Rabbim bunlarida sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin ins.Bende yaptırmayı düşünmüyorum. Oğlumda da yaptırmamıştım çok şükür bi sıkıntı yaşamadık
Bende oyle dusunuyorum cnm, Rabbim saglikla nasip etsin hepize ins.Benim de bir öncekinde kanama alanı vardı ama kızım oldu.
Ben de yaptırmadım, yaptırmak istemiyorum. Bana doktorum aldırmayı düşünmeyeceksen boşuna yaptırma dedi. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
canim üzülme bu bebeginide etkiler oyalanicak bişeyler bul ben çalışmıyorum devamlı evdeyim bazen cok bunalıyorum soğukta gezip hastada olmak istemiyorum bi sekilde vakit geçiyor bu zamanlarda gecicek inşallah merak etmeDün çok stresli bir gün geçirdim uzak biyere gelin geldim kimsem yok sıkılıyorum çok ağladım dün sık sık dışarı çıkamıyorum baş dönmesi var dün kendimi soktuğum drumdan dolayı herhalde bugun iyi degilim ağrı bile var üzgünüm çok
Bende oyle dusunuyorum, bosuna strese girmeye gerek yok. Rabbimin verdigi basimiz gozumuz ustune, saglikla gelsinler ins.Ben de yaptırmadım, ikinci gebeliğim ilk bebeğimde yaptırmıştım, kan testlerinin sonuçları %60-65 oranında doğru sonuç verdiğini öğrendim, zaten aldırmak gibi bir düşüncem yok, yine aynı doktorla devam ediyorum, ultrasonda burun kemiğinin oluştuğunı, ense kalınlığının ince olduğunu, yaşım da genç olduğu için riskin düşük olduğunu söyledi. Zaten bir risk görseydim mutlaka yaptır derdim dedi, biz de müdahale edilebilecek birşey olmadığı için, aylarca acaba öyle mi böyle mi sıkıntısı çekmek istemedik. Ama ayrıntılı ultrason yaptırıcam inşallah çünkü onda herhangi bir organda bir sıkıntı olduğu görüldüğü taktirde müdahale edilebilme olasılığı var, şeker yüklemesini de bu sefer yaptırmayacağım çünkü ilk gebeliğimde şeker çıkmıştı, diabetik diyete devam ediyorum zaten, açlık ve tokluk şekerlerine baktırıcam sadece.
tuzlu gargara yap balli sıcak süt ic canim kuru öksürük gecsin boğazını yumuşatmazsan yara olur arada gece öksürüyorum bende hemen sanci giriyorgünaydın kızlar. ben hiç iyi değilim ya. geniz akıntım var bu ben de afedersiniz ama balgam yapıyo balgam da kuru kuru öksürtüyo. sürekli gıcık şeklinde öksürüyorum ve her öksürmemde sol tarafım daha cok sancıyo. korkuyorum bebeğe bişi olcak diye
Ben de ailemden uzağa taşındım, ben de olduğum yerde çok sıkılıyorum, bunaliyorum,2 haftada bir h.sonlari gelmeme rağmen. Şimdi ailemin yanındayım, doğup bbüyüdüğm yerde.1 hafta kalicam.Sen de çok bunaldigin zaman mümkünse git ailenin yanına. Ben de agliyodum sürekli, hamilelik biraz daha hassas yapıyor bizi.Kendini fazla üzmemeye çalış, bebeğin de etkilenmesin.Dün çok stresli bir gün geçirdim uzak biyere gelin geldim kimsem yok sıkılıyorum çok ağladım dün sık sık dışarı çıkamıyorum baş dönmesi var dün kendimi soktuğum drumdan dolayı herhalde bugun iyi degilim ağrı bile var üzgünüm çok
Selam arkadaşlar bende doktordan geldim hersey yolunda çok sükür cinsiyet tahmini yapmadı doktor 11+6 gunluk cıktım haftaya radyoloji uzmanı 2li test yapicak belki o söyler size resimleri atıyorum yorum yapın bakalımEki Görüntüle 1930374
Ay maşallah canım ya büyümüş bebişin. Ben de görmek istiyorum bebeğimi çok özledim. Sizinkileri gördükçe benim de göresim geliyo. Ben tahmin edemedim cinsiyetini.Ben de c.tesi gitcem Bebişimi görmeye., bakalım belli olcak mı bizimki.Selam arkadaşlar bende doktordan geldim hersey yolunda çok sükür cinsiyet tahmini yapmadı doktor 11+6 gunluk cıktım haftaya radyoloji uzmanı 2li test yapicak belki o söyler size resimleri atıyorum yorum yapın bakalımEki Görüntüle 1930374
Sagol canım büyümüs baya insallah sende bebisini görür güzel haberlerle gelirsinAy maşallah canım ya büyümüş bebişin. Ben de görmek istiyorum bebeğimi çok özledim. Sizinkileri gördükçe benim de göresim geliyo. Ben tahmin edemedim cinsiyetini.Ben de c.tesi gitcem Bebişimi görmeye., bakalım belli olcak mı bizimki.
Yani bu durumda ne oluyor benimki canım seninkinin cinsiyeti bellimiydiCanım benim USG kağıdım bu görüntünün tam tersi, bebeğimin kafası öbür tarafta kalıyor..yani çıktı olan USG kağıdını karnıma koyduğumda, bebeğin kafası solda kalmış oluyor..
günaydın kızlar. ben hiç iyi değilim ya. geniz akıntım var bu ben de afedersiniz ama balgam yapıyo balgam da kuru kuru öksürtüyo. sürekli gıcık şeklinde öksürüyorum ve her öksürmemde sol tarafım daha cok sancıyo. korkuyorum bebeğe bişi olcak diye
Ikili test yaptirmayan var mi kizlar? Tek ben miyim yoksa yaptirmayan.
Masallah kocaman olmus .. Bence kiz doktorda tam yerine +isaretini koymus :))Selam arkadaşlar bende doktordan geldim hersey yolunda çok sükür cinsiyet tahmini yapmadı doktor 11+6 gunluk cıktım haftaya radyoloji uzmanı 2li test yapicak belki o söyler size resimleri atıyorum yorum yapın bakalımEki Görüntüle 1930374
Ben çok sık hapsiriyorum, hapsirinca karnıma ağrı giriyo.Ben bir haftadır aralıksız öksürüyorum canım, inan iki büklüm oluyorum karnıma ağrı giriyor diye ama erken haftalarda bebeğe hüç bir rahatsızlığı yokmhş diye beni rhatlattı dr
Selam arkadaşlar bende doktordan geldim hersey yolunda çok sükür cinsiyet tahmini yapmadı doktor 11+6 gunluk cıktım haftaya radyoloji uzmanı 2li test yapicak belki o söyler size resimleri atıyorum yorum yapın bakalımEki Görüntüle 1930374
Oglum var canım insalllah buda kızdır nub bölümüne attım ordada kız dediler :)Masallah kocaman olmus .. Bence kiz doktorda tam yerine +isaretini koymus :))
Kalbinden gecen neydi bilmiyorum ama ben kiza benzettim canim..
Kızlar çok yazamıyorum. 13+2 olduk bugün ama hala bulantı ve kusmalar devam ediyor . İkili test yaptırmiyorum. Perşembe günü gidip ense kalınlığı ve burun kemiğine baktırcam doktora insallah cinsiyeti de ogreniriz
Sagol canım seninki de cok büyümüstür cinsiyetini de ögrenirsin belkiMaşAllah gerçekten nasıl büyümüş
Bende bir aydır görmüyorum çarşambayı iple çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?