2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki sözde uzman doktor ama

Günaydın kızlar , ben kabus gördüm yaa rüyamda ikili testte bebeğime engelli teşhisi konmuştu sonra doğdu down sendromluymuş ama dünyalar tatlısı bişeydi çok güzeldi bu kadar çok şey bilmek iyi değil sanırım bilinçaltımız nasıl etkileniyor böyle iki hafta var daha

Gunaydın,,ben de kabus gordum aglamaktan öldum ruyamda bebegım dogmus ama ölmus brsıkte bır bakıyorlar çoktan ölmus bebek nasıl kotu bır ruyaydı ınsallah bılıncaltıdır cok korktum

Ikili testi hic aklina bile getirme kotü cikmasi icin bir neden mi var yok cok sukur hersey yolunda degil mi
Kabuslar normal bebek doguncada gorecegiz acaba nefes aliyor mu acaba kustumu boguldumu Annelik iste ❤

Gunaydın,,ben de kabus gordum aglamaktan öldum ruyamda bebegım dogmus ama ölmus brsıkte bır bakıyorlar çoktan ölmus bebek nasıl kotu bır ruyaydı ınsallah bılıncaltıdır cok korktum
Bilincaltidir merak etme bende hep goruyorum acaba bebek yasiyor mu iyimi dusuncesinden oluyor bunlar hep ..

Ikili testi hic aklina bile getirme kotü cikmasi icin bir neden mi var yok cok sukur hersey yolunda degil mi
Kabuslar normal bebek doguncada gorecegiz acaba nefes aliyor mu acaba kustumu boguldumu Annelik iste ❤
çok şükür herşey yolunda ilerliyor şimdilik bir an önce geçse zaman gerçekten hem keyifli hem tedirginlik dolu bi süreçmiş canım

çok şükür herşey yolunda ilerliyor şimdilik bir an önce geçse zaman gerçekten hem keyifli hem tedirginlik dolu bi süreçmiş canım
Geciyor geciyor ben 3.ay nasil gecti bilmiyorum :) Korku endise kaygi hersey var dogana kadar da gecmeyecek ..
Benim ruyalar kiz mi erkek mi acabaya dondu hergun onun ruyasini göruyorum :)

elmol M Maya_06 kızlar içimizde korkularımız var şeytanda vesvese veriyor bilinçaltımızda bize böyle kabuslar görmemizi sağlıyor içinizi ferah tutun inşallah bebeklerimizi hâyırlısıyla kucağımıza alacağız

Günaydın hanımlar bende kabus gördüm bugün, bebegim iyimi kötümü yasiyormu düşüncesi beni mafediyor, en son bir hafta önce gördüm ama bir ay görmemiş gibiyim vakit geçmiyor

Günaydın hanımlar bende kabus gördüm bugün, bebegim iyimi kötümü yasiyormu düşüncesi beni mafediyor, en son bir hafta önce gördüm ama bir ay görmemiş gibiyim vakit geçmiyor
Canım rüyalarımız bilinçaltı yatarken iyi şeyler düşünmeye çalış hayal et sabret arkadasım 6 haftaya tüm hareketlerini hissedeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…