2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet okudum öyle şeyler de canım ileri zamanlarda daha tehlikeliymis erken doğum nedeniymis ama şuan çok başı bide tansiyonumu kontrol ettim bugün 10/6 10/5 çıktı bakalım doktor ne diyecek amorf kristali de çok çıktı kum ya da taş var galiba

Dert etme kendine hepsinin çaresi var. Kontrol altında tutacaksın daha çok dikkat edeceksin. Ama kum zor olsa gerek. Üşütmemeye çalış. Yediğin yeşillikleri çok iyi yıka yıkamadan sirkeli suda beklet.

Tam emin olmak icin kulturu beklemelisin ya tas yada kum dokuyorsun canm. Protegin kacagida bu sebebple oluyor bobrek kaynakli tas veya kum. Allah yardimcin olsun. Cok zor bir durum daha oncede dusurmussun gebelikte seni biraz zorlar ama herseyin caresi var iyi dusun iyi olsun. Umarim kulturun iyi cikar.

Slm kızlar nasıl gidiyor ? Bişi sorucam size bulantıları olupta bu haftalarda gecen var mı ? Benim 2 gündür bulantım olmuyor herşey yolundadır umarım, normaldir heralde bu haftalarda gecmesi

Oncelikle sakin ol ve olumlu dusun. O senin yaninda ve senin her duygunu hissediyor bunu bil buna gore duygu durumunu yasa hayatta suan ondan degerli bir varligin yok.

Kizlar görüşlerinizde büyüme var mı? Hamilelik öncesine nazaran. Benim ogullarima hep aynıydı ama bu hamileligimde büyüdüler bayagi. Acaba diyorum kendime birşeyler arıyorum işte. Yada emzirmeyi keseli çok olmadı ondan dolayimi kaldı bilmiyorum. Bir de sizlere sorayım. Cinsiyetleri öğrenenler sizlerde durum nasil

Bende bu ultrason kağıdında bebeğin baş yönüne nasıl bakıyoruz onu sorucam şimdi ultrason kağıdını karnımiza göre nasıl tutuyoruz ben orasını biraz kestiremedjm sağ da mı solda mi olayı

Benim de büyüdü. Fark ediyorum.

Olur canım olur kocaman oldular bile. Valla bi arkadaş Aralık ayı nasıl geçti anlamadım demişti. O arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. 10güne kadar tehlikeli dönemi de atlattık bi oh çekeriz
Benim için hala devam tatlım tehlikeli dönem için ben hergün evde olduğum için bana pek zaman geçmiyor ama yarın nöbet im başlıyor rapor olayım bitti belki bundan sonrası daha hızlı olur

Ben de sanki karnım çıktı gibi hissediyorum ama aşırı şişkinlik de oluyo patlayacakmışım gibi hissediyorum.

hamile kıyafetleri alanlar nasıl memnun mu?bugün biraz baktım ama emİn olamadım.sanki büyükmüş gibi geldiler.

Bir de çatlak için bişeyler kullanmaya başladınız mı?kullananlar neler kullandığını yazabilir mi

Benim için hala devam tatlım tehlikeli dönem için ben hergün evde olduğum için bana pek zaman geçmiyor ama yarın nöbet im başlıyor rapor olayım bitti belki bundan sonrası daha hızlı olur
Bende evdeyim hemde 9 ekimden beri. 1 ay tedavi süreci 2 aydırda gebelik. Daha önce kayıp ve minik kanama olunca sürek yatış. İşe başlayınca aman diyim dikkatli ol yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…