- 17 Aralık 2014
- 3.751
- 9.413
- 108
Hayırlı olsun benimde bir oğlum var 2,5 yaşında bu defa benimde gönlümden kız geçiyor o meyveninde tadına bakmak isterim ama hangisi hayırlıysa rabbim onu versin tüm paşa annelerindende 2. Paşa haberleri geliyor sizin oğlunuz kaç yaşındaSelamün aleyküm kızlar nasılsınız dün doktorum büyük ihtimal erkek dedi ama kesin sonuç için 16 ocağı gün olarak verdi başka öğrenen var mı?
Bende seninkinin cinsiyetini merakla bekliyorum ilki erkek olanlardan hep 2.de erkek haberleri geliyor seninde erkek olursa kız beklentilerim gitgide azalacak benimde ilki erkekHayırlı olsun canım, sağlıklı olsunlar da kız erkek önemli değil. Benim de gönlümden kız geçiyor ama sağlıklı olsun da.Bi oglum var benimde.Bakalım benim dr . haftaya cinsiyetini söyleyecek mi.
ben de senın gıbıyım 9+4 oldum ama hala korkuyorum ilkı dustu benım oyuzden bı mutlu olamıyorum sankı bısey olcakmıs gıbı bugun de karnım adet olcakmısım gıbı agrıyo sabahtan berı..hıcbısey olmasın bebeklerımıze allah korusunSelam Nasılsıniz çok karısıgim ikiz 8+3 hamleyim bazen tamam artık diyorum Beşiklere bakıyorum bebek takımlarına birden bir karamsarlık geliyor daha belli olmaz diyorum üzgunmuyum mutlumuyum hala risk varmi
Bu sene erkek senesi sanirim.herkese erkek diyorlar ne guzel :) rabbim.saglikla kucaginiza almayi nasip etsnSelamün aleyküm kızlar nasılsınız dün doktorum büyük ihtimal erkek dedi ama kesin sonuç için 16 ocağı gün olarak verdi başka öğrenen var mı?
Hiç bilemiyorum iyimiyiz kotümü 3 tane kimsal bebekten sonra Rabbim nasip etti inşallah bişey olmaz allahima emanetlerben de senın gıbıyım 9+4 oldum ama hala korkuyorum ilkı dustu benım oyuzden bı mutlu olamıyorum sankı bısey olcakmıs gıbı bugun de karnım adet olcakmısım gıbı agrıyo sabahtan berı..hıcbısey olmasın bebeklerımıze allah korusun
kaç aylık düştü canimben de senın gıbıyım 9+4 oldum ama hala korkuyorum ilkı dustu benım oyuzden bı mutlu olamıyorum sankı bısey olcakmıs gıbı bugun de karnım adet olcakmısım gıbı agrıyo sabahtan berı..hıcbısey olmasın bebeklerımıze allah korusun
et Evet canim nasipse kucagimiza alicaz insaAllah..Rabbim herkesin evlayda bizimkileride bize bagislasin insaAllahAynen öyle maalesef iki düşuge kadar normal olarak bakıyorlar yani hastaneler için hiçbir önemi yok ben bilseydim ilk gebeligimde baktırirdim kendim özel e giderdim. Hayrlisi böyle imis sende içini ferah tut iğne kullanıyoruz ama yinede Rabbimë emanetler iğne tedbir takdir Allah tan
Aynen iğne vuracak yer kalmadı allah yuzumuze baksinEv
et Evet canim nasipse kucagimiza alicaz insaAllah..Rabbim herkesin evlayda bizimkileride bize bagislasin insaAllah
Selam Nasılsıniz çok karısıgim ikiz 8+3 hamleyim bazen tamam artık diyorum Beşiklere bakıyorum bebek takımlarına birden bir karamsarlık geliyor daha belli olmaz diyorum üzgunmuyum mutlumuyum hala risk varmi
ben de senın gıbıyım 9+4 oldum ama hala korkuyorum ilkı dustu benım oyuzden bı mutlu olamıyorum sankı bısey olcakmıs gıbı bugun de karnım adet olcakmısım gıbı agrıyo sabahtan berı..hıcbısey olmasın bebeklerımıze allah korusun
Aynen çok şükür bence çok kritik geride kaldı 2 ay bitti bide 3 biterse inşallahRisk her zaman var ama karamsarlığa kapılmamak lazım erken düşük riski 12. Haftada bitiyor ama
Ben ilk hamileliğim de bebeğim doğdu çok şükür ikinci si erken düşük oldu 6. Haftada şimdi 12. Haftadayiz aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum
Risk her zaman var canim. 9 hafta erken bir hafta birseyler almak.icin ben ogluma 7 ayina kadar birsey almamistim. Tabiki kotu olacak.diyede birsey yok ama yinede sakin olmak iyidir. Ne hissedersen bebeklerinde onu hissedecek bunu bilerek yasamayi ogrenmek gerek. Mutlu annenin mutlu bebegi olur .Selam Nasılsıniz çok karısıgim ikiz 8+3 hamleyim bazen tamam artık diyorum Beşiklere bakıyorum bebek takımlarına birden bir karamsarlık geliyor daha belli olmaz diyorum üzgunmuyum mutlumuyum hala risk varmi
Teşekkür ederim sağolun benim riskim daha çok ikiz allah yardimcimiz olsunRisk her zaman var canim. 9 hafta erken bir hafta birseyler almak.icin ben ogluma 7 ayina kadar birsey almamistim. Tabiki kotu olacak.diyede birsey yok ama yinede sakin olmak iyidir. Ne hissedersen bebeklerinde onu hissedecek bunu bilerek yasamayi ogrenmek gerek. Mutlu annenin mutlu bebegi olur .
nim cektigimizin karsiligini versin Rabbim...Aynen iğne vuracak yer kalmadı allah yuzumuze baksin
Ağlama yaaa, amin canim. Doktorunla görüştün mü hiçne diyor ?Bnim halen ara ara oluyo ya şuan o kadar kötyumku agrılrımdn aglıyrum.allhm evladımı saglıkla kucagıma almyı nasıp etsın inş
Isalhhh buda kizdir canim benim rabbim sana kiz bana da erkek nasip etsin cok isterim tabi once saglikli olsundaHayırlı olsun canım, sağlıklı olsunlar da kız erkek önemli değil. Benim de gönlümden kız geçiyor ama sağlıklı olsun da.Bi oglum var benimde.Bakalım benim dr . haftaya cinsiyetini söyleyecek mi.
İlk bebegin mi canimIsalhhh buda kizdir canim benim rabbim sana kiz bana da erkek nasip etsin cok isterim tabi once saglikli olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?