2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin anneler ..
Vakit su gibi geciyor yaa .. 3.ayimiza veda edecegiz .. Rabbim herkese bu duygulari nasip etsin ögrendigim gunden beri bulutlarin üstündeyim ya ne kadar şansliyiz anne olacagiz insallah ❤

Günaydın, karlı bir Ankara'dan...
evet kesinlikle çok şanslıyız bugün benim içimde kıpır kıpır...görmeyen arkadaşlar olarak bizimde ikili test sonuçlarımız güzel çıkar inşallah.. Kazasız, belasız ve nazarsız hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalıımmmmm Amin...

Çok saol canım benim valla harikaydı bebişim maşallah :) ay erkek gribi ne kız? Ben hep ewdeyim bideya ona rağmen hasta oldum

Benim dra gribim dedim kulak burun boğaza git dedi midem ağrıyo dedim mide doktoruna git dedi. Hep başından savdı

Canım benim ne olursa olsun erkeği iteklemezsen aklına gelmezki. İllaki söyleyeceksin. Ben kocamı öyle kabul ettim. Söyleyince herşeyi yapıyor. Çok nadir söylemeden akıl eder yapar. Tek senin kocam değil yani

Ay dimi suçlu bide biz oluyoruz. Geçen minik şarjlı süpürgeyle salonun açık yerlerini süpürdüm çok yoruldum aman efendim niye ona dememişim. Tozları pislikleri hiç görmüyolar mı bunlar :)

Günaydın canım çok teşekkürler. Ay aynı benim koca ne olmuşki söyleyelim dışardan. Bense işten ayrıldım hesaplı olmaya çalışıyorum :)

Benim dra gribim dedim kulak burun boğaza git dedi midem ağrıyo dedim mide doktoruna git dedi. Hep başından savdı
Doktorlar öyle yapıyor canım, ilk hamileliğimde ben de çok hasta olmuştum hep ilgili bölümlere yönlendirdi. İlaç veriyorlar zaten mutlaka ama ben kullanmayı göze alamamıştım hiç. Şimdi yine sanki hasta olacak gibiyim, mide ağrıları , baş ağrısı , hapşurma ne arasan var :) Bol bol dinlenmekten başka yolu bence. Geçmiş olsun bu arada .

Selam kızlar doktorum hemotoma var dedi 1 ay yat dedi sizlerdede oldumu riski nedir

Günaydın canım çok teşekkürler. Ay aynı benim koca ne olmuşki söyleyelim dışardan. Bense işten ayrıldım hesaplı olmaya çalışıyorum :)
Hergün dışardan yesek battık zaten bir de ev yemeği sağlıklı biseyler yiyelim istiyorum zor da olsa yapıyorum biseyler napim

Çok saol canım benim umarım sendede başlamadan geçer gider. Ya ablamın doktorunu bilmesem her doktor böyle dicem ama ablamın doktoru öyle tatlıki herşeyiyle kendi ilgileniyo herşeyiyle ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…