Canım rüyalarımız bilinçaltı yatarken iyi şeyler düşünmeye çalış hayal etsabret arkadasım 6 haftaya tüm hareketlerini hissedeceksin
Hurafelerden biri canım. İlk öğrendiğimde çok üzüldüğüm için sürekli araştırdım nereyi okursam bende de bardı korkma diyip erkek olduğunu söylemişler inanmak ne derece doğru bilmiyorum ama meraktan işteCiddimisin kanama alanı erkek bebektemi oluyor bendede var hemotom ve ikiz
Ikili test yaptirmayan var mi kizlar? Tek ben miyim yoksa yaptirmayan.
Benim de var canım o geniz akıntısı ve balgam. Çok öksürük yapmiyo bende ama balgam rahatsız ediyo.Bol su iç. Bebeğine bişey olmaz, kötü düşünme.günaydın kızlar. ben hiç iyi değilim ya. geniz akıntım var bu ben de afedersiniz ama balgam yapıyo balgam da kuru kuru öksürtüyo. sürekli gıcık şeklinde öksürüyorum ve her öksürmemde sol tarafım daha cok sancıyo. korkuyorum bebeğe bişi olcak diye
Insaallah canimGünaydın kızlar,
yeni yıla çok az bir zaman aldı...yeni yılda inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşacağız..
Ben de yaptırmadım, ikinci gebeliğim ilk bebeğimde yaptırmıştım, kan testlerinin sonuçları %60-65 oranında doğru sonuç verdiğini öğrendim, zaten aldırmak gibi bir düşüncem yok, yine aynı doktorla devam ediyorum, ultrasonda burun kemiğinin oluştuğunı, ense kalınlığının ince olduğunu, yaşım da genç olduğu için riskin düşük olduğunu söyledi. Zaten bir risk görseydim mutlaka yaptır derdim dedi, biz de müdahale edilebilecek birşey olmadığı için, aylarca acaba öyle mi böyle mi sıkıntısı çekmek istemedik. Ama ayrıntılı ultrason yaptırıcam inşallah çünkü onda herhangi bir organda bir sıkıntı olduğu görüldüğü taktirde müdahale edilebilme olasılığı var, şeker yüklemesini de bu sefer yaptırmayacağım çünkü ilk gebeliğimde şeker çıkmıştı, diabetik diyete devam ediyorum zaten, açlık ve tokluk şekerlerine baktırıcam sadece.Ikili test yaptirmayan var mi kizlar? Tek ben miyim yoksa yaptirmayan.
Hurafelerden biri canım. İlk öğrendiğimde çok üzüldüğüm için sürekli araştırdım nereyi okursam bende de bardı korkma diyip erkek olduğunu söylemişler inanmak ne derece doğru bilmiyorum ama meraktan işte
doktorum 16-20 hafta arası hissetmeye baslıycaksın dedi senin takvimin 10 hafta gösteriyor sabredicez sakin olucaz stres yapmıycaz hersey yolunda merak etme ilk belirtiler herkeste geciyor. zayıflayan tanıdıklarımda oldu bulantıların çoksa ondandır toparlıycaksın canım merak etmeAlti haftami İnşallah canmm yaaa, sanki zayiflamaya başladım goguslerimde agrimiyor birseyler yolunda gitmiyormu diye düşünmekten kendimi alikoyamiyorum, bide şu klasik görümce sorunu bendede var, şu görümce manyağı olmasa hayatm cok guzel de işte sıkıyorlar insanın canını, bugün moralm cokmu bozuk ne
ayy ıns canım hafıften grıp belırtılerımde var ama ıns ılerlemez. sansım olmasa korkmıycam da işte sancı oluyoBenim de var canım o geniz akıntısı ve balgam. Çok öksürük yapmiyo bende ama balgam rahatsız ediyo.Bol su iç. Bebeğine bişey olmaz, kötü düşünme.
Ben de yatırmadıımIkili test yaptirmayan var mi kizlar? Tek ben miyim yoksa yaptirmayan.
merhabalar herkese, 2 haftalık rapordan sonra işteki ilk günümde departman arkadaşlarımın - müdürüm dahil - hepsi bana tripli. sabahtan beri abuk sabuk konularla ses yükseltmeler falan. acayip sinirim bozuldu. sanki keyfimden gelmedim, öyle bir korku yaşamaktansa 7/24 çalışmayı tercih ederdim. akşamüstü Allahtan doktor randevum var da bebeğimi göreceğim, yoksa bugün bitmezdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?