Ya ateşim olsaydı koşarak gidecektim ama şükür hiç ateşim çıkmadı. Ay telaş yaptım şimdi akşama gideyim mutlaka. Çok saol canımBen 3 gun yattim canm serum veriyorlar bebege zarar vermeydcek ilaclar kullaniliyor mutlaka.git ihmale gelmez. Kadin dogum hastanesi olmali ama.gittigin.
Canim aynı senin gibiyim decaviti ağzıma alınca direk Öğürme hissi geliyor zorla yutuyorum Ağlıyorum bazen sonrasında cuma kontrolum var Dr uma sorucam icmesem birsey okur mu ya da alternatif birsey var mi diyeBenimde bir sorum var doktor bana bu hafta multivitamin ve ferro sanol (kan demir b12 folic asit icerigi) ilac yazdi ..
Multivitamini agzima alir almaz yedigimide cikariyorum yutamiyorum tadindan dolayi digerini zorluyorum oda kapsul oldugu icin yutamiyorum agzima suyu alinca üstunde kaliyor .. Zaten ilac yutmakta zorlanan bir insanim .. Acaba icmesem birsey olur mu yada bunlari alternatifi var mi şase falan 2 hafta var doktora gitmeme size bi danisayim dedim..
Ne demek canım benim çok saol. Ihlamura müsade etti ama günde 2 bardakcık. Sıcak su torbası tehlikeli korkarım koyamam ben. Toparlamazsam gitcem akşam eşim gelince mutlakaGeçmiş olsun canım yazmayı unutmuşum. İşte aynı durum. Ayaklarımın altına annem sıcak su torbası koydu. Ihlamur içtim. Birde bulantı vardı. Birşeyde yiyemedim. Hastaneye gitmemek için direndim ama nafile yapacaklarımız sınırlı olunca. Serumdan sonra gözüm açıldı benim. Baktın olmuyor zorlama git acile.
Doktoru aramak iskence benim icin hic sevmem telefonla dert anlatmayi :)) Ayın 3ne randevum var o zamana kadar sabrederim :))Doktorunu ara canım başka bişey önerir mutlaka. Ama bikere yutmamaktan bişi olmaz
Ay inşallahya. Gündüz bi şekilde atlatıyorum ama gece sabah olmuyor resmenHamile olunca biraz tedirgin oluyorlar canim serum verirler ama icine ne katarlar bilemem .. Insallah gerek kalmaz hemen atlatirsin ..
Kıyamamya bende sinir olurum telefonla anlatmayı. Bide ulaşmak imkansız olunca. Elinden geldiğince idare etmeye çalış canım benim.Doktoru aramak iskence benim icin hic sevmem telefonla dert anlatmayi :)) Ayın 3ne randevum var o zamana kadar sabrederim :))
Bana elevit yazmis doktor bende eczaciya dedim decavit verseniz yerine olmaz mi olur farketmez dedi onu aldim dedigin gibi agzima bile alamiyorum aldigim gibi cikariyorum ..Canim aynı senin gibiyim decaviti ağzıma alınca direk Öğürme hissi geliyor zorla yutuyorum Ağlıyorum bazen sonrasında cuma kontrolum var Dr uma sorucam icmesem birsey okur mu ya da alternatif birsey var mi diye
Esimle hep tartismisizdir bu konuda simdi diyorum seni görevlendiriyorum doktor arama konusunda :)) Sevmiyorum ya derdimi anlatmaya basliyorum şak diye bisi söyluyor kapatiyor daha lafim bitmeden :)Kıyamamya bende sinir olurum telefonla anlatmayı. Bide ulaşmak imkansız olunca. Elinden geldiğince idare etmeye çalış canım benim.
Bu sene görevlendirme yapmadilar diye ne kadar uzulmustum simdi diyorum iyiki cıkmamış .. Walla cok soguk karanlik Allah yardimcin olsun termal iclik filan al yünlü botlardan al ayagin sicak olursa vucudunda isinir canim..Gunaydin kızlar. Kendinize iyi bakin bebisler icin. Sabahlari sogukta evden cikiyorum kat kat giyiniyorum. Isin kotusu sinifim da soguk. Dun montumu hic cikarmadim. Isinamiyorum cunku. Bana demir vermedi decaviti aksamlari aliyorum uyku yapar diye.
Kan ilacı damla şeklindeyse eğer çok feci, ben de içemezdim onu. Ama onun hap şeklinde olanı var onun içimi daha kolay. Aç karınla içiliyordu diye hatırlıyorum, ve mide bulantısı yapıyordu bende. Kahvaltıdan önce iç ve biraz uzan bence. Vitaminin alternatifi yok sanırım. Bence kendini zorla çünkü doğuma kadar içilmesi gerekiyor.Benimde bir sorum var doktor bana bu hafta multivitamin ve ferro sanol (kan demir b12 folic asit icerigi) ilac yazdi ..
