2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ozaman sanmam sorun olacağını canım.

Çok teşekkür ederiz canım benim. Nub bölümü nerde ya? Demediya 2-3 hafta sonra belli olur anca dedi
Forumlardan gebelik ordan bebeklerimizin cinsiyetleri ordanda dr.sòylemeden siz görün genital nub teorisi var canım oraya at

Al_pi maşAllah canım güzel hanerler almışsınız, drun yoğun olmasına gıcık olıyorum, onlar da kendilerince haklı ama bizde ne sabırsızlıkla gidiyoruz

ben hem ikili test içn kan verdim. onun dışında çok üşüdüğümü söyledim doktora. oda kan ve demir testini tekrar yaptı. yani olabiliyor ikili testle diğer tahliller :)

Bana çin takvimi erkek Rus takvimi kız diyor
Arkadaşlar bicakb makas testi yaptılar kız çıktı birde tuz testi yaptılar ondada kız çıktı bakalım sonuç ne olucak
benim çin ve rus takvimin de erkek bıçak makasta da erkek bıçağa oturdum. ama tuz testini duymadım. o nasıl oluyormuş?

Günaydın anneler. Bu saatte uyanığız, gerçi gece hiç uyuyamadık gerek heyecan gerekse gribin iyice bastırması helak etti bizi. Güzel birgün olur umarım hepimiz için
üfff bende çok fenayım hapşırıyorum öksürüyorum burnum tıkalı boğazım ağırıyor derdime derman bulamadım...

üfff bende çok fenayım hapşırıyorum öksürüyorum burnum tıkalı boğazım ağırıyor derdime derman bulamadım...

Bende aynen öyleyim, öksürmekten başım ağrıdı, tıkalı burunla sabaha kadar uyuyamadım, artık eşime kötüyüm demeye utanır oldum,
Dr hiç bi ilaç vermedi tam organ gelişim haftaları, idare ediceksin dedi ama gel bana sor
Allah beterinden korusun tabii

seher0607 canım bu sayfada aktif.. kafana takılan sorular olursa burdanda sorabilirsin sağolsun arkdaşlar ellerinden geldiği kadar yardımcı oluyorlar.. bu arada sen ikiz annesi adayı olacağın için ve ikizler erken doğduğu için sende temmuz annesi olacaksın İnşaAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…