Bu sabah yatakta sirt ustu yatarken bi hapsırdım resmen karnîmın icinden biseyler yırttılar cok acıdıBen çok sık hapsiriyorum, hapsirinca karnıma ağrı giriyo.
Sagol canım seninki de cok büyümüstür cinsiyetini de ögrenirsin belki
Ben bir haftadır böyleyim işte öksürükten ama ciğerler temizmiş hamdolsun, ilaç veremiyorlarBu sabah yatakta sirt ustu yatarken bi hapsırdım resmen karnîmın icinden biseyler yırttılar cok acıdı
Aynen canım öyle oluyo benim de.Artik hapsirirken ya oturuyorum ya da bacaklarımı kendime doğru çekiyorum.Bu sabah yatakta sirt ustu yatarken bi hapsırdım resmen karnîmın icinden biseyler yırttılar cok acıdı
Ben bir haftadır aralıksız öksürüyorum canım, inan iki büklüm oluyorum karnıma ağrı giriyor diye ama erken haftalarda bebeğe hüç bir rahatsızlığı yokmhş diye beni rhatlattı dr
Selam arkadaşlar bende doktordan geldim hersey yolunda çok sükür cinsiyet tahmini yapmadı doktor 11+6 gunluk cıktım haftaya radyoloji uzmanı 2li test yapicak belki o söyler size resimleri atıyorum yorum yapın bakalımEki Görüntüle 1930374
Ben çok sık hapsiriyorum, hapsirinca karnıma ağrı giriyo.
tuzlu gargara yap balli sıcak süt ic canim kuru öksürük gecsin boğazını yumuşatmazsan yara olur arada gece öksürüyorum bende hemen sanci giriyor
Sagol canım ben haftaya pazartesiye randevu aldım radyolojiden 2li test icin sen ne yapıcaksınmaşallah canım kocaman olmuş
Sütü haftalardîr agzıma surmuyorum ogluma ısıtırken bile midem bulanıyorah ıns yapabilirim sütün kokusu yetiyo midemi bulandırmaya
Ben de süt içemiyorum, yoğurt ve peynir yemeye çalışıyorum. Bi de dişlerimi zor fircaliyorum, diş macunu midemi çok bulandiriyo .Başkası fircaladiginda kokusundan ogure ogure bi hal oluyorum.Sütü haftalardîr agzıma surmuyorum ogluma ısıtırken bile midem bulanıyor
50den büyükse kız deniyor teoride ama yanilma payida olabiliyor bakalim tutacak mi :) öğrenince benide etiketle hayirli saglikli olsun canimMerhaba kizlar. Ikili test sonucumu aldim. Daha doktora gitmedim ama yazanlara gore temiz. T-hCG 94.1 Buna gore gore cinsiyet tahmini yapan kimdi? Aciklayabilir mi?
Sagol canım ben haftaya pazartesiye randevu aldım radyolojiden 2li test icin sen ne yapıcaksın
Sütü haftalardîr agzıma surmuyorum ogluma ısıtırken bile midem bulanıyor
en azından beni anlayacak insanlar olması güzel :)canim üzülme bu bebeginide etkiler oyalanicak bişeyler bul ben çalışmıyorum devamlı evdeyim bazen cok bunalıyorum soğukta gezip hastada olmak istemiyorum bi sekilde vakit geçiyor bu zamanlarda gecicek inşallah merak etme
eşim beni pek bırakma taraftari değil bnsiz duramiyormus :/ oda ayrı bir dertBen de ailemden uzağa taşındım, ben de olduğum yerde çok sıkılıyorum, bunaliyorum,2 haftada bir h.sonlari gelmeme rağmen. Şimdi ailemin yanındayım, doğup bbüyüdüğm yerde.1 hafta kalicam.Sen de çok bunaldigin zaman mümkünse git ailenin yanına. Ben de agliyodum sürekli, hamilelik biraz daha hassas yapıyor bizi.Kendini fazla üzmemeye çalış, bebeğin de etkilenmesin.
Amin canım insallah hepimizin evlatları saglıklıdırben yaptırmıycam canım ya esım de yaptırmayalım dedı. ıns guzel sonuclar cıkar canım
Öylemi canım ilk bebismiydi senin hayırlısı olsun insallah bende doktora kızıyorum yorum yapmadı diye ama bazen erken yorum yapmak da iyi olmuyor iste doktorlar bile yanılabiliyorkızlar haftasonu kısa bir kültür ve yemek turuna çıkmıştık. bu sabah geldik ve hemen doktora gittik ikili test sonuçları için. allaha çok şükür bi sıkıntı yok ikili testte her şey normal... ama cinsiyete gelince geçen hafta %70 erkek demişti pipisini göstermişti ben göbek bağıdır o dediğim halde yok erkek dedi. bugünde %70 kız dedi. ama 4. aya kadar her an değişiklik olabilir dedi. bende ordan çıkıp ilk hamile olduğumu öğrendiğim doktora gittim oda göremedi tabi bende göremedi. bi yorum yapamam dedi. eliyle kapatmıştı bende gördüm. bakalım 2 hafta sonra randevum var görebilecek miyiz
doktorum 16-20 hafta arