Ne olursa olsun Rabbimin nasip ettigi olur..gonlunden gecen hayirlisi ile olsun canim benim..
Bende oyle diyordum ama kisaca ozetliyim x sprmler y lerden yavas ve daha cok uzun omurlu y lerde hizli gider ama cabuk olurler bundan yola cikarsak yum gunu hazir yumurta tam catliyorken iliski olsa y ler hizli oldugu icin ilk y dolleyecek yumurtayi dolayisiyla erkek olur ama kiz bebek icinde yum dan iki uc gun iliski oluyo yum catlayana kadar y ler oluyor x ler orda kaldigi icin x ler dolluyo ve kiz oluyo tabi bi teori bu allah diledigini verir ama biyle bilgilerde var yani oyuzden hic birsey yuzde yuz degil rabbim neyi nasip ederse artikerkek yada kiz hayirli evlat olsunlar..ama cinsiyeti erkek kromozunu belirliyor bu tur testlerin ne gibi etkisi olur ki onu anlayamadim pek
Peki ne kadar sonra yum.catladı canım silik derken yani t cizgisi koyulasmadab dimi pikten sonraki siliklesmeden bahsetmiyorsun amin insallah hayırlı haberlerle gelirim bir kaybım var bu sefer güzel haberler alirim bebegim saglıklıdır insallahHamile kalacagim ayda test yaptim cnm, silik cizginin oldugu gun iliski oldu. Evet yuzde 80 benzetti ama 3. Oglumdada ayni benzetmeyi yaptiklari icin ona guvenemiyorum. Hayirli haberlerle gel ins. :)
Yok tatlim ben yanlis yazdim aslinda..benim de tanidgim biri o tur yontemlere cok basvurmustu ama yine kiz nasip etti Rabbim..insaAllah gonlundeki olur..Allah her iki meyveyide taddrsin cumlemizeOrasi oyle biz allahin isine karisamayiz elimden geleni yaptim gerisi kismet canim rabbim bilir sen yanlis anladin galiba
Canım yumurta catladıgı ana denk gelirse y kromozomu hızlı ve kısa òmürlü en önce o ulastıgı icin %80 sans artıyor ama x kromozomu yavas ilerliyor ama uzun ömürlü 3güne kadar yasayabilir yumurtlama olmadan 2gún öncesine falan iliski olursa yler ölüyor xler kalmış oluyor oyüzden erkek icin tek iliski kız icin sık iliski sansı yükseltiyor sadece %100 diye birsey yok aslaerkek yada kiz hayirli evlat olsunlar..ama cinsiyeti erkek kromozunu belirliyor bu tur testlerin ne gibi etkisi olur ki onu anlayamadim pek
Sen yazmıssın zaten canım kısmetimizde ne varsa görúcez bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin insallahBende oyle diyordum ama kisaca ozetliyim x sprmler y lerden yavas ve daha cok uzun omurlu y lerde hizli gider ama cabuk olurler bundan yola cikarsak yum gunu hazir yumurta tam catliyorken iliski olsa y ler hizli oldugu icin ilk y dolleyecek yumurtayi dolayisiyla erkek olur ama kiz bebek icinde yum dan iki uc gun iliski oluyo yum catlayana kadar y ler oluyor x ler orda kaldigi icin x ler dolluyo ve kiz oluyo tabi bi teori bu allah diledigini verir ama biyle bilgilerde var yani oyuzden hic birsey yuzde yuz degil rabbim neyi nasip ederse artik
SeNin bebisin cinsiyeti ne olcak gercekten cok merak ediyorum..:) belli olursa beni etiketlermisin..:))Bende oyle diyordum ama kisaca ozetliyim x sprmler y lerden yavas ve daha cok uzun omurlu y lerde hizli gider ama cabuk olurler bundan yola cikarsak yum gunu hazir yumurta tam catliyorken iliski olsa y ler hizli oldugu icin ilk y dolleyecek yumurtayi dolayisiyla erkek olur ama kiz bebek icinde yum dan iki uc gun iliski oluyo yum catlayana kadar y ler oluyor x ler orda kaldigi icin x ler dolluyo ve kiz oluyo tabi bi teori bu allah diledigini verir ama biyle bilgilerde var yani oyuzden hic birsey yuzde yuz degil rabbim neyi nasip ederse artik
Aslinda cok detayli bilmiyorum t cizgisi silikti evet benim tahminimce iliskiden sonraki ilk yada ikinci gece catlamistir....Rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin ins. :)Peki ne kadar sonra yum.catladı canım silik derken yani t cizgisi koyulasmadab dimi pikten sonraki siliklesmeden bahsetmiyorsun amin insallah hayırlı haberlerle gelirim bir kaybım var bu sefer güzel haberler alirim bebegim saglıklıdır insallah
Canım yumurta catladıgı ana denk gelirse y kromozomu hızlı ve kısa òmürlü en önce o ulastıgı icin %80 sans artıyor ama x kromozomu yavas ilerliyor ama uzun ömürlü 3güne kadar yasayabilir yumurtlama olmadan 2gún öncesine falan iliski olursa yler ölüyor xler kalmış oluyor oyüzden erkek icin tek iliski kız icin sık iliski sansı yükseltiyor sadece %100 diye birsey yok asla[/QU evet bu mantikli..cinsiyet belli olursa etiket yaparmisin merak ediyorum gercekten..gonlunuzdeki hayirlisi ile olsun insaAllah
Canım kayısı en doğal ve etkili yol ama kefir de cok faydalı bana cok iyi geldi.sade icemiyosan meyvelileri dene derim.tadı da cok güzel.ben kefir icince rahatladımVeee sonunda kavuştuk kocayla :)))) bende olabildiğince sayfaları takip etmeye çalışıyorum. Ama malum kv evi burası. Üstelik aile apartmanı. Gelen giden eksik olmuyor.
Bende en son usg görüntüsüne göre 13+2 yim. İki gündür belirtiler gitti. En çok da bulantıya seviniyorum. Ama şimdi de fena kabız oldumne yapsam ki??? Bu haftada olur diyor internette. Lifli gıda tüketiyorum. Zeytinyağı içiyorum. Ama ilerleme yok.
@Rizeli-53 geçmiş olsun canım inşallah yardım edebilecek biri gelebilir. Gene dikkat et kendine. İnşallah kısa zamanda yukarı çıkar plasenta. Ne zaman kontrol var?
saol canım sabah nöbet çıkısı yaparım artık bas agrıaı ınanılmaz ilaç da alamadımKarbonatlı suyu burnuna çekmeyi dene canım eşimde de var hemen akıyor. Ben yapamıyorum Şen'de zorlanırsan kaynarım buharını da deneyebilirsin inş iyi gelir çok geçmiş olsun
canım bu kadar yıpratma kendını bebegın senın depolaından beslenıyor zaten uzulme. bende senın gıbıyım bulantı yuzunden yemek yıyemıyorum kahvaltı yapmıyorum dogru duzgun beslenme yok ama boğazını yumusatacak lımonlu ballı sut ıyı gelıyor su içmeye çalıs boğaz kuruyunca oksuruk de yapıyor. ben boğazı atlattım sınuzıt beynımı yedı esım dun masaj yaptı çok ıyı geldı denemenı tavsıye ederim. bebeğin sen uzulursen etkilenır asıl olumsuz dusunme annesiBogaz agrisina bas agrisi eklendi. Agridan hicbir sey yiyemedim bugun. Cok halsizim. Cok kotuyumyattigim yerden kalkamiyorum. Bir sey yemeyince ya bebegime bir sey olduysa diye oturdum agladim sonra uyumusum. Bas agrim daha da artti kendimi sıktıgım icin. Ne onerirsiniz?
Patatesi soy canim dilimle anlina koy bi tulbentle bagla hafifce agrini alir insaAllahBogaz agrisina bas agrisi eklendi. Agridan hicbir sey yiyemedim bugun. Cok halsizim. Cok kotuyumyattigim yerden kalkamiyorum. Bir sey yemeyince ya bebegime bir sey olduysa diye oturdum agladim sonra uyumusum. Bas agrim daha da artti kendimi sıktıgım icin. Ne onerirsiniz?
Sirkeli su karışımı yada tuzlu su karışımı yapıp burnuna sıkabilirsin rahatlatıyor bayagunaydın gebişler bugun nöbete geldim ama nasıl.. dün sinüzit mahfetti başımı kaldıramadım bu nasıl bır agrıdır öldüm resmen . akmıyorda rahatlayım sinüzit için önerisi olan varmı acaba
Ciddimisin kanama alanı erkek bebektemi oluyor bendede var hemotom ve ikizÇok geçmiş olsun canım aynı durumdayız ne yazık ki bende 2 haftadır sadece tuvalet için kalkıyorum kesemde yırtık ve Sende ki gibi kanama alanı var. Kesinlikle çok fazla ayakta kalma benim ne güzel kesilmişti cuma günü biraz ortalığı toplayayım dedim ertesi gün hemen kanamam oldu yine. Kendine çok dikkat etmen lazım bildiğim kadarıyla küçük bebeğin vardı varsa sana yardımcı olabilecek kimse yanında dursun mutlaka ama korkma bu şekilde olup sağlıkla doğuran çok insan varmış sadece biraz fazla dikkat etmek gerekiyor Rabbim şifa versin canım hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inş bebişlerimizi. Bu arada kanama alanı genelde erkek bebeklere daha çok oluyor diye duymuştum bana da herkes erkek diyor sende erkek istiyorsun ona yor iyi düşün:)
Amin canim isalhhh insan oteki meyveyide tatmak ister valaYok tatlim ben yanlis yazdim aslinda..benim de tanidgim biri o tur yontemlere cok basvurmustu ama yine kiz nasip etti Rabbim..insaAllah gonlundeki olur..Allah her iki meyveyide taddrsin cumlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?