2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi aksamlar birşey soracam hamile kalmadan önce lazer e gidiyordum ama şimdi ağda acıtır diye epilasyon aleti kullanmam sakıncalı olur mu
Olmaz canım ben kullanıyorum. Oğluma hamileyken de kullandım.

benim çin ve rus takvimin de erkek bıçak makasta da erkek bıçağa oturdum. ama tuz testini duymadım. o nasıl oluyormuş?

Canım bende arkadaşlardan öğrendim bana hiç çaktırmadan kafama biraz tuz döktüler doktukten sonra elinle ilk ağzına yada burnuna dokunmana göre tahmin yaptılar sanırım ben ağzıma dokunmusum kız dediler

Kızlar çok sevindim güzel haberlerinize maşallah bebislere

Canim burada facebook ve watsap gibi konusmalar yasak .. Cogu kisi banlanmis bu yüzden cünkü burasida sosyal bir platform ve gruplar kurulunca kimse buraya yazmiyor .. Bunuda yöneticiler istemiyor haliyle ..

Evet 2012 eylül annelerindeyken ordada Facebook gurup kurdular kuranlar hep banlandi baya sorun oluyor

:) yani anladigim kadarıyla oglunla konusuyordun öyle mi , maşallah şimdi yanında ne güzel . başka ne tavsiye edersin nasıl geçirdin hamileliğini?

Canım ikimiz ayniyiz :) hem gunlerimiz hem ultrason günleri hem de merak .2 hafta sonra demişsin hangi gün . Bana haftaya cuma gel demişti 1 aylık aradan sonra . Ben de gördüğümde küçüktü . ama yuvarlak değildi , neden ki cinsiyet leri mi farklı bizimkilerin acep . bide bu sefer cinsiyet lerini öğrenebilir miyiz acaba çok merak ediyorum

Bende bulamadim onlardan tayt baktim rahat olur sicak tutar diye ama onlarida begenmedim ustelik incecik taytlar 50-60lira .. ipli pijamalarim var onlarla idare ediyorum simdilik .. Lastikliler sıkıyor ..
Aynen öyle bir de sonradan giyilmeyecek bişeye o kadar vermek gereksiz geldi bana da.neyse göbüşler büyümeden buluruz gönlümüzce inşallah

Evet canim yine bakti yuzumuze Rabbim.kucagimizada alalim insaAllah..canim kendiliginden oluyormus tup bebekti seninki yanlis hatrlamiyosam..neden tup bebek denedin
1 yıl boyunca korunmayıp olmazsa şayet olma ihtimali çok düşüyomuş. Doktora gittik hiçbir sorun yoktu sebepsiz infertilite dendi. Yaşta 30olunca beklemek istemedik

Ben catlak icin lierac kullandim ilk hamileligimde. Üçüncü aydan sonra baslamistim sabah aksam cok düzenli kullandim ve hiç catlagim olmadi.
Aa bende az önce sipariş ettim. Doktorum artık kullanabilirsin dedi ancak daha 11.haftadayım erken mi sizce?

Olmaz canım ben kullanıyorum. Oğluma hamileyken de kullandım.
Ben doktora göbeğim tüylendi ilaçlardan alabilir miyim dedim. Kesinlikle önermiyoruz. Bu dönemlerde göbeğin çok mıncıklanıp dokunulması iyi değil dedi

Ben doktora göbeğim tüylendi ilaçlardan alabilir miyim dedim. Kesinlikle önermiyoruz. Bu dönemlerde göbeğin çok mıncıklanıp dokunulması iyi değil dedi
Canım ben bacaklarım ve koltukaltim için epilasyon aleti kullanıyorum, yanlış anlaşılmasın. Özel bölgeye agdaya gidiyorum. Lazer sakıncalıdır tabiki.

Canım ben bacaklarım ve koltukaltim için epilasyon aleti kullanıyorum, yanlış anlaşılmasın. Özel bölgeye agdaya gidiyorum. Lazer sakıncalıdır tabiki.
Anladım kuzum. Bende ağdayla kurtuluyorum ama göbeğim canımı sıkıyo hormon ilaçları mahvetti beni

Anladım kuzum. Bende ağdayla kurtuluyorum ama göbeğim canımı sıkıyo hormon ilaçları mahvetti beni
Benim de göbeğim tüylü biraz ama takmiyorum, bebisler için katlaniyoruz herşeye. Nasılsa gobegimizi esimiz ve dr.umuzdan başkası görmüyor:)

Kızlarrr yardım saçlarımı hiç böyle görmeye alışık değilim hep yumuşacıktı 3 aydır boyatmayınca iyice uçları keçe gibi oldu hamileliğin etkisi sanıyorum argan yağı falan da fayda etmedi boya kesinlikle istemiyorum Doğumdan sonraya kadar uçlardan kestirsem diyorum ama bu hurafeler içimi darladı. İnanmıyorum ama ne biliyim içim rahat etmedi bir yardım edin nolur sizce ne yapsam????

Ben doktoruma batıl inanç ama kestirmekte bi sakınca var mı dedim. Adı üstünde hurafe dedi. Bende kestireceğim yakın zamanda

Bence de hurafe canım. Ben oğluma 5 aylık hamileyken kestirdim, çok şükür bişey olmadı. Ben de kestirmeyi düşünüyorum. Dediğin gibi benim saçlarımın uçları da çok kötü oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…