2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen git gorus bence baktin memnun kalacagin biri sonra doktorunun tavsiye ettigini soylersin..

Ikili testin sonucu elinde mi beta hcg kac cikmis cinsiyet tahmini icin

Sb12345 Bertilda burda okuyorum diye mi bilmiyorum ama bnde aynı oldum bugün 5 te uyandım karnımın üstüne yatmışım stres oluyor insan napsak yastık mı kullansak

Canım yaa yapcak bisey yok sanirin şimdilik zaten karnımız büyüdükçe istesekte yatamicaz

Muz yersen ve soda içersen kaslarında ki gerilme azalır. İlerleyen zamanlarda kramplara dönüşecek ve uykulardan uyanacağız bu gerinmeler.

Soda hep içiyorum ama muzuda deniyim sağol canım

Ahahha çok iyiymiş senin telefon maceran. Ozaman bugünde görevlendir eşini arasın :)

Decavit .. O elevit yazmisti da ben decavit aldim..
Başka da alternatif duymadım ben. Bana da elevit yazmış doktor. Bende araştırıyorum. Hepsini ayrı ayrı alsak B12 si Demir'i kalsiyumu omega 3 o da sıkıntı hepsi tek seferde gitsin bilen duyan normal beslenme dışında önerisi olan varsa ( şu an kusmalar mide bulantıları izin vermiyor malum) sevinirim. Bence kullanmak lazım multivitamin.

Canım bende hala progestan kullanıyorum 3 günde bir olan iğnesinden. Kaybın varsa seninde ondandır. 4-5aya kadar kullanılacak dedi dr bana

Sen git gorus bence baktin memnun kalacagin biri sonra doktorunun tavsiye ettigini soylersin..
O zaman iki hafta sonra gideyim kontrolmus gibi. Obur aya temelli gecis yaparim memnun kalirsam. Ama doktorumu cok seviyordum ben. Vardir bunda da bir hayir. Ne diyelim.

Zor işler bunlar Benim mide bulantim yoktu 3 gundur basladi Allahim ne zormus .. Bakalim belki doktor birsey önerir sonucta yutamiyorum yani :-/

O zaman iki hafta sonra gideyim kontrolmus gibi. Obur aya temelli gecis yaparim memnun kalirsam. Ama doktorumu cok seviyordum ben. Vardir bunda da bir hayir. Ne diyelim.
Bende memnunum ve benimde mecburi degistirme durumum olacak ve simdiden tedirginim cunku dogum onda olacak
Insallah iyi doktorlarla karsilasiriz ..

IZLAR günaydın bugun göğüs agrısı cekmeden uyandım endişelenmeli miyim

Canim gunluk ped pek saglikli degil enfeksiyon yada mantar olusabilir surekli kullanma bence. Sari akinti normal..kahve degilse korkma
Aaaa bilmiyordum bakk. Çok fazla kullanmamaya özen gösteririm . Içimi rahatlattiniz valla ya çok sağolun . Bebegime birşey olcak diye cok korktum.

Canim gunluk ped pek saglikli degil enfeksiyon yada mantar olusabilir surekli kullanma bence. Sari akinti normal..kahve degilse korkma
Günlük pedi çok uzun zamandır kullanıyorum, sağlıklı olmadığını söylüyorlar evet ama o ıslaklığa dayanamıyorum. Pedi değiştirmek daha kolay geliyor.

Lastikli olanlar iyi fikir gerçekten.ben de doğal yağlardan aldım bugün.kuşlanmaya başlarım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…