Aaaa bilmiyordum bakk. Çok fazla kullanmamaya özen gösteririm . Içimi rahatlattiniz valla ya çok sağolun . Bebegime birşey olcak diye cok korktum.
Korkma bnde de var akıntı buaralr gectı.bbde hep endişeliyim.sabh göğüs agrım yoktu sasrdm.acba neden die onu soruyrum şimdi.Aaaa bilmiyordum bakk. Çok fazla kullanmamaya özen gösteririm . Içimi rahatlattiniz valla ya çok sağolun . Bebegime birşey olcak diye cok korktum.
Kestirben kestirdim cila bile yaptırdım... Dünyanın geri kalanı bu hurafelere sahip değil dimi onlarda yaşıyor. Nüfusları mı azaldı. Bebek ölümleri mi arttı :))) boya kimyasal içine sinmezse anlarım ama kestirmek için neden yok. Hem şöylede düşün. Uzun saç vitamin alır derler. Bebeğine gider işte o vitaminler
Ünlülerin ne dip boyasi geliyor nede saclari uzuyor onlarin bebekleride saglikli walla :)) Gercekten hurafe bende kestirecegim cevremdekiler sabret kestirme desede .. Sacimi yikayamiyorum tarayamiyorum halim yok birde doguma kadar iyice uzayacak çık işin icinden çıkabilirsen ..
ALYALAL canim şöyle dusun eger saç kılsa o zaman agdada yapmayalim kaşlarimizida almayalim Hic aklina öyle seyler getirme git kes kendini iyi mutlu hisset ..
Benimde bir sorum var doktor bana bu hafta multivitamin ve ferro sanol (kan demir b12 folic asit icerigi) ilac yazdi ..
Multivitamini agzima alir almaz yedigimide cikariyorum yutamiyorum tadindan dolayi digerini zorluyorum oda kapsul oldugu icin yutamiyorum agzima suyu alinca üstunde kaliyor .. Zaten ilac yutmakta zorlanan bir insanim .. Acaba icmesem birsey olur mu yada bunlari alternatifi var mi şase falan 2 hafta var doktora gitmeme size bi danisayim dedim..
Olmami iki melegim var beni öbür dünyada karsilayacak olan bana şefaatçi olacaklar insallah ..Canım bende hala progestan kullanıyorum 3 günde bir olan iğnesinden. Kaybın varsa seninde ondandır. 4-5aya kadar kullanılacak dedi dr bana
Olmami iki melegim var beni öbür dünyada karsilayacak olan bana şefaatçi olacaklar insallah ..
Ben ilac olarak kullaniyorum her aksam 200mg lik canim..
Ilk4 ay bebegin depolarindan besleniyor ve depolarin bosaldikca senden beslenmeye basliyor canim bu nedenle vit ve demir kullaniyoruz. Sen pekmezi birakma cevizide. Dr un bi kolaylik gosterir sana insaallah. Kendini zorlama canm.Sagol canim cevap icin .. Kanda sıkıntı yok simdilik ama ilerisi icin verdi sanirim .. Ama boylesi daha kotu zorla yutmaya calisiyorum sonra yediklerimden oluyorum..
Her sabah ac karnina bir kasik keci boynuzu özü pekmezi icmeye calisiyorum hergunde 4 ceviz yiyorum .. Badem kaju findigi gorunce bile midem bulaniyor onlarla aram yok
canim benimde pek belirtim yoktu bastan beri bi göğüslerim aciyodu bastan simdi sadece şişlik kaldı bende şüphe ediyorum hep ama vücut alışıyor artik hamileliğeYaşayan yok mu bnım gıbı şüphee..
