Sen git gorus bence baktin memnun kalacagin biri sonra doktorunun tavsiye ettigini soylersin..Kizlar ben yeni doktor arastiriyordum. Yeni birisini buldum gibi. Kendi doktoruma 17 Ocakta randevum. Ben seni selam yazar gonderirim kimi istersen dedi. Simdi kafama takilan bu yeni doktoru once gidip kendim goraem muayene olsam mi, yoksa dogruca doktor tavsiyesiyle mi gitsem? Simdi gidip memnun kalmamak da var. Cok kararsizim.
Ikili testin sonucu elinde mi beta hcg kac cikmis cinsiyet tahmini icinVitamin hapları gereğinden büyük ve kötü kokuyordu diye hatırlıyorumBen bu akşam 2li test sonucumu göstemeye gidicem , vitamin ve kan ilacı vereceğini söylemişti. Akşam sorarım alternatifi var mı diye çünkü kan ilacı da mide bulantısı yapmıştı bende kızımdayken.
Muz yersen ve soda içersen kaslarında ki gerilme azalır. İlerleyen zamanlarda kramplara dönüşecek ve uykulardan uyanacağız bu gerinmeler.
Ahahha çok iyiymiş senin telefon maceran. Ozaman bugünde görevlendir eşini arasın :)Esimle hep tartismisizdir bu konuda simdi diyorum seni görevlendiriyorum doktor arama konusunda :)) Sevmiyorum ya derdimi anlatmaya basliyorum şak diye bisi söyluyor kapatiyor daha lafim bitmeden :)
Esim canini okuyor doktorun doktor kapatamiyor tane tane anlatiyor.. Ne dediniz anlamadim deyip anlayana kadar anlatiyor bense yarisini anlayip kendim tamamlamaya calisiyorum :)))
Başka da alternatif duymadım ben. Bana da elevit yazmış doktor. Bende araştırıyorum. Hepsini ayrı ayrı alsak B12 si Demir'i kalsiyumu omega 3 o da sıkıntı hepsi tek seferde gitsinDecavit .. O elevit yazmisti da ben decavit aldim..
Elimde değil canım sonuç , akşam yazarım. Heyecanladım şimdi cinsiyet diğinceIkili testin sonucu elinde mi beta hcg kac cikmis cinsiyet tahmini icin
Canım bende hala progestan kullanıyorum 3 günde bir olan iğnesinden. Kaybın varsa seninde ondandır. 4-5aya kadar kullanılacak dedi dr banaSanirim doktordan doktora degisiyor bu ilac isleri benim kan degerlerimde sıkıntı yok ama 12.haftadan sonra baslamak lazim dedi .. sabah aspirin multivitamin kan ilaci aksam igne progestan doktor habire ilac ekliyor bana :)) Normalde progestan kullanmayan cok kisi var ben hala kullaniyorum..
Allah gonlune gore versin canim iki erkek zor iki kiz guzelde :) Sana tatli bi prenses nasip etsin ..
O zaman iki hafta sonra gideyim kontrolmus gibi. Obur aya temelli gecis yaparim memnun kalirsam. Ama doktorumu cok seviyordum ben. Vardir bunda da bir hayir. Ne diyelim.Sen git gorus bence baktin memnun kalacagin biri sonra doktorunun tavsiye ettigini soylersin..
Kuzum doktr dediki sabah 1 aksam yatarken 2 tane fitil olarak kullanıyorumCanım sarı akıntı hamilelikte çok normal onuniçin canını sıkma herkeste olur ama günde kaç tane kullanıyorsun progesteronTugceilker
Zor işler bunlarBaşka da alternatif duymadım ben. Bana da elevit yazmış doktor. Bende araştırıyorum. Hepsini ayrı ayrı alsak B12 si Demir'i kalsiyumu omega 3 o da sıkıntı hepsi tek seferde gitsinbilen duyan normal beslenme dışında önerisi olan varsa ( şu an kusmalar mide bulantıları izin vermiyor malum) sevinirim. Bence kullanmak lazım multivitamin.
Benim 202 cikmis hic 100 ustune bile denk gelmemistim sasirdim .. Herkeste tutmuyor ama maksat heyecan arttirmak :)Elimde değil canım sonuç , akşam yazarım. Heyecanladım şimdi cinsiyet diğince
Bende memnunum ve benimde mecburi degistirme durumum olacak ve simdiden tedirginim cunku dogum onda olacakO zaman iki hafta sonra gideyim kontrolmus gibi. Obur aya temelli gecis yaparim memnun kalirsam. Ama doktorumu cok seviyordum ben. Vardir bunda da bir hayir. Ne diyelim.
Aaaa bilmiyordum bakk. Çok fazla kullanmamaya özen gösteririm . Içimi rahatlattiniz valla ya çok sağolun . Bebegime birşey olcak diye cok korktum.Canim gunluk ped pek saglikli degil enfeksiyon yada mantar olusabilir surekli kullanma bence. Sari akinti normal..kahve degilse korkma
kızlar yarın kontrol günümüz ilk gittiğimde 7+4 idi. şimdi kocaman olmuşmudursabırsızlanıyorum
dimi ya bir ay oldu ama rutin kontroller bir ay canım sizler biraz sık gidiyorsunuz sanıyorumNasil dayandın bu zamana kadar:) İnşallah hayırlı haberlere gelirsin
Günlük pedi çok uzun zamandır kullanıyorum, sağlıklı olmadığını söylüyorlar evet ama o ıslaklığa dayanamıyorum. Pedi değiştirmek daha kolay geliyor.Canim gunluk ped pek saglikli degil enfeksiyon yada mantar olusabilir surekli kullanma bence. Sari akinti normal..kahve degilse korkma
Lastikli olanlar iyi fikir gerçekten.ben de doğal yağlardan aldım bugün.kuşlanmaya başlarım artık.merhaba arkadasım ben banyo sonrası bebe yağı kullanmaya başladım. ilerleyen aylarda göbüşler belli olunca çatlak kremi kullanmaya başlayalım bence yada doğal yağlar. hamile kıyafetleri bncede henüz büyük lastikli pantalon bakıyorum bnde aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?