2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım rüyalarımız bilinçaltı yatarken iyi şeyler düşünmeye çalış hayal et sabret arkadasım 6 haftaya tüm hareketlerini hissedeceksin

Alti haftami İnşallah canmm yaaa, sanki zayiflamaya başladım goguslerimde agrimiyor birseyler yolunda gitmiyormu diye düşünmekten kendimi alikoyamiyorum, bide şu klasik görümce sorunu bendede var, şu görümce manyağı olmasa hayatm cok guzel de işte sıkıyorlar insanın canını, bugün moralm cokmu bozuk ne

Ohhhh ohhhh paranoyak bi ben değilmişim.. bugün rüyamda yumurtalıklarımı çaldılar.. yeşil bir kağıt para verdi dr.. gel muayene edelim dediler.. hahaha bende parayı görünce hemen kabul ettim ama sonradında yumurtalıklarım çalınmıştı.. tövbe tövbeee.. offff yaaa bebekler kaçıncı haftada hissediliyor.. benim belirtiler hepsi bitti sanki.. ters giden bişeyler var gibi hissediyorum..Rabbim korkularımızla sınamasın.. bize bahşettiği emanetlerini bize bağışlasın.. aminnnnn

günaydın kızlar. ben hiç iyi değilim ya. geniz akıntım var bu ben de afedersiniz ama balgam yapıyo balgam da kuru kuru öksürtüyo. sürekli gıcık şeklinde öksürüyorum ve her öksürmemde sol tarafım daha cok sancıyo. korkuyorum bebeğe bişi olcak diye

merhabalar herkese, 2 haftalık rapordan sonra işteki ilk günümde departman arkadaşlarımın - müdürüm dahil - hepsi bana tripli. sabahtan beri abuk sabuk konularla ses yükseltmeler falan. acayip sinirim bozuldu. sanki keyfimden gelmedim, öyle bir korku yaşamaktansa 7/24 çalışmayı tercih ederdim. akşamüstü Allahtan doktor randevum var da bebeğimi göreceğim, yoksa bugün bitmezdi..

Ciddimisin kanama alanı erkek bebektemi oluyor bendede var hemotom ve ikiz
Hurafelerden biri canım. İlk öğrendiğimde çok üzüldüğüm için sürekli araştırdım nereyi okursam bende de bardı korkma diyip erkek olduğunu söylemişler inanmak ne derece doğru bilmiyorum ama meraktan işte

Benim de var canım o geniz akıntısı ve balgam. Çok öksürük yapmiyo bende ama balgam rahatsız ediyo.Bol su iç. Bebeğine bişey olmaz, kötü düşünme.

Ikili test yaptirmayan var mi kizlar? Tek ben miyim yoksa yaptirmayan.
Ben de yaptırmadım, ikinci gebeliğim ilk bebeğimde yaptırmıştım, kan testlerinin sonuçları %60-65 oranında doğru sonuç verdiğini öğrendim, zaten aldırmak gibi bir düşüncem yok, yine aynı doktorla devam ediyorum, ultrasonda burun kemiğinin oluştuğunı, ense kalınlığının ince olduğunu, yaşım da genç olduğu için riskin düşük olduğunu söyledi. Zaten bir risk görseydim mutlaka yaptır derdim dedi, biz de müdahale edilebilecek birşey olmadığı için, aylarca acaba öyle mi böyle mi sıkıntısı çekmek istemedik. Ama ayrıntılı ultrason yaptırıcam inşallah çünkü onda herhangi bir organda bir sıkıntı olduğu görüldüğü taktirde müdahale edilebilme olasılığı var, şeker yüklemesini de bu sefer yaptırmayacağım çünkü ilk gebeliğimde şeker çıkmıştı, diabetik diyete devam ediyorum zaten, açlık ve tokluk şekerlerine baktırıcam sadece.

Benim de bir öncekinde kanama alanı vardı ama kızım oldu.

Ikili test yaptirmayan var mi kizlar? Tek ben miyim yoksa yaptirmayan.

Ben de yaptırmadım, yaptırmak istemiyorum. Bana doktorum aldırmayı düşünmeyeceksen boşuna yaptırma dedi. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

doktorum 16-20 hafta arası hissetmeye baslıycaksın dedi senin takvimin 10 hafta gösteriyor sabredicez sakin olucaz stres yapmıycaz hersey yolunda merak etme ilk belirtiler herkeste geciyor. zayıflayan tanıdıklarımda oldu bulantıların çoksa ondandır toparlıycaksın canım merak etme görümce olayını bilmiyorum arkadasım ama kimseyi takma derim

Benim de var canım o geniz akıntısı ve balgam. Çok öksürük yapmiyo bende ama balgam rahatsız ediyo.Bol su iç. Bebeğine bişey olmaz, kötü düşünme.
ayy ıns canım hafıften grıp belırtılerımde var ama ıns ılerlemez. sansım olmasa korkmıycam da işte sancı oluyo

Kızlar İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz memnun kaldığınız bayan doktor var mı?

Çekemiyorlardır canım...hiç merak etme heryerde var onlardan...Allah kem gözlülerden korusun hepimizi....Amin..

Dün çok stresli bir gün geçirdim uzak biyere gelin geldim kimsem yok sıkılıyorum çok ağladım dün sık sık dışarı çıkamıyorum baş dönmesi var dün kendimi soktuğum drumdan dolayı herhalde bugun iyi degilim ağrı bile var üzgünüm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…