2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benimde gece ara ara uyandığımda o istek geliyor yada sabah kalktığımda yapmıyorum ama cok değişik oluyor gecede devamlı uyanıyorum psikolojik olarak nasil yatıyorum acaba diye

O bendede oluyo canım, acaba karnimin ustunemi yatiyorum bebeği eziyormuyum sanki zihnim sürekli açık heran uyanabiliyorum

Günaydıın, ben de gerilmemeye çalışıyorum ama gece istemsiz oluyor. Hatta hemen uyanıyorum ama iş işten geçmiş oluyor :)

Aynen istemsiz oluyor, şu birinci trimestiri sag salim bi atlatabilsek keske :)

Kestir ben kestirdim cila bile yaptırdım... Dünyanın geri kalanı bu hurafelere sahip değil dimi onlarda yaşıyor. Nüfusları mı azaldı. Bebek ölümleri mi arttı :))) boya kimyasal içine sinmezse anlarım ama kestirmek için neden yok. Hem şöylede düşün. Uzun saç vitamin alır derler. Bebeğine gider işte o vitaminler

Muz yersen ve soda içersen kaslarında ki gerilme azalır. İlerleyen zamanlarda kramplara dönüşecek ve uykulardan uyanacağız bu gerinmeler.

Ünlülerin ne dip boyasi geliyor nede saclari uzuyor onlarin bebekleride saglikli walla :)) Gercekten hurafe bende kestirecegim cevremdekiler sabret kestirme desede .. Sacimi yikayamiyorum tarayamiyorum halim yok birde doguma kadar iyice uzayacak çık işin icinden çıkabilirsen ..
ALYALAL canim şöyle dusun eger saç kılsa o zaman agdada yapmayalim kaşlarimizida almayalim Hic aklina öyle seyler getirme git kes kendini iyi mutlu hisset ..

Günaydın güzel anneler. Biz hastayız geceyi zor geçirdik. Bu gecede geçmezse acile gitmeyi düşünüyorum. Gidersem ne verirler? grip olup acile giden oldumu?

Günaydın güzel anneler. Biz hastayız geceyi zor geçirdik. Bu gecede geçmezse acile gitmeyi düşünüyorum. Gidersem ne verirler? grip olup acile giden oldumu?
Hic birsey yapmazlar bence .. En fazla bi serum takar yollarlar .. Gecmis olsun benimde vucut hassas bugunlerde hasta olmamak icin cok caba gosteriyorum..

mathsdaisy bende lcw dan dar bir gri kot pantalon aldım çok memnunum. Ama lcw nın eşofmanları iyi değil maalesef. Diz veriyor hep. Ama internette ince 11.95 e bir taytını gördüm. Malum kış pantolon altına giymek için alacağım. Burda H&M yok. Bu cts izne ayrılıp kocamın yanına Ankara'ya gideceğim. Ordan bakarım artık.
Önceki hamilelikten kalan bir kremim var. Kakaolu. Çok güzel kokuyor :))) şimdilik banyodan sonra sürüyorum sadece. O bitince Lierac alıcam. Ama sadece göbek değil bacaklarımın üstü de çatlamıştı benim. Oraları da ihmal etme.

Nedir şu hurafelerden çektiğimiz Ben de üç aydır boyamıyorum, dipler o biçim çıktı, bu kadar çok beyazım olduğundan da hiç haberim yoktu Kızımdaki doktorum 'boyatma ama kestir inanma bunlara, annenin kendini iyi hissetmesi çok önemli' demişti. Ama büyükler sağ olsun kestiremedim doğuma kadar.

Ben 2 hafta önce Acile gittim. İçim yanıyor dışım üşüyordu. Ateşim ve çok fena ağrım vardı. Sarı bir serum verdiler. İçinde antbiyotik vitamin ve ağrı kesici var dedi. Ama ismini bilmiyorum.

Hic birsey yapmazlar bence .. En fazla bi serum takar yollarlar .. Gecmis olsun benimde vucut hassas bugunlerde hasta olmamak icin cok caba gosteriyorum..
Saol canım benim. Ağrı kesici falanda mı koymazlar seruma? Çok zordu gece tirtir titredim. Burnumdan hiç nefes alamadım. Aman diyim sen kendine dikkat ette olma

Ben 2 hafta önce Acile gittim. İçim yanıyor dışım üşüyordu. Ateşim ve çok fena ağrım vardı. Sarı bir serum verdiler. İçinde antbiyotik vitamin ve ağrı kesici var dedi. Ama ismini bilmiyorum.
Ateşim hiç çıkmadı şükür ama içim yanıyo üzerine titriyorum ısınamıyorum. Dayanamazsam gitcem bugün. Çok saol bilgi için

Benimde bir sorum var doktor bana bu hafta multivitamin ve ferro sanol (kan demir b12 folic asit icerigi) ilac yazdi ..
Multivitamini agzima alir almaz yedigimide cikariyorum yutamiyorum tadindan dolayi digerini zorluyorum oda kapsul oldugu icin yutamiyorum agzima suyu alinca üstunde kaliyor .. Zaten ilac yutmakta zorlanan bir insanim .. Acaba icmesem birsey olur mu yada bunlari alternatifi var mi şase falan 2 hafta var doktora gitmeme size bi danisayim dedim..

Saol canım benim. Ağrı kesici falanda mı koymazlar seruma? Çok zordu gece tirtir titredim. Burnumdan hiç nefes alamadım. Aman diyim sen kendine dikkat ette olma
Ben 3 gun yattim canm serum veriyorlar bebege zarar vermeydcek ilaclar kullaniliyor mutlaka.git ihmale gelmez. Kadin dogum hastanesi olmali ama.gittigin.

Ateşim hiç çıkmadı şükür ama içim yanıyo üzerine titriyorum ısınamıyorum. Dayanamazsam gitcem bugün. Çok saol bilgi için
Geçmiş olsun canım yazmayı unutmuşum. İşte aynı durum. Ayaklarımın altına annem sıcak su torbası koydu. Ihlamur içtim. Birde bulantı vardı. Birşeyde yiyemedim. Hastaneye gitmemek için direndim ama nafile yapacaklarımız sınırlı olunca. Serumdan sonra gözüm açıldı benim. Baktın olmuyor zorlama git acile.

Hamile olunca biraz tedirgin oluyorlar canim serum verirler ama icine ne katarlar bilemem .. Insallah gerek kalmaz hemen atlatirsin ..

Suan depolarindan besleniyor 2 hafta idare edebilirsin gerci ben oglumda hic kullanmadm fakan kan degerlerimin iyi oldugundan dolayiydi. Ilac icmedigin sure icin de gunde 4 ceviz findik badem ve mutlaka pekmez tuket yiyebildigin hangisi.ise olur keciboynuzu uzum dut farketmez sabah aksam 1 cay kas alsan yeterli fakat pekmez sonrasi sut ve sut urunu kullanma mumkunse c vit alacagin besinler tuket demir emilimi kolaylassin canm.

Doktorunu ara canım başka bişey önerir mutlaka. Ama bikere yutmamaktan bişi olmaz

Sagol canim cevap icin .. Kanda sıkıntı yok simdilik ama ilerisi icin verdi sanirim .. Ama boylesi daha kotu zorla yutmaya calisiyorum sonra yediklerimden oluyorum..
Her sabah ac karnina bir kasik keci boynuzu özü pekmezi icmeye calisiyorum hergunde 4 ceviz yiyorum .. Badem kaju findigi gorunce bile midem bulaniyor onlarla aram yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…