2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaa bilmiyordum bakk. Çok fazla kullanmamaya özen gösteririm . Içimi rahatlattiniz valla ya çok sağolun . Bebegime birşey olcak diye cok korktum.
Aaaa bilmiyordum bakk. Çok fazla kullanmamaya özen gösteririm . Içimi rahatlattiniz valla ya çok sağolun . Bebegime birşey olcak diye cok korktum.
Korkma bnde de var akıntı buaralr gectı.bbde hep endişeliyim.sabh göğüs agrım yoktu sasrdm.acba neden die onu soruyrum şimdi.

Ayyy saol canım yaaa bende aynı senin gibi düşünüyorum En yalın zamanda halledicem bu işi

Selam kızlar.doktora gittik bugün.ikili test zamanıydı aslında ama biz yaptırmak istemedik.doktorumuz detaylıca ultrasondan baktı ense kalınlığına ve burun kemiğine.hiç bir sorun yok dedi çok şükür.kültür sonuçları da 2 gün sonra çıkacakmış.

Hafif sancıları sordum.bebek henüz kemik çatı altında karnındaki sancıların bebekle alakadı yoktur dedi doktor.

Doktor teyzemiz çok baktı ama kız mı erkek mi bi tahminde bulunmadı.nub a göre bakanlar nasıldı yukarıdaysa erkek mi demişlerdi sanki ona bakarak biz bişeyler söyleyebiliriz.

Eklentiler

• image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 73

Dimi kızlar Bence deee o zaman bakım zamanııı

Ah canım ben çok iyi anlıyorum seni aynı durumdan muzdaribiz bende çok zorlanıyorum ama kv sağolsun bana ekmeğin arasına koyup içirdi o zamandır daha kolay içiyorum bi dene istersen belki iyi gelir sana da

Yaşayan yok mu bnım gıbı şüphee..

Canım bende hala progestan kullanıyorum 3 günde bir olan iğnesinden. Kaybın varsa seninde ondandır. 4-5aya kadar kullanılacak dedi dr bana
Olmami iki melegim var beni öbür dünyada karsilayacak olan bana şefaatçi olacaklar insallah ..
Ben ilac olarak kullaniyorum her aksam 200mg lik canim..

Olmami iki melegim var beni öbür dünyada karsilayacak olan bana şefaatçi olacaklar insallah ..

Ah canım Amin inş. Bende kullanıyorum progestan ve proluton iğne oluyorum 3 günde bir kesemizde yırtık var tedbir amaçlı verdi doktorum bu ilk hamileliğim benim. Kızlar birde birşey sormak istiyorum bi arkadaşım da hamileyken son ayına kadar progestan kullanmış sancısı 2 dakikada 1 e çıkmasına rağmen yarım santim bile açılma olmamış progestan kullananlarda oluyormuş çok üzüldüm duyduğumda sizce de doğru olabilir mi hiç kullanmak istemiyor artık ama mecburuz bebeklerimiz için mecbur sezeryan yapıcaz galiba

Ilk4 ay bebegin depolarindan besleniyor ve depolarin bosaldikca senden beslenmeye basliyor canim bu nedenle vit ve demir kullaniyoruz. Sen pekmezi birakma cevizide. Dr un bi kolaylik gosterir sana insaallah. Kendini zorlama canm.

Ya ateşim olsaydı koşarak gidecektim ama şükür hiç ateşim çıkmadı. Ay telaş yaptım şimdi akşama gideyim mutlaka. Çok saol canım
Ates onemli tabi ama bendede ates yoktu canim. 3 gun yattim. Idrar tahlili yaparlar mutlaka ona gore karar verirler. Telas yapma ama ihmalde etme canim.

Yok canim öyle birsey arkadasimin dusuk tehlikesi vardi 32.haftaya kadar kullandi doktor artik birakalim dedi birakti yalnis degilsem 36.haftada normal dogum yapti ..
Hic aklina oyle seyler getirme sorun olmazsa kisme vermez ilac hepsi bebegin sagligi icin

Ah canım ben çok iyi anlıyorum seni aynı durumdan muzdaribiz bende çok zorlanıyorum ama kv sağolsun bana ekmeğin arasına koyup içirdi o zamandır daha kolay içiyorum bi dene istersen belki iyi gelir sana da
Doktoruna sormadan kirma acma ilaci ekmekle yutma .. Mutlaka sor bunu doktor onay verirse o sekilde yut canim ..

IZLAR günaydın bugun göğüs agrısı cekmeden uyandım endişelenmeli miyim
Neden endiseleneceksin canim anlayamadim? Zamanla tum belirtiler gecicek sadece bebegin harktlerini hissedeceksin bebekte uyudugunda nie hareket etmio die endise ediceksin vs. Biraz sakin canim bu kadar endise bebegin duygusal gelisimine zarar.

Allahım orda kavuşmak nasip olsun hepimize. Benimde birtane meleğim orda. Rabbimin yanında. Ben 2 ilacı daha yeni bıraktım tedavi başından beri. İlacın azalması bile öyle rahatlattıki beni bunlara şimdilik razıyım

Ilk4 ay bebegin depolarindan besleniyor ve depolarin bosaldikca senden beslenmeye basliyor canim bu nedenle vit ve demir kullaniyoruz. Sen pekmezi birakma cevizide. Dr un bi kolaylik gosterir sana insaallah. Kendini zorlama canm.
Canım 11.hafta itibariyle çocuğun plesantası tamamlanıyor ve artık anneden besleniyor. Dr salı günü önemle çok kırmızı et tüket dedi bana. Ama önceki randevuda şimdilik zorlama kendini demişti

Ates onemli tabi ama bendede ates yoktu canim. 3 gun yattim. Idrar tahlili yaparlar mutlaka ona gore karar verirler. Telas yapma ama ihmalde etme canim.
Hadiya nerden geldiyse bu hastalıkya akşama kadar toplamazsam eşim gelince gideyim bari

Günlük pedi çok uzun zamandır kullanıyorum, sağlıklı olmadığını söylüyorlar evet ama o ıslaklığa dayanamıyorum. Pedi değiştirmek daha kolay geliyor.
Havlu pecete dene canim. Dr lar gebelikte onermiyor. Ki oglumda beni feci bir sekilde mantar yapmisti. Ondan sonra ben havlu pecete kullandim 3kat.

Ay çok sevindim yaa dert oldu içime günlerdir İnş Rabbim bize de nasip etsin

cnm bende öyleydim premesis diye bulantı hapı verdı bana günde 1 tok karnına hatta kusmaktan kilo verdim.şuan çok rahatım

canım yenı gordum yazdıgını. bana da dr bulantılarım daha baslamadan vermıstı bu ılacı ve kullanmaya baslamıstım yıne de vıtamın ıcerdıgı ıcın. ama ılacı kullandım 2 hafta sonra bulantılarım arttı ılacı bıle ıcemez hale geldım. bıraktım sonra. yanı bana bır faydası olması maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…