2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Önce isteyince hemen olacakmis gibi geliyordu sonra olmayinca anladim aslinda istedigimiz kolay birsey degilmis mucizeymis .. Santim santim büyüyor ve icimizde ayri bir kalp atiyor .. Gercekten gitgide heyecan verici bir hal aliyor :)
Kesinlikle oyle Rabbim cok sukur ki yinede vedi mucizesini Allah tamamina erdrsin insaAllah..yeni evlendgimde korundgum zamanlara sasiriyordum neyi engelliyisun Rabbimin vereceginden emnmisiz gibi.simdi yeni evlilere korunmayin diyorum..ilki bi olsun cocuk hersryi yoluna koyar

Ben de farklı bisey yazcam anneler , 9+6 yiz inşallah.bebeğim i en son 10 gün önce gordum kontrol 10 gün sonra ama benim aklım hep onda sağlıklı midir diye . Ovulasyon testi var fazladan arada onlardan yapıyorum çift çizgi görünce rahatliyirun kendimce . Sizr sorum bu aralar neler hissetsem neler yapsam rahatlatır?

Benim ikinci gebeligim ilk gebelik her zaman cok telasli ve acikca daha heyecanli ve sabirsiz geciyor sana tavsiyem cok takma bir seyi cok dusunme Rabbim hayirlisini versin onun istemedigi hic birsey olmaz bunu unutmamak lazim bnce biz biseyi ne kadar cok dusunup ustune dusersek o daha kotu geciyor o yuzren oluruna birak dogdugu zamanlari hayal edip ona nasil davranacagini dusun bence dogdukdan sonra hic dusunecek vaktin bile olmayacak cunku

Alpi normal ultrasonla mi bakiyolar, detaylı ultrasonla mı ölçüyorlar?

Burdayiiim :) bu aralar okuyorum pek katilamiyorum. Bugun saglik ocagina gittik hemsiremizle tanistik 30 ocakta aşı olcaz ama doktoruna danış dedi tedaviyle olduğu için

Doktor hepatit asisi yaptirma dedi. Birde su tahlilleri yaptiracagim.

Eklentiler

• 20161221_163005.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 43
Ben ikili test yaptırmıycam zaten embriyo genetik teste gitti sağlıklı. Sağlık ocağı 20. Haftada tetanos aşısı için çağırdı. Hangi ortamda nasıl doğum yapıcağımızın garantisi olmadığından bebeği ve bizi korumak amacı ile bu aşı yapılıyomuş.

Normal ultrasonla canim her zaman muayene ettigiyle ..

Canim protein bende de çıkmıştı cok kötü olmuştum geçen ay.sürekli kusmuştum ve hic birşey yememistim.bir damla su bile içememiştim.keton falan da çıkmıştı ben de.doktorun zaten yonlendirir seni.ben de yarın kültür testi için gidicem.inşallah geçer bu bir an önce

Üriner sistem enfeksiyonu yani geçmiş olsun hamileyken ilaç kullanmada sıkıntı kendini sıcak tut ayaklarını hiç üşütme

Keton negatif çıkmış canım protein + çıkmış bakalım tahlillerin hepsi çıkınca gidicem göstermeye canım
Üriner sistem enfeksiyonu yani geçmiş olsun hamileyken ilaç kullanmada sıkıntı kendini sıcak tut ayaklarını hiç üşütme
Sağol canım ya ise gidiyoruz ediyoruz illa ki usutuyorum biraz zaten hemen enfeksiyon olur

Canım benim 2. hamileliğim bu ilkinde senin gibiydim ve hislerimi duygularımı hep bebeğime yazıyordum sanki o yanımdaymış gibi hep onunla konuşuyordum yokmuş gibi değil ayrılmaz parçam olmuştu şimdi abisinden ötürü miniğimle aynı şeyleri yaşayamıyoruz

Ya gercekden ilk ikinci cok farkli oluyor ama oda ayri bi guzel ayri bi tecrubeli hissediyor insan

Protein hariç diğerleri enfeksiyon ve kum ya da taş oluyor protein ılk defa gördüm idrarda ben de
Sanırım idrarında protein kaçağı var. Ablamın 7.ayında onunda görülmüştü. Bu da yüksek tansiyona neden olabiliyormuş diye söylemişti doktoru. Günde 2-3 kere tansiyonunu kontrol etti. Yükselirse gel demişti doltoru

Ah ah canım aynı şeyi ben hep diyorum vuruyorum kafama. 1 yıl korundum korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım ama kaybettim. Allahın takdiri işte sonrada 14 ay olmadı sen misin korunan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…