Tatlım cidden hiç belli değilBizde bugün kontroldeydik bizim yaramaz hemen saklıyor kendini aşağılara saklandı ölçümü bile zor yaptı doktor teyzemizBen ilk zamanlar çok kız istedim aslında ama 1 ay sonunda bi rüya gördüm oğlum olmuştu o zamandan beri erkek diyorum valla hayırlısı bakalım :) kv de eli ayağı çok erken belli oldu erkeklerin ilk 40 günde olur kızların geç oluyor dedi diye baya erkek moduna girdik bakalım sürpriz mi olacak Resim çok belli değil ama belki tahmin yapan olur bugün kü resmimiz teyzeleri
Valla bende şaştım o kadar erken çağırmaz sandım. Senin görseydi söylerdi bence ben 11+3 tümiyi çabuk çağırmış gene benimki 1 ay dedi bide ozel muayene olcak ya. 13+2ydi ama söylemedi
Tatlım cidden hiç belli değil11-12-13 iyi oluyor nubta. Hayrşıca gönlündeki olsun inşlh
Canım benim afacan ayan beyan açmıştı heryerlerini anne baba bakın diyordu ama. Dr görmemekte ısrar etti nedenseMallesef biliyorum yaramaz yaa ilk baktığımızda ne güzel ortadaydı hemen aşağı sakladı kendiniYine de teşekkür ederim :) haftaya 2 ki test ve 2. Düzey ultrasonumuz var inş ordan kayda değer bişey çıkar
evet beklicez artık napalmValla bende şaştım o kadar erken çağırmaz sandım. Senin görseydi söylerdi bence ben 11+3 tüm
Canım benim afacan ayan beyan açmıştı heryerlerini anne baba bakın diyordu ama. Dr görmemekte ısrar etti nedense
Doğru söylüyrsun.ama bu kaybetme korkusu gitmiyor içimden.Anliyorum canim ama biraz daha sakin ve methanetli.olursan daha iyi olur diyorum sadce. Bu senin ve bebeginin yararina olacaktir.
Ayy bn okuyamıyrum.sanki mekik çekio.Eki Görüntüle 1928453 kizlar cinsiyeti belli olanlar bi bakabilir mi videoda dikkatimi cekti sizdede çıkıntı boylemi
iki bacağı ve ortasi canimAyy bn okuyamıyrum.sanki mekik çekio.
dimi ya bir ay oldu ama rutin kontroller bir ay canım sizler biraz sık gidiyorsunuz sanıyorum
Selam kızlar.doktora gittik bugün.ikili test zamanıydı aslında ama biz yaptırmak istemedik.doktorumuz detaylıca ultrasondan baktı ense kalınlığına ve burun kemiğine.hiç bir sorun yok dedi çok şükür.kültür sonuçları da 2 gün sonra çıkacakmış.
Hafif sancıları sordum.bebek henüz kemik çatı altında karnındaki sancıların bebekle alakadı yoktur dedi doktor.
Doktor teyzemiz çok baktı ama kız mı erkek mi bi tahminde bulunmadı.nub a göre bakanlar nasıldı yukarıdaysa erkek mi demişlerdi sanki ona bakarak biz bişeyler söyleyebiliriz.
Aa dimi doğru eşim dışarda sonuçta. Şimdi boğazım şiş halsizim üşüyorum. Ama gece çok kötü oluyodum. Burnum tıkanıyo titriyorum içim yanıyo ama ısınamıyorumAh o virusler. Malesef yasiyorlar ve vucut zayif dustugunde hucum ediyor meretler. Sen evde dursanda esin disardan geliyor getiriyor canim. Dogru zamani buluncada virusler yapisiyor insana malesef. Suan ne gibi belirtilerin var?
ERKEK miş senin bebiş işte . O pipiEki Görüntüle 1928453 kizlar cinsiyeti belli olanlar bi bakabilir mi videoda dikkatimi cekti sizdede çıkıntı boylemi
doktor yakalamadi videoda ben yakaladim bizden daha iyi biliyorlar ama ne bileyim dikkatimi çekti iste kafam karıştıERKEK miş senin bebiş işte . O pipi
Bence Dr söylemek istememiş resmen erkek net yani zaten haftam ileri senindoktor yakalamadi videoda ben yakaladim bizden daha iyi biliyorlar ama ne bileyim dikkatimi çekti iste kafam karıştı
2 hafta daha sk disini sonra allahin izniyle kucagina alirsin bebegini. Mevlam saglikli sihatli yuzunu gorebilmeyi nasip etsin sana Allah yardimcin olsun korkularindan emin eylesin seni canim.Doğru söylüyrsun.ama bu kaybetme korkusu gitmiyor içimden.
kiyamam ya anlayış bekledikçe gostermez kimse. allah yardımcın olsun asıl senin ilgiye ihtiyacın var yemeğe temizliğe desteğe. böyle insanları anlamıyorum sabır ve dua et sen üzülürsen bebeğin hissederburda okuyorum insanlar yazıyor kaynanam yemek yapıyor onu veriyor içiyor acaba bana neden bi iyilik yapmak isteyen yok?
benim kayınvalidem kayınpederim benim iyi olmadığıma inanmıyor kusuyorum gülüyorlar resmen olcak o kadar diyorlar yemek yapmiyosun falan diyip hizmet bile bekliyorlar bu süreci tek başıma üstlenmek çok zor. annem uzakta bunlarda köye gidicek ama şuan bizdeler eşimde tepkilerime alinmalarima kızıyor kimse beni anlamıyor piskolojm çok bozuldu önüme yemek koyan yok mutfak kokuyor bisey hazirlayamiyorum valla bdv lik bir durumdayım şuan eşimle konuşmuyorum beni anlayana kadar da konusmucam. çok alıngan olduğumu düşünüyo kendince. midem bulanıyor diyorum gülüyorlar bence. gulsunler Allah büyük. beni sevmiyorlarsa torununuda mı sevmiyorlar kaynanam dün pilav yapmış hamile yemeği mi pilav ben yapsam başımdan atarlar. inşallah kendi işimi görecek kadar iyi olurum kimseden fayda yok.. yanlız hissediyorum.
Allah islah etsin oyle insanlari. Sinirlendim bak simdi manyaklar ya hayret bisey. Birak gulsunler git odana kapat kapini yat assagiya yapma bisey ekmek.peynir ye minnet etme bosver. Vicdansizlar Allah bildigi gibi yapsin.burda okuyorum insanlar yazıyor kaynanam yemek yapıyor onu veriyor içiyor acaba bana neden bi iyilik yapmak isteyen yok?
benim kayınvalidem kayınpederim benim iyi olmadığıma inanmıyor kusuyorum gülüyorlar resmen olcak o kadar diyorlar yemek yapmiyosun falan diyip hizmet bile bekliyorlar bu süreci tek başıma üstlenmek çok zor. annem uzakta bunlarda köye gidicek ama şuan bizdeler eşimde tepkilerime alinmalarima kızıyor kimse beni anlamıyor piskolojm çok bozuldu önüme yemek koyan yok mutfak kokuyor bisey hazirlayamiyorum valla bdv lik bir durumdayım şuan eşimle konuşmuyorum beni anlayana kadar da konusmucam. çok alıngan olduğumu düşünüyo kendince. midem bulanıyor diyorum gülüyorlar bence. gulsunler Allah büyük. beni sevmiyorlarsa torununuda mı sevmiyorlar kaynanam dün pilav yapmış hamile yemeği mi pilav ben yapsam başımdan atarlar. inşallah kendi işimi görecek kadar iyi olurum kimseden fayda yok.. yanlız hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?