2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada herkese günaydın Allah hasta arkadaşlara tez zamanda şifa versin inşallah @Yellu @yesilbalon
Ben güne biraz gergin başladım kalkıp bi kahve içeyimde kendime geleyim
türk kahvesi mi
bizim gibi göremiyorlar malesef benim eşimde aynı su tutar yıkadım der

Ahahhaha benim eşimde öyle diyor ev tertemiz ne gerek var. Dün temizlikçi tuttum dayanamadım artık. Akşam geldiğinde ne fark etti anlamadım ki dio

Selam kızlar doktorum hemotoma var dedi 1 ay yat dedi sizlerdede oldumu riski nedir

Ahahhaha benim eşimde öyle diyor ev tertemiz ne gerek var. Dün temizlikçi tuttum dayanamadım artık. Akşam geldiğinde ne fark etti anlamadım ki dio
demi ya erkek milleti benimki bide gece yatmaz tv izliycem die uyuyakalır koltukta şimdi bana çözüm buldu yatak odasına tv alcakmısız ben nasıl uyucam acaba

Çok saol canım benim umarım sendede başlamadan geçer gider. Ya ablamın doktorunu bilmesem her doktor böyle dicem ama ablamın doktoru öyle tatlıki herşeyiyle kendi ilgileniyo herşeyiyle ama
İyi doktor bulmak çok zor. Ben 3.ayı doldurucam hala içime sinen birini bulamadım

Kizlar merhaba hepinize. Dualariniz ve mesajlariniz icin cok tesekkur ederim hepinize. Sayenizde cok guzel haberlerle geldim ikili testi yapan prof doktor ensesindeki odemin normal olcude oldugunu soyledi, birkac gun once daha fazla cikmis olabilir cok dogal dedi. Kan verdim, Pazartesi ogleden sonra cikacak sonuclarim. Ben iyi olacagina inaniyorum Bir de cinsiyet icin siz de erkek mi goruyorsunuz dedim, oyle mi dediler diye sordu. Evet doktorum oyle soylemisti dedim hmm dedi o kadar. Cok da merak ediyorum ama uyuz oldum adamin bir sey soylememesine, nedense israr da etmedim o an. Neyse Pazartesi sonuclar icin gidecegiz tekrar o zaman kesin ogrenirim sanirim

Bir de birkac gun onden gidiyoruz, dogumum Haziran olacak

Selam kızlar doktorum hemotoma var dedi 1 ay yat dedi sizlerdede oldumu riski nedir
Hematom kanama alani var demek canim zaten ilac kullaniyorsundur .. Ilac hemen kurutuyor ama dinlen bol bol yat cok ayaga kalkma ki kanama cogalmasin biran once kurusun .. Riskli bir durum degil dinlenirse hemen atlatirsin

Ohh maşallah canim hep güzel haberler alalim insallah .. Saglikli olsunlarda cinsiyeti er yada gec zaten ögrenecegiz :) Zaten temmuz basisin haziran olmasi kacinilmaz gunu gunune dogan cok az hep erken geliyor yaramazlar :)

Cok sukur canim hersey yolunda darisi bizim basimiza isalhhh

Hematom kanama alani var demek canim zaten ilac kullaniyorsundur .. Ilac hemen kurutuyor ama dinlen bol bol yat cok ayaga kalkma ki kanama cogalmasin biran once kurusun .. Riskli bir durum degil dinlenirse hemen atlatirsin
Teşekkür ederim Sağol canım ilaç kullanıyorum yatıyorum Sağol

Canım benim eşim de hiçbişey yapmadığı gibi benden hizmet bekliyor.Erkeklerin çoğu aynı. Aramızda şanslı olanlar da var. Bişey yiyip tabağı da öylece bırakır yatar. Dün temizliğe kadın aldım, artık sürekli alıcam dedim, o konuda sıkıntı çıkarmıyor çok şükür.

Kızlar bizde cıktık doktordan geçen sene bugün kaybettiğim kızımdan sonra bugün bebeğimizin erkek olacağını öğrendik herşey odası pembe duruyordu simdi maviyle yer değişecek hepsi yeterki sağlıklı evlat sahibi olayım olalım bu yeter hayırlısıyla ikili tarama testimizin sonucu 2 hafta sonra cıkıcakmıs ense kalınlığımız 2.41 cıktı okadar hareketliydiki korkma ben burdayım der gibiydi cok Zorladı ölcüm icin hep takla attı böylekanamam icinde plasenta rahim ağzının kenarındaymıs oyüzden yukarı cıkana kadar böyle lekelenmelerim devam edicekmiş bizden haberler böyle hep iyi haberlerle inşallah

Gozun aydin canim benim kac cocugun var ve erkek olmasi icin test falan yaptin mi yum testi falan

Maşallah bebişine canım Gözünaydın. Ikili testin de iyi çıkacak inşallah.

Ay maşallah canım, cinsiyeti de ogrenmissin.Darisi başımıza. Kaybettiğin kızına çok üzüldüm. Sağlıkla dogsunlar da değişir herşey.

Hemen ekledim senin pasayida ilk listeye .. saglikla gelsin insallah Maşallah canim hersey yolundaymis cok şükür ..

Çok şükür.doktorlar nasil da düşüncesizce konuşuyorlar. Rabbim hayırlısıyla kucağına saglikla almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…