Aynen Can'ım banada ilaç vermedi yat dinlen dedi zaten bol su içiyorum. Allah'a emanetler . Elimden geleni yapıyorumRizeli-53 canım geçmiş olsun o kanama bendede var doktor kendiliğinden yok olur gider dedi, ama ilac vs bisey vermedi bana, sürekli yat dinlen en iyisi ve bol su iç canm
Test kullandınmı peki yumurtlama gununden kac gün öncesine kadar oldu bende kız bebek icin ovulasyon testiyle 2günde 1iliski oldu son iliski yumurta catlamadan 1gún önce oldu yumurtlama testi olmazda günler yanlıs oluyor cünkü ben mesela yumdan 1gün önce yumurta catladıTesekkur ederim cnm ins. Digerleri bilmeyerek tek iliski ile oglan oldular. Bunda yumurtlama gunu oncesine kadar 2 gunde 1 ile oldu bakalim nasipte ne var :)
Teşekkürler canım darısı başınaGözünaydın canım, darısı başımıza, benim görüş günüme son 1 hafta.
Ne olursa olsun Rabbimin nasip ettigi olur..gonlunden gecen hayirlisi ile olsun canim benim..Cunku yum testiyle coft cizgi cikincadegil koyu oluyo t c den koyu olup tekrar ayni koyuluga gelince iliski olmali erkek icin kiz icinde tam tersi yum gunu erkek yum oncesi kiz diye ben de yum testiyle kaldim ama t c den koyuydu iliski oldu ertesi gune yakin cat oldu sandimki acilicak acilmadi sans iste
Benim adetim cok duzenli. 24 gunde bir mutlaka olur. Bir ay oncesinden yumurtlama testi aldim yaptim. Adetin ilk gununden itibaren 11. Gun catladigi gun oluyor. Bir sonraki ay 9. Gun iliski oldu ama adetime 5 gun kala yine oldu. Hangisi tuttu bilmiyorum. Adetim gectikten iki gun sonraTest kullandınmı peki yumurtlama gununden kac gün öncesine kadar oldu bende kız bebek icin ovulasyon testiyle 2günde 1iliski oldu son iliski yumurta catlamadan 1gún önce oldu yumurtlama testi olmazda günler yanlıs oluyor cünkü ben mesela yumdan 1gün önce yumurta catladı
Amin Can'ım sizler yazıyorsunuz ben biraz daha rahat nefes alıyorum çok şükürRizeli-53 canım geçmiş olsun..inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi, hiç moralini bozma..geçenlerde bi arkadaşımla konuştum kızın 9 ay boyunca kanaması olmuş...nur topu gıbı bir oğlu var ve çok da akıllı maşallah...herşey moralle olur..hepimizin nasıl tipi farklı hamileliklerimiz de bize has diye düşünüyorum ben..Allah meleklerimizi korusun Amin
Geciyo tatlim zamanla ama gerilmemeye dikkat et..benimde ilk zamanlar cok oluyodu ama sukur simdi gecti..simdide saga yatsam karnimin sol tarafi asiliyo sola yatsam sag taraf asiliyo..biri bitiyo biri basliyo..:)Kızlar sabhlrı olan gerilmelrı nasıl durdrcm.
Canlar bugün azıcık bir lekelenme yaşadım hemen Dr a koştum ve dünyam karardı11 mm eski bi kanama alanım varmış aktif değil ama plesentan rahim ağzını kapatmış eşin aşağıda dedi. Düşük riskin var yat dedi. Hayatımda ilk keZ duyduğum şey başıma geldi. Bebeğim için dua istiyorum siZden
gunaydın gebişler bugun nöbete geldim ama nasıl.. dün sinüzit mahfetti başımı kaldıramadım bu nasıl bır agrıdır öldüm resmen . akmıyorda rahatlayım sinüzit için önerisi olan varmı acaba
Anladıgım kadarıyla hamile kaldıgîn ay ovulasyon testi kullanmamışsın dimi bence 9.gün olan iliski tutmustur 5gün gün kala sanmıyorum okadar gec catlamamıstır yumurtan ali imran suresini 1haftadîr okuyorum yeni ögrendim benim randevum yarın 11+3 olucam tahminde bulunurmu bilmiyorum size resim atarım doktoe sana kıza benziyor demisti dimi insallah kızın olur canımBenim adetim cok duzenli. 24 gunde bir mutlaka olur. Bir ay oncesinden yumurtlama testi aldim yaptim. Adetin ilk gununden itibaren 11. Gun catladigi gun oluyor. Bir sonraki ay 9. Gun iliski oldu ama adetime 5 gun kala yine oldu. Hangisi tuttu bilmiyorum. Adetim gectikten iki gun sonra
kanda 9 cikti degerim buna gore son iliski tuttu zannettim. Ultrasonda iki iliskinin ortasindaki gunleri baslangic alıyor. Yani ayin 3 ile 11 nde iliski oldu, ultrason 7 si yazıyor. Biraz karisti benimkisi ama Allah in dedigi oluyor iste. Ins ikimizinde saglikli , hayirli guzel kizlarimiz olurAli imran suresinin 36. Ayetini bol bol oku, kiz bebek i icin okunmaliymis. Dr ultrasonda tahminde bulundu mu cinsiyet icin.
Can'ım benim ya sabada geçmiş olsun. Yormuyorum kendimi bende Azami yapıyorum her işimi. İnilh eşim yukarı çıkar bian önce rahatlarım bende. Rabbim bebeklerimizi sağ sakin kucağımıza versin. Artık umrumda değil cinsiyet İnan sağlıkla gelsin yeterÇok geçmiş olsun canım aynı durumdayız ne yazık ki bende 2 haftadır sadece tuvalet için kalkıyorum kesemde yırtık ve Sende ki gibi kanama alanı var. Kesinlikle çok fazla ayakta kalma benim ne güzel kesilmişti cuma günü biraz ortalığı toplayayım dedim ertesi gün hemen kanamam oldu yine. Kendine çok dikkat etmen lazım bildiğim kadarıyla küçük bebeğin vardı varsa sana yardımcı olabilecek kimse yanında dursun mutlaka ama korkma bu şekilde olup sağlıkla doğuran çok insan varmış sadece biraz fazla dikkat etmek gerekiyor Rabbim şifa versin canım hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inş bebişlerimizi. Bu arada kanama alanı genelde erkek bebeklere daha çok oluyor diye duymuştum bana da herkes erkek diyor sende erkek istiyorsun ona yor iyi düşün:)
İLk bebegin mi canim..bi oglun varda kizmi istiyorsunAnladıgım kadarıyla hamile kaldıgîn ay ovulasyon testi kullanmamışsın dimi bence 9.gün olan iliski tutmustur 5gün gün kala sanmıyorum okadar gec catlamamıstır yumurtan ali imran suresini 1haftadîr okuyorum yeni ögrendim benim randevum yarın 11+3 olucam tahminde bulunurmu bilmiyorum size resim atarım doktoe sana kıza benziyor demisti dimi insallah kızın olur canım
Bir oglum var canım oyüzden buda kız olsun 2meyveyide tadalım istiyorum 2cocuktan fazla düsünmüyorum oyüzden kız olması icin elimden geleni yaptım gerisi rabbimin takdiriİLk bebegin mi canim..bi oglun varda kizmi istiyorsun
Hamile kalacagim ayda test yaptim cnm, silik cizginin oldugu gun iliski oldu. Evet yuzde 80 benzetti ama 3. Oglumdada ayni benzetmeyi yaptiklari icin ona guvenemiyorum. Hayirli haberlerle gel ins. :)Anladıgım kadarıyla hamile kaldıgîn ay ovulasyon testi kullanmamışsın dimi bence 9.gün olan iliski tutmustur 5gün gün kala sanmıyorum okadar gec catlamamıstır yumurtan ali imran suresini 1haftadîr okuyorum yeni ögrendim benim randevum yarın 11+3 olucam tahminde bulunurmu bilmiyorum size resim atarım doktoe sana kıza benziyor demisti dimi insallah kızın olur canım
Can'ım benim ya sabada geçmiş olsun. Yormuyorum kendimi bende Azami yapıyorum her işimi. İnilh eşim yukarı çıkar bian önce rahatlarım bende. Rabbim bebeklerimizi sağ sakin kucağımıza versin. Artık umrumda değil cinsiyet İnan sağlıkla gelsin yeter
erkek yada kiz hayirli evlat olsunlar..ama cinsiyeti erkek kromozunu belirliyor bu tur testlerin ne gibi etkisi olur ki onu anlayamadim pekBir oglum var canım oyüzden buda kız olsun 2meyveyide tadalım istiyorum 2cocuktan fazla düsünmüyorum oyüzden kız olması icin elimden geleni yaptım gerisi rabbimin takdiri
Merhaba doğumlarımız aynı gün görünüyor ama bende temmuz annesi olacağım hayırlısı olsun rabbim kucağımıza almayı nasip etsin seninde ikinci mı?Merhaba. İnşallah bende Temmuz 2017de anne olacağım. Ama bu mide bulantılari beni şimdiden hayattan kopardı
Evet Can'ım eşimde öyle dedi bebeğimiz iyi çok şükür . Ona iyi olduğunu söyle ağlama falan ddiTeşekkür ederim canım Amin Rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş böyle zamanlarda en çok ihtiyacımız olan şey moral sürekli güzel şeyler düşüp bebişlerle konuşalım ki omlarda bizi bırakmasın
Yaa o bendede var deli gibi gerinmek istiyorum gerinmemek için direniyorum bu defada sırtım dayanılmaz bir şekilde ağrıyorKızlar sabhlrı olan gerilmelrı nasıl durdrcm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?