2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende o agridan mahvoldum. 20lik dis ve curuk dis var. Ama cekemeyiz dediler. Augmentin ve minoset verdiler. Yine de hem discine hem kadin dogumcuna sor. Kendi drumda baska ilac verdi ama Allahtan şu aralar duruldu benim
Kanal tedavi yapiliyo simdi canim doktorum izin verdi cok şükür rahatliyorum

Cok sagol canim benim. Kanal tedavi yapacaklarmis doktor izin verdi rahatladm şükür

Canım korkma gaviskonu rahatlıkla kullanabilirsin 2 3 hafta önce benim de çok şiddetli mide yanmam vardı benim doktorum da gaviskon verdi. Ben daha kullanmaya başlamadım 2 haftadır hiç iştahım Yok yemek yemediğim için yanma da olmuyor. Kötüysen kullan bir zararı olacağını düşünmüyorum. Ki benim kesemde yırtık olduğu için çok bana bile verdiyse kullanılabilir diye düşünüyorum.

canım brn soylıyorum doktora normal bu agrılar bısey yapamam ıgneye gerek yok demıstı oyuzden haftaya randevumu beklıorm belkıde cıdde normaldır bu agrılarımız
seni endişelendirmek hiç istemem ,ağrının şiddetini de bilemiyorum,benim gerçekten ağrım vardı adetmişim gibi dün iğne yaptırınca yavaş yavaş azalarak geçti bugün kasık ve bel ağrım hiç olmadı.başka bir dr a da görün istersen ama tabi inşallah dediğin gibi sıradan ağrılardır

canım brnım tup bebek oyuzden baska doktora gıtmıorm oek anlamıolar tup bebek doktorumuzla bastan berı devam edıyoruz ıyı bı doktor 2 hafta once kanamam oldu agrı cok sıddetlıdı ıgne yapıldı gectı doktor bu tur agrılar olabılır rahım genıslıyor dedı oyuzden gıtmedım agrılarm oluyo ama asırı sıddetlı deıl artık bugun aksama kadar agrıdı smdı gectı hayırlısı artık dılıyorum cok saol

İlk bebegmde oyleydı bunda yok kasık agrısı.o yuzden her hamilelik farklı sen içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…