Günaydın ikiz meleklerin annesiGünaydınlar herkese
Aminnn tahminleri bize de söyle :)))İsim dusunemedim bile bilmeyince kafamda bi kac sey var ama daha netlesmedi :) Rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin bakicam o sayfaya: )
Canlar bugün azıcık bir lekelenme yaşadım hemen Dr a koştum ve dünyam karardı11 mm eski bi kanama alanım varmış aktif değil ama plesentan rahim ağzını kapatmış eşin aşağıda dedi. Düşük riskin var yat dedi. Hayatımda ilk keZ duyduğum şey başıma geldi. Bebeğim için dua istiyorum siZden
Canlar bugün azıcık bir lekelenme yaşadım hemen Dr a koştum ve dünyam karardı11 mm eski bi kanama alanım varmış aktif değil ama plesentan rahim ağzını kapatmış eşin aşağıda dedi. Düşük riskin var yat dedi. Hayatımda ilk keZ duyduğum şey başıma geldi. Bebeğim için dua istiyorum siZden
Geçmiş olsun canım aynısı ben yasadım bebek büyüdükçe yukarı cıkıyor simdide kapatmıstı suan kenardaymıs 16-17. Hafta larda yukarı cıkıyormus ben cok arastırmıstım cok olan birşeymiş kimisinin doğuma kadar öyleymiş normal doğuma engel oluyormus durum wc dısında kalkma hiç ayaklarının altına yastık koy yüksekte kalsın gecicek inşallAh dualarımız seninleCanlar bugün azıcık bir lekelenme yaşadım hemen Dr a koştum ve dünyam karardı11 mm eski bi kanama alanım varmış aktif değil ama plesentan rahim ağzını kapatmış eşin aşağıda dedi. Düşük riskin var yat dedi. Hayatımda ilk keZ duyduğum şey başıma geldi. Bebeğim için dua istiyorum siZden
Hiç endişe edip panikleme tatlım rahat ol bende yaşadım hatta bu 2. De de yaşadım ilk başlarda kızımda sonraları dinlen bol bol yat paso kötü düşünme sakın hiç pozitif ol canımCanlar bugün azıcık bir lekelenme yaşadım hemen Dr a koştum ve dünyam karardı11 mm eski bi kanama alanım varmış aktif değil ama plesentan rahim ağzını kapatmış eşin aşağıda dedi. Düşük riskin var yat dedi. Hayatımda ilk keZ duyduğum şey başıma geldi. Bebeğim için dua istiyorum siZden
gecmıs olsun canım ınsallah gececek benımde 10gun once kanama alanı vardı doktor gecıcek dedı aktıf olmadıgı ıcın cok yatamadımda ıse de gıttım yogun bır sekıldr mecbur bırdaha gelmemıstı ama dün aksam benım de kahve leke geldı cok az brnde randevumu brklıyorum ama bısey olmaz ınsallah canmKızlar desteğisiniz için çok teşekkür ederim inşlh bizim için herşey yolunda gider. Bi kızım var biliyorsunuz ve o daha çok küçük annesiyim bana ihtiyacı çok. Mecbur onunla ilgileniyorum . Çoğu zaman yatıyorum . İnşlh sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza
Kahve rengi olumca eskiyi atıyormuşuz dışarı Can'ım korkma inşlh kırmızı aktif ve Yen'i demek miş. Yani önceden kanamş bebeğini şükür etkilememiş şimdi dışarı atıyor. Benim kuzenim kadın Doğum okuyor. Onla bi saat konuştum telefonda. Benim eşim Rahmi kapattığı için kanama içimde eskimiş muhtemelen eşin çıkana kadar içinde kurur . Eşin erken çıkarsa inşlh kahve rengi atarsın akıntıyla dedi. İçimi çok rahatlattı Şen'de rahat olgecmıs olsun canım ınsallah gececek benımde 10gun once kanama alanı vardı doktor gecıcek dedı aktıf olmadıgı ıcın cok yatamadımda ıse de gıttım yogun bır sekıldr mecbur bırdaha gelmemıstı ama dün aksam benım de kahve leke geldı cok az brnde randevumu brklıyorum ama bısey olmaz ınsallah canm
hayır olsun canim. maşallah 3 oglun mu var inşallah cici bir kızın olur rabbim hepsini tattirsin. sık ilişki ile mi oldu seyrek miGunaydin kizlar. Ruyamda ablam karnimi kucuk bi sekilde kesip bebegi cikarip cinsiyetine bakiyoruz. Kiz deyip geri koymaya çalışıyoruz. Sonra ayy nasil dikeceksin geri, hastaneye gidip ne deyim diyorum. Bilinçaltı bununla mesgul benim belliki ama kiz bebekler goruyorum surekli, hayirlisi olsun ins. 3. ogluma dr kiz dediği halde hep oglan gordum ve ben hep oglan goruyorum ama derdim...Cinsiyeti kesinlesene kadar devam edecek bu ruyalar sanirim
Tesekkur ederim cnm ins. Digerleri bilmeyerek tek iliski ile oglan oldular. Bunda yumurtlama gunu oncesine kadar 2 gunde 1 ile oldu bakalim nasipte ne var :)hayır olsun canim. maşallah 3 oglun mu var inşallah cici bir kızın olur rabbim hepsini tattirsin. sık ilişki ile mi oldu seyrek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?