2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oyle dusunuyorum cnm, Rabbim saglikla nasip etsin hepize ins.

canim üzülme bu bebeginide etkiler oyalanicak bişeyler bul ben çalışmıyorum devamlı evdeyim bazen cok bunalıyorum soğukta gezip hastada olmak istemiyorum bi sekilde vakit geçiyor bu zamanlarda gecicek inşallah merak etme

Bende oyle dusunuyorum, bosuna strese girmeye gerek yok. Rabbimin verdigi basimiz gozumuz ustune, saglikla gelsinler ins.

tuzlu gargara yap balli sıcak süt ic canim kuru öksürük gecsin boğazını yumuşatmazsan yara olur arada gece öksürüyorum bende hemen sanci giriyor

Ben de ailemden uzağa taşındım, ben de olduğum yerde çok sıkılıyorum, bunaliyorum,2 haftada bir h.sonlari gelmeme rağmen. Şimdi ailemin yanındayım, doğup bbüyüdüğm yerde.1 hafta kalicam.Sen de çok bunaldigin zaman mümkünse git ailenin yanına. Ben de agliyodum sürekli, hamilelik biraz daha hassas yapıyor bizi.Kendini fazla üzmemeye çalış, bebeğin de etkilenmesin.

Canım benim USG kağıdım bu görüntünün tam tersi, bebeğimin kafası öbür tarafta kalıyor..yani çıktı olan USG kağıdını karnıma koyduğumda, bebeğin kafası solda kalmış oluyor..

Ay maşallah canım ya büyümüş bebişin. Ben de görmek istiyorum bebeğimi çok özledim. Sizinkileri gördükçe benim de göresim geliyo. Ben tahmin edemedim cinsiyetini.Ben de c.tesi gitcem Bebişimi görmeye., bakalım belli olcak mı bizimki.

Sagol canım büyümüs baya insallah sende bebisini görür güzel haberlerle gelirsin

Yani bu durumda ne oluyor benimki canım seninkinin cinsiyeti bellimiydi

Ben bir haftadır aralıksız öksürüyorum canım, inan iki büklüm oluyorum karnıma ağrı giriyor diye ama erken haftalarda bebeğe hüç bir rahatsızlığı yokmhş diye beni rhatlattı dr

Masallah kocaman olmus .. Bence kiz doktorda tam yerine +isaretini koymus :))
Kalbinden gecen neydi bilmiyorum ama ben kiza benzettim canim..

Ben bir haftadır aralıksız öksürüyorum canım, inan iki büklüm oluyorum karnıma ağrı giriyor diye ama erken haftalarda bebeğe hüç bir rahatsızlığı yokmhş diye beni rhatlattı dr
Ben çok sık hapsiriyorum, hapsirinca karnıma ağrı giriyo.

MaşAllah gerçekten nasıl büyümüş
Bende bir aydır görmüyorum çarşambayı iple çekiyorum

Güzel habwrlerle gel inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…