Tam canim ama ben riskliyim biraz sansim yuzde elli cunku erken iliski oldu bende cok guvenme bana bakalim nasipSeNin bebisin cinsiyeti ne olcak gercekten cok merak ediyorum..:) belli olursa beni etiketlermisin..:))
İşalhhh kız işalhhh benım bıktaz rısklı ya bellı olmaz bakalımSen yazmıssın zaten canım kısmetimizde ne varsa görúcez bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin insallah
Oldu oldu hayirli olsun .. Birine cevap yazmak istersen o kisinin yazisinin altinda cevapla var onu tikla yaz o zaman daha rahat goruruz yazdiklariniHosgeldin bu arada ..
Benimki sözde uzman doktor amaBende devlete ve özele karışık gidiyorum canım ikili test için devlete gitmiştim devlet doktorları öyle birde asistanlar girerse araya daha karışık oluyor..
Bunun için ozele gidiyorum testleri devlete yaptiriyorum sadece
Ikili testi hic aklina bile getirme kotü cikmasi icin bir neden mi var yok cok sukur hersey yolunda degil miGünaydın kızlar , ben kabus gördüm yaa rüyamda ikili testte bebeğime engelli teşhisi konmuştu sonra doğdu down sendromluymuş ama dünyalar tatlısı bişeydi çok güzeldi bu kadar çok şey bilmek iyi değil sanırım bilinçaltımız nasıl etkileniyor böyle iki hafta var daha
Bilincaltidir merak etme bende hep goruyorum acaba bebek yasiyor mu iyimi dusuncesinden oluyor bunlar hep ..Gunaydın,,ben de kabus gordum aglamaktan öldum ruyamda bebegım dogmus ama ölmus brsıkte bır bakıyorlar çoktan ölmus bebek nasıl kotu bır ruyaydı ınsallah bılıncaltıdır cok korktum
çok şükür herşey yolunda ilerliyor şimdilik bir an önce geçse zaman gerçekten hem keyifli hem tedirginlik dolu bi süreçmiş canımIkili testi hic aklina bile getirme kotü cikmasi icin bir neden mi var yok cok sukur hersey yolunda degil mi
Kabuslar normal bebek doguncada gorecegiz acaba nefes aliyor mu acaba kustumu boguldumuAnnelik iste ❤
Geciyor geciyor ben 3.ay nasil gecti bilmiyorum :) Korku endise kaygi hersey var dogana kadar da gecmeyecek ..çok şükür herşey yolunda ilerliyor şimdilik bir an önce geçse zaman gerçekten hem keyifli hem tedirginlik dolu bi süreçmiş canım
Benimkide riskli 1gün sonra çat olduİşalhhh kız işalhhh benım bıktaz rısklı ya bellı olmaz bakalım
Canım rüyalarımız bilinçaltı yatarken iyi şeyler düşünmeye çalış hayal etGünaydın hanımlar bende kabus gördüm bugün, bebegim iyimi kötümü yasiyormu düşüncesi beni mafediyor, en son bir hafta önce gördüm ama bir ay görmemiş gibiyim vakit geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?