2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cok sevindim bak bebeğin gayet iyi inşallah hepte öyle olcak hayırlısıyla kucağımıza alalım. bizim 1 ay sonraya kaldı inşallah sen öğrenirsin

Merhaba arkadaşlar bende temmuz annesi gözüküyorum yazdıklarınızın çoğunu okudum bende aynı heyecanı taşıyorum. Benimki tüp bebek bu nedenle biraz daha fazla pimpirikliyim. 8 haftada kanamam oldu 2 gün hastanede kaldım. Şükür şimdi iyiyiz.Dün minişimi görmeye gittik kımıldamadan yatıyordu doktor kahvaltı yapıp şekerli bişeyler yiyip tekrar gelmemi söyledi . Busefer kıpır kıpırdı ilk kez hamile gibi anne olucak gibi hissettim. Allahım hepimize sağlıklı,hayırlı bizleri üzmeyecek evlatlar nasip etsin inşallah.

Gözün aydın canım, çok sevindim. Hep böyle güzel haberler alalım inşallah

Canım benim hadi gözün aydın çok sewindim vallahi. Hep güzel haberlerle gel inşallah

Ayni durum bizde de var..cok degistin surekli tersliyosun beni diyor..bende farkinda degilim aslunda..beni anlamadgini dusunuyorum..daha once sorun etmedgim seyleri sorun ediyormusum..ufak kivilcimlar cikiyor aramizda ama gececek insaAllah..benimkide soylemeden yapmaz ama soleyince yapmasida guzel bisey..naz cekmeyedebilirlerdi..:))

Canım benim hoşgeldin. Tüp bebek anneside çok burada bende sendenim :) maşallah bebişine inşallah birdaha sorun yaşamazsın

Merhaba arkadaşlar, ben de muhtemel temmuz annesiyim. Şu an 7+6 yım. İlk olarak 5+1 de ultrasona girdim, ikincisi de pazartesi günü olacak. Bu yüzden henüz kalp atışını görmedik. Gün yaklaştıkça heyecan da artıyor. Daha önceden kayıplarım olduğu için korkular da var tabii ki. Yazdıklarınızı, güzel haberleri okudukça ben de rahatlıyorum. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla ve hayırlısıyla kucaklarımıza alırız.

Çok saol canım benim umarım sendede başlamadan geçer gider. Ya ablamın doktorunu bilmesem her doktor böyle dicem ama ablamın doktoru öyle tatlıki herşeyiyle kendi ilgileniyo herşeyiyle ama
Eee öyle bir doktor tanıyorsan ona gitsene çokmu uzakta

Çok güzel haber çok sevindim canım

sanırım ben de bu gruba yazmaya başlamam lazım zira dün hamile olduğumu öğrendim... düzensiz adet gördüğüm için iki 8 haftaya yakın olduğunu tahmin ediyorum :/ ikinci bebeğim... ilkinde nisan 2012 annelerine takılıyordum... henüz dr görmedi beni... yarın sabah gitmeyi planlıyorum... çok ama çok şaşkınım... midem bulanıyor bi de :/

Günaydın canım benim çok teşekkürler. Ay kahve mi yasak değil mi?
Bende çok içmiyorum ama 1 tane türk kahvesi içebileceğimi okumuştum bir makalede zaten her gün içmiyorum hem Türk kahvesinde bol miktarda C vitamini var bulantıyı arttırdığı için pek tavsiye edilmiyor ama bendede bulantı yok çok şükür

sanırım ben de bu gruba yazmaya başlamam lazım zira dün hamile olduğumu öğrendim... düzensiz adet gördüğüm için iki 8 haftaya yakın olduğunu tahmin ediyorum :/ ikinci bebeğim... ilkinde nisan 2012 annelerine takılıyordum... henüz dr görmedi beni... yarın sabah gitmeyi planlıyorum... çok ama çok şaşkınım... midem bulanıyor bi de :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…