- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Kan alınıp araştırılıyor canım.Kızlar ikili test nasıl yapılıyor
Bi de ultrasonda ense kalinligina bakılıyorKızlar ikili test nasıl yapılıyor
Canim nasi uyguladin onu..ilk bebegin miSaglikla kucagina al isalhh bende testle hamile kaldim erkk bebek icin bakalim nasip
tebrik ederimmmKizlaaaaaar:) cok guzeldi bebisimiz iyi cok sukur kipir kipir masallah:) doktor kiz dedi ama bir ay sonra daha net belli olur dedi. Nuba gore soyledi.
Aynen bende merak ettim
bu doktorlar böyle işte aradı kızdırıyorlar. napalım sağlık olsunDemedi bisi ya bakmadi bile belli olmaz daha dedi gıcık doktor :)) Ama 2 hafta sonra yine cagirdi ..
bende o hafta da duyamamıştım kalp atışını. alttan bakmak istemişti doktor zararı olur diye izin vermemiştim. sonraki hafta da duydum çok şükür. dert etme sende duyarsınMerhaba arkadaşlar bende temmuz annesi olacagım allahın izni ile geçen hafta dr a gittim bebeğim göründü 6+0 günlük ama kalp atışı yoktu ıkı hafta snra gel dedi günler geçmiyor ve hiç bi belirtim yok benim gbi olupta kalp atışını duyan var mı
allahım inşallah güzel haberler almayı nasip etsin sana. sana gücüm yettiği kadar dua edicem. kaçta randevun.. iyi ya da kötü değil hayırlı haberlerini bekliyorum..Kizlar hepinizden bir sey isteyecegim; eger yaparsaniz ne mutlu bana. Biliyorsunuz dun doktorum bebegimin ensesinde odem oldugunu soyledi, bu gecici de olabiliyor kalici da. Yarin ikili testim var, daha detayli bilgiye sahip olacagim. Lutfen dua eder misiniz bebegim icin?Kotu bir sey olma ihtimali bile beni mahveden bir dusunceyken dunden beri yasayan bir oluyum sanki. Insallah hepimizin bebekleri saglikla dunyaya gelir.
maşallah 41 kereKızlar sabah dedigim gibi saglık ocagına gtmiştim sünizit demisti ve rapor yazmıştı biraz öncede kadın dogumcuma gittim sonuclarımı gösterdim once şekerin 103 cıkmasına aksam tatlı yemem sebebiyle tekrar istedi.hastalıgım icin kulak burun bogaza yonlendırdı faranjitolmuşum augmentin1000 ve parol verdi.bir de gitmisken ultrasona soktu dr önce masallah sora da yorum yapar mısınız teyzeleri
evet ya ne testiymiş ben de bilemedim.Bnm sat ekimin 12.tabi ne zamn hamile kaldım bılmıyorum
canım kan veriyorsun. 1 hafta sonra sonuç alınıyorKızlar ikili test nasıl yapılıyor
Saglikla kucagina al isalhh bende testle hamile kaldim erkk bebek icin bakalim nasip[/QUOTEgörüşme na zamn cnm.
Hormon.hemogram.Arkadaşlar sağlık ocağına kan verdim dūetayli bakılacak diye nelere bakıyorlar siz belki çoktan yaptiniz
Doktora sordum, hissediyor gibiyim dedim. zayıfsın ama daha hissedemezsin dedi.Kizlar bebisinizi ilk ne zaman hissettiniz hisseden oldu mu ya da :)
Kuzum testin temiz cikmis gozun aydin tatlim cok guzel darisi basimiza olsun insallah :))Canim sadece merak yoksa ben hep diyorum Allahtan evlat istedim ben kiz erkek demedim hic o yuzden Rabbim bu duyguyu seneler sonra nasip etti ya baska ne isterim saglikli olsun yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?