- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 35
beklyoruz bugün cinsiyeti o zman.kızlar günaydın bugün benim de görüş günüm 12 haftalık olduk 2li tarama için gideceğim doktora dualarınızı eksik etmeyin
Günaydin anneler ..
Vakit su gibi geciyor yaa .. 3.ayimiza veda edecegiz .. Rabbim herkese bu duygulari nasip etsin ögrendigim gunden beri bulutlarin üstündeyim ya ne kadar şansliyiz anne olacagiz insallah ❤
ayy ben de merakla bekliyorum :) cinsiyet aslında çok aklımda yoktu ama sizler öğrenince beni de bir heyecan aldı Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinbeklyoruz bugün cinsiyeti o zman.
Oy Allah razı olsun canım benim. Bende erkek diyorum bakalım :)
Al bendende okadar kuzuya. Heryerim sızlıyo bide of ofüfff bende çok fenayım hapşırıyorum öksürüyorum burnum tıkalı boğazım ağırıyor derdime derman bulamadım...
Çok saol canım benim valla harikaydı bebişim maşallah :) ay erkek gribi ne kız? Ben hep ewdeyim bideya ona rağmen hasta oldumÖncelikle gözün aydın canım görüş günün sıkıntısız geçmiş sevindim, sonrada geçmiş olsun sikkat et kendine hamile olunca daha çabuk hastalanabiliyoruz.. şuan yaşadığım yerde erkek gribi başladı ve salgın.. mecbur kalmadığım sürece dışarı çıkmıyorum..
Günaydın tatlım çok teşekkürler geçcek inşallah. Bebişler için iyi olcaz mecburkızlar herkese günaydın
güzel sağlıklı günler diliyorum. hasta olan arkadaslar var dikkat edin geçmiş olsun kızlar Y Yelluyesilbalon
Günaydın canım benim çok teşekkürler. Ay kahve mi yasak değil mi?Bu arada herkese günaydın Allah hasta arkadaşlara tez zamanda şifa versin inşallah Y Yelluyesilbalon
Ben güne biraz gergin başladım kalkıp bi kahve içeyimde kendime geleyim
Benim dra gribim dedim kulak burun boğaza git dedi midem ağrıyo dedim mide doktoruna git dedi. Hep başından savdıBende aynen öyleyim, öksürmekten başım ağrıdı, tıkalı burunla sabaha kadar uyuyamadım, artık eşime kötüyüm demeye utanır oldum,
Dr hiç bi ilaç vermedi tam organ gelişim haftaları, idare ediceksin dedi ama gel bana sor
Allah beterinden korusun tabii
Selam canım hoşgeldin topiğeSelam merhabalar hepinize iyi günler bebeklerinizle.
Canım benim ne olursa olsun erkeği iteklemezsen aklına gelmezki. İllaki söyleyeceksin. Ben kocamı öyle kabul ettim. Söyleyince herşeyi yapıyor. Çok nadir söylemeden akıl eder yapar. Tek senin kocam değil yaniKızlar hamileliğin ilk 3 ayında eşimle anlaşamıyoruz o benim hormonlarımın tavan yaptığını onu çıldırtacağımı söylüyor ben onun beni anlamadığını beni deli edeceğini söylüyorum benim ondan evde beklentilerim var o ise evde yaptığı işi sanki bana lütuf gibi yapıyor ben ise gerektiğinde vazifesi olduğunu söylüyorum ben söylemediğim sürece tabağı mutfağa götürmüyor söylediğimde yapmam demiyor ama bende bazen sorumluluk alarak yapsın istiyorum Allah büyük dert vermesin ama böyle saçma sapan şeylerden hep bi çatışma halindeyiz sizin evde durumlar nasıl benim kocamın fıtratında olan başka adamlarda varmı merak ediyorum
Ay dimi suçlu bide biz oluyoruz. Geçen minik şarjlı süpürgeyle salonun açık yerlerini süpürdüm çok yoruldum aman efendim niye ona dememişim. Tozları pislikleri hiç görmüyolar mı bunlar :)Söylediklerinin hepsi çok tanıdık 4 yıllık evliyim geçen hafta ilk defa evi süpürdü şimdi neyi yapmıyorsun desem hep ev süpürdüğünü söylüyor beni deli edecek dün klozeti falan yıkadım çamaşır suyu fena yaptı eve gelince beni kötü gördü bide üstüne neden yapmışım ona söyleseymişim o yaparmış bana kızıyor sanki günlerdir gözü kör
Günaydın canım çok teşekkürler. Ay aynı benim koca ne olmuşki söyleyelim dışardan. Bense işten ayrıldım hesaplı olmaya çalışıyorum :)Selam kızlar günaydın herkese.hasta olanlara çok geçmiş olsun.
Eşlerin yardımcı olmasi çok önemli.benimki de herşeyi yapar çok şükür.kendimi iyi hissettikce yemek yapıyorum yapmasam da hadi dışardan soyleyelim der
Doktorlar öyle yapıyor canım, ilk hamileliğimde ben de çok hasta olmuştum hep ilgili bölümlere yönlendirdi. İlaç veriyorlar zaten mutlaka ama ben kullanmayı göze alamamıştım hiç. Şimdi yine sanki hasta olacak gibiyim, mide ağrıları , baş ağrısı , hapşurma ne arasan var :) Bol bol dinlenmekten başka yolu bence. Geçmiş olsun bu arada .Benim dra gribim dedim kulak burun boğaza git dedi midem ağrıyo dedim mide doktoruna git dedi. Hep başından savdı
Hergün dışardan yesek battık zaten bir de ev yemeği sağlıklı biseyler yiyelim istiyorum zor da olsa yapıyorum biseyler napimGünaydın canım çok teşekkürler. Ay aynı benim koca ne olmuşki söyleyelim dışardan. Bense işten ayrıldım hesaplı olmaya çalışıyorum :)
Çok saol canım benim umarım sendede başlamadan geçer gider. Ya ablamın doktorunu bilmesem her doktor böyle dicem ama ablamın doktoru öyle tatlıki herşeyiyle kendi ilgileniyo herşeyiyle amaDoktorlar öyle yapıyor canım, ilk hamileliğimde ben de çok hasta olmuştum hep ilgili bölümlere yönlendirdi. İlaç veriyorlar zaten mutlaka ama ben kullanmayı göze alamamıştım hiç. Şimdi yine sanki hasta olacak gibiyim, mide ağrıları , baş ağrısı , hapşurma ne arasan var :) Bol bol dinlenmekten başka yolu bence. Geçmiş olsun bu arada .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?