2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız dün doktorum büyük ihtimal erkek dedi ama kesin sonuç için 16 ocağı gün olarak verdi başka öğrenen var mı?
Hayırlı olsun benimde bir oğlum var 2,5 yaşında bu defa benimde gönlümden kız geçiyor o meyveninde tadına bakmak isterim ama hangisi hayırlıysa rabbim onu versin tüm paşa annelerindende 2. Paşa haberleri geliyor sizin oğlunuz kaç yaşında

Hayırlı olsun canım, sağlıklı olsunlar da kız erkek önemli değil. Benim de gönlümden kız geçiyor ama sağlıklı olsun da.Bi oglum var benimde.Bakalım benim dr . haftaya cinsiyetini söyleyecek mi.
Bende seninkinin cinsiyetini merakla bekliyorum ilki erkek olanlardan hep 2.de erkek haberleri geliyor seninde erkek olursa kız beklentilerim gitgide azalacak benimde ilki erkek

Selam Nasılsıniz çok karısıgim ikiz 8+3 hamleyim bazen tamam artık diyorum Beşiklere bakıyorum bebek takımlarına birden bir karamsarlık geliyor daha belli olmaz diyorum üzgunmuyum mutlumuyum hala risk varmi

Selam Nasılsıniz çok karısıgim ikiz 8+3 hamleyim bazen tamam artık diyorum Beşiklere bakıyorum bebek takımlarına birden bir karamsarlık geliyor daha belli olmaz diyorum üzgunmuyum mutlumuyum hala risk varmi
ben de senın gıbıyım 9+4 oldum ama hala korkuyorum ilkı dustu benım oyuzden bı mutlu olamıyorum sankı bısey olcakmıs gıbı bugun de karnım adet olcakmısım gıbı agrıyo sabahtan berı..hıcbısey olmasın bebeklerımıze allah korusun

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız dün doktorum büyük ihtimal erkek dedi ama kesin sonuç için 16 ocağı gün olarak verdi başka öğrenen var mı?
Bu sene erkek senesi sanirim.herkese erkek diyorlar ne guzel :) rabbim.saglikla kucaginiza almayi nasip etsn

Hiç bilemiyorum iyimiyiz kotümü 3 tane kimsal bebekten sonra Rabbim nasip etti inşallah bişey olmaz allahima emanetler

kaç aylık düştü canim

Ev
et Evet canim nasipse kucagimiza alicaz insaAllah..Rabbim herkesin evlayda bizimkileride bize bagislasin insaAllah

Bence sürekli risk varmış gibi düşünmemek lazım ama beşik falan almak için daha erken ama bakıp araştırılabilir bence eşya alışverişi için 6. Ay sonrasını beklemek lazım kıyafet de cinsiyet belli olduktan sonra 4.5. ayda yavaş yavaş baslanabilir ben ilkinde cinsiyeti öğrenir öğrenmez hastane çıkışı almıştım 1 tane 6. Aydan sonrada kıyafet almaya başladım hamilelik uzun bir süreç zamana yaymak lazım yoksa son zamanlar geçmiyor en azından alışverişe veriyor insan kendini

Risk her zaman var ama karamsarlığa kapılmamak lazım erken düşük riski 12. Haftada bitiyor ama
Ben ilk hamileliğim de bebeğim doğdu çok şükür ikinci si erken düşük oldu 6. Haftada şimdi 12. Haftadayiz aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum

Aynen çok şükür bence çok kritik geride kaldı 2 ay bitti bide 3 biterse inşallah

Risk her zaman var canim. 9 hafta erken bir hafta birseyler almak.icin ben ogluma 7 ayina kadar birsey almamistim. Tabiki kotu olacak.diyede birsey yok ama yinede sakin olmak iyidir. Ne hissedersen bebeklerinde onu hissedecek bunu bilerek yasamayi ogrenmek gerek. Mutlu annenin mutlu bebegi olur .

Teşekkür ederim sağolun benim riskim daha çok ikiz allah yardimcimiz olsun

Hayırlı olsun canım, sağlıklı olsunlar da kız erkek önemli değil. Benim de gönlümden kız geçiyor ama sağlıklı olsun da.Bi oglum var benimde.Bakalım benim dr . haftaya cinsiyetini söyleyecek mi.
Isalhhh buda kizdir canim benim rabbim sana kiz bana da erkek nasip etsin cok isterim tabi once saglikli olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…