2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 3 gun yattim canm serum veriyorlar bebege zarar vermeydcek ilaclar kullaniliyor mutlaka.git ihmale gelmez. Kadin dogum hastanesi olmali ama.gittigin.
Ya ateşim olsaydı koşarak gidecektim ama şükür hiç ateşim çıkmadı. Ay telaş yaptım şimdi akşama gideyim mutlaka. Çok saol canım

Canim aynı senin gibiyim decaviti ağzıma alınca direk Öğürme hissi geliyor zorla yutuyorum Ağlıyorum bazen sonrasında cuma kontrolum var Dr uma sorucam icmesem birsey okur mu ya da alternatif birsey var mi diye

Ne demek canım benim çok saol. Ihlamura müsade etti ama günde 2 bardakcık. Sıcak su torbası tehlikeli korkarım koyamam ben. Toparlamazsam gitcem akşam eşim gelince mutlaka

Doktorunu ara canım başka bişey önerir mutlaka. Ama bikere yutmamaktan bişi olmaz
Doktoru aramak iskence benim icin hic sevmem telefonla dert anlatmayi :)) Ayın 3ne randevum var o zamana kadar sabrederim :))

Doktoru aramak iskence benim icin hic sevmem telefonla dert anlatmayi :)) Ayın 3ne randevum var o zamana kadar sabrederim :))
Kıyamamya bende sinir olurum telefonla anlatmayı. Bide ulaşmak imkansız olunca. Elinden geldiğince idare etmeye çalış canım benim.

Canim aynı senin gibiyim decaviti ağzıma alınca direk Öğürme hissi geliyor zorla yutuyorum Ağlıyorum bazen sonrasında cuma kontrolum var Dr uma sorucam icmesem birsey okur mu ya da alternatif birsey var mi diye
Bana elevit yazmis doktor bende eczaciya dedim decavit verseniz yerine olmaz mi olur farketmez dedi onu aldim dedigin gibi agzima bile alamiyorum aldigim gibi cikariyorum ..
Aslinda bunlarin yerine kendimiz saglikli beslenebiliriz hemde dogal olur iceriginde ne var neler yersek yerine gecer mesela ..
Senin gunun erkenmis sor bakalim ne diyecek banada yardimci olmus olursun

Kıyamamya bende sinir olurum telefonla anlatmayı. Bide ulaşmak imkansız olunca. Elinden geldiğince idare etmeye çalış canım benim.
Esimle hep tartismisizdir bu konuda simdi diyorum seni görevlendiriyorum doktor arama konusunda :)) Sevmiyorum ya derdimi anlatmaya basliyorum şak diye bisi söyluyor kapatiyor daha lafim bitmeden :)
Esim canini okuyor doktorun doktor kapatamiyor tane tane anlatiyor.. Ne dediniz anlamadim deyip anlayana kadar anlatiyor bense yarisini anlayip kendim tamamlamaya calisiyorum :)))

Gunaydin kızlar. Kendinize iyi bakin bebisler icin. Sabahlari sogukta evden cikiyorum kat kat giyiniyorum. Isin kotusu sinifim da soguk. Dun montumu hic cikarmadim. Isinamiyorum cunku. Bana demir vermedi decaviti aksamlari aliyorum uyku yapar diye.

Kizlar ben yeni doktor arastiriyordum. Yeni birisini buldum gibi. Kendi doktoruma 17 Ocakta randevum. Ben seni selam yazar gonderirim kimi istersen dedi. Simdi kafama takilan bu yeni doktoru once gidip kendim goraem muayene olsam mi, yoksa dogruca doktor tavsiyesiyle mi gitsem? Simdi gidip memnun kalmamak da var. Cok kararsizim.

Bu sene görevlendirme yapmadilar diye ne kadar uzulmustum simdi diyorum iyiki cıkmamış .. Walla cok soguk karanlik Allah yardimcin olsun termal iclik filan al yünlü botlardan al ayagin sicak olursa vucudunda isinir canim..

Kan ilacı damla şeklindeyse eğer çok feci, ben de içemezdim onu. Ama onun hap şeklinde olanı var onun içimi daha kolay. Aç karınla içiliyordu diye hatırlıyorum, ve mide bulantısı yapıyordu bende. Kahvaltıdan önce iç ve biraz uzan bence. Vitaminin alternatifi yok sanırım. Bence kendini zorla çünkü doğuma kadar içilmesi gerekiyor.
Vitamin hapları gereğinden büyük ve kötü kokuyordu diye hatırlıyorum Ben bu akşam 2li test sonucumu göstemeye gidicem , vitamin ve kan ilacı vereceğini söylemişti. Akşam sorarım alternatifi var mı diye çünkü kan ilacı da mide bulantısı yapmıştı bende kızımdayken.

Vitamin hapları gereğinden büyük ve kötü kokuyordu diye hatırlıyorum Ben bu akşam 2li test sonucumu göstemeye gidicem , vitamin ve kan ilacı vereceğini söylemişti. Akşam sorarım alternatifi var mı diye çünkü kan ilacı da mide bulantısı yapmıştı bende kızımdayken.

Bn kan dgerleri cok sukur iyi oldugu icin vitamine daha gecmedim masallah ya cinsiyettler belli olmayada basladi boi oglum var insallah bi tanede cimcime nasip eder hayirlisiyla Rabbim
Sanirim doktordan doktora degisiyor bu ilac isleri benim kan degerlerimde sıkıntı yok ama 12.haftadan sonra baslamak lazim dedi .. sabah aspirin multivitamin kan ilaci aksam igne progestan doktor habire ilac ekliyor bana :)) Normalde progestan kullanmayan cok kisi var ben hala kullaniyorum..
Allah gonlune gore versin canim iki erkek zor iki kiz guzelde :) Sana tatli bi prenses nasip etsin ..

Bu sene görevlendirme yapmadilar diye ne kadar uzulmustum simdi diyorum iyiki cıkmamış .. Walla cok soguk karanlik Allah yardimcin olsun termal iclik filan al yünlü botlardan al ayagin sicak olursa vucudunda isinir canim..
Termal almayi dusunuyorum. Okulun genel problemi isinma. Herkes usuyor. Hele tuvalet buzdolabi. Merkez koydeyim ben. Kosullar iyi. Uzak koy ve ilcelerde calisanlara Allah yardimcilari olsun.

Kapsul seklinde kan ilaci ferro sanol diye birsey ilac hafif suyu agzima alinca ustte cikiyor :) Yazdan beri o kadar cok kullandim ki o zaman icebiliyordum ama simdi midem bulaniyor yutamiyorum yediklerimide cikariyorum ..
ilaclari etkiside farkli kirip iciliyorsa sorayim yarim yarim yutayim yoksa imkansiz gibi gorunuyor ..
Ilaclari acmadan kirmadan icmek lazim cunku bi sorayim bakalim ne diyecek ..

Multivitamin hangisini verdi?

Termal almayi dusunuyorum. Okulun genel problemi isinma. Herkes usuyor. Hele tuvalet buzdolabi. Merkez koydeyim ben. Kosullar iyi. Uzak koy ve ilcelerde calisanlara Allah yardimcilari olsun.
Al canim hatta hemen al bu soguklar zirvede simdi cunku .. Onlar kasindirmiyorda sicak tutuyor .. Tahmin edebiliyorum benim anaokluydu koyde isitici almistim.sinifa onu yakiyordum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…