Ates onemli tabi ama bendede ates yoktu canim. 3 gun yattim. Idrar tahlili yaparlar mutlaka ona gore karar verirler. Telas yapma ama ihmalde etme canim.Ya ateşim olsaydı koşarak gidecektim ama şükür hiç ateşim çıkmadı. Ay telaş yaptım şimdi akşama gideyim mutlaka. Çok saol canım
Yok canim öyle birsey arkadasimin dusuk tehlikesi vardi 32.haftaya kadar kullandi doktor artik birakalim dedi birakti yalnis degilsem 36.haftada normal dogum yapti ..Ah canım Amin inş. Bende kullanıyorum progestan ve proluton iğne oluyorum 3 günde bir kesemizde yırtık var tedbir amaçlı verdi doktorum bu ilk hamileliğim benim. Kızlar birde birşey sormak istiyorum bi arkadaşım da hamileyken son ayına kadar progestan kullanmış sancısı 2 dakikada 1 e çıkmasına rağmen yarım santim bile açılma olmamış progestan kullananlarda oluyormuş çok üzüldüm duyduğumda sizce de doğru olabilir mihiç kullanmak istemiyor artık ama mecburuz bebeklerimiz için mecbur sezeryan yapıcaz galiba
Doktoruna sormadan kirma acma ilaci ekmekle yutma .. Mutlaka sor bunu doktor onay verirse o sekilde yut canim ..Ah canım ben çok iyi anlıyorum seni aynı durumdan muzdaribiz bende çok zorlanıyorum ama kv sağolsun bana ekmeğin arasına koyup içirdi o zamandır daha kolay içiyorum bi dene istersen belki iyi gelir sana da
Neden endiseleneceksin canim anlayamadim? Zamanla tum belirtiler gecicek sadece bebegin harktlerini hissedeceksin bebekte uyudugunda nie hareket etmio die endise ediceksin vs. Biraz sakin canim bu kadar endise bebegin duygusal gelisimine zarar.IZLAR günaydın bugun göğüs agrısı cekmeden uyandım endişelenmeli miyim
Allahım orda kavuşmak nasip olsun hepimize. Benimde birtane meleğim orda. Rabbimin yanında. Ben 2 ilacı daha yeni bıraktım tedavi başından beri. İlacın azalması bile öyle rahatlattıki beni bunlara şimdilik razıyımOlmami iki melegim var beni öbür dünyada karsilayacak olan bana şefaatçi olacaklar insallah ..
Ben ilac olarak kullaniyorum her aksam 200mg lik canim..
Canım 11.hafta itibariyle çocuğun plesantası tamamlanıyor ve artık anneden besleniyor. Dr salı günü önemle çok kırmızı et tüket dedi bana. Ama önceki randevuda şimdilik zorlama kendini demiştiIlk4 ay bebegin depolarindan besleniyor ve depolarin bosaldikca senden beslenmeye basliyor canim bu nedenle vit ve demir kullaniyoruz. Sen pekmezi birakma cevizide. Dr un bi kolaylik gosterir sana insaallah. Kendini zorlama canm.
Hadiya nerden geldiyse bu hastalıkyaAtes onemli tabi ama bendede ates yoktu canim. 3 gun yattim. Idrar tahlili yaparlar mutlaka ona gore karar verirler. Telas yapma ama ihmalde etme canim.
Havlu pecete dene canim. Dr lar gebelikte onermiyor. Ki oglumda beni feci bir sekilde mantar yapmisti. Ondan sonra ben havlu pecete kullandim 3kat.Günlük pedi çok uzun zamandır kullanıyorum, sağlıklı olmadığını söylüyorlar evet ama o ıslaklığa dayanamıyorum. Pedi değiştirmek daha kolay geliyor.
Yok canim öyle birsey arkadasimin dusuk tehlikesi vardi 32.haftaya kadar kullandi doktor artik birakalim dedi birakti yalnis degilsem 36.haftada normal dogum yapti ..
Hic aklina oyle seyler getirme sorun olmazsa kisme vermez ilac hepsi bebegin sagligi icin
cnm bende öyleydim premesis diye bulantı hapı verdı bana günde 1 tok karnına hatta kusmaktan kilo verdim.şuan çok rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?