Bana en başından beri yasak. Rahim kasılmalarını arttırıyormuş. Hasret kaldım ama içemiyorumBende çok içmiyorum ama 1 tane türk kahvesi içebileceğimi okumuştum bir makalede zaten her gün içmiyorum hem Türk kahvesinde bol miktarda C vitamini var bulantıyı arttırdığı için pek tavsiye edilmiyor ama bendede bulantı yok çok şükür
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah hayırlısıyla oğlunu kucağına almak nasip olsun hepimizden hep iyi haberler olsun ne mutluKızlar bizde cıktık doktordan geçen sene bugün kaybettiğim kızımdan sonra bugün bebeğimizin erkek olacağını öğrendik herşey odası pembe duruyordu simdi maviyle yer değişecek hepsi yeterki sağlıklı evlat sahibi olayım olalım bu yeter hayırlısıyla ikili tarama testimizin sonucu 2 hafta sonra cıkıcakmıs ense kalınlığımız 2.41 cıktı okadar hareketliydiki korkma ben burdayım der gibiydi cok Zorladı ölcüm icinhep takla attı böylekanamam icinde plasenta rahim ağzının kenarındaymıs oyüzden yukarı cıkana kadar böyle lekelenmelerim devam edicekmiş bizden haberler böyle hep iyi haberlerle inşallah
ne güzel ya bende çok istiyorum hava durumu gösteriyor bazen bende on kere dışarı bakıyorum ama henüz bişey yokSabah üzülüyordum kar yağmıyor buraya diye herkes kar resimleri paylasınca .. Rabbim duydu sesimi heralde bir güzel kar yagıyor ki anlatamam .. Bende pencerenin kenarindan bu güzelligi izliyorum
Rahimde kanama yeri var ama kanama yok canım sukurİlkkez duydum o ne demekmiş
Hadi güzel haberlerle gel canim kipir kipir goreceksin simdi onu elini ayagini gorunce icinden bisiler kopacak :))Birazdan doktora giricem bende bakalım bende kıpırtılarını görebilecekmiyim bir ay önce gitmiştik kalp atışı için hayırlısı olur inş
ne güzel ya bende çok istiyorum hava durumu gösteriyor bazen bende on kere dışarı bakıyorum ama henüz bişey yok
İnş canımm ☺ Rabbim gönlüne göre versinHadi güzel haberlerle gel canim kipir kipir goreceksin simdi onu elini ayagini gorunce icinden bisiler kopacak :))
Yagar insallah orayada buraya iki uc senede bir yagar oda yagdigi gibi erir o yuzden cok istiyordum yagmasini
Bizim doğumlarımız birbirine yakın olacak Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar, ben de muhtemel temmuz annesiyim. Şu an 7+6 yım. İlk olarak 5+1 de ultrasona girdim, ikincisi de pazartesi günü olacak. Bu yüzden henüz kalp atışını görmedik. Gün yaklaştıkça heyecan da artıyor. Daha önceden kayıplarım olduğu için korkular da var tabii ki. Yazdıklarınızı, güzel haberleri okudukça ben de rahatlıyorum. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla ve hayırlısıyla kucaklarımıza alırız.
Saglikla kucagina al isalhhhSağol canım ilk olucak kısmetse ilk bebeğimi doğumdan önce kaybetmiştim yok Allahtan hayırlısını diledim kısmetimiz erkekmiş
Bende senin gibiydim iki kaybim var benimde allah izin verirse ilk bebegim olacak .. Elimi karnima bile koyamiyordum bisi olacak diye ve bende yalnizim hamileligimi tek basima yasiyorum kimsem yok yasadigim sehirde komsum arkadssimda yok ama icimde bana en guzel arkadas dost var .. Saglikla kucagimiza alalim ondan baska kimseyi gozumuz gormeyecek zaten ..Selam kizlar,iyi haberler icin herkes adina cokkk cook sevindim rabbim eli ayagi duzgun sorunsuz sıkıntısız bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin..nedeni ni bilmiyorum ama ben siz kadar hamileligimi yasayamiyorum ve hissedemiyorum halbuki ilk bebegim ama ikinci hamileligim ilki dusmustu.ailem amerikada yasiyor kayinvalidemler sehir disinda yani etrafimfa esimden baska kimse yok belki bu yuzdendir.ama cok uzuluyorum bu durumdan dolayi..acaba ne zaman hissedebilecgim 11+3 deyim
Amin, inşallah hepimize sağlıkla.. Bana zaman geçmiyor, cinsiyetleri de aynı zamanlarda öğreniriz sizinle muhtemelen.Bizim doğumlarımız birbirine yakın olacak Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
Insallah canim ki az kalmis artik atlatirsinizInsana bi rahatlik veriyor 3.ayin bitimi korkular yerini heyecana birakiyor ..
Rabbim kucagimiza almayida nasip etsin sag salim hepimize ..
sizin de bir şey kalmadı canım geç olsun güç olmasın inşallah
Kizlar merhaba hepinize. Dualariniz ve mesajlariniz icin cok tesekkur ederim hepinize. Sayenizde cok guzel haberlerle geldimikili testi yapan prof doktor ensesindeki odemin normal olcude oldugunu soyledi, birkac gun once daha fazla cikmis olabilir cok dogal dedi. Kan verdim, Pazartesi ogleden sonra cikacak sonuclarim. Ben iyi olacagina inaniyorum Bir de cinsiyet icin siz de erkek mi goruyorsunuz dedim, oyle mi dediler diye sordu. Evet doktorum oyle soylemisti dedim hmm dedi o kadar. Cok da merak ediyorum ama uyuz oldum adamin bir sey soylememesine, nedense israr da etmedim o an. Neyse Pazartesi sonuclar icin gidecegiz tekrar o zaman kesin ogrenirim sanirim
Bir de birkac gun onden gidiyoruz, dogumum Haziran olacak
Bana en başından beri yasak. Rahim kasılmalarını arttırıyormuş. Hasret kaldım ama içemiyorum
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucana almayı nasip etsin inş Bazı şeyler için duadan başka eşimizden birşey gelmiyor ve dua insanı gerçekten rahatlatıyor olumlu ve iyi düşün bebişin için sen üzüldükce oda üzülür ben oğlumda 13. Haftada hissetmiştim çok zatıftım ve karnımda yağ göbek vs hiç yoktu doktor çok zor dedi hissetmen ama ben 13. Haftadan sonra sürekli hissettim yani önce seyrime gibi bişi oluyor gaz hareketlerinle karıştırmayın amaSelam kizlar,iyi haberler icin herkes adina cokkk cook sevindim rabbim eli ayagi duzgun sorunsuz sıkıntısız bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin..nedeni ni bilmiyorum ama ben siz kadar hamileligimi yasayamiyorum ve hissedemiyorum halbuki ilk bebegim ama ikinci hamileligim ilki dusmustu.ailem amerikada yasiyor kayinvalidemler sehir disinda yani etrafimfa esimden baska kimse yok belki bu yuzdendir.ama cok uzuluyorum bu durumdan dolayi..acaba ne zaman hissedebilecgim 11+3 deyim
Geçmiş olsun canım. Umarım kurur gider o alandaRahimde kanama yeri var ama kanama yok canım sukur
Ay ne guzel yorum yapmis en azindan :) Diyorum ki yangindan sag kurtulup sonra esyalarim diyoruz bizde .. Cocugu bulduk cinsiyetini merak ediyoruz sanki ögrenmeyecegiz gibi :))Doktordan çıktım kısa sürdü yav biraz izledik ay gerçekten dediğiniz gibi ne kadar çok hareket ediyor çok heycanlandım herşey bormal dedi haftasıyla uyumlu dedi çok şükür cinsiyete erken dedi ama erkeğe benziyo gibi dedi yinede tqm net diyemem dedi hayırlısı olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?