2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben adını tam yazamamış olabilirim rennine diye emilecek bir mide hapı var. Hep onu kullanmıştım, çok faydasını gördüm. Dr umda kullanabilirsin demişti o zamanlar.

Kız erkek konuşulmuş, maşallah kızlar takip edemiyorum sizi ya uçuyorsunuz :) benim ilk göz ağrım kız, yine kız olsun istiyorum ama eşim erkek istiyor hayırlısı bakalım, takdir.

Bakalım bende ikinci paşa annesi mi olucam, yoksa prenses mi gelecek
arkadaşlarımın hep kızı var şimdi hepsi 2.kıza hamile

Benim oğlumda hamilelik reflüm vardı gecede bir şişe bitiriyordum bana mısın demiyordu ama aşırı fazla değilse yanmanız rennie yada talcid aynı görevi görüyor, gaviaconu daha ağır yanmalara veriyorlar drlar

Benim de geçti sanmıştım bulantı tekrar başladı belkide ilaçtan değildir ben kullanmıyorum şuanda kan hapı ama bulantılar devam bi ara geçti sandım ara vermiş

tesekkur ederm canım ınsallah,, yanı gavıskonu tavsıye etmedırlrmı ıcmesemmı acaba bılemedım sımdı

Ben ilk hamileligimde çok kullandım gaviscon doktor bi zararı yok demişti ve beni çok rahatlatiyordu daha boğazımdan geçerken bile rahatlığı hissediyordum ama 6. Ayda başlamıştı benim yanma

Ben bugun gttm doktor kiza benziyor dedi :) cok guzeldi takla atti falan sanki icimdeki mutlulugu anladi

Hayırlı olsun inşallah benim doktor soylermi acaba merak ediyorum bu haftalarda

Merhaba kızlar:) hazır işe başlamadan boş vaktim var deyip bebek anne ihtiyaçlarını araştırdım. İnternetten bikaç listeden yardım alarak gereksiz gördüğüm şeyleri ayıklayarak bi liste yaptım ve yanlarına tecrübeli annelerin memnun kaldığı markaları not ettim. Burada da güzel bir başlığa rast geldim - bebeğiniz için aldığınız ve gereksiz kullanışsız gördüğünüz şeyler- diye konu tecrübesiz bi anne olduğum için bi çok şey öğretti bana belki faydalanmak isteyen olur diye linkini paylaşıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sman-oldugunuz-kullanmadiginiz-seyler.510496/
Biliyorum bizler için çok erken henüz cinsiyetlerimizi bile öğrenmedik ama tatlı heyecanımı 9 aya yaymak istediğim için zevkle araştırmaya başladım alışveriş aylarımıza gelince yine paylaşırım linki. Faydalandığımız listeleri de ekliyorum

Eklentiler

• IMG_6497.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_6496.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 106
Söyleyebilir canim ben sordum fikriniz var mi diye kiza benziyor dedi Ama kesin degil dedi 11 +1 dim bugun

Söyleyebilir canim ben sordum fikriniz var mi diye kiza benziyor dedi Ama kesin degil dedi 11 +1 dim bugun
Canım ultrason görüntünü atar mısın merak ettim biz de salı 11+2 yken gideceğiz acaba birşey diyecek mi dr heyecanlıyız:)

Canım ultrason görüntünü atar mısın merak ettim biz de salı 11+2 yken gideceğiz acaba birşey diyecek mi dr heyecanlıyız:)
Canm ultrason uzaktam cekip vermis video var yakalarsam anladigi yeri ekran goruntusu alim atim sana yuklicem smdi

En net bunu yakaladim canim . Doktor kesin demedi ama büyük ihtimal dedi

Eklentiler

• QuickMemo+_2016-12-25-00-35-19.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 103
Bende devlete ve özele karışık gidiyorum canım ikili test için devlete gitmiştim devlet doktorları öyle birde asistanlar girerse araya daha karışık oluyor..
Bunun için ozele gidiyorum testleri devlete yaptiriyorum sadece

Canlar bugün azıcık bir lekelenme yaşadım hemen Dr a koştum ve dünyam karardı 11 mm eski bi kanama alanım varmış aktif değil ama plesentan rahim ağzını kapatmış eşin aşağıda dedi. Düşük riskin var yat dedi. Hayatımda ilk keZ duyduğum şey başıma geldi. Bebeğim için dua istiyorum siZden

HMm o yuzden erkek istiyorsun..:) peki yum.testini neden gerek gordun tatlim
Cunku yum testiyle coft cizgi cikincadegil koyu oluyo t c den koyu olup tekrar ayni koyuluga gelince iliski olmali erkek icin kiz icinde tam tersi yum gunu erkek yum oncesi kiz diye ben de yum testiyle kaldim ama t c den koyuydu iliski oldu ertesi gune yakin cat oldu sandimki acilicak acilmadi sans iste

İnşallah bişey olmaz sadece yat dinlen kana alanı bendede var ama yatıyorum ilaç kullaniyorum

Isalhh bisi olmaz cnm saglikla al kucagina isalhh benimde oyle lekeler oldu korkma

En net bunu yakaladim canim . Doktor kesin demedi ama büyük ihtimal dedi
Ay zahmet etmişsin saolasın:) genital nub teorisi diye başlık var oraya paylaşınca tahmin ediyorlar :)) bi incele istersen çok güzel heyecanlar artık ismiyle hitap etsek bebişlere

Geçmiş olsun canım ya.Benim bi arkadaşın da öyle bir sorun olmuştu, bişey olmadı sonra, şimdi bebişi kollarında. Bişey olmaz inşallah. Kendini yormusmuydun ondan mı oldu ? Yat dinlen geçer inşallah, dualarım seninle.

Rabbim bebegini korusun insallah atlatırsın bu günleri hetsey yoluna girer stres yapma ve bol.bol dinlen canım

Ay zahmet etmişsin saolasın:) genital nub teorisi diye başlık var oraya paylaşınca tahmin ediyorlar :)) bi incele istersen çok güzel heyecanlar artık ismiyle hitap etsek bebişlere
İsim dusunemedim bile bilmeyince kafamda bi kac sey var ama daha netlesmedi :) Rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin bakicam o sayfaya: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…