2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bana en başından beri yasak. Rahim kasılmalarını arttırıyormuş. Hasret kaldım ama içemiyorum

Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah hayırlısıyla oğlunu kucağına almak nasip olsun hepimizden hep iyi haberler olsun ne mutlu

Merhaba kızlar epeydir giremiyordum iyi haber alanlar adına çok sevindim rabbim hep iyi haberler aldırsın bize inş benimde bulantılarım azaldı ama geçmedi çoğu vaktim yatarak geçiyor sağlık olsunda rabbim hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin cinsiyet öğrenen arkadaşlarada hayırlı olsun

Birazdan doktora giricem bende bakalım bende kıpırtılarını görebilecekmiyim bir ay önce gitmiştik kalp atışı için hayırlısı olur inş
Sabah üzülüyordum kar yağmıyor buraya diye herkes kar resimleri paylasınca .. Rabbim duydu sesimi heralde bir güzel kar yagıyor ki anlatamam .. Bende pencerenin kenarindan bu güzelligi izliyorum
ne güzel ya bende çok istiyorum hava durumu gösteriyor bazen bende on kere dışarı bakıyorum ama henüz bişey yok

Hadi güzel haberlerle gel canim kipir kipir goreceksin simdi onu elini ayagini gorunce icinden bisiler kopacak :))
Yagar insallah orayada buraya iki uc senede bir yagar oda yagdigi gibi erir o yuzden cok istiyordum yagmasini

Hadi güzel haberlerle gel canim kipir kipir goreceksin simdi onu elini ayagini gorunce icinden bisiler kopacak :))
Yagar insallah orayada buraya iki uc senede bir yagar oda yagdigi gibi erir o yuzden cok istiyordum yagmasini
İnş canımm ☺ Rabbim gönlüne göre versin

Bizim doğumlarımız birbirine yakın olacak Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin

Selam kizlar,iyi haberler icin herkes adina cokkk cook sevindim rabbim eli ayagi duzgun sorunsuz sıkıntısız bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin..nedeni ni bilmiyorum ama ben siz kadar hamileligimi yasayamiyorum ve hissedemiyorum halbuki ilk bebegim ama ikinci hamileligim ilki dusmustu.ailem amerikada yasiyor kayinvalidemler sehir disinda yani etrafimfa esimden baska kimse yok belki bu yuzdendir.ama cok uzuluyorum bu durumdan dolayi..acaba ne zaman hissedebilecgim 11+3 deyim

Bende senin gibiydim iki kaybim var benimde allah izin verirse ilk bebegim olacak .. Elimi karnima bile koyamiyordum bisi olacak diye ve bende yalnizim hamileligimi tek basima yasiyorum kimsem yok yasadigim sehirde komsum arkadssimda yok ama icimde bana en guzel arkadas dost var .. Saglikla kucagimiza alalim ondan baska kimseyi gozumuz gormeyecek zaten ..
Sende tadini cikar zaman su gibi geciyor sonra hamileligimin tadini cikaramadim diye cok üzülürsün ..

Insallah canim ki az kalmis artik atlatirsiniz Insana bi rahatlik veriyor 3.ayin bitimi korkular yerini heyecana birakiyor ..
Rabbim kucagimiza almayida nasip etsin sag salim hepimize ..

Amiiiin İnşallahhhh

sizin de bir şey kalmadı canım geç olsun güç olmasın inşallah

Aynen canım yeterki sağlıklı olsunlar keyifleri yerinde olsunlar daha ne isteyelim:))

Hadi geçmiş olsun canım hersey yolunda olmasina cok sevindim ne güzel sanırım aramızda ilk doğumu sen yapicaksin :))

Bana en başından beri yasak. Rahim kasılmalarını arttırıyormuş. Hasret kaldım ama içemiyorum

Bende bir kahve tiryakisi olarak içmiyorum, sadece komşuda içtim bir kere onuda vicdan azabı çeke çeke içtim ay ne kötü oldum yaff:) ama cok canım çekiyor o ayrı konu:)

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucana almayı nasip etsin inş Bazı şeyler için duadan başka eşimizden birşey gelmiyor ve dua insanı gerçekten rahatlatıyor olumlu ve iyi düşün bebişin için sen üzüldükce oda üzülür ben oğlumda 13. Haftada hissetmiştim çok zatıftım ve karnımda yağ göbek vs hiç yoktu doktor çok zor dedi hissetmen ama ben 13. Haftadan sonra sürekli hissettim yani önce seyrime gibi bişi oluyor gaz hareketlerinle karıştırmayın ama

Doktordan çıktım kısa sürdü yav biraz izledik ay gerçekten dediğiniz gibi ne kadar çok hareket ediyor çok heycanlandım herşey bormal dedi haftasıyla uyumlu dedi çok şükür cinsiyete erken dedi ama erkeğe benziyo gibi dedi yinede tqm net diyemem dedi hayırlısı olsun inş

Ay ne guzel yorum yapmis en azindan :) Diyorum ki yangindan sag kurtulup sonra esyalarim diyoruz bizde .. Cocugu bulduk cinsiyetini merak ediyoruz sanki ögrenmeyecegiz gibi :))
Nasil guzeldi dimi o hareketleri videoya cekip saatlerce izlerim sanirim bikmadan .. Hadi gozunaydin guzel haberlerle geldin masallah bebisinede ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…