2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım cidden hiç belli değil 11-12-13 iyi oluyor nubta. Hayrşıca gönlündeki olsun inşlh

Tatlım cidden hiç belli değil 11-12-13 iyi oluyor nubta. Hayrşıca gönlündeki olsun inşlh

Mallesef biliyorum yaramaz yaa ilk baktığımızda ne güzel ortadaydı hemen aşağı sakladı kendini Yine de teşekkür ederim :) haftaya 2 ki test ve 2. Düzey ultrasonumuz var inş ordan kayda değer bişey çıkar

Canım benim afacan ayan beyan açmıştı heryerlerini anne baba bakın diyordu ama. Dr görmemekte ısrar etti nedense

Canım benim afacan ayan beyan açmıştı heryerlerini anne baba bakın diyordu ama. Dr görmemekte ısrar etti nedense

Ay öyle doktorları suni sancı vererek işkenceye sokmak lazım Nolur sanki yorum yapsa yüzde yüz desin de bi yorum yapsın yani insanlar merak ediyor yaa

kizlar cinsiyeti belli olanlar bi bakabilir mi videoda dikkatimi cekti sizdede çıkıntı boylemi

dimi ya bir ay oldu ama rutin kontroller bir ay canım sizler biraz sık gidiyorsunuz sanıyorum

Uc kere gittim ben simdiye kadar canm ama ucuncude iki kere girdim ultrasona kanamamdan dolayı, haftaya doktorumu değiştirdigim icin tekrar gitcem doktorla tanışmaya bakalm belki tekrar görürüm

Ay erkek bu erkek

Ah o virusler. Malesef yasiyorlar ve vucut zayif dustugunde hucum ediyor meretler. Sen evde dursanda esin disardan geliyor getiriyor canim. Dogru zamani buluncada virusler yapisiyor insana malesef. Suan ne gibi belirtilerin var?
Aa dimi doğru eşim dışarda sonuçta. Şimdi boğazım şiş halsizim üşüyorum. Ama gece çok kötü oluyodum. Burnum tıkanıyo titriyorum içim yanıyo ama ısınamıyorum

burda okuyorum insanlar yazıyor kaynanam yemek yapıyor onu veriyor içiyor acaba bana neden bi iyilik yapmak isteyen yok?
benim kayınvalidem kayınpederim benim iyi olmadığıma inanmıyor kusuyorum gülüyorlar resmen olcak o kadar diyorlar yemek yapmiyosun falan diyip hizmet bile bekliyorlar bu süreci tek başıma üstlenmek çok zor. annem uzakta bunlarda köye gidicek ama şuan bizdeler eşimde tepkilerime alinmalarima kızıyor kimse beni anlamıyor piskolojm çok bozuldu önüme yemek koyan yok mutfak kokuyor bisey hazirlayamiyorum valla bdv lik bir durumdayım şuan eşimle konuşmuyorum beni anlayana kadar da konusmucam. çok alıngan olduğumu düşünüyo kendince. midem bulanıyor diyorum gülüyorlar bence. gulsunler Allah büyük. beni sevmiyorlarsa torununuda mı sevmiyorlar kaynanam dün pilav yapmış hamile yemeği mi pilav ben yapsam başımdan atarlar. inşallah kendi işimi görecek kadar iyi olurum kimseden fayda yok.. yanlız hissediyorum.

Doğru söylüyrsun.ama bu kaybetme korkusu gitmiyor içimden.
2 hafta daha sk disini sonra allahin izniyle kucagina alirsin bebegini. Mevlam saglikli sihatli yuzunu gorebilmeyi nasip etsin sana Allah yardimcin olsun korkularindan emin eylesin seni canim.

kiyamam ya anlayış bekledikçe gostermez kimse. allah yardımcın olsun asıl senin ilgiye ihtiyacın var yemeğe temizliğe desteğe. böyle insanları anlamıyorum sabır ve dua et sen üzülürsen bebeğin hisseder

Allah islah etsin oyle insanlari. Sinirlendim bak simdi manyaklar ya hayret bisey. Birak gulsunler git odana kapat kapini yat assagiya yapma bisey ekmek.peynir ye minnet etme bosver. Vicdansizlar Allah bildigi gibi yapsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…