2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Dr ü cinsiyet tahmini yapan var mı? Temmuz bebişleri hala gizemli mi takılıyorlar

Canım 11.hafta itibariyle çocuğun plesantası tamamlanıyor ve artık anneden besleniyor. Dr salı günü önemle çok kırmızı et tüket dedi bana. Ama önceki randevuda şimdilik zorlama kendini demişti
Benim drum 16 hafta itibariyle anneden direk beslenecegini soylemisti. Ben o yaziyi arkadasin ilac yutamamasi uzerine yazdm. Ben ilk gebeligimde hic bir multivit ve kan ilaci kullanmamistim. Drumun kontrolunde tabiki. Siz yine kendi bildiginizi ve dr tavsiyesini uygulayin

Neden endiseleneceksin canim anlayamadim? Zamanla tum belirtiler gecicek sadece bebegin harktlerini hissedeceksin bebekte uyudugunda nie hareket etmio die endise ediceksin vs. Biraz sakin canim bu kadar endise bebegin duygusal gelisimine zarar.
Şimdi bak ilk bebgımın kalbi durdu snra kimyasal gebelik.bundada lekelnmelerim var

Bana erkek gibi geldi :) Rizeli-53 o uzman belki anlar .. Birde cok net nubu doktor nasil birsey demedi

Doğrudur canım her doktor başka birşey uyguluyor. Mesela bana hiç vitamin vermedi sadece kan ilacı kullanıyorum 1 aydır. Yanlış anlama beni arkadaşım bende bildiğimi söylemek istedim

biz bacakları kapattık izin vermedik 1 ay sonraya kaldı sabretmeye çalışcam artik ama ogrenenler var
Bizim bacaklarımız herşeyimiz açıktı bebeğimiz gel bak diyordu fakat hayin domdom Doktorcuğum bu haftada belli olmaz dedi. Eğer %50 şansımız varsa ben şansımı erkekten yana kullanıyorum sesi dalga mı geçti ne demek istedi anlamadık

Doğrudur canım her doktor başka birşey uyguluyor. Mesela bana hiç vitamin vermedi sadece kan ilacı kullanıyorum 1 aydır. Yanlış anlama beni arkadaşım bende bildiğimi söylemek istedim
Yok canim nie yanlis anliyim drlarin bile dedigi dedigini tutmuyor ki biz napalim :)

cok saol canim hayirlisiyla insallah aynen bncede doktorda doktora ck degisiyor ilaclar ya o kotu oluyor bide ilk gebeligimde vitaminler bana cok kilo yapmisdi acikcasi vermemesine biraz sevindim bu yuzden

Ya ailemde herkes geçirdi ama 2 hafta olcak hastalıkları biteli virüs ordan kalmış olabilir mi. Çünkü sürekli evdeyim insan görmüyorum resmen :)
Ah o virusler. Malesef yasiyorlar ve vucut zayif dustugunde hucum ediyor meretler. Sen evde dursanda esin disardan geliyor getiriyor canim. Dogru zamani buluncada virusler yapisiyor insana malesef. Suan ne gibi belirtilerin var?

erkek sinyali vermiş heralde banada bi çıkıntı var gibi ama tam göremiyorum bacaklarini kapattı dedi hayırlısı artik sen ne zaman gitceksin bidaha

Kızlar Dr ü cinsiyet tahmini yapan var mı? Temmuz bebişleri hala gizemli mi takılıyorlar

Bizde bugün kontroldeydik bizim yaramaz hemen saklıyor kendini aşağılara saklandı ölçümü bile zor yaptı doktor teyzemiz Ben ilk zamanlar çok kız istedim aslında ama 1 ay sonunda bi rüya gördüm oğlum olmuştu o zamandan beri erkek diyorum valla hayırlısı bakalım :) kv de eli ayağı çok erken belli oldu erkeklerin ilk 40 günde olur kızların geç oluyor dedi diye baya erkek moduna girdik bakalım sürpriz mi olacak Resim çok belli değil ama belki tahmin yapan olur bugün kü resmimiz teyzeleri

Eklentiler

• IMG_2710.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 68
Bide kızlar dün bi arkadaşımla görüştüm o Doğum hastanesinde çalışıyor sana elevit verirlerse kesinlikle kullanma. Elevite dava açıldı ve kazanıldı dedi

erkek sinyali vermiş heralde banada bi çıkıntı var gibi ama tam göremiyorum bacaklarini kapattı dedi hayırlısı artik sen ne zaman gitceksin bidaha
Sen kaç haftalıktın kontrolde . Valla sinyal versin diye dünya para verdik ben salı devlete gitçem devlet söylemiyor zaten bana 13 te gel söyleyim dedi özelde ki

Sen kaç haftalıktın kontrolde . Valla sinyal versin diye dünya para verdik ben salı devlete gitçem devlet söylemiyor zaten bana 13 te gel söyleyim dedi özelde ki
iyi çabuk çağırmış gene benimki 1 ay dedi bide ozel muayene olcak ya. 13+2ydi ama söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…