2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın gebişler bugun nöbete geldim ama nasıl.. dün sinüzit mahfetti başımı kaldıramadım bu nasıl bır agrıdır öldüm resmen . akmıyorda rahatlayım sinüzit için önerisi olan varmı acaba

Bol bol dinlen canım, eş yer değiştiriyor, yükselecektir tekrar inşAllah iyi düşün iyi olacak

Canim benim de kanama alani vardi hem de aktif. 2 haftadir yatiyordum, birkac gundur de hicbir sey gelmedi. icini ferah tut lutfen. Her sey iyi olacak, bebegine de bir sey olmayacak.

Geçmiş olsun canım aynısı ben yasadım bebek büyüdükçe yukarı cıkıyor simdide kapatmıstı suan kenardaymıs 16-17. Hafta larda yukarı cıkıyormus ben cok arastırmıstım cok olan birşeymiş kimisinin doğuma kadar öyleymiş normal doğuma engel oluyormus durum wc dısında kalkma hiç ayaklarının altına yastık koy yüksekte kalsın gecicek inşallAh dualarımız seninle

Hiç endişe edip panikleme tatlım rahat ol bende yaşadım hatta bu 2. De de yaşadım ilk başlarda kızımda sonraları dinlen bol bol yat paso kötü düşünme sakın hiç pozitif ol canım

Kızlar sabhlrı olan gerilmelrı nasıl durdrcm.

Günaydın. Bogaz agrisiyla uyandm. Dun dolaptan meyve yiyip su icmistim ondan galiba . önce tuzlu gaegara ile mikrobu temizleyecegim sonra da balli limonlu ilik su icecegim. Tavsiye ederim.

Kızlar desteğisiniz için çok teşekkür ederim inşlh bizim için herşey yolunda gider. Bi kızım var biliyorsunuz ve o daha çok küçük annesiyim bana ihtiyacı çok. Mecbur onunla ilgileniyorum . Çoğu zaman yatıyorum . İnşlh sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza

gecmıs olsun canım ınsallah gececek benımde 10gun once kanama alanı vardı doktor gecıcek dedı aktıf olmadıgı ıcın cok yatamadımda ıse de gıttım yogun bır sekıldr mecbur bırdaha gelmemıstı ama dün aksam benım de kahve leke geldı cok az brnde randevumu brklıyorum ama bısey olmaz ınsallah canm

Kahve rengi olumca eskiyi atıyormuşuz dışarı Can'ım korkma inşlh kırmızı aktif ve Yen'i demek miş. Yani önceden kanamş bebeğini şükür etkilememiş şimdi dışarı atıyor. Benim kuzenim kadın Doğum okuyor. Onla bi saat konuştum telefonda. Benim eşim Rahmi kapattığı için kanama içimde eskimiş muhtemelen eşin çıkana kadar içinde kurur . Eşin erken çıkarsa inşlh kahve rengi atarsın akıntıyla dedi. İçimi çok rahatlattı Şen'de rahat ol

Gunaydin kizlar. Ruyamda ablam karnimi kucuk bi sekilde kesip bebegi cikarip cinsiyetine bakiyoruz. Kiz deyip geri koymaya çalışıyoruz. Sonra ayy nasil dikeceksin geri, hastaneye gidip ne deyim diyorum. Bilinçaltı bununla mesgul benim belliki ama kiz bebekler goruyorum surekli, hayirlisi olsun ins. 3. ogluma dr kiz dediği halde hep oglan gordum ve ben hep oglan goruyorum ama derdim...Cinsiyeti kesinlesene kadar devam edecek bu ruyalar sanirim

hayır olsun canim. maşallah 3 oglun mu var inşallah cici bir kızın olur rabbim hepsini tattirsin. sık ilişki ile mi oldu seyrek mi

Rizeli-53 canım geçmiş olsun o kanama bendede var doktor kendiliğinden yok olur gider dedi, ama ilac vs bisey vermedi bana, sürekli yat dinlen en iyisi ve bol su iç canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…