- 30 Kasım 2016
- 117
- 181
- 23
- 40
Canım korkma gaviskonu rahatlıkla kullanabilirsin 2 3 hafta önce benim de çok şiddetli mide yanmam vardı benim doktorum da gaviskon verdi. Ben daha kullanmaya başlamadım 2 haftadır hiç iştahım Yok yemek yemediğim için yanma da olmuyor. Kötüysen kullan bir zararı olacağını düşünmüyorum. Ki benim kesemde yırtık olduğu için çok bana bile verdiyse kullanılabilir diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun benimde bir oğlum var 2,5 yaşında bu defa benimde gönlümden kız geçiyor o meyveninde tadına bakmak isterim ama hangisi hayırlıysa rabbim onu versin tüm paşa annelerindende 2. Paşa haberleri geliyor sizin oğlunuz kaç yaşında
Mide bulantımdan ayrıetten mıdem cok yanıyor cok kotu bır hıs eczaneye gıttım gavıskon aldım doktoruma sormadım ama hamıleler ıcebılıyormus sız kullanıyormusunz mıde yanması ıcın bırsey
Teşekkür ederim cevaplarınız için benim normalde de bulantım vardı bolca baya azalmıştı ilaçlamı çoğaldı yoksa geçici süre mi geçmişti anlayamadım bir kaç gün kullanmazsam anlarım heralde sonrada doktora sorayım en iyisi
tesekkur ederm canım ınsallah,, yanı gavıskonu tavsıye etmedırlrmı ıcmesemmı acaba bılemedım sımdı
Ben bugun gttm doktor kiza benziyor dedi :) cok guzeldi takla atti falan sanki icimdeki mutlulugu anladi
Söyleyebilir canim ben sordum fikriniz var mi diye kiza benziyor dedi Ama kesin degil dedi 11 +1 dim bugunBenim de geçti sanmıştım bulantı tekrar başladı belkide ilaçtan değildir ben kullanmıyorum şuanda kan hapı ama bulantılar devam bi ara geçti sandım ara vermiş
Ben ilk hamileligimde çok kullandım gaviscon doktor bi zararı yok demişti ve beni çok rahatlatiyordu daha boğazımdan geçerken bile rahatlığı hissediyordum ama 6. Ayda başlamıştı benim yanma
Hayırlı olsun inşallah benim doktor soylermi acaba merak ediyorum bu haftalarda
Canım ultrason görüntünü atar mısın merak ettim biz de salı 11+2 yken gideceğiz acaba birşey diyecek mi dr heyecanlıyız:)Söyleyebilir canim ben sordum fikriniz var mi diye kiza benziyor dedi Ama kesin degil dedi 11 +1 dim bugun
Canm ultrason uzaktam cekip vermis video var yakalarsam anladigi yeri ekran goruntusu alim atim sana yuklicem smdiCanım ultrason görüntünü atar mısın merak ettim biz de salı 11+2 yken gideceğiz acaba birşey diyecek mi dr heyecanlıyız:)
En net bunu yakaladim canim . Doktor kesin demedi ama büyük ihtimal dediCanım ultrason görüntünü atar mısın merak ettim biz de salı 11+2 yken gideceğiz acaba birşey diyecek mi dr heyecanlıyız:)
Bende devlete ve özele karışık gidiyorum canım ikili test için devlete gitmiştim devlet doktorları öyle birde asistanlar girerse araya daha karışık oluyor..benimki devlet hastensi doktor hem ilaç veriyo ıkı hafta sonra gdıyorum bunları kullanıyorum dıyorum zaten erken bu ılaclar ıcın sna dıyo yanı bı kac defa buna benzer bıseyler yaşayınca insan merak ediyor haliyle :)
Cunku yum testiyle coft cizgi cikincadegil koyu oluyo t c den koyu olup tekrar ayni koyuluga gelince iliski olmali erkek icin kiz icinde tam tersi yum gunu erkek yum oncesi kiz diye ben de yum testiyle kaldim ama t c den koyuydu iliski oldu ertesi gune yakin cat oldu sandimki acilicak acilmadi sans isteHMm o yuzden erkek istiyorsun..:) peki yum.testini neden gerek gordun tatlim
İnşallah bişey olmaz sadece yat dinlen kana alanı bendede var ama yatıyorum ilaç kullaniyorumCanlar bugün azıcık bir lekelenme yaşadım hemen Dr a koştum ve dünyam karardı11 mm eski bi kanama alanım varmış aktif değil ama plesentan rahim ağzını kapatmış eşin aşağıda dedi. Düşük riskin var yat dedi. Hayatımda ilk keZ duyduğum şey başıma geldi. Bebeğim için dua istiyorum siZden
Isalhh bisi olmaz cnm saglikla al kucagina isalhh benimde oyle lekeler oldu korkmaCanlar bugün azıcık bir lekelenme yaşadım hemen Dr a koştum ve dünyam karardı11 mm eski bi kanama alanım varmış aktif değil ama plesentan rahim ağzını kapatmış eşin aşağıda dedi. Düşük riskin var yat dedi. Hayatımda ilk keZ duyduğum şey başıma geldi. Bebeğim için dua istiyorum siZden
Demi yaaa valla ne guzel olurdu iyice kafayi yerdik dk da bir bakardik :) :)10 gun once gittim doktora 20 gun oldu sanki..merak ediyorum icerde ne yapiyor..keske evde kullanabilecegimiz ufak bi ult.cihazi olsaydi..:))
Ay zahmet etmişsin saolasın:) genital nub teorisi diye başlık var oraya paylaşınca tahmin ediyorlar :)) bi incele istersen çok güzel heyecanlar artık ismiyle hitap etsek bebişlereEn net bunu yakaladim canim . Doktor kesin demedi ama büyük ihtimal dedi
Geçmiş olsun canım ya.Benim bi arkadaşın da öyle bir sorun olmuştu, bişey olmadı sonra, şimdi bebişi kollarında. Bişey olmaz inşallah. Kendini yormusmuydun ondan mı oldu ? Yat dinlen geçer inşallah, dualarım seninle.Canlar bugün azıcık bir lekelenme yaşadım hemen Dr a koştum ve dünyam karardı11 mm eski bi kanama alanım varmış aktif değil ama plesentan rahim ağzını kapatmış eşin aşağıda dedi. Düşük riskin var yat dedi. Hayatımda ilk keZ duyduğum şey başıma geldi. Bebeğim için dua istiyorum siZden
Rabbim bebegini korusun insallah atlatırsın bu günleri hetsey yoluna girer stres yapma ve bol.bol dinlen canımCanlar bugün azıcık bir lekelenme yaşadım hemen Dr a koştum ve dünyam karardı11 mm eski bi kanama alanım varmış aktif değil ama plesentan rahim ağzını kapatmış eşin aşağıda dedi. Düşük riskin var yat dedi. Hayatımda ilk keZ duyduğum şey başıma geldi. Bebeğim için dua istiyorum siZden
İsim dusunemedim bile bilmeyince kafamda bi kac sey var ama daha netlesmedi :) Rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin bakicam o sayfaya: )Ay zahmet etmişsin saolasın:) genital nub teorisi diye başlık var oraya paylaşınca tahmin ediyorlar :)) bi incele istersen çok güzel heyecanlar artık ismiyle hitap etsek bebişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?