2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah sonucların cok güzel cıkar canım rabbim korusun yavrunu gecici bir durum olsun insallah

Insaallah

Maşallah :)

maşallah bebişe
sanada çok geçmiş olsun arkadasım tahmin için çok erken bnde cuma gidicem bakalım ne görcez

canım inşallah bebeğin sağlıklıdır. inşallah meleğinden iyi haberler alırız. iyi düşün sakın üzülme umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz

Hayirli olsun bebisin not aldim ancak biraz gec olacak eklemem sizi ama ekleyecegim :)

İçini ferah tut dualarım seninle canım

Masallah bebisine ama cok erken cinsiyet icin baksana annesi daha mini minnacik o :) Gecmis olsun sanada canim..

Allah korusun bebisini rabbim hepimize saglikli cocuklar nasip etsin

Bilemedim canım, daha çok küçük.
Aynen canım
Saol canım
maşallah bebişe
sanada çok geçmiş olsun arkadasım tahmin için çok erken bnde cuma gidicem bakalım ne görcez
Annesi baya büyümüş görcen inşallah
Masallah bebisine ama cok erken cinsiyet icin baksana annesi daha mini minnacik o :) Gecmis olsun sanada canim..
Aynen oyle canım daha cok kücük sagol canım cok tesekkur ederim

Saglikla kucagina al isalhh bende testle hamile kaldim erkk bebek icin bakalim nasip

Al_pi, SMHN naptınız? Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
sağol canım. İyiydi çok şükür. Kıza benziyor dedi doktor. Doktorum İstanbula taşınacakmış ocak sonu. Ona üzüldüm biraz.Şimdi doktor araştırayım. Birkaç doktor ismi verdi. Yine bayanı tercih edeceğim. Geçen yıl gitmiştim ona. Uzak diye merkezde özele gidiyordum. Eşim beraber gideriz deyince onda karar kıldım. Son kez 17 Ocakta görüşeceğiz, selamını yazan bir kağıtla diğer doktorla devam edeceğim artık inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…