Kanama varken agrı olabiliomuş.kusmalarda yedgm sosistendi.tuğçe senin baş ağrın var mı?canın ne cekio tuzlu mu tatlı mı ekşimi acı mıAğlama yaaa, amin canim. Doktorunla görüştün mü hiçne diyor ?
Dikkat et kendine canım. Benim baş ağrısı ara ara oluyo ama vurdum mu tam vuruyor valla beni ağlatıyor. Başımın sol tarafı zonkluyo gözüm kulağım fena oluyo. Şu sıra çok midem de yanma oluyo ve bulantım oluyor. Öğürmeye bile ürken biriydim.. canım genelde tuzlu ve ekşi istiyor. Tatlı çok ama çok nadir istiyor yesem bile hemen tiskindiriyor.. Sende durumlar nedir ?Kanama varken agrı olabiliomuş.kusmalarda yedgm sosistendi.tuğçe senin baş ağrın var mı?canın ne cekio tuzlu mu tatlı mı ekşimi acı mı
Saglikla gelsinler insallah canim..masallah diyelim :)Selam Nasılsıniz çok karısıgim ikiz 8+3 hamleyim bazen tamam artık diyorum Beşiklere bakıyorum bebek takımlarına birden bir karamsarlık geliyor daha belli olmaz diyorum üzgunmuyum mutlumuyum hala risk varmi
Canim fazla yorma kendini dinlenme sureni uzun tut egrilip dogrulma agir kaldirma birseycik olmaz Allahin izniyle risk hep varda erken dusukler icin 12.haftaya kadar diyorlar..Teşekkür ederim sağolun benim riskim daha çok ikiz allah yardimcimiz olsun
Bu kadar olur anca aynıyız bas agrısharıc bu sabh basladı ama cok sıddetli deglDikkat et kendine canım. Benim baş ağrısı ara ara oluyo ama vurdum mu tam vuruyor valla beni ağlatıyor. Başımın sol tarafı zonkluyo gözüm kulağım fena oluyo. Şu sıra çok midem de yanma oluyo ve bulantım oluyor. Öğürmeye bile ürken biriydim.. canım genelde tuzlu ve ekşi istiyor. Tatlı çok ama çok nadir istiyor yesem bile hemen tiskindiriyor.. Sende durumlar nedir ?
Midem kötü.tatlı cok ama cok nadır yerim.göğüs agrım hafifledi geceleri biraz fazlaşıyrDikkat et kendine canım. Benim baş ağrısı ara ara oluyo ama vurdum mu tam vuruyor valla beni ağlatıyor. Başımın sol tarafı zonkluyo gözüm kulağım fena oluyo. Şu sıra çok midem de yanma oluyo ve bulantım oluyor. Öğürmeye bile ürken biriydim.. canım genelde tuzlu ve ekşi istiyor. Tatlı çok ama çok nadir istiyor yesem bile hemen tiskindiriyor.. Sende durumlar nedir ?
Buyugu kucugu olmaz canm riskin kendi sartlandirma. Guzel dusun.Teşekkür ederim sağolun benim riskim daha çok ikiz allah yardimcimiz olsun
7haftalıktı gelısmedıgı ıcın kurtaj olmustum tup bebektı bu da tup bebek oyuzden kaygılarım daha fazlakaç aylık düştü canim
Kaygılrın norml ama bunu korku halıne getrme emin ol hersey guzel olck inş.kndıne dua et.7haftalıktı gelısmedıgı ıcın kurtaj olmustum tup bebektı bu da tup bebek oyuzden kaygılarım daha fazla
Vallh üç dört dr a danıştım rennie tavsiye edıo.Mide bulantımdan ayrıetten mıdem cok yanıyor cok kotu bır hıs eczaneye gıttım gavıskon aldım doketoruma sormadım ama hamıleler ıcebılıyormus sız kullanıyormusunz mıde yanması ıcın bırsey
Kaygılrın norml ama bunu korku halıne getrme emin ol hersey guzel olck inş.kndıne dua et.
tesekkur ederm canım ınsallah,, yanı gavıskonu tavsıye etmedırlrmı ıcmesemmı acaba bılemedım sımdıVallh üç dört dr a danıştım rennie tavsiye edıo.
Endişeni anlıyorum ama o melek seni cennette bekliyor bu meleğide rabbimin izniyle kucağına alacaksın inşallah her hamilelik birbirinden farklıdır dua et yeter7 haftalıktı gelısmedıgı ıcın kurtaj olmustum tup bebektı bu da tup bebek oyuzden kaygılarım daha fazla
tesekkur ederım canım edıyorum dualarım butun hepımıze kımse boyle seyler yasamasın ınsallah bebrgımızı kucagımıza alalımEndişeni anlıyorum ama o melek seni cennette bekliyor bu meleğide rabbimin izniyle kucağına alacaksın inşallah her hamilelik birbirinden farklıdır dua et yeter
Ya su icebiliyor musun.. hic susamiyorum benMidem kötü.tatlı cok ama cok nadır yerim.göğüs agrım hafifledi geceleri biraz fazlaşıyr
Benimde midem yanıyor ve cok kotu oluryrum sütle leblebiyle idare ediyrum egerki geçmiosa rennie içerim.çok kötü olmayana kadar içme bencetesekkur ederm canım ınsallah,, yanı gavıskonu tavsıye etmedırlrmı ıcmesemmı acaba bılemedım sımdı
Aman amann agrimasin canimm.. acaba cinsiyetleri ne olck. Ilk bebegin miBu kadar olur anca aynıyız bas agrısharıc bu sabh basladı ama cok sıddetli degl
İçiyrum ki içtigiğim halde dr az su içiyrsun dedi.özellikle istifra ettkten snra susuyrum.Ya su icebiliyor musun.. hic susamiyorum ben
Ewet aslında hiç cinsiyet takıntım yoktu fakat elltim yüzündn oldu.senin ilk miAman amann agrimasin canimm.. acaba cinsiyetleri ne olck. Ilk bebegin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?