Bende progestan kullanıyorum canım hemde gebe ovulqsyin gününden beri ama ben onu yutmuyirum vajinal alıyorum keşke her ilacı öyle alsak inanılmaz rahat Dr bana kutu kutu yazdı progestan daha nerdeyse 2 aylık ilacjm varSanirim doktordan doktora degisiyor bu ilac isleri benim kan degerlerimde sıkıntı yok ama 12.haftadan sonra baslamak lazim dedi .. sabah aspirin multivitamin kan ilaci aksam igne progestan doktor habire ilac ekliyor bana :)) Normalde progestan kullanmayan cok kisi var ben hala kullaniyorum..
Allah gonlune gore versin canim iki erkek zor iki kiz guzelde :) Sana tatli bi prenses nasip etsin ..
umarım herşey düzelir bana dua edin lütfen yoksa 9 ay azap olacak banaÜzüldüm canım ilgisiz insanlar gerçekten kalp kırıcı oluyor. Benim de kendi ailem çok daha ilgisiz onlara gittiğimde kimse bebeğimi sormuyor nasıl hamilelik geçiriyorsun demiyor bi annem ilgili saolsun ama o da herşeye aman nolck biz de yaşadık deyip geçiştiriyor. kayınvalide-peder de her an üzerime düşüyorlar uzağız ama her hafta kadın bir sürü şey yapıp yolluyor çalışan kadın olmasına rağmen ama aynı evde olmayı asla istemezdim herşeyleri batardı bana seni anlıyorum. İş kocanda bitiyor canım onun işin ciddiyetine varıp sana destek olması lazım her zaman iyiyim deme sancım var ay kusacağım ay yâvrum aç kaldı ay canım şunu çekti flan biraz koştur onu..onun da yavrusu..
biraz benziyoruz galiba :)Anlıyorum seni canım, benim de kayıplarım var, bu acıyı yaşamayan hiçkimse anlayamaz.K.v en son kaybimda Güya geçmiş olsun diye arayıp benimle kavga etti düşün, daha kürtaj olduğum gün. Allah kaynanalara vicdan vermemiş. Allahtan uzakta benimki ve şu an gorusmuyorum. Yanımda olduğunu düşünmek bile istemiyorum. Benim eşim de öyle rahat, tartissak bile horul horul uyur.Ben sabaha kadar düşünürüm. Ama kendimize yapıyoruz, brn şimdi bebeğim için rahat olmaya çalışıyorum, kendimi başka şeylere veriyorum, bebeğimi düşünüyorum. Sen de çok takilmamaya çalış, biliyorum zor ama, bebeğin için.
Kizlar konuyu degistirin bence. Insan anlattikca da rahatliyor aslinda ama farkinda olmadan sinir oluyorsunuz. Rabbim anlayissiz herkese(kim olursa"olsun) anlayisli olmayi nasip ersin. Empati onemli ama bizim milletimizin en buyuk eksikligi bu ne yazik ki! Kilolar ne durumda? Doktor bana kilo almamissin hic dedi. Bebek iyiymis. 7. Haftada 49.4tum. 12. Haftada 49.9 ciktim. Guzel yiyorum aslinda. Ekmekle aram yok sadece.[/QUOTEusur
kusura bakmayın sizide üzdüm ama halimi ancak hamile olan insanlar anlar diye düşündüm.
doldum diyelim..
ben aldım malesef almaya da devam ediyorum kabızlık yüzünden veya ödem bilemiyorum
Ay öyle düşünme tatlı anneumarım herşey düzelir bana dua edin lütfen yoksa 9 ay azap olacak bana
biraz benziyoruz galiba :)
bebeğim benim için çok özel çünkü kaybımde çok kötü günler geçirdim Allaha hamd olsun o risk bitti gibi birşey darısı olmayan herkese inşallah o benim kıymetlimAy öyle düşünme tatlı annebak çok şükür halimize Bebek istedik rabbimiz verdi içimizde bir kalp daha atıyor. Başka grupları da takip ediyorum bir sürü sebepten dolayı bebekleri olmuyor arkadaşların isyan derecesinde olan var onların imtihanı daha zor Allah bununla sınamadı bizi hamd olsun. Meleklerimizi düşünerek pozitif olalım kv kp konuşsun dursun zaten gideceklermiş boşver..ben de iştahsıxım doğru beslenemiyorum herşey kokuyor ama yakında bunlar da geçer herşey evlatlarımız için..
Rica ederim sen sıkıldıkça yaz sohbet ederizbebeğim benim için çok özel çünkü kaybımde çok kötü günler geçirdim Allaha hamd olsun o risk bitti gibi birşey darısı olmayan herkese inşallah o benim kıymetlimyüzümü güldürdünüz çok teşekkür ederim
Ben dün sağlık ocağına gittim, sanırım 60 ile hamile kalmıştım, 63 olmuşum. Biraz hızlı gidiyorum galiba.Ama midem bulaninca sürekli bişeyler yemekten oldu.Yemeyince kötü oluyorum. Dün markete gitmistik, çok kötü oldum, midem bulandı, başım döndü, elim ayağım titredi. Çubuk kraker atistirdim kendime geldim Bayılacak gibi oldum.Kizlar konuyu degistirin bence. Insan anlattikca da rahatliyor aslinda ama farkinda olmadan sinir oluyorsunuz. Rabbim anlayissiz herkese(kim olursa"olsun) anlayisli olmayi nasip ersin. Empati onemli ama bizim milletimizin en buyuk eksikligi bu ne yazik ki! Kilolar ne durumda? Doktor bana kilo almamissin hic dedi. Bebek iyiymis. 7. Haftada 49.4tum. 12. Haftada 49.9 ciktim. Guzel yiyorum aslinda. Ekmekle aram yok sadece.
Sagol canimIkisinide interrnetten aldim dr kitaba uyeligim vardi. N11 kitap kurdu vs bircok yeri arastirdim. Ucretsiz kargo ile 42 liraya geldi. Hafta hafta gebelikten basladim dersime calismaya :) 40 hafta sonra sinav var dediler :))
Bende bilirim allahim o nasil bir ayaz nasil bir soguktur .. Termal iclik al canim o yumusacik hic kasindirmiyor hemde simsicak tutuyot hasta olmamak icin mecbur .. Birde ýün corap al ayagini sicak tut ..Ben bugün ise gelirken içime Tayt giydim kasintidan öldüm nasıl olacak bilmiyorum asla iki kat çorap bile giyemem cikardim tayti halbuki hava buz ankaralilar bilir resmen Ayaz var
Bu günlük nasıl canim bende yavas yavas alsam diye dusunmeye basladim da :)Ben kitaplarımı paylaşmış mıydım hatırlamıyorum tekrara düştüysem kusura bakmayın
Ben dün sağlık ocağına gittim, sanırım 60 ile hamile kalmıştım, 63 olmuşum. Biraz hızlı gidiyorum galiba.Ama midem bulaninca sürekli bişeyler yemekten oldu.Yemeyince kötü oluyorum. Dün markete gitmistik, çok kötü oldum, midem bulandı, başım döndü, elim ayağım titredi. Çubuk kraker atistirdim kendime geldim Bayılacak gibi oldum.
Ben enfeksiyondan korkuyorum o yuzden agizdan aliyorum canim ya birde enfeksiyon filan kaparim ugras dur . Zaten yatarken yutuyorum sonra uyuyorum etkiside olmuyor ..Bende progestan kullanıyorum canım hemde gebe ovulqsyin gününden beri ama ben onu yutmuyirum vajinal alıyorum keşke her ilacı öyle alsak inanılmaz rahat Dr bana kutu kutu yazdı progestan daha nerdeyse 2 aylık ilacjm var
Tatlim doktorun bitkisel biseyler onermedi mi..balla zencefil duzenli kullanimda gribe iyi gelir diye biliyorum hamileler de kullanabiliyor..sen yinede bi doktoruna sor..birde bol su ic kanini temisler birde bol meyve mandalin portakal ozellikle tuket..Günaydın güzel anneler. Biz hastayız geceyi zor geçirdik. Bu gecede geçmezse acile gitmeyi düşünüyorum. Gidersem ne verirler? grip olup acile giden oldumu?
Canim baska turlusu var mi bilmiyorum ama bende decavit i icemiyorum burnumu kapatip bol suyla yutuyorum oyle bi dene...saglik ocagi bana 12. Haftanda doktoruna sor demir ilaci basliyalim sana dedi ama ben sor.ayi unuttum..doktorumda kan tahlillerime bakip kanin iyi ilave ilac vermicem dedi..kafam karisti saglik ocagina da gidemiyorum katdan disari cikamiyoruz cunki..napcam bilemedimBenimde bir sorum var doktor bana bu hafta multivitamin ve ferro sanol (kan demir b12 folic asit icerigi) ilac yazdi ..
Multivitamini agzima alir almaz yedigimide cikariyorum yutamiyorum tadindan dolayi digerini zorluyorum oda kapsul oldugu icin yutamiyorum agzima suyu alinca üstunde kaliyor .. Zaten ilac yutmakta zorlanan bir insanim .. Acaba icmesem birsey olur mu yada bunlari alternatifi var mi şase falan 2 hafta var doktora gitmeme size bi danisayim dedim..
Doktorum kilo almadım diye kızar gibi oldu bana. Neyseki bebişim ben iyiyim doktor teyze dedi de sorun etmedi :) Kilo almak lazım demek ki diye düşündüm ben.Ben 1.5 kilo aldim diye sinirliyim kendime. Ama tabi benim zaten kilom çok fazla..
Bu günlük nasıl canim bende yavas yavas alsam diye dusunmeye basladim da :)
bnde 60 ile başladım bir ay oldu tartılıyım bende merak ettimBen dün sağlık ocağına gittim, sanırım 60 ile hamile kalmıştım, 63 olmuşum. Biraz hızlı gidiyorum galiba.Ama midem bulaninca sürekli bişeyler yemekten oldu.Yemeyince kötü oluyorum. Dün markete gitmistik, çok kötü oldum, midem bulandı, başım döndü, elim ayağım titredi. Çubuk kraker atistirdim kendime geldim Bayılacak gibi oldum.
benımde var bu gunlkten ben başladım cooook heyecanlı ilerde bebegımın benım su anki duygularımı okuyacağını bılmek esim yazdıklarımı ağlamaktan okuyamadı bıle meğer neçok sey bırıkmıs bebegıme anlatacakBen kitaplarımı paylaşmış mıydım hatırlamıyorum tekrara düştüysem kusura bakmayın
Ben daha hızlıyımBen dün sağlık ocağına gittim, sanırım 60 ile hamile kalmıştım, 63 olmuşum. Biraz hızlı gidiyorum galiba.Ama midem bulaninca sürekli bişeyler yemekten oldu.Yemeyince kötü oluyorum. Dün markete gitmistik, çok kötü oldum, midem bulandı, başım döndü, elim ayağım titredi. Çubuk kraker atistirdim kendime geldim Bayılacak gibi oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?