Evet okudum öyle şeyler de canım ileri zamanlarda daha tehlikeliymis erken doğum nedeniymis ama şuan çok başı bide tansiyonumu kontrol ettim bugün 10/6 10/5 çıktı bakalım doktor ne diyecek amorf kristali de çok çıktı kum ya da taş var galibaSanırım idrarında protein kaçağı var. Ablamın 7.ayında onunda görülmüştü. Bu da yüksek tansiyona neden olabiliyormuş diye söylemişti doktoru. Günde 2-3 kere tansiyonunu kontrol etti. Yükselirse gel demişti doltoru
Dert etme kendine hepsinin çaresi var. Kontrol altında tutacaksın daha çok dikkat edeceksin. Ama kum zor olsa gerek. Üşütmemeye çalış. Yediğin yeşillikleri çok iyi yıka yıkamadan sirkeli suda beklet.Evet okudum öyle şeyler de canım ileri zamanlarda daha tehlikeliymis erken doğum nedeniymis ama şuan çok başı bide tansiyonumu kontrol ettim bugün 10/6 10/5 çıktı bakalım doktor ne diyecek amorf kristali de çok çıktı kum ya da taş var galiba
Tam emin olmak icin kulturu beklemelisin ya tas yada kum dokuyorsun canm. Protegin kacagida bu sebebple oluyor bobrek kaynakli tas veya kum. Allah yardimcin olsun. Cok zor bir durum daha oncede dusurmussun gebelikte seni biraz zorlar ama herseyin caresi var iyi dusun iyi olsun. Umarim kulturun iyi cikar.Kızlar idrar tahlilimde kan, protein, lokosit, eritrosit, bol miktarda amorf kristalleri ve mukus çıkmış kum mu döküyorum taş mi düşürüyorum yine yazın da dusurmustum yine zorlanıyorum idrarda tahlili zor verdim sonuçları da hepsi çıkmadığı için gösteremedim daha kültür biraz geç çıkıyo iki gün falan
Oncelikle sakin ol ve olumlu dusun. O senin yaninda ve senin her duygunu hissediyor bunu bil buna gore duygu durumunu yasa hayatta suan ondan degerli bir varligin yok.Ben de farklı bisey yazcam anneler , 9+6 yiz inşallah.bebeğim i en son 10 gün önce gordum kontrol 10 gün sonra ama benim aklım hep onda sağlıklı midir diye . Ovulasyon testi var fazladan arada onlardan yapıyorum çift çizgi görünce rahatliyirun kendimce . Sizr sorum bu aralar neler hissetsem neler yapsam rahatlatır?
Benim de büyüdü. Fark ediyorum.Kizlar görüşlerinizde büyüme var mı? Hamilelik öncesine nazaran. Benim ogullarima hep aynıydı ama bu hamileligimde büyüdüler bayagi. Acaba diyorumkendime birşeyler arıyorum işte. Yada emzirmeyi keseli çok olmadı ondan dolayimi kaldı bilmiyorum. Bir de sizlere sorayım. Cinsiyetleri öğrenenler sizlerde durum nasil
Cinsiyet tahmininde bulunmuşmuydu cnmBenim de büyüdü. Fark ediyorum.
Benim için hala devam tatlım tehlikeli dönem için ben hergün evde olduğum için bana pek zaman geçmiyor ama yarın nöbet im başlıyor rapor olayım bitti belki bundan sonrası daha hızlı olurOlur canım olur kocaman oldular bile. Valla bi arkadaş Aralık ayı nasıl geçti anlamadım demişti. O arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. 10güne kadar tehlikeli dönemi de atlattık bi oh çekeriz
Kız dediCinsiyet tahmininde bulunmuşmuydu cnm
Tetanoz yaptiracakmisiniz?
Benim kocaman oldular şimdiden. Bide sızlıyolar gece uyuyamıyorum resmen ağrılarındanAy görüş yazmış telefon göğüs olacak
Acaba kiz mi ki seninkide :)Benim kocaman oldular şimdiden. Bide sızlıyolar gece uyuyamıyorum resmen ağrılarından
Bende evdeyim hemde 9 ekimden beri. 1 ay tedavi süreci 2 aydırda gebelik. Daha önce kayıp ve minik kanama olunca sürek yatış. İşe başlayınca aman diyim dikkatli ol yorma kendiniBenim için hala devam tatlım tehlikeli dönem için ben hergün evde olduğum için bana pek zaman geçmiyor ama yarın nöbet im başlıyor rapor olayım bitti belki bundan sonrası daha hızlı olur
Yellu sen 11 haftaliksin değilmi ikiz mi seninde??Benim kocaman oldular şimdiden. Bide sızlıyolar gece uyuyamıyorum resmen ağrılarından
Genelde erkek diyolar ama :)Acaba kiz mi ki seninkide :)
Sata göre 11.haftadayım ama bebek 12.haftayı yarılamış bişe :) yok cankm tek bizimYellu sen 11 haftaliksin değilmi ikiz mi seninde??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?