Ne gibi zararı olacakki bence olmazKızlar bi cevap kimse yok mu kafam karışık
Olmaz canım ben kullanıyorum. Oğluma hamileyken de kullandım.Kızlar iyi aksamlar birşey soracam hamile kalmadan önce lazer e gidiyordum ama şimdi ağda acıtır diye epilasyon aleti kullanmam sakıncalı olur mu
benim çin ve rus takvimin de erkek bıçak makasta da erkek bıçağa oturdum. ama tuz testini duymadım. o nasıl oluyormuş?
Kizlar merhaba hepinize. Dualariniz ve mesajlariniz icin cok tesekkur ederim hepinize. Sayenizde cok guzel haberlerle geldimikili testi yapan prof doktor ensesindeki odemin normal olcude oldugunu soyledi, birkac gun once daha fazla cikmis olabilir cok dogal dedi. Kan verdim, Pazartesi ogleden sonra cikacak sonuclarim. Ben iyi olacagina inaniyorum Bir de cinsiyet icin siz de erkek mi goruyorsunuz dedim, oyle mi dediler diye sordu. Evet doktorum oyle soylemisti dedim hmm dedi o kadar. Cok da merak ediyorum ama uyuz oldum adamin bir sey soylememesine, nedense israr da etmedim o an. Neyse Pazartesi sonuclar icin gidecegiz tekrar o zaman kesin ogrenirim sanirim
Bir de birkac gun onden gidiyoruz, dogumum Haziran olacak
Kızlar bizde cıktık doktordan geçen sene bugün kaybettiğim kızımdan sonra bugün bebeğimizin erkek olacağını öğrendik herşey odası pembe duruyordu simdi maviyle yer değişecek hepsi yeterki sağlıklı evlat sahibi olayım olalım bu yeter hayırlısıyla ikili tarama testimizin sonucu 2 hafta sonra cıkıcakmıs ense kalınlığımız 2.41 cıktı okadar hareketliydiki korkma ben burdayım der gibiydi cok Zorladı ölcüm icinhep takla attı böylekanamam icinde plasenta rahim ağzının kenarındaymıs oyüzden yukarı cıkana kadar böyle lekelenmelerim devam edicekmiş bizden haberler böyle hep iyi haberlerle inşallah
Merhaba arkadaşlar bende temmuz annesi gözüküyorum yazdıklarınızın çoğunu okudum bende aynı heyecanı taşıyorum. Benimki tüp bebek bu nedenle biraz daha fazla pimpirikliyim. 8 haftada kanamam oldu 2 gün hastanede kaldım. Şükür şimdi iyiyiz.Dün minişimi görmeye gittik kımıldamadan yatıyordu doktor kahvaltı yapıp şekerli bişeyler yiyip tekrar gelmemi söyledi . Busefer kıpır kıpırdı ilk kez hamile gibi anne olucak gibi hissettim. Allahım hepimize sağlıklı,hayırlı bizleri üzmeyecek evlatlar nasip etsin inşallah.
Canim burada facebook ve watsap gibi konusmalar yasak .. Cogu kisi banlanmis bu yüzden cünkü burasida sosyal bir platform ve gruplar kurulunca kimse buraya yazmiyor .. Bunuda yöneticiler istemiyor haliyle ..
:) yani anladigim kadarıyla oglunla konusuyordun öyle mi , maşallah şimdi yanında ne güzel . başka ne tavsiye edersin nasıl geçirdin hamileliğini?Canım benim 2. hamileliğim bu ilkinde senin gibiydim ve hislerimi duygularımı hep bebeğime yazıyordum sanki o yanımdaymış gibi hep onunla konuşuyordum yokmuş gibi değil ayrılmaz parçam olmuştu şimdi abisinden ötürü miniğimle aynı şeyleri yaşayamıyoruz
Canım ikimiz ayniyiz :) hem gunlerimiz hem ultrason günleri hem de merak .2 hafta sonra demişsin hangi gün . Bana haftaya cuma gel demişti 1 aylık aradan sonra . Ben de gördüğümde küçüktü . ama yuvarlak değildi , neden ki cinsiyet leri mi farklı bizimkilerin acep . bide bu sefer cinsiyet lerini öğrenebilir miyiz acaba çok merak ediyorumKızlar, ne güzel çoğunuz bebeğinizin hareketlerini görmüş, bazılarınız cinsiyetini öğrenmiş. Biz görmeyeli 2 hafta oldu ve daha görüşe 2 hafta var. Son gördüğümde hiçbirşeyi belli olmayan hareketsiz yuvarlak birşeydi :) Çatlamak üzereyim. İçerde ne var ne yok hissetmemek çok kötü, sizleri okudukça daha sabırsızlanıyorum.
Aynen öyle bir de sonradan giyilmeyecek bişeye o kadar vermek gereksiz geldi bana da.neyse göbüşler büyümeden buluruz gönlümüzce inşallahBende bulamadim onlardan tayt baktim rahat olur sicak tutar diye ama onlarida begenmedim ustelik incecik taytlar 50-60lira .. ipli pijamalarim var onlarla idare ediyorum simdilik .. Lastikliler sıkıyor ..
Bizimde kullanma zamanımız gelmiş yani.yavaştan başlasak iyi olacakBen catlak icin lierac kullandim ilk hamileligimde. Üçüncü aydan sonra baslamistim sabah aksam cok düzenli kullandim ve hiç catlagim olmadi.
1 yıl boyunca korunmayıp olmazsa şayet olma ihtimali çok düşüyomuş. Doktora gittik hiçbir sorun yoktu sebepsiz infertilite dendi. Yaşta 30olunca beklemek istemedikEvet canim yine bakti yuzumuze Rabbim.kucagimizada alalim insaAllah..canim kendiliginden oluyormus tup bebekti seninki yanlis hatrlamiyosam..neden tup bebek denedin
Aa bende az önce sipariş ettim. Doktorum artık kullanabilirsin dedi ancak daha 11.haftadayım erken mi sizce?Ben catlak icin lierac kullandim ilk hamileligimde. Üçüncü aydan sonra baslamistim sabah aksam cok düzenli kullandim ve hiç catlagim olmadi.
Oyy 24 saat mi şaka gibi. Aman diyim dinlenerek çalışmaya çalış emiNöbet ler 24 saat maalesef ama istirahat vakit leri oluyor ben pek oturamiyirum belim ağrıyor nasıl geçecek bilmiyorum bakalım
Ben sakıncalı diye biliyorum canımKızlar iyi aksamlar birşey soracam hamile kalmadan önce lazer e gidiyordum ama şimdi ağda acıtır diye epilasyon aleti kullanmam sakıncalı olur mu
Ben doktora göbeğim tüylendi ilaçlardan alabilir miyim dedim. Kesinlikle önermiyoruz. Bu dönemlerde göbeğin çok mıncıklanıp dokunulması iyi değil dediOlmaz canım ben kullanıyorum. Oğluma hamileyken de kullandım.
Canım ben bacaklarım ve koltukaltim için epilasyon aleti kullanıyorum, yanlış anlaşılmasın. Özel bölgeye agdaya gidiyorum. Lazer sakıncalıdır tabiki.Ben doktora göbeğim tüylendi ilaçlardan alabilir miyim dedim. Kesinlikle önermiyoruz. Bu dönemlerde göbeğin çok mıncıklanıp dokunulması iyi değil dedi
Anladım kuzum. Bende ağdayla kurtuluyorum ama göbeğim canımı sıkıyoCanım ben bacaklarım ve koltukaltim için epilasyon aleti kullanıyorum, yanlış anlaşılmasın. Özel bölgeye agdaya gidiyorum. Lazer sakıncalıdır tabiki.
Benim de göbeğim tüylü biraz ama takmiyorum, bebisler için katlaniyoruz herşeye. Nasılsa gobegimizi esimiz ve dr.umuzdan başkası görmüyor:)Anladım kuzum. Bende ağdayla kurtuluyorum ama göbeğim canımı sıkıyohormon ilaçları mahvetti beni
Eşiminde gördüğü yokya neyseeeBenim de göbeğim tüylü biraz ama takmiyorum, bebisler için katlaniyoruz herşeye. Nasılsa gobegimizi esimiz ve dr.umuzdan başkası görmüyor:)
Ben doktoruma batıl inanç ama kestirmekte bi sakınca var mı dedim. Adı üstünde hurafe dedi. Bende kestireceğim yakın zamandaKızlarrr yardım saçlarımı hiç böyle görmeye alışık değilim hep yumuşacıktı3 aydır boyatmayınca iyice uçları keçe gibi oldu hamileliğin etkisi sanıyorum argan yağı falan da fayda etmedi boya kesinlikle istemiyorum Doğumdan sonraya kadar uçlardan kestirsem diyorum ama bu hurafeler içimi darladı. İnanmıyorum ama ne biliyim içim rahat etmedi bir yardım edin nolur sizce ne yapsam????
Bence de hurafe canım. Ben oğluma 5 aylık hamileyken kestirdim, çok şükür bişey olmadı. Ben de kestirmeyi düşünüyorum. Dediğin gibi benim saçlarımın uçları da çok kötü oldu.Kızlarrr yardım saçlarımı hiç böyle görmeye alışık değilim hep yumuşacıktı3 aydır boyatmayınca iyice uçları keçe gibi oldu hamileliğin etkisi sanıyorum argan yağı falan da fayda etmedi boya kesinlikle istemiyorum Doğumdan sonraya kadar uçlardan kestirsem diyorum ama bu hurafeler içimi darladı. İnanmıyorum ama ne biliyim içim rahat etmedi bir yardım edin nolur sizce ne yapsam????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?