre 10 ağustos görünüyor doğumum ama sezeryan olacağı için temmuz sonu doğum gerçekleşir diye düşünüyoum (Allahın izniyle) kısaca benide listeye alın please
Ohhh masallah temmuzda büssürü bebiş geliyor .. Not aldim sizide ekleyecegim ilk firsatta .. Hayirli olsun bebisiniz..benide alın listeye tahmini doğumum 25 temmuz inşallah
Kizlar hepinizden bir sey isteyecegim; eger yaparsaniz ne mutlu bana. Biliyorsunuz dun doktorum bebegimin ensesinde odem oldugunu soyledi, bu gecici de olabiliyor kalici da. Yarin ikili testim var, daha detayli bilgiye sahip olacagim. Lutfen dua eder misiniz bebegim icin?Kotu bir sey olma ihtimali bile beni mahveden bir dusunceyken dunden beri yasayan bir oluyum sanki. Insallah hepimizin bebekleri saglikla dunyaya gelir.
Masallah bebisine ama cok erken cinsiyet icin baksana annesi daha mini minnacik o :) Gecmis olsun sanada canim..Kızlar sabah dedigim gibi saglık ocagına gtmiştim sünizit demisti ve rapor yazmıştı biraz öncede kadın dogumcuma gittim sonuclarımı gösterdim once şekerin 103 cıkmasına aksam tatlı yemem sebebiyle tekrar istedi.hastalıgım icin kulak burun bogaza yonlendırdı faranjitolmuşum augmentin1000 ve parol verdi.bir de gitmisken ultrasona soktu dr önce masallah sora da yorum yapar mısınız teyzeleri
Benim sat 10. Ay 16 sinda adet oldum 10. 27 de hamile kalmisimTm cnm senin sat ne zaman
Allah korusun bebisini rabbim hepimize saglikli cocuklar nasip etsinKizlar hepinizden bir sey isteyecegim; eger yaparsaniz ne mutlu bana. Biliyorsunuz dun doktorum bebegimin ensesinde odem oldugunu soyledi, bu gecici de olabiliyor kalici da. Yarin ikili testim var, daha detayli bilgiye sahip olacagim. Lutfen dua eder misiniz bebegim icin?Kotu bir sey olma ihtimali bile beni mahveden bir dusunceyken dunden beri yasayan bir oluyum sanki. Insallah hepimizin bebekleri saglikla dunyaya gelir.
Aynen canımBilemedim canım, daha çok küçük.
Saol canımMaşallah :)
Annesi baya büyümüş görcen inşallahmaşallah bebişe
sanada çok geçmiş olsun arkadasım tahmin için çok erken bnde cuma gidicem bakalım ne görcez
Aynen oyle canım daha cok kücük sagol canım cok tesekkur ederimMasallah bebisine ama cok erken cinsiyet icin baksana annesi daha mini minnacik o :) Gecmis olsun sanada canim..
sağol canım. İyiydi çok şükür. Kıza benziyor dedi doktor. Doktorum İstanbula taşınacakmış ocak sonu. Ona üzüldüm biraz.Şimdi doktor araştırayım. Birkaç doktor ismi verdi. Yine bayanı tercih edeceğim. Geçen yıl gitmiştim ona. Uzak diye merkezde özele gidiyordum. Eşim beraber gideriz deyince onda karar kıldım. Son kez 17 Ocakta görüşeceğiz, selamını yazan bir kağıtla diğer doktorla devam edeceğim artık inş.Al_pi, SMHN naptınız? Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Bnm sat ekimin 12.tabi ne zamn hamile kaldım bılmıyorumBenim sat 10. Ay 16 sinda adet oldum 10. 27 de hamile kalmisim
Saglikla kucagina al isalhh bende testle hamile kaldim erkk bebek icin bakalim nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?