Multivitamini agzima alir almaz yedigimide cikariyorum yutamiyorum tadindan dolayi digerini zorluyorum oda kapsul oldugu icin yutamiyorum agzima suyu alinca üstunde kaliyor .. Zaten ilac yutmakta zorlanan bir insanim .. Acaba icmesem birsey olur mu yada bunlari alternatifi var mi şase falan 2 hafta var doktora gitmeme size bi danisayim dedim..
Vitamin hapları gereğinden büyük ve kötü kokuyordu diye hatırlıyorumBana elevit yazmis doktor bende eczaciya dedim decavit verseniz yerine olmaz mi olur farketmez dedi onu aldim dedigin gibi agzima bile alamiyorum aldigim gibi cikariyorum ..
Aslinda bunlarin yerine kendimiz saglikli beslenebiliriz hemde dogal olur iceriginde ne var neler yersek yerine gecer mesela ..
Senin gunun erkenmis sor bakalim ne diyecek banada yardimci olmus olursun
Vitamin hapları gereğinden büyük ve kötü kokuyordu diye hatırlıyorumBana elevit yazmis doktor bende eczaciya dedim decavit verseniz yerine olmaz mi olur farketmez dedi onu aldim dedigin gibi agzima bile alamiyorum aldigim gibi cikariyorum ..
Aslinda bunlarin yerine kendimiz saglikli beslenebiliriz hemde dogal olur iceriginde ne var neler yersek yerine gecer mesela ..
Senin gunun erkenmis sor bakalim ne diyecek banada yardimci olmus olursun
Sanirim doktordan doktora degisiyor bu ilac isleri benim kan degerlerimde sıkıntı yok ama 12.haftadan sonra baslamak lazim dedi .. sabah aspirin multivitamin kan ilaci aksam igne progestan doktor habire ilac ekliyor bana :)) Normalde progestan kullanmayan cok kisi var ben hala kullaniyorum..Bn kan dgerleri cok sukur iyi oldugu icin vitamine daha gecmedim masallah ya cinsiyettler belli olmayada basladi boi oglum var insallah bi tanede cimcime nasip eder hayirlisiyla Rabbim
Termal almayi dusunuyorum. Okulun genel problemi isinma. Herkes usuyor. Hele tuvalet buzdolabi. Merkez koydeyim ben. Kosullar iyi. Uzak koy ve ilcelerde calisanlara Allah yardimcilari olsun.Bu sene görevlendirme yapmadilar diye ne kadar uzulmustum simdi diyorum iyiki cıkmamış .. Walla cok soguk karanlik Allah yardimcin olsun termal iclik filan al yünlü botlardan al ayagin sicak olursa vucudunda isinir canim..
Kapsul seklinde kan ilaci ferro sanol diye birsey ilac hafif suyu agzima alinca ustte cikiyor :) Yazdan beri o kadar cok kullandim ki o zaman icebiliyordum ama simdi midem bulaniyor yutamiyorum yediklerimide cikariyorum ..Kan ilacı damla şeklindeyse eğer çok feci, ben de içemezdim onu. Ama onun hap şeklinde olanı var onun içimi daha kolay. Aç karınla içiliyordu diye hatırlıyorum, ve mide bulantısı yapıyordu bende. Kahvaltıdan önce iç ve biraz uzan bence. Vitaminin alternatifi yok sanırım. Bence kendini zorla çünkü doğuma kadar içilmesi gerekiyor.
Vitamin hapları gereğinden büyük ve kötü kokuyordu diye hatırlıyorumBen bu akşam 2li test sonucumu göstemeye gidicem , vitamin ve kan ilacı vereceğini söylemişti. Akşam sorarım alternatifi var mı diye çünkü kan ilacı da mide bulantısı yapmıştı bende kızımdayken.
Multivitamin hangisini verdi?Benimde bir sorum var doktor bana bu hafta multivitamin ve ferro sanol (kan demir b12 folic asit icerigi) ilac yazdi ..
Al canim hatta hemen al bu soguklar zirvede simdi cunku .. Onlar kasindirmiyorda sicak tutuyor .. Tahmin edebiliyorum benim anaokluydu koyde isitici almistim.sinifa onu yakiyordum ..Termal almayi dusunuyorum. Okulun genel problemi isinma. Herkes usuyor. Hele tuvalet buzdolabi. Merkez koydeyim ben. Kosullar iyi. Uzak koy ve ilcelerde calisanlara Allah yardimcilari olsun.
Decavit .. O elevit yazmisti da ben decavit aldim..Multivitamin hangisini verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?