cok sevindim bak bebeğin gayet iyi inşallah hepte öyle olcak hayırlısıyla kucağımıza alalım. bizim 1 ay sonraya kaldı inşallah sen öğrenirsinKizlar merhaba hepinize. Dualariniz ve mesajlariniz icin cok tesekkur ederim hepinize. Sayenizde cok guzel haberlerle geldimikili testi yapan prof doktor ensesindeki odemin normal olcude oldugunu soyledi, birkac gun once daha fazla cikmis olabilir cok dogal dedi. Kan verdim, Pazartesi ogleden sonra cikacak sonuclarim. Ben iyi olacagina inaniyorum Bir de cinsiyet icin siz de erkek mi goruyorsunuz dedim, oyle mi dediler diye sordu. Evet doktorum oyle soylemisti dedim hmm dedi o kadar. Cok da merak ediyorum ama uyuz oldum adamin bir sey soylememesine, nedense israr da etmedim o an. Neyse Pazartesi sonuclar icin gidecegiz tekrar o zaman kesin ogrenirim sanirim
Bir de birkac gun onden gidiyoruz, dogumum Haziran olacak
Kizlar merhaba hepinize. Dualariniz ve mesajlariniz icin cok tesekkur ederim hepinize. Sayenizde cok guzel haberlerle geldimikili testi yapan prof doktor ensesindeki odemin normal olcude oldugunu soyledi, birkac gun once daha fazla cikmis olabilir cok dogal dedi. Kan verdim, Pazartesi ogleden sonra cikacak sonuclarim. Ben iyi olacagina inaniyorum Bir de cinsiyet icin siz de erkek mi goruyorsunuz dedim, oyle mi dediler diye sordu. Evet doktorum oyle soylemisti dedim hmm dedi o kadar. Cok da merak ediyorum ama uyuz oldum adamin bir sey soylememesine, nedense israr da etmedim o an. Neyse Pazartesi sonuclar icin gidecegiz tekrar o zaman kesin ogrenirim sanirim
Sağol canım ilk olucak kısmetse ilk bebeğimi doğumdan önce kaybetmiştim yok Allahtan hayırlısını diledim kısmetimiz erkekmişGozun aydin canim benim kac cocugun var ve erkek olmasi icin test falan yaptin mi yum testi falan
Cok sağol canım amin darısı sizin basınıza öyle sağlıklı doğsunlar onlar gelince yaralar azda olsa sarılırAy maşallah canım, cinsiyeti de ogrenmissin.Darisi başımıza. Kaybettiğin kızına çok üzüldüm. Sağlıkla dogsunlar da değişir herşey.
İlkkez duydum o ne demekmişSelam kızlar doktorum hemotoma var dedi 1 ay yat dedi sizlerdede oldumu riski nedir
Cok sağol canım herşey yolundaymıs ya buna şükür hala şoktayım paşa deyince bile bi tuhaf oldum darısı sizin basınıza hayırlısıylaHemen ekledim senin pasayida ilk listeye .. saglikla gelsin insallah Maşallah canim hersey yolundaymis cok şükür ..
Aynen ya hemde ne zor güvenenilmek lazım en önemlisi. Ablamın doktorundan randevu almaya çalışcam artık yalvar yakarİyi doktor bulmak çok zor. Ben 3.ayı doldurucam hala içime sinen birini bulamadım
Canım benim hadi gözün aydın çok sewindim vallahi. Hep güzel haberlerle gel inşallahKizlar merhaba hepinize. Dualariniz ve mesajlariniz icin cok tesekkur ederim hepinize. Sayenizde cok guzel haberlerle geldimikili testi yapan prof doktor ensesindeki odemin normal olcude oldugunu soyledi, birkac gun once daha fazla cikmis olabilir cok dogal dedi. Kan verdim, Pazartesi ogleden sonra cikacak sonuclarim. Ben iyi olacagina inaniyorum Bir de cinsiyet icin siz de erkek mi goruyorsunuz dedim, oyle mi dediler diye sordu. Evet doktorum oyle soylemisti dedim hmm dedi o kadar. Cok da merak ediyorum ama uyuz oldum adamin bir sey soylememesine, nedense israr da etmedim o an. Neyse Pazartesi sonuclar icin gidecegiz tekrar o zaman kesin ogrenirim sanirim
Evetya ama erkek çoğunluktaOrdada net bir cevap olmamıs artık bekleyip görücez bakalım :)
Ayni durum bizde de var..cok degistin surekli tersliyosun beni diyor..bende farkinda degilim aslunda..beni anlamadgini dusunuyorum..daha once sorun etmedgim seyleri sorun ediyormusum..ufak kivilcimlar cikiyor aramizda ama gececek insaAllah..benimkide soylemeden yapmaz ama soleyince yapmasida guzel bisey..naz cekmeyedebilirlerdi..:))Kızlar hamileliğin ilk 3 ayında eşimle anlaşamıyoruz o benim hormonlarımın tavan yaptığını onu çıldırtacağımı söylüyor ben onun beni anlamadığını beni deli edeceğini söylüyorum benim ondan evde beklentilerim var o ise evde yaptığı işi sanki bana lütuf gibi yapıyor ben ise gerektiğinde vazifesi olduğunu söylüyorum ben söylemediğim sürece tabağı mutfağa götürmüyor söylediğimde yapmam demiyor ama bende bazen sorumluluk alarak yapsın istiyorum Allah büyük dert vermesin ama böyle saçma sapan şeylerden hep bi çatışma halindeyiz sizin evde durumlar nasıl benim kocamın fıtratında olan başka adamlarda varmı merak ediyorum
Canım benim hoşgeldin. Tüp bebek anneside çok burada bende sendenim :) maşallah bebişine inşallah birdaha sorun yaşamazsınMerhaba arkadaşlar bende temmuz annesi gözüküyorum yazdıklarınızın çoğunu okudum bende aynı heyecanı taşıyorum. Benimki tüp bebek bu nedenle biraz daha fazla pimpirikliyim. 8 haftada kanamam oldu 2 gün hastanede kaldım. Şükür şimdi iyiyiz.Dün minişimi görmeye gittik kımıldamadan yatıyordu doktor kahvaltı yapıp şekerli bişeyler yiyip tekrar gelmemi söyledi . Busefer kıpır kıpırdı ilk kez hamile gibi anne olucak gibi hissettim. Allahım hepimize sağlıklı,hayırlı bizleri üzmeyecek evlatlar nasip etsin inşallah.
Eee öyle bir doktor tanıyorsan ona gitsene çokmu uzaktaÇok saol canım benim umarım sendede başlamadan geçer gider. Ya ablamın doktorunu bilmesem her doktor böyle dicem ama ablamın doktoru öyle tatlıki herşeyiyle kendi ilgileniyo herşeyiyle ama
Çok güzel haber çok sevindim canımKizlar merhaba hepinize. Dualariniz ve mesajlariniz icin cok tesekkur ederim hepinize. Sayenizde cok guzel haberlerle geldimikili testi yapan prof doktor ensesindeki odemin normal olcude oldugunu soyledi, birkac gun once daha fazla cikmis olabilir cok dogal dedi. Kan verdim, Pazartesi ogleden sonra cikacak sonuclarim. Ben iyi olacagina inaniyorum Bir de cinsiyet icin siz de erkek mi goruyorsunuz dedim, oyle mi dediler diye sordu. Evet doktorum oyle soylemisti dedim hmm dedi o kadar. Cok da merak ediyorum ama uyuz oldum adamin bir sey soylememesine, nedense israr da etmedim o an. Neyse Pazartesi sonuclar icin gidecegiz tekrar o zaman kesin ogrenirim sanirim
Bende çok içmiyorum ama 1 tane türk kahvesi içebileceğimi okumuştum bir makalede zaten her gün içmiyorum hem Türk kahvesinde bol miktarda C vitamini var bulantıyı arttırdığı için pek tavsiye edilmiyor ama bendede bulantı yok çok şükürGünaydın canım benim çok teşekkürler. Ay kahve mi yasak değil mi?
Gidicemde tüp bebek olduğu için benimki hala ilaç kullanıyorum o yüzden bağlı kaldık tüp bebek merkezine işteEee öyle bir doktor tanıyorsan ona gitsene çokmu uzakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?