MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Ilaci tam 1 haftadr kullnyrm. Ddgn gibi ic camasrm beyaz oldu hp onun icinde günlük ped kullaniyrm ise yariyor tavsiye ederim ama bnm kahverengi akintim sdce sari oldu. Geçmedi :/Canım bende 3 gündür kullanıyorum lekelenmelerde bitti ama vajinal yoldan kullandığım için birkaç saat sonra çamaşırıma kalıntı şeklinde beyaz beyaz ilaç oluyor içinde durmuyor çıkıyor diye doktoruna sordum o önemli değil alman gerekeni alıyorsun dedi sende öyle birşey olursa merak etme
Benim 1 bck hafta kdar sürdü cnmm kahverengi seklindeydi. Koyu kahve.Kanaman nasildi canim? Benim de oldu Sali sabahi. Once hemen igne oldum sonra gunde 3 tane 8saatte bir progestan basladim. Ben agizdan kullaniyorum ama, doktor bu konuda bisey demedi.
EvtProgestan mi?
Anladim canim..pskolojide cok etkiliyor bence nedense sebebsiz infirtileyi ona bagliyorum Allah bilir tabi en iyisini..1 yıl boyunca korunmayıp olmazsa şayet olma ihtimali çok düşüyomuş. Doktora gittik hiçbir sorun yoktu sebepsiz infertilite dendi. Yaşta 30olunca beklemek istemedik
Canim gunluk ped pek saglikli degil enfeksiyon yada mantar olusabilir surekli kullanma bence. Sari akinti normal..kahve degilse korkmaIlaci tam 1 haftadr kullnyrm. Ddgn gibi ic camasrm beyaz oldu hp onun icinde günlük ped kullaniyrm ise yariyor tavsiye ederim ama bnm kahverengi akintim sdce sari oldu. Geçmedi :/
benimde gece ara ara uyandığımda o istek geliyor yada sabah kalktığımda yapmıyorum ama cok değişik oluyor gecede devamlı uyanıyorum psikolojik olarak nasil yatıyorum acaba diyeGünaydınlar herkese gece üçten beri dolanıyorum yatakta vakitte geçmek bilmedi ayy şu takvimler ilerledikçe nasıl mutlu oluyorum ya Rabbimm
Bu arada bende cok fazla gerilme isteği oluyor kızlar hamileliğin baslangiclarinca çok olurmus bu durum ama cokta iyi söylentiler yokkyapmamaya calisiyorm ama olmuyor bazen
Bence 12. haftanın sonuna kadar bekle, ben geçen hafta tam 11 haftalıktım haftaya başlarsın dedi doktorum.Aa bende az önce sipariş ettim. Doktorum artık kullanabilirsin dedi ancak daha 11.haftadayım erken mi sizce?
Günaydıın, ben de gerilmemeye çalışıyorum ama gece istemsiz oluyor. Hatta hemen uyanıyorum ama iş işten geçmiş oluyor :)Günaydınlar herkese gece üçten beri dolanıyorum yatakta vakitte geçmek bilmedi ayy şu takvimler ilerledikçe nasıl mutlu oluyorum ya Rabbimm
Bu arada bende cok fazla gerilme isteği oluyor kızlar hamileliğin baslangiclarinca çok olurmus bu durum ama cokta iyi söylentiler yokkyapmamaya calisiyorm ama olmuyor bazen
tatlım ben geçen ay bacaklarıma ağda yaptım. canımdan can gitti resmen. doktora sordm 3 aydan sonra radyasyonsuz lazer epilasyona gidilebilir dedi. ama radyasyonsuz oldğunu 3 kere tekrarladıKızlar iyi aksamlar birşey soracam hamile kalmadan önce lazer e gidiyordum ama şimdi ağda acıtır diye epilasyon aleti kullanmam sakıncalı olur mu
merhaba arkadasım ben banyo sonrası bebe yağı kullanmaya başladım. ilerleyen aylarda göbüşler belli olunca çatlak kremi kullanmaya başlayalım bence yada doğal yağlar. hamile kıyafetleri bncede henüz büyük lastikli pantalon bakıyorum bnde aklında olsunBen de sanki karnım çıktı gibi hissediyorum ama aşırı şişkinlik de oluyo patlayacakmışım gibi hissediyorum.
hamile kıyafetleri alanlar nasıl memnun mu?bugün biraz baktım ama emİn olamadım.sanki büyükmüş gibi geldiler.
Bir de çatlak için bişeyler kullanmaya başladınız mı?kullananlar neler kullandığını yazabilir mi
Aa günümüz aynı kaçıncı haftada gittiniz ve cinsiyet nedir ?ben :)
Sadece lazer sıkıntılı diye biliyorum benKızlar iyi aksamlar birşey soracam hamile kalmadan önce lazer e gidiyordum ama şimdi ağda acıtır diye epilasyon aleti kullanmam sakıncalı olur mu
Öyle tabi canım. Hele kayıp olup deneyip deneyip olmayınca insan etkileniyorAnladim canim..pskolojide cok etkiliyor bence nedense sebebsiz infirtileyi ona bagliyorum Allah bilir tabi en iyisini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?