Maşallah maşallah allah bagislasin inşallahSata göre 11.haftadayım ama bebek 12.haftayı yarılamış bişe :) yok cankm tek bizim
Ben kot pantolon aldim cok memnunum gayette guzel kullanisli iyiki almisim diyorum hatta .. Beli lastikli ayarlanmiyor ama ben katliyorum simdilik h&m den aldim baska yerde istedigim gibi bulamadim ..Ben de sanki karnım çıktı gibi hissediyorum ama aşırı şişkinlik de oluyo patlayacakmışım gibi hissediyorum.
hamile kıyafetleri alanlar nasıl memnun mu?bugün biraz baktım ama emİn olamadım.sanki büyükmüş gibi geldiler.
Bir de çatlak için bişeyler kullanmaya başladınız mı?kullananlar neler kullandığını yazabilir mi
Hepimizinkini inşallah canım benimMaşallah maşallah allah bagislasin inşallah
Ben de evde giyeceğim bişeyler baktım eşofman altı gibi.ama istediğim gibi bulamadım.lcw de çok İnce gibi geldiler.Ben kot pantolon aldim cok memnunum gayette guzel kullanisli iyiki almisim diyorum hatta .. Beli lastikli ayarlanmiyor ama ben katliyorum simdilik h&m den aldim baska yerde istedigim gibi bulamadim ..
Catlak icinde aci badem sutu aldim cok kasiniyor karnim arada suruyorum kasinmasini aliyor hemde ..
Bende bulamadim onlardan tayt baktim rahat olur sicak tutar diye ama onlarida begenmedim ustelik incecik taytlar 50-60lira .. ipli pijamalarim var onlarla idare ediyorum simdilik .. Lastikliler sıkıyor ..Ben de evde giyeceğim bişeyler baktım eşofman altı gibi.ama istediğim gibi bulamadım.lcw de çok İnce gibi geldiler.
Evet canim yine bakti yuzumuze Rabbim.kucagimizada alalim insaAllah..canim kendiliginden oluyormus tup bebekti seninki yanlis hatrlamiyosam..neden tup bebek denedinAh ah canım aynı şeyi ben hep diyorum vuruyorum kafama. 1 yıl korundum korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım ama kaybettim. Allahın takdiri işte sonrada 14 ay olmadı sen misin korunan
Buyudu canim benimkiler..Kizlar görüşlerinizde büyüme var mı? Hamilelik öncesine nazaran. Benim ogullarima hep aynıydı ama bu hamileligimde büyüdüler bayagi. Acaba diyorumkendime birşeyler arıyorum işte. Yada emzirmeyi keseli çok olmadı ondan dolayimi kaldı bilmiyorum. Bir de sizlere sorayım. Cinsiyetleri öğrenenler sizlerde durum nasil
Cinsiyet için bi tahmin var mı cnmBuyudu canim benimkiler..
Ben catlak icin lierac kullandim ilk hamileligimde. Üçüncü aydan sonra baslamistim sabah aksam cok düzenli kullandim ve hiç catlagim olmadi.Ben de sanki karnım çıktı gibi hissediyorum ama aşırı şişkinlik de oluyo patlayacakmışım gibi hissediyorum.
hamile kıyafetleri alanlar nasıl memnun mu?bugün biraz baktım ama emİn olamadım.sanki büyükmüş gibi geldiler.
Bir de çatlak için bişeyler kullanmaya başladınız mı?kullananlar neler kullandığını yazabilir mi
ben :)Kızlar aramızda net bebeğin cinsiyetini öğrenen var mı ?
Cinsiyet için bi tahmin var mı cnm
bende pek değişiklik yok. cinsiyeti öğrendiğim gün hasta oldum. salya sümük durumundayım... amanınnn nazarlara geldimmmKizlar görüşlerinizde büyüme var mı? Hamilelik öncesine nazaran. Benim ogullarima hep aynıydı ama bu hamileligimde büyüdüler bayagi. Acaba diyorumkendime birşeyler arıyorum işte. Yada emzirmeyi keseli çok olmadı ondan dolayimi kaldı bilmiyorum. Bir de sizlere sorayım. Cinsiyetleri öğrenenler sizlerde durum nasil
bana daha gün vermedilerBen yaptırcam sağlık ocağı 17 ocağa vermişti randevuyu
Nöbet ler 24 saat maalesef ama istirahat vakit leri oluyor ben pek oturamiyirum belim ağrıyor nasıl geçecek bilmiyorum bakalımBende evdeyim hemde 9 ekimden beri. 1 ay tedavi süreci 2 aydırda gebelik. Daha önce kayıp ve minik kanama olunca sürek yatış. İşe başlayınca aman diyim dikkatli ol yorma kendini
Aman Allah korusun oku sen bişey olmaz. Hormonlardandir cnm ben belgesele bakarken de ağlıyorumbende pek değişiklik yok. cinsiyeti öğrendiğim gün hasta oldum. salya sümük durumundayım... amanınnn nazarlara geldimmm
Benimde oglumda buyumustu simdi buyumesi bende onu acaba diyorum ayh bi umutKizlar görüşlerinizde büyüme var mı? Hamilelik öncesine nazaran. Benim ogullarima hep aynıydı ama bu hamileligimde büyüdüler bayagi. Acaba diyorumkendime birşeyler arıyorum işte. Yada emzirmeyi keseli çok olmadı ondan dolayimi kaldı bilmiyorum. Bir de sizlere sorayım. Cinsiyetleri öğrenenler sizlerde durum nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?