Teşekkürederiz canım benim. Hepimiz inşallah güzel haberler verelimMaşallah canımBen anlayamadım cinsiyeti. Inşallah hep güzel haberlerle gel.
Ozaman sanmam sorun olacağını canım.Acaba hem ikili hem rutin testler için aynı gün versem kan sorun olurmuki diye merak ettim
Bendede oluyor ağrılar ve akıntı biyerde okudum artık gobektede gerilme tarzı ağrılar yasiycakmisiz 3 aydan sonra yukarı doğru çıkıyor ya rahim
Bende de uyku kacti ya anlamiyorum kafami kaldramazken gece 5 te uyaniyorum..gunaydin canim sanadaGünaydın anneler. Bu saatte uyanığız, gerçi gece hiç uyuyamadıkgerek heyecan gerekse gribin iyice bastırması helak etti bizi. Güzel birgün olur umarım hepimiz için
Forumlardan gebelik ordan bebeklerimizin cinsiyetleri ordanda dr.sòylemeden siz görün genital nub teorisi var canım oraya atÇok teşekkür ederiz canım benim. Nub bölümü nerde ya? Demediya 2-3 hafta sonra belli olur anca dedi
Napcaz böyle ya 2-3 gündür hep bölük bölüktü bu gece hiç uyuyamadım resmenBende de uyku kacti ya anlamiyorum kafami kaldramazken gece 5 te uyaniyorum..gunaydin canim sanada
Saol canım alpide yardımcı oldu. Kimi kız kimi erkek dedi :)Forumlardan gebelik ordan bebeklerimizin cinsiyetleri ordanda dr.sòylemeden siz görün genital nub teorisi var canım oraya at
erkek mi istiyordun.. :) hadi hayırlısı bakalım.. teşekkür ederimBana umut oldun canim benimde sagda kafasi hayirlisi olsun tebrik ederim saglikla al kucagina
ben hem ikili test içn kan verdim. onun dışında çok üşüdüğümü söyledim doktora. oda kan ve demir testini tekrar yaptı. yani olabiliyor ikili testle diğer tahliller :)Acaba hem ikili hem rutin testler için aynı gün versem kan sorun olurmuki diye merak ettim
Bendede oluyor ağrılar ve akıntı biyerde okudum artık gobektede gerilme tarzı ağrılar yasiycakmisiz 3 aydan sonra yukarı doğru çıkıyor ya rahim
benim çin ve rus takvimin de erkek bıçak makasta da erkek bıçağa oturdum. ama tuz testini duymadım. o nasıl oluyormuş?Bana çin takvimi erkek Rus takvimi kız diyor
Arkadaşlar bicakb makas testi yaptılar kız çıktı birde tuz testi yaptılar ondada kız çıktı bakalım sonuç ne olucak
benim de aynıTuz testi nasil oluyor canim. Çin ve Rus takvimi erkek dedi. Bicagin üstüne oturdum. Bakalim sonuç doğru çikacakmi
üfff bende çok fenayım hapşırıyorum öksürüyorum burnum tıkalı boğazım ağırıyor derdime derman bulamadım...Günaydın anneler. Bu saatte uyanığız, gerçi gece hiç uyuyamadıkgerek heyecan gerekse gribin iyice bastırması helak etti bizi. Güzel birgün olur umarım hepimiz için
üfff bende çok fenayım hapşırıyorum öksürüyorum burnum tıkalı boğazım ağırıyor derdime derman bulamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?