benimde gece ara ara uyandığımda o istek geliyor yada sabah kalktığımda yapmıyorum ama cok değişik oluyor gecede devamlı uyanıyorum psikolojik olarak nasil yatıyorum acaba diye
Günaydıın, ben de gerilmemeye çalışıyorum ama gece istemsiz oluyor. Hatta hemen uyanıyorum ama iş işten geçmiş oluyor :)
KestirKızlarrr yardım saçlarımı hiç böyle görmeye alışık değilim hep yumuşacıktı3 aydır boyatmayınca iyice uçları keçe gibi oldu hamileliğin etkisi sanıyorum argan yağı falan da fayda etmedi boya kesinlikle istemiyorum Doğumdan sonraya kadar uçlardan kestirsem diyorum ama bu hurafeler içimi darladı. İnanmıyorum ama ne biliyim içim rahat etmedi bir yardım edin nolur sizce ne yapsam????
Muz yersen ve soda içersen kaslarında ki gerilme azalır. İlerleyen zamanlarda kramplara dönüşecek ve uykulardan uyanacağız bu gerinmeler.Günaydınlar herkese gece üçten beri dolanıyorum yatakta vakitte geçmek bilmedi ayy şu takvimler ilerledikçe nasıl mutlu oluyorum ya Rabbimm
Bu arada bende cok fazla gerilme isteği oluyor kızlar hamileliğin baslangiclarinca çok olurmus bu durum ama cokta iyi söylentiler yokkyapmamaya calisiyorm ama olmuyor bazen
Ünlülerin ne dip boyasi geliyor nede saclari uzuyor onlarin bebekleride saglikli walla :)) Gercekten hurafe bende kestirecegim cevremdekiler sabret kestirme desede .. Sacimi yikayamiyorum tarayamiyorum halim yok birde doguma kadar iyice uzayacak çık işin icinden çıkabilirsen ..Kestirben kestirdim cila bile yaptırdım... Dünyanın geri kalanı bu hurafelere sahip değil dimi onlarda yaşıyor. Nüfusları mı azaldı. Bebek ölümleri mi arttı :))) boya kimyasal içine sinmezse anlarım ama kestirmek için neden yok. Hem şöylede düşün. Uzun saç vitamin alır derler. Bebeğine gider işte o vitaminler
Hafta başında başlarım ozaman yarın 11+0 olucam olur dimi?Bence 12. haftanın sonuna kadar bekle, ben geçen hafta tam 11 haftalıktım haftaya başlarsın dedi doktorum.
Hic birsey yapmazlar bence .. En fazla bi serum takar yollarlar .. Gecmis olsun benimde vucut hassas bugunlerde hasta olmamak icin cok caba gosteriyorum..Günaydın güzel anneler. Biz hastayız geceyi zor geçirdik. Bu gecede geçmezse acile gitmeyi düşünüyorum. Gidersem ne verirler? grip olup acile giden oldumu?
Nedir şu hurafelerden çektiğimizKızlarrr yardım saçlarımı hiç böyle görmeye alışık değilim hep yumuşacıktı3 aydır boyatmayınca iyice uçları keçe gibi oldu hamileliğin etkisi sanıyorum argan yağı falan da fayda etmedi boya kesinlikle istemiyorum Doğumdan sonraya kadar uçlardan kestirsem diyorum ama bu hurafeler içimi darladı. İnanmıyorum ama ne biliyim içim rahat etmedi bir yardım edin nolur sizce ne yapsam????
Ben 2 hafta önce Acile gittim. İçim yanıyor dışım üşüyordu. Ateşim ve çok fena ağrım vardı. Sarı bir serum verdiler. İçinde antbiyotik vitamin ve ağrı kesici var dedi. Ama ismini bilmiyorum.Günaydın güzel anneler. Biz hastayız geceyi zor geçirdik. Bu gecede geçmezse acile gitmeyi düşünüyorum. Gidersem ne verirler? grip olup acile giden oldumu?
Saol canım benim. Ağrı kesici falanda mı koymazlar seruma? Çok zordu gece tirtir titredim. Burnumdan hiç nefes alamadım. Aman diyim sen kendine dikkat ette olmaHic birsey yapmazlar bence .. En fazla bi serum takar yollarlar .. Gecmis olsun benimde vucut hassas bugunlerde hasta olmamak icin cok caba gosteriyorum..
Ateşim hiç çıkmadı şükür ama içim yanıyo üzerine titriyorum ısınamıyorum. Dayanamazsam gitcem bugün. Çok saol bilgi içinBen 2 hafta önce Acile gittim. İçim yanıyor dışım üşüyordu. Ateşim ve çok fena ağrım vardı. Sarı bir serum verdiler. İçinde antbiyotik vitamin ve ağrı kesici var dedi. Ama ismini bilmiyorum.
Ben 3 gun yattim canm serum veriyorlar bebege zarar vermeydcek ilaclar kullaniliyor mutlaka.git ihmale gelmez. Kadin dogum hastanesi olmali ama.gittigin.Saol canım benim. Ağrı kesici falanda mı koymazlar seruma? Çok zordu gece tirtir titredim. Burnumdan hiç nefes alamadım. Aman diyim sen kendine dikkat ette olma
Geçmiş olsun canım yazmayı unutmuşum. İşte aynı durum. Ayaklarımın altına annem sıcak su torbası koydu. Ihlamur içtim. Birde bulantı vardı. Birşeyde yiyemedim. Hastaneye gitmemek için direndim ama nafile yapacaklarımız sınırlı olunca. Serumdan sonra gözüm açıldı benim. Baktın olmuyor zorlama git acile.Ateşim hiç çıkmadı şükür ama içim yanıyo üzerine titriyorum ısınamıyorum. Dayanamazsam gitcem bugün. Çok saol bilgi için
Hamile olunca biraz tedirgin oluyorlar canim serum verirler ama icine ne katarlar bilemem .. Insallah gerek kalmaz hemen atlatirsin ..Saol canım benim. Ağrı kesici falanda mı koymazlar seruma? Çok zordu gece tirtir titredim. Burnumdan hiç nefes alamadım. Aman diyim sen kendine dikkat ette olma
Suan depolarindan besleniyor 2 hafta idare edebilirsin gerci ben oglumda hic kullanmadm fakan kan degerlerimin iyi oldugundan dolayiydi. Ilac icmedigin sure icin de gunde 4 ceviz findik badem ve mutlaka pekmez tuket yiyebildigin hangisi.ise olur keciboynuzu uzum dut farketmez sabah aksam 1 cay kas alsan yeterli fakat pekmez sonrasi sut ve sut urunu kullanma mumkunse c vit alacagin besinler tuket demir emilimi kolaylassin canm.Benimde bir sorum var doktor bana bu hafta multivitamin ve ferro sanol (kan demir b12 folic asit icerigi) ilac yazdi ..
Multivitamini agzima alir almaz yedigimide cikariyorum yutamiyorum tadindan dolayi digerini zorluyorum oda kapsul oldugu icin yutamiyorum agzima suyu alinca üstunde kaliyor .. Zaten ilac yutmakta zorlanan bir insanim .. Acaba icmesem birsey olur mu yada bunlari alternatifi var mi şase falan 2 hafta var doktora gitmeme size bi danisayim dedim..
Doktorunu ara canım başka bişey önerir mutlaka. Ama bikere yutmamaktan bişi olmazBenimde bir sorum var doktor bana bu hafta multivitamin ve ferro sanol (kan demir b12 folic asit icerigi) ilac yazdi ..
Multivitamini agzima alir almaz yedigimide cikariyorum yutamiyorum tadindan dolayi digerini zorluyorum oda kapsul oldugu icin yutamiyorum agzima suyu alinca üstunde kaliyor .. Zaten ilac yutmakta zorlanan bir insanim .. Acaba icmesem birsey olur mu yada bunlari alternatifi var mi şase falan 2 hafta var doktora gitmeme size bi danisayim dedim..
Sagol canim cevap icin .. Kanda sıkıntı yok simdilik ama ilerisi icin verdi sanirim .. Ama boylesi daha kotu zorla yutmaya calisiyorum sonra yediklerimden oluyorum..Suan depolarindan besleniyor 2 hafta idare edebilirsin gerci ben oglumda hic kullanmadm fakan kan degerlerimin iyi oldugundan dolayiydi. Ilac icmedigin sure icin de gunde 4 ceviz findik badem ve mutlaka pekmez tuket yiyebildigin hangisi.ise olur keciboynuzu uzum dut farketmez sabah aksam 1 cay kas alsan yeterli fakat pekmez sonrasi sut ve sut urunu kullanma mumkunse c vit alacagin besinler tuket demir emilimi kolaylassin canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?