2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ağlama yaaa, amin canim. Doktorunla görüştün mü hiçne diyor ?
Kanama varken agrı olabiliomuş.kusmalarda yedgm sosistendi.tuğçe senin baş ağrın var mı?canın ne cekio tuzlu mu tatlı mı ekşimi acı mı

Kanama varken agrı olabiliomuş.kusmalarda yedgm sosistendi.tuğçe senin baş ağrın var mı?canın ne cekio tuzlu mu tatlı mı ekşimi acı mı
Dikkat et kendine canım. Benim baş ağrısı ara ara oluyo ama vurdum mu tam vuruyor valla beni ağlatıyor. Başımın sol tarafı zonkluyo gözüm kulağım fena oluyo. Şu sıra çok midem de yanma oluyo ve bulantım oluyor. Öğürmeye bile ürken biriydim.. canım genelde tuzlu ve ekşi istiyor. Tatlı çok ama çok nadir istiyor yesem bile hemen tiskindiriyor.. Sende durumlar nedir ?

Selam Nasılsıniz çok karısıgim ikiz 8+3 hamleyim bazen tamam artık diyorum Beşiklere bakıyorum bebek takımlarına birden bir karamsarlık geliyor daha belli olmaz diyorum üzgunmuyum mutlumuyum hala risk varmi
Saglikla gelsinler insallah canim..masallah diyelim :)

Bu kadar olur anca aynıyız bas agrısharıc bu sabh basladı ama cok sıddetli degl

Midem kötü.tatlı cok ama cok nadır yerim.göğüs agrım hafifledi geceleri biraz fazlaşıyr

Mide bulantımdan ayrıetten mıdem cok yanıyor cok kotu bır hıs eczaneye gıttım gavıskon aldım doktoruma sormadım ama hamıleler ıcebılıyormus sız kullanıyormusunz mıde yanması ıcın bırsey

Mide bulantımdan ayrıetten mıdem cok yanıyor cok kotu bır hıs eczaneye gıttım gavıskon aldım doktoruma sormadım ama hamıleler ıcebılıyormus sız kullanıyormusunz mıde yanması ıcın bırsey

7 haftalıktı gelısmedıgı ıcın kurtaj olmustum tup bebektı bu da tup bebek oyuzden kaygılarım daha fazla
Endişeni anlıyorum ama o melek seni cennette bekliyor bu meleğide rabbimin izniyle kucağına alacaksın inşallah her hamilelik birbirinden farklıdır dua et yeter

Endişeni anlıyorum ama o melek seni cennette bekliyor bu meleğide rabbimin izniyle kucağına alacaksın inşallah her hamilelik birbirinden farklıdır dua et yeter
tesekkur ederım canım edıyorum dualarım butun hepımıze kımse boyle seyler yasamasın ınsallah bebrgımızı kucagımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…