2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cankm bem hiçte erken değil. Benim 8+6da hareket ediyodu :)

Erken degil gorursun merak etme benim sansima doktora tam haftasinda gidiyorum yani 8+0gibi o yuzden cok kucuktu ama 10+1de kipir kipirdi .. Sen 10uncu haftanin isindesin hayli hayli gorursun

Ben ikili test yaptirmadim kızlar haftaya gidip cinsiyet öğrenicem inşallah bir de ense kalınlığına bakacak doktor inşallah bir sıkıntı yokturdue
Ense kalinligi iyiyse burun kemigi olusmussa ikili teste gerek yok canim .. Ama yaptiranlar bir nevi icini rahatlatiyor iste ..
Doktor bana sonuc temiz dedi ama kesinligi yok bu testin ya bebegin suyundan alacagiz yada senden kan alip ankaraya yollayacagiz en kesin sonuc o dedi ..
Bebegin suyundan almak bebek icin tehlikeli suyu azaldigi icin kanda cok pahali bir islem dedi ..
O yuzden Allaha emanet bebeklerimiz ..

Bnde istiyorum burda adimi tarihimi yaaa

Herkese Merhaba.. Bende temmuz annesi adayıyım :) gelişmelerimizi birlikte takip edelim. çok güzel bir platform olmuş. hepimizin güzel haberlerini alalım tek tek inşallah

Kizlar facebookta grup kursak yada kurulmusmu bilmiyorum aslinda bi kere yazip takip edemedim ayriyetten bide 2015 nisan annesiyim malum firsat pek olmuyor cinsiyetler ogrenilmis ne guzel

Gerçekten bir mücize adım adım büyümesini görüyoruz rabbim olmayanlarada tattırsın bu duyguları kız erkek işte heycanı diyelim ne olsa kabulümüz ama insanoğlu işte yaz olsa kış ister kış olsa yaz Artık her buluşma dahada heycanlı olacak rabbim hep hayırlı haberlerle sevindirsin bizi inş hepimize kocaman maşallahhh

Kizlar facebookta grup kursak yada kurulmusmu bilmiyorum aslinda bi kere yazip takip edemedim ayriyetten bide 2015 nisan annesiyim malum firsat pek olmuyor cinsiyetler ogrenilmis ne guzel
Canim burada facebook ve watsap gibi konusmalar yasak .. Cogu kisi banlanmis bu yüzden cünkü burasida sosyal bir platform ve gruplar kurulunca kimse buraya yazmiyor .. Bunuda yöneticiler istemiyor haliyle ..

Önce isteyince hemen olacakmis gibi geliyordu sonra olmayinca anladim aslinda istedigimiz kolay birsey degilmis mucizeymis .. Santim santim büyüyor ve icimizde ayri bir kalp atiyor .. Gercekten gitgide heyecan verici bir hal aliyor :)

Kızlar idrar tahlilimde kan, protein, lokosit, eritrosit, bol miktarda amorf kristalleri ve mukus çıkmış kum mu döküyorum taş mi düşürüyorum yine yazın da dusurmustum yine zorlanıyorum idrarda tahlili zor verdim sonuçları da hepsi çıkmadığı için gösteremedim daha kültür biraz geç çıkıyo iki gün falan

Gecmis olsun canim ama hic anlamiyorum yorum yapayim :-/

Erken degil gorursun merak etme benim sansima doktora tam haftasinda gidiyorum yani 8+0gibi o yuzden cok kucuktu ama 10+1de kipir kipirdi .. Sen 10uncu haftanin isindesin hayli hayli gorursun
Bu kez de heyecandan unutmazsak eğer kayıt yapıcam eşim teli hazırlamıştı bebeği görünce herseyi unuttu eve gelince aklımıza geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…