2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rizeli-53 canım geçmiş olsun o kanama bendede var doktor kendiliğinden yok olur gider dedi, ama ilac vs bisey vermedi bana, sürekli yat dinlen en iyisi ve bol su iç canm
Aynen Can'ım banada ilaç vermedi yat dinlen dedi zaten bol su içiyorum. Allah'a emanetler . Elimden geleni yapıyorum

Tesekkur ederim cnm ins. Digerleri bilmeyerek tek iliski ile oglan oldular. Bunda yumurtlama gunu oncesine kadar 2 gunde 1 ile oldu bakalim nasipte ne var :)
Test kullandınmı peki yumurtlama gununden kac gün öncesine kadar oldu bende kız bebek icin ovulasyon testiyle 2günde 1iliski oldu son iliski yumurta catlamadan 1gún önce oldu yumurtlama testi olmazda günler yanlıs oluyor cünkü ben mesela yumdan 1gün önce yumurta catladı

Ne olursa olsun Rabbimin nasip ettigi olur..gonlunden gecen hayirlisi ile olsun canim benim..

Rizeli-53 canım geçmiş olsun..inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi, hiç moralini bozma..geçenlerde bi arkadaşımla konuştum kızın 9 ay boyunca kanaması olmuş...nur topu gıbı bir oğlu var ve çok da akıllı maşallah...herşey moralle olur..hepimizin nasıl tipi farklı hamileliklerimiz de bize has diye düşünüyorum ben..Allah meleklerimizi korusun Amin

Benim adetim cok duzenli. 24 gunde bir mutlaka olur. Bir ay oncesinden yumurtlama testi aldim yaptim. Adetin ilk gununden itibaren 11. Gun catladigi gun oluyor. Bir sonraki ay 9. Gun iliski oldu ama adetime 5 gun kala yine oldu. Hangisi tuttu bilmiyorum. Adetim gectikten iki gun sonra
kanda 9 cikti degerim buna gore son iliski tuttu zannettim. Ultrasonda iki iliskinin ortasindaki gunleri baslangic alıyor. Yani ayin 3 ile 11 nde iliski oldu, ultrason 7 si yazıyor. Biraz karisti benimkisi ama Allah in dedigi oluyor iste. Ins ikimizinde saglikli , hayirli guzel kizlarimiz olur Ali imran suresinin 36. Ayetini bol bol oku, kiz bebek i icin okunmaliymis. Dr ultrasonda tahminde bulundu mu cinsiyet icin.

Amin Can'ım sizler yazıyorsunuz ben biraz daha rahat nefes alıyorum çok şükür

Çok geçmiş olsun canım aynı durumdayız ne yazık ki bende 2 haftadır sadece tuvalet için kalkıyorum kesemde yırtık ve Sende ki gibi kanama alanı var. Kesinlikle çok fazla ayakta kalma benim ne güzel kesilmişti cuma günü biraz ortalığı toplayayım dedim ertesi gün hemen kanamam oldu yine. Kendine çok dikkat etmen lazım bildiğim kadarıyla küçük bebeğin vardı varsa sana yardımcı olabilecek kimse yanında dursun mutlaka ama korkma bu şekilde olup sağlıkla doğuran çok insan varmış sadece biraz fazla dikkat etmek gerekiyor Rabbim şifa versin canım hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inş bebişlerimizi. Bu arada kanama alanı genelde erkek bebeklere daha çok oluyor diye duymuştum bana da herkes erkek diyor sende erkek istiyorsun ona yor iyi düşün :)

Karbonatlı suyu burnuna çekmeyi dene canım eşimde de var hemen akıyor. Ben yapamıyorum Şen'de zorlanırsan kaynarım buharını da deneyebilirsin inş iyi gelir çok geçmiş olsun

Anladıgım kadarıyla hamile kaldıgîn ay ovulasyon testi kullanmamışsın dimi bence 9.gün olan iliski tutmustur 5gün gün kala sanmıyorum okadar gec catlamamıstır yumurtan ali imran suresini 1haftadîr okuyorum yeni ögrendim benim randevum yarın 11+3 olucam tahminde bulunurmu bilmiyorum size resim atarım doktoe sana kıza benziyor demisti dimi insallah kızın olur canım

Can'ım benim ya sabada geçmiş olsun. Yormuyorum kendimi bende Azami yapıyorum her işimi. İnilh eşim yukarı çıkar bian önce rahatlarım bende. Rabbim bebeklerimizi sağ sakin kucağımıza versin. Artık umrumda değil cinsiyet İnan sağlıkla gelsin yeter

İLk bebegin mi canim..bi oglun varda kizmi istiyorsun

Hamile kalacagim ayda test yaptim cnm, silik cizginin oldugu gun iliski oldu. Evet yuzde 80 benzetti ama 3. Oglumdada ayni benzetmeyi yaptiklari icin ona guvenemiyorum. Hayirli haberlerle gel ins. :)

Teşekkür ederim canım Amin Rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş böyle zamanlarda en çok ihtiyacımız olan şey moral sürekli güzel şeyler düşüp bebişlerle konuşalım ki omlarda bizi bırakmasın

Bir oglum var canım oyüzden buda kız olsun 2meyveyide tadalım istiyorum 2cocuktan fazla düsünmüyorum oyüzden kız olması icin elimden geleni yaptım gerisi rabbimin takdiri
erkek yada kiz hayirli evlat olsunlar..ama cinsiyeti erkek kromozunu belirliyor bu tur testlerin ne gibi etkisi olur ki onu anlayamadim pek

Merhaba. İnşallah bende Temmuz 2017de anne olacağım. Ama bu mide bulantılari beni şimdiden hayattan kopardı
Merhaba doğumlarımız aynı gün görünüyor ama bende temmuz annesi olacağım hayırlısı olsun rabbim kucağımıza almayı nasip etsin seninde ikinci mı?

Evet Can'ım eşimde öyle dedi bebeğimiz iyi çok şükür . Ona iyi olduğunu söyle ağlama falan ddi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…