Benim hiç değişmedi hep soldaydı canımHayirli aksamlar anneler bu kafasinin nerde durduguna gore cinsiyet tahmini yaniltici olabilit bence hareket halindeler surekli yerleri degismiyormuki
Canım geçmiş olsun. İkili testin sonucu ayrı değerlendirildği için test için ayrı kan alırlar heraldeBu arada bi ara bulantılar bitti galiba yazmıştım geri başladı sabah akşam çıkarıyorum hala geçen hafta sehir dışına çıktık kaynanamlarda kaldık tuhaf oldum ya milletin içinde sürekli ogurmek falan kötüydü
Ben 2 hafta önce kontrole gittim doktor testler istedi laboratuvara indim sabah geliceksin dedi çıktım bende sabah gelirim diye gidemedim sonra şehir dışına çıktık ben hala kan vericem bekleyip duruyor testler acaba şimdi hemen gitsemmi yoksa 1 hafta dahami beklesem ikili test zamanida geldi çünkü bilemedim kafam karıştı
O bgun banada oldu canim seyirdi karnimin ici ama bebegin hareketinden dolayi oldugu dusunmuyorum..ben ilk defa bugün hissettim gibi emin olamıyorum ama hareket olarak değil seyirme pıt pıt pıt diye
normal canim Akinti hamilelik boyunca olacak birsey..rahim genisledgi icin karnin alt tarafinda agri oluyormusSelam kızlar,bişey sormak istiyorum.bu akşam alt tarafta ara ara gelen saniyelik sancılar hissettim hep.bir de su gibi bir akinti geldi.sizde de oluyor mu acaba?
Nedense hep kotu bisey olacakmış hissini atamadim birtürlü üstümden...
Bende yaşıyorum genelde canım hiç korkma. Akıntıda çok normal hormonlar tavan sonuçtaSelam kızlar,bişey sormak istiyorum.bu akşam alt tarafta ara ara gelen saniyelik sancılar hissettim hep.bir de su gibi bir akinti geldi.sizde de oluyor mu acaba?
Teşekkür ederim canım benim. Şükürler olsun. Ay hep böyle olsun hepimiz güzel haberler alalım işalllahhhhhh
tebrik ederim. ne güzel haberler bunlar. erkek mi annesiSelam teyzelerim. Ben annemin çok yaramaz minnoşuyum. Günümden 1 hafta önde koşuyorum. Boyumda 4.5cm oldu. Herşeyim çok iyi keyfimde yerinde. Annem 29unda ikili test yaptırcak 3 ocaktada doktorumu ziyarete gidicez. Herkese öpücükler. Birde cinsiyetimi tahmin ederseniz sizi daha çok öperim
Hepsi bende de var canım şu gibi akıntı hep vardı bende her gün oluyor mutlaka korkma yani hafif hafif sancılar oluyorSelam kızlar,bişey sormak istiyorum.bu akşam alt tarafta ara ara gelen saniyelik sancılar hissettim hep.bir de su gibi bir akinti geldi.sizde de oluyor mu acaba?
kızlar o teori boş benim bebeğimin başı sağ tarafta ve erkek dedi doktorAy tekrar baktimda seninkinin kafası solda değil sağdayada neye göre sag sol deniliyo acaba, ben ultrason kağıdına bakınca kafası sol tarafta duruyor seninki bana göre sağda
Cok
normal canim Akinti hamilelik boyunca olacak birsey..rahim genisledgi icin karnin alt tarafinda agri oluyormus
Cevaplar icin çok sağolun kızlar birsürü değişiklik oluyor tabi ama insan yinede başkasından da duymak istiyor iyi birşeyler.cok teşekkür ederim tekrarBende yaşıyorum genelde canım hiç korkma. Akıntıda çok normal hormonlar tavan sonuçta
Teşekkür ederim tatlım benim :) erkeğe benziyo dimi. Doktor bişi demediya 2-3 hafta sonra deditebrik ederim. ne güzel haberler bunlar. erkek mi annesi
Kendimizi avutuyoruz işte kuzu ya napalım :)kızlar o teori boş benim bebeğimin başı sağ tarafta ve erkek dedi doktor
Maşallah canımSelam teyzelerim. Ben annemin çok yaramaz minnoşuyum. Günümden 1 hafta önde koşuyorum. Boyumda 4.5cm oldu. Herşeyim çok iyi keyfimde yerinde. Annem 29unda ikili test yaptırcak 3 ocaktada doktorumu ziyarete gidicez. Herkese öpücükler. Birde cinsiyetimi tahmin ederseniz sizi daha çok öperim
Bana umut oldun canim benimde sagda kafasi hayirlisi olsun tebrik ederim saglikla al kucaginakızlar o teori boş benim bebeğimin başı sağ tarafta ve erkek dedi doktor
Acaba hem ikili hem rutin testler için aynı gün versem kan sorun olurmuki diye merak ettimCanım geçmiş olsun. İkili testin sonucu ayrı değerlendirildği için test için ayrı kan alırlar heralde
Bendede oluyor ağrılar ve akıntı biyerde okudum artık gobektede gerilme tarzı ağrılar yasiycakmisiz 3 aydan sonra yukarı doğru çıkıyor ya rahimSelam kızlar,bişey sormak istiyorum.bu akşam alt tarafta ara ara gelen saniyelik sancılar hissettim hep.bir de su gibi bir akinti geldi.sizde de oluyor mu acaba?
Tuz testi nasil oluyor canim. Çin ve Rus takvimi erkek dedi. Bicagin üstüne oturdum. Bakalim sonuç doğru çikacakmiBana çin takvimi erkek Rus takvimi kız diyor
Arkadaşlar bicakb makas testi yaptılar kız çıktı birde tuz testi yaptılar ondada kız çıktı bakalım sonuç ne olucak
Erkek mi istiyosun canim senBana umut oldun canim benimde sagda kafasi hayirlisi olsun tebrik ederim saglikla al kucagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?