Kafamı çevirip baksamda hiçbi sey anlamıyorum benEki Görüntüle 1928453 kizlar cinsiyeti belli olanlar bi bakabilir mi videoda dikkatimi cekti sizdede çıkıntı boylemi
Ilerletme sen bi gorun canim bogazlarin daha kotu olmasin. Antb. Kullanmak zorunda kalirsin falan. Aksam bi kadn dogum.aciline git senAa dimi doğru eşim dışarda sonuçta. Şimdi boğazım şiş halsizim üşüyorum. Ama gece çok kötü oluyodum. Burnum tıkanıyo titriyorum içim yanıyo ama ısınamıyorum
Havlu peçete hiç aklıma gelmemişti :) Hemen deniyorum teşekkür ederimHavlu pecete dene canim. Dr lar gebelikte onermiyor. Ki oglumda beni feci bir sekilde mantar yapmisti. Ondan sonra ben havlu pecete kullandim 3kat.
3 kat yap koy her wc de degis canm ben oyle yapmistim daha hijyenik oluyor gerci esime illallah gelmisti havlu pecete almaktan yiyonmu diodu adamcagizHavlu peçete hiç aklıma gelmemişti :) Hemen deniyorum teşekkür ederim
Ah canım ya Allah yardımcın olsun. Benim eşim de pek anlayışlı davranmiyor, hizmet bekliyor.Ailemden uzaktayim ben de.Senin bi de kv.k.peder varmış daha zor.Kendi ailenden başka kimse anlamıyor canım malesef.Ben yemeği zor yapıyorum eşim diyoki salata da yapsana akşama. Ben de yemeği bulduğuna dua et diyorum. Yarın ailemin yanına gidiyorum,1 hafta kalicam, çok bunaldim ağladım geçen gün. Eşim de gidin kalın 1 hafta dedi.Senin de imkanın varsa git ailenin yanına, biraz dinlenirsin.burda okuyorum insanlar yazıyor kaynanam yemek yapıyor onu veriyor içiyor acaba bana neden bi iyilik yapmak isteyen yok?
benim kayınvalidem kayınpederim benim iyi olmadığıma inanmıyor kusuyorum gülüyorlar resmen olcak o kadar diyorlar yemek yapmiyosun falan diyip hizmet bile bekliyorlar bu süreci tek başıma üstlenmek çok zor. annem uzakta bunlarda köye gidicek ama şuan bizdeler eşimde tepkilerime alinmalarima kızıyor kimse beni anlamıyor piskolojm çok bozuldu önüme yemek koyan yok mutfak kokuyor bisey hazirlayamiyorum valla bdv lik bir durumdayım şuan eşimle konuşmuyorum beni anlayana kadar da konusmucam. çok alıngan olduğumu düşünüyo kendince. midem bulanıyor diyorum gülüyorlar bence. gulsunler Allah büyük. beni sevmiyorlarsa torununuda mı sevmiyorlar kaynanam dün pilav yapmış hamile yemeği mi pilav ben yapsam başımdan atarlar. inşallah kendi işimi görecek kadar iyi olurum kimseden fayda yok.. yanlız hissediyorum.
Aa dimi doğru eşim dışarda sonuçta. Şimdi boğazım şiş halsizim üşüyorum. Ama gece çok kötü oluyodum. Burnum tıkanıyo titriyorum içim yanıyo ama ısınamıyorum
Eki Görüntüle 1928453 kizlar cinsiyeti belli olanlar bi bakabilir mi videoda dikkatimi cekti sizdede çıkıntı boylemi
burda okuyorum insanlar yazıyor kaynanam yemek yapıyor onu veriyor içiyor acaba bana neden bi iyilik yapmak isteyen yok?
benim kayınvalidem kayınpederim benim iyi olmadığıma inanmıyor kusuyorum gülüyorlar resmen olcak o kadar diyorlar yemek yapmiyosun falan diyip hizmet bile bekliyorlar bu süreci tek başıma üstlenmek çok zor. annem uzakta bunlarda köye gidicek ama şuan bizdeler eşimde tepkilerime alinmalarima kızıyor kimse beni anlamıyor piskolojm çok bozuldu önüme yemek koyan yok mutfak kokuyor bisey hazirlayamiyorum valla bdv lik bir durumdayım şuan eşimle konuşmuyorum beni anlayana kadar da konusmucam. çok alıngan olduğumu düşünüyo kendince. midem bulanıyor diyorum gülüyorlar bence. gulsunler Allah büyük. beni sevmiyorlarsa torununuda mı sevmiyorlar kaynanam dün pilav yapmış hamile yemeği mi pilav ben yapsam başımdan atarlar. inşallah kendi işimi görecek kadar iyi olurum kimseden fayda yok.. yanlız hissediyorum.
Benim ki LAFTA yemek getirecekti, temizlik yapacakti. Bir iki yapti gitti. Olur oyle, olur o kadar. Kusmalarada LEKELENMELEREDE oyle diyor.. haftasonu kaynanam hastanelik oldu eşim dedesinin uzerine yurudu. O kadar gerildim anlatamam pazar gunu lekelenmem oldu esime dedim hastaneye gittik. Sonra ben anneme gittim. Esim eve gidince soylemis olur o kadar diyormus yani niye doktora gidiyorsunuz diyor. Birgun kusmaktan hastanede yattim 5 saat serum takindim kac tane aradik yine de haberleri olsun dedik olur o kadar diyo hala. Artik hic bir seyi paylasmak istemiyorum. Aksamdan beride eşime acayip kizginim sanirim birazda hormonlardan alip basimi gidesim var anlayacagin herkeste var o bela. Bir de durup durup erkek bebek diyor kiz olursa yedircem o laflari. Biz iki yil bekledik bu bebegi hala erkek pesinde hayirlisi olsun demiyordaburda okuyorum insanlar yazıyor kaynanam yemek yapıyor onu veriyor içiyor acaba bana neden bi iyilik yapmak isteyen yok?
Kitap isimlerini ben kaydetmemistim ama isim verebilir misin acaba birde nerden almistin? :)Tavsiye eden arkadasa cok tesekkur ederim. Kitaplarim geldi :) Alirken siparisi verdim, not bolumu vardi, eşime gec bakalim bana not yaz bebisimin ve senin yeni yil hediyeniz olsun dedim. Sagolsun kirmadi. Okuyunca cok mutlu oldum :)
Aaaa olur mu onlar butun zorluklari yasadi biz en kolay herseyin en hazir oldugu zamandayiz. Bazen korkuyorum bizde onlar gibimi olacagiz...Ya ben anlamiyorum. Bunlar hic mi hamile kalmadılar hicmi yasamadilar hamileliğin zorluklarını? Bu kadar anlayışsiz nasıl olabiliyorlar gerçekten anlamiyorum, ne olur yani bir kerede sen koyuversen bi yemek tabak gelininin önüne sevap kazanırsın ilerde elden ayaktan düştükleri zaman gelinlerin gozlerinin icine bakiyorlar ama bana bi tabak yemek ver diye,.... Neyse daha fazla diyecek bisey bulamıyorum
Sen sıkma canını ama takmada bu tür insanlar yüzünden stres yapmaya değmez zaten gideceklermiste
bide şuan daha farklı hissediyorum daha çok üzülüyorum hergün ağlıyorum bu şekilde sağlıklı bir gebelik nasıl geçebilir ki..kiyamam ya anlayış bekledikçe gostermez kimse. allah yardımcın olsun asıl senin ilgiye ihtiyacın var yemeğe temizliğe desteğe. böyle insanları anlamıyorum sabır ve dua et sen üzülürsen bebeğin hisseder
özel olarak canım şunu çekti bile demem asla daha sonra anmasın sana yaptım demesin insanın zoruna gidiyor...Allah islah etsin oyle insanlari. Sinirlendim bak simdi manyaklar ya hayret bisey. Birak gulsunler git odana kapat kapini yat assagiya yapma bisey ekmek.peynir ye minnet etme bosver. Vicdansizlar Allah bildigi gibi yapsin.
benim düşük tehlikem vardı geçenlerde 1 hafta kaldım ilk defa eşim bensiz duramıyor sürekli göndermiyor geceleri uyuyamıyorum düşünmekten zaten takıntılı bir insandım şimdi çok kötü oldum onlar bana her laf soktuğunda ben daha çok deliriyorum cevap versem çok kötü kavga çıkar yuvam bile dağılır yani eşime sürekli şikayet ediyorlar beni bulaşık bırakıyor ev pis fln diye..Ah canım ya Allah yardımcın olsun. Benim eşim de pek anlayışlı davranmiyor, hizmet bekliyor.Ailemden uzaktayim ben de.Senin bi de kv.k.peder varmış daha zor.Kendi ailenden başka kimse anlamıyor canım malesef.Ben yemeği zor yapıyorum eşim diyoki salata da yapsana akşama. Ben de yemeği bulduğuna dua et diyorum. Yarın ailemin yanına gidiyorum,1 hafta kalicam, çok bunaldim ağladım geçen gün. Eşim de gidin kalın 1 hafta dedi.Senin de imkanın varsa git ailenin yanına, biraz dinlenirsin.
canım benim kaynanamın hamileliği hep iyi geçmiş ve onun bir kaynanası yokYa ben anlamiyorum. Bunlar hic mi hamile kalmadılar hicmi yasamadilar hamileliğin zorluklarını? Bu kadar anlayışsiz nasıl olabiliyorlar gerçekten anlamiyorum, ne olur yani bir kerede sen koyuversen bi yemek tabak gelininin önüne sevap kazanırsın ilerde elden ayaktan düştükleri zaman gelinlerin gozlerinin icine bakiyorlar ama bana bi tabak yemek ver diye,.... Neyse daha fazla diyecek bisey bulamıyorum
Sen sıkma canını ama takmada bu tür insanlar yüzünden stres yapmaya değmez zaten gideceklermiste
eşimle zaten konuşmuyorum anlayışsız olduğunu kesinlikle kabul etmiyor bigün çok iyi çamaşır asıyor yapma birşey diyor bigünde acıktım diyip yüzüme bakıyor bende acıktım zaten mide bulantısı var nasıl hazırlıcam ben şimdi sana yemek. öyle döndüm arkamı o uyudu ben sabaha kadar düşün düşün.. biri de demez ki hamile günah zaten kaybı var üzülmesin daha tatlı dilli olalım az idare edelim ben nasıl cevap vermiyorum içimde tutuyorum insanım bende az sussunlar nolcak yani.Benim ki LAFTA yemek getirecekti, temizlik yapacakti. Bir iki yapti gitti. Olur oyle, olur o kadar. Kusmalarada LEKELENMELEREDE oyle diyor.. haftasonu kaynanam hastanelik oldu eşim dedesinin uzerine yurudu. O kadar gerildim anlatamam pazar gunu lekelenmem oldu esime dedim hastaneye gittik. Sonra ben anneme gittim. Esim eve gidince soylemis olur o kadar diyormus yani niye doktora gidiyorsunuz diyor. Birgun kusmaktan hastanede yattim 5 saat serum takindim kac tane aradik yine de haberleri olsun dedik olur o kadar diyo hala. Artik hic bir seyi paylasmak istemiyorum. Aksamdan beride eşime acayip kizginim sanirim birazda hormonlardan alip basimi gidesim var anlayacagin herkeste var o bela. Bir de durup durup erkek bebek diyor kiz olursa yedircem o laflari. Biz iki yil bekledik bu bebegi hala erkek pesinde hayirlisi olsun demiyorda
Ikisinide interrnetten aldim dr kitaba uyeligim vardi. N11 kitap kurdu vs bircok yeri arastirdim. Ucretsiz kargo ile 42 liraya geldi. Hafta hafta gebelikten basladim dersime calismaya :) 40 hafta sonra sinav var dediler :))Kitap isimlerini ben kaydetmemistim ama isim verebilir misin acaba birde nerden almistin? :)
Aaaa olur mu onlar butun zorluklari yasadi biz en kolay herseyin en hazir oldugu zamandayiz. Bazen korkuyorum bizde onlar gibimi olacagiz...
Üzüldüm canım ilgisiz insanlar gerçekten kalp kırıcı oluyor. Benim de kendi ailem çok daha ilgisiz onlara gittiğimde kimse bebeğimi sormuyor nasıl hamilelik geçiriyorsun demiyor bi annem ilgili saolsun ama o da herşeye aman nolck biz de yaşadık deyip geçiştiriyor. kayınvalide-peder de her an üzerime düşüyorlar uzağız ama her hafta kadın bir sürü şey yapıp yolluyor çalışan kadın olmasına rağmen ama aynı evde olmayı asla istemezdim herşeyleri batardı bana seni anlıyorum. İş kocanda bitiyor canım onun işin ciddiyetine varıp sana destek olması lazım her zaman iyiyim deme sancım var ay kusacağım ay yâvrum aç kaldı ay canım şunu çekti flan biraz koştur onu..onun da yavrusu..burda okuyorum insanlar yazıyor kaynanam yemek yapıyor onu veriyor içiyor acaba bana neden bi iyilik yapmak isteyen yok?
Şimdi biraz daha toparladım sanki meyve meyve suyu falan iyi geldi. Geçmezse gitcem canım mutlakaIlerletme sen bi gorun canim bogazlarin daha kotu olmasin. Antb. Kullanmak zorunda kalirsin falan. Aksam bi kadn dogum.aciline git sen
Ay havalandırmak mı kız donuyodum mümkün değil fırtına var dışarda zaten :) sıcak su torbası tehlikeli diyolar ama canım. Ihlamur içtim bol limonlu. Sabahta açık çay içtim yine bol limonlu. Ilık suyuda deneyeyim saol canım benimCanım balli limonlu ılık su iç bolll bolll iyileşene kadar iç, ben bununla ayaga kalkabilmistim cok geçmiş olsun ayaklarina sıcak su torbası koy evide ara ara havalandir temiz oksijen girsin
Birde tuhaf bi tadı var eğer onu hissedersem bitti anında bulantı başlıyor ben bilerek gece yatarken içiyorum onu hatta bazen kafama göre içmiyorum ben ayrıca bemiks ve arada folikasit alıyorum bemiks de tuhaf tadı var dediğin gibi kendimiz daha dogru beslenip doğrudan alabiliriz ama yarın mutlaka sorucam bunuBana elevit yazmis doktor bende eczaciya dedim decavit verseniz yerine olmaz mi olur farketmez dedi onu aldim dedigin gibi agzima bile alamiyorum aldigim gibi cikariyorum ..
Aslinda bunlarin yerine kendimiz saglikli beslenebiliriz hemde dogal olur iceriginde ne var neler yersek yerine gecer mesela ..
Senin gunun erkenmis sor bakalim ne diyecek banada yardimci olmus olursun
Anlıyorum seni canım, benim de kayıplarım var, bu acıyı yaşamayan hiçkimse anlayamaz.K.v en son kaybimda Güya geçmiş olsun diye arayıp benimle kavga etti düşün, daha kürtaj olduğum gün. Allah kaynanalara vicdan vermemiş. Allahtan uzakta benimki ve şu an gorusmuyorum. Yanımda olduğunu düşünmek bile istemiyorum. Benim eşim de öyle rahat, tartissak bile horul horul uyur.Ben sabaha kadar düşünürüm. Ama kendimize yapıyoruz, brn şimdi bebeğim için rahat olmaya çalışıyorum, kendimi başka şeylere veriyorum, bebeğimi düşünüyorum. Sen de çok takilmamaya çalış, biliyorum zor ama, bebeğin için.bide şuan daha farklı hissediyorum daha çok üzülüyorum hergün ağlıyorum bu şekilde sağlıklı bir gebelik nasıl geçebilir ki..
özel olarak canım şunu çekti bile demem asla daha sonra anmasın sana yaptım demesin insanın zoruna gidiyor...
benim düşük tehlikem vardı geçenlerde 1 hafta kaldım ilk defa eşim bensiz duramıyor sürekli göndermiyor geceleri uyuyamıyorum düşünmekten zaten takıntılı bir insandım şimdi çok kötü oldum onlar bana her laf soktuğunda ben daha çok deliriyorum cevap versem çok kötü kavga çıkar yuvam bile dağılır yani eşime sürekli şikayet ediyorlar beni bulaşık bırakıyor ev pis fln diye..
canım benim kaynanamın hamileliği hep iyi geçmiş ve onun bir kaynanası yokolsa çok severdim falan diyor bilmedği için.
eşimle zaten konuşmuyorum anlayışsız olduğunu kesinlikle kabul etmiyor bigün çok iyi çamaşır asıyor yapma birşey diyor bigünde acıktım diyip yüzüme bakıyor bende acıktım zaten mide bulantısı var nasıl hazırlıcam ben şimdi sana yemek. öyle döndüm arkamı o uyudu ben sabaha kadar düşün düşün.. biri de demez ki hamile günah zaten kaybı var üzülmesin daha tatlı dilli olalım az idare edelim ben nasıl cevap vermiyorum içimde tutuyorum insanım bende az sussunlar nolcak yani.
inan takmamak istiyorum. hergün dışarı çıkıyor akşama kadar yok evde yemek yok temizlik yapılmıyor sürekli kuru kuru yiyorum ekmek peynir fln. bebeğime üzülüyorum
Ben bugün ise gelirken içime Tayt giydim kasintidan öldüm nasıl olacak bilmiyorum asla iki kat çorap bile giyemem cikardim tayti halbuki hava buz ankaralilar bilir resmen Ayaz varBu sene görevlendirme yapmadilar diye ne kadar uzulmustum simdi diyorum iyiki cıkmamış .. Walla cok soguk karanlik Allah yardimcin olsun termal iclik filan al yünlü botlardan al ayagin sicak olursa vucudunda isinir canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?