- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Ya ben zorla içiyorum su. Biraksan 1 bardak bile icmem susamiyorum hicİçiyrum ki içtigiğim halde dr az su içiyrsun dedi.özellikle istifra ettkten snra susuyrum.
Kanal tedavi yapiliyo simdi canim doktorum izin verdi cok şükür rahatliyorumCanim bende o agridan mahvoldum. 20lik dis ve curuk dis var. Ama cekemeyiz dediler. Augmentin ve minoset verdiler. Yine de hem discine hem kadin dogumcuna sor. Kendi drumda baska ilac verdi ama Allahtan şu aralar duruldu benim
Cok sagol canim benim. Kanal tedavi yapacaklarmis doktor izin verdi rahatladm şükürBen yaşamıştım canım, çok geçmiş olsun teselli olur mu bilmem ama bir kaç güne ağrı azalıyor, alışıyorsun kırıkla yaşamaya, röntgensiz çekemiyorlar diş kökünde de kırık varsa maalesef
Yok ikinci canim bi kizim varİlk bebegin mi canim
Benimde ilk canim gönlümde kiz yatıyor tabi hayırlısı allahtanEwet aslında hiç cinsiyet takıntım yoktu fakat elltim yüzündn oldu.senin ilk mi
Mide bulantımdan ayrıetten mıdem cok yanıyor cok kotu bır hıs eczaneye gıttım gavıskon aldım doktoruma sormadım ama hamıleler ıcebılıyormus sız kullanıyormusunz mıde yanması ıcın bırsey
Bende önce hayrlısı sonrada erkek olsa diyorum.eşimde kız bebişleri sevio.saglıklı olsunda fark etmezBenimde ilk canim gönlümde kiz yatıyor tabi hayırlısı allahtan
Aynen öyleBende önce hayrlısı sonrada erkek olsa diyorum.eşimde kız bebişleri sevio.saglıklı olsunda fark etmez
seni endişelendirmek hiç istemem ,ağrının şiddetini de bilemiyorum,benim gerçekten ağrım vardı adetmişim gibi dün iğne yaptırınca yavaş yavaş azalarak geçti bugün kasık ve bel ağrım hiç olmadı.başka bir dr a da görün istersen ama tabi inşallah dediğin gibi sıradan ağrılardırcanım brn soylıyorum doktora normal bu agrılar bısey yapamam ıgneye gerek yok demıstı oyuzden haftaya randevumu beklıorm belkıde cıdde normaldır bu agrılarımız
canım brnım tup bebek oyuzden baska doktora gıtmıorm oek anlamıolar tup bebek doktorumuzla bastan berı devam edıyoruz ıyı bı doktor 2 hafta once kanamam oldu agrı cok sıddetlıdı ıgne yapıldı gectı doktor bu tur agrılar olabılır rahım genıslıyor dedı oyuzden gıtmedım agrılarm oluyo ama asırı sıddetlı deıl artık bugun aksama kadar agrıdı smdı gectı hayırlısı artık dılıyorum cok saolseni endişelendirmek hiç istemem ,ağrının şiddetini de bilemiyorum,benim gerçekten ağrım vardı adetmişim gibi dün iğne yaptırınca yavaş yavaş azalarak geçti bugün kasık ve bel ağrım hiç olmadı.başka bir dr a da görün istersen ama tabi inşallah dediğin gibi sıradan ağrılardır
İlk bebegmde oyleydı bunda yok kasık agrısı.o yuzden her hamilelik farklı sen içini ferah tut.canım brnım tup bebek oyuzden baska doktora gıtmıorm oek anlamıolar tup bebek doktorumuzla bastan berı devam edıyoruz ıyı bı doktor 2 hafta once kanamam oldu agrı cok sıddetlıdı ıgne yapıldı gectı doktor bu tur agrılar olabılır rahım genıslıyor dedı oyuzden gıtmedım agrılarm oluyo ama asırı sıddetlı deıl artık bugun aksama kadar agrıdı smdı gectı hayırlısı artık dılıyorum cok saol
Benimde tüp bebek canim7haftalıktı gelısmedıgı ıcın kurtaj olmustum tup bebektı bu da tup bebek oyuzden kaygılarım daha fazla
iste bız tup bebek annelerı maddı manevi cok yıpranıyoruz cok cok korkuyoruz o yüzden insallah saglıkla kucagımıza alırız insallah canımBenimde tüp bebek canim
HMm o yuzden erkek istiyorsun..:) peki yum.testini neden gerek gordun tatlimYok ikinci canim bi kizim var
hayırlısı olsun canim :) insan bikere gördümu bi süre idare ediyor ama sonra özlüyo vakit geçmek bilmiyorBen bugun gttm doktor kiza benziyor dedi :) cok guzeldi takla atti falan sanki icimdeki mutlulugu anladi
10 gun once gittim doktora 20 gun oldu sanki..merak ediyorum icerde ne yapiyor.hayırlısı olsun canim :) insan bikere gördümu bi süre idare ediyor ama sonra özlüyo vakit geçmek bilmiyor
keşkeeeeeee10 gun once gittim doktora 20 gun oldu sanki..merak ediyorum icerde ne yapiyor..keske evde kullanabilecegimiz ufak bi ult.cihazi olsaydi..:))
2 hafta sonra gidicem bende insaAllah 16 haftanin basi oluyor..:) su gibi aksin insaAllah zamankeşkeeeeeee1 ay sonra gidicem bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?