2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın anneler. Bu saatte uyanığız, gerçi gece hiç uyuyamadık gerek heyecan gerekse gribin iyice bastırması helak etti bizi. Güzel birgün olur umarım hepimiz için
Öncelikle gözün aydın canım görüş günün sıkıntısız geçmiş sevindim, sonrada geçmiş olsun sikkat et kendine hamile olunca daha çabuk hastalanabiliyoruz.. şuan yaşadığım yerde erkek gribi başladı ve salgın.. mecbur kalmadığım sürece dışarı çıkmıyorum..

Günaydın hanımlar öncelikler hasta olanlara geçmiş ılsun diliyorum.. güzel haber alan arkadaşlarıda tebrik ederim.. sanırım bi arkadaşımızın bebeği ile ilğili bir sıkuntısı vardı Rabbim onunda yar ve yardımcısı olsun... hepinize huzurlu bir gün dikiyorum..

Kızlar hamileliğin ilk 3 ayında eşimle anlaşamıyoruz o benim hormonlarımın tavan yaptığını onu çıldırtacağımı söylüyor ben onun beni anlamadığını beni deli edeceğini söylüyorum benim ondan evde beklentilerim var o ise evde yaptığı işi sanki bana lütuf gibi yapıyor ben ise gerektiğinde vazifesi olduğunu söylüyorum ben söylemediğim sürece tabağı mutfağa götürmüyor söylediğimde yapmam demiyor ama bende bazen sorumluluk alarak yapsın istiyorum Allah büyük dert vermesin ama böyle saçma sapan şeylerden hep bi çatışma halindeyiz sizin evde durumlar nasıl benim kocamın fıtratında olan başka adamlarda varmı merak ediyorum

var canım merak etme benim eşimde söylemeden yapmaz :) mesela yemek yeriz salonda bana derki ay karnım ağırdı sen kaldırma bn birazdan kaldırcam :) bnde bekleyemem ki. neyseki artık evi süpürüp çamaşır asıyor. oda benim nazımla diyorum ki uzanmamak gerekiyor, belim ağırdı falan :) her seferinde niye evi temizliyoruz ki ev temiz der mesela

Bu arada herkese günaydın Allah hasta arkadaşlara tez zamanda şifa versin inşallah Y Yellu yesilbalon
Ben güne biraz gergin başladım kalkıp bi kahve içeyimde kendime geleyim

benim eşimde ağa oldun sen hanım ağa deyip duruyor. allah razı olsun ne dersem yapıyor..

Söylediklerinin hepsi çok tanıdık 4 yıllık evliyim geçen hafta ilk defa evi süpürdü şimdi neyi yapmıyorsun desem hep ev süpürdüğünü söylüyor beni deli edecek dün klozeti falan yıkadım çamaşır suyu fena yaptı eve gelince beni kötü gördü bide üstüne neden yapmışım ona söyleseymişim o yaparmış bana kızıyor sanki günlerdir gözü kör

benim eşimde ağa oldun sen hanım ağa deyip duruyor. allah razı olsun ne dersem yapıyor..
Ya söyleyince yapıyorlar ama neden herşeyi söyleyimki bazı şeyleride kendi görsün istiyorum salonda yemek yiyoruz sofradan kalkınca koltuğa uzanmasın mesela veya mutfağa gidenleri peşpeşe tezgaha dizip ten yapmasın ben çok şeymi istiyorum ya

Cok sey bekleme sende hic yapmayacakmis gibi gör yapinca sevin :) Az beklenti Çok mutluluk yani .. Niye kendini üzüyorsun ki sende yapma birak yemek bile yapma cok kotuydum yapamadim de
Benim esim sagolsun cok yardimci herseyi yapiyor ama inanki icinde olacak birde yetistirilme tarzi . Ama ev cok temizmis niye hep siliyormusuz makinayla supursek yetmezmiymis

Hepsi aynı sanırım :) Benim eşim de 'ne gerek var ev temiz' der hep :) Söylemeden de hayatta bir iş yapmaz. Ben de sinir oluyordum ama artık alıştım , gerekirse 40 kez söylüyorum artık yaptırana kadar

Günaydin anneler ..
Vakit su gibi geciyor yaa .. 3.ayimiza veda edecegiz .. Rabbim herkese bu duygulari nasip etsin ögrendigim gunden beri bulutlarin üstündeyim ya ne kadar şansliyiz anne olacagiz insallah ❤

Gunaydinn masallah sizler bitirdiniz riskli dönemleri bazilarimiz hala geriden geliyoruz İnşallah bizde sag salim atlatırız, özellikle Aralık ayından hic bisey anlamadim cok hızlı geçiyor

Gunaydinn masallah sizler bitirdiniz riskli dönemleri bazilarimiz hala geriden geliyoruz İnşallah bizde sag salim atlatırız, özellikle Aralık ayından hic bisey anlamadim cok hızlı geçiyor
Insallah canim ki az kalmis artik atlatirsiniz Insana bi rahatlik veriyor 3.ayin bitimi korkular yerini heyecana birakiyor ..
Rabbim kucagimiza almayida nasip etsin sag salim hepimize ..

sizin de bir şey kalmadı canım geç olsun güç olmasın inşallah

Cok sağol canım gerçekten çok mantıklı.nedense düşünemiyoruz hemen kötü senaryolar yaziyoruz kendi kendimize ama rahatladım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…