2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar vatsap açıldığından beri buraya giremiyorum.. 6.haftadan beri görmedim daha bebeği.. Yarın tiroid kontrolüm var inşallah değerim düşmüştür ordan çıkışta veya cuma günü de bebeği görmeye gideceğim inşallah.. Bu arada hazımsızlık dışında sıkıntım yok karnımda ağrı sancı hiç bişey olmuyor bazen gelişmiyo mu diye korkuyorum bakalım hayırlısı olsun

Ilaci tam 1 haftadr kullnyrm. Ddgn gibi ic camasrm beyaz oldu hp onun icinde günlük ped kullaniyrm ise yariyor tavsiye ederim ama bnm kahverengi akintim sdce sari oldu. Geçmedi :/

Kanaman nasildi canim? Benim de oldu Sali sabahi. Once hemen igne oldum sonra gunde 3 tane 8saatte bir progestan basladim. Ben agizdan kullaniyorum ama, doktor bu konuda bisey demedi.
Benim 1 bck hafta kdar sürdü cnmm kahverengi seklindeydi. Koyu kahve.

Galiba kafayı yicem kızlar. Aşırı derece mide bulantım vardı yemek yapamaz haldeydim kayın validem bakıyor bana allah razı olsun. Bide kanamam oldu. Mide sorunum biraz azaldı derken şimdi mide yanması çıktı başıma. Yemek yiyemiyorum tiskiniyorm artık. Sol taraf başım fena zonkluyo. Gündüzleri sürekli uyuyorum. Mala bağladım resmen. Napcam ben yaa taktiği olan var mı ?

Günaydınlar herkese gece üçten beri dolanıyorum yatakta vakitte geçmek bilmedi ayy şu takvimler ilerledikçe nasıl mutlu oluyorum ya Rabbimm

Bu arada bende cok fazla gerilme isteği oluyor kızlar hamileliğin baslangiclarinca çok olurmus bu durum ama cokta iyi söylentiler yokk yapmamaya calisiyorm ama olmuyor bazen

1 yıl boyunca korunmayıp olmazsa şayet olma ihtimali çok düşüyomuş. Doktora gittik hiçbir sorun yoktu sebepsiz infertilite dendi. Yaşta 30olunca beklemek istemedik
Anladim canim..pskolojide cok etkiliyor bence nedense sebebsiz infirtileyi ona bagliyorum Allah bilir tabi en iyisini..

Ilaci tam 1 haftadr kullnyrm. Ddgn gibi ic camasrm beyaz oldu hp onun icinde günlük ped kullaniyrm ise yariyor tavsiye ederim ama bnm kahverengi akintim sdce sari oldu. Geçmedi :/
Canim gunluk ped pek saglikli degil enfeksiyon yada mantar olusabilir surekli kullanma bence. Sari akinti normal..kahve degilse korkma

Canım sarı akıntı hamilelikte çok normal onuniçin canını sıkma herkeste olur ama günde kaç tane kullanıyorsun progesteron Tugceilker

benimde gece ara ara uyandığımda o istek geliyor yada sabah kalktığımda yapmıyorum ama cok değişik oluyor gecede devamlı uyanıyorum psikolojik olarak nasil yatıyorum acaba diye

Aa bende az önce sipariş ettim. Doktorum artık kullanabilirsin dedi ancak daha 11.haftadayım erken mi sizce?
Bence 12. haftanın sonuna kadar bekle, ben geçen hafta tam 11 haftalıktım haftaya başlarsın dedi doktorum.

Günaydıın, ben de gerilmemeye çalışıyorum ama gece istemsiz oluyor. Hatta hemen uyanıyorum ama iş işten geçmiş oluyor :)

Kızlar iyi aksamlar birşey soracam hamile kalmadan önce lazer e gidiyordum ama şimdi ağda acıtır diye epilasyon aleti kullanmam sakıncalı olur mu
tatlım ben geçen ay bacaklarıma ağda yaptım. canımdan can gitti resmen. doktora sordm 3 aydan sonra radyasyonsuz lazer epilasyona gidilebilir dedi. ama radyasyonsuz oldğunu 3 kere tekrarladı

Günaydın hanımlar uzunnn bir aradan sonra ise başlamak tuhaf geldi zaten gece uyumuyorum sabahın kör karanlığında kalkmak ne zor geldi halbuki yeni uyumustum ise gelince de uzun süre raporlu olmanın açıklamaları insanları anlamak da güç iyiyim istirahat için aldım diyorum hala altında başka birşey bulmak için Sorgu sual Evimi özledim sanki

merhaba arkadasım ben banyo sonrası bebe yağı kullanmaya başladım. ilerleyen aylarda göbüşler belli olunca çatlak kremi kullanmaya başlayalım bence yada doğal yağlar. hamile kıyafetleri bncede henüz büyük lastikli pantalon bakıyorum bnde aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…