2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım geçmiş olsun. İkili testin sonucu ayrı değerlendirildği için test için ayrı kan alırlar heralde

Selam kızlar,bişey sormak istiyorum.bu akşam alt tarafta ara ara gelen saniyelik sancılar hissettim hep.bir de su gibi bir akinti geldi.sizde de oluyor mu acaba?
Nedense hep kotu bisey olacakmış hissini atamadim birtürlü üstümden...

Cok
normal canim Akinti hamilelik boyunca olacak birsey..rahim genisledgi icin karnin alt tarafinda agri oluyormus

Bende yaşıyorum genelde canım hiç korkma. Akıntıda çok normal hormonlar tavan sonuçta

tebrik ederim. ne güzel haberler bunlar. erkek mi annesi

Hepsi bende de var canım şu gibi akıntı hep vardı bende her gün oluyor mutlaka korkma yani hafif hafif sancılar oluyor

Cok

normal canim Akinti hamilelik boyunca olacak birsey..rahim genisledgi icin karnin alt tarafinda agri oluyormus

Bende yaşıyorum genelde canım hiç korkma. Akıntıda çok normal hormonlar tavan sonuçta
Cevaplar icin çok sağolun kızlar birsürü değişiklik oluyor tabi ama insan yinede başkasından da duymak istiyor iyi birşeyler.cok teşekkür ederim tekrar

Maşallah canım Ben anlayamadım cinsiyeti. Inşallah hep güzel haberlerle gel.

Canım geçmiş olsun. İkili testin sonucu ayrı değerlendirildği için test için ayrı kan alırlar heralde
Acaba hem ikili hem rutin testler için aynı gün versem kan sorun olurmuki diye merak ettim

Bendede oluyor ağrılar ve akıntı biyerde okudum artık gobektede gerilme tarzı ağrılar yasiycakmisiz 3 aydan sonra yukarı doğru çıkıyor ya rahim

Bana çin takvimi erkek Rus takvimi kız diyor
Arkadaşlar bicakb makas testi yaptılar kız çıktı birde tuz testi yaptılar ondada kız çıktı bakalım sonuç ne olucak

Bana çin takvimi erkek Rus takvimi kız diyor
Arkadaşlar bicakb makas testi yaptılar kız çıktı birde tuz testi yaptılar ondada kız çıktı bakalım sonuç ne olucak
Tuz testi nasil oluyor canim. Çin ve Rus takvimi erkek dedi. Bicagin üstüne oturdum. Bakalim sonuç doğru çikacakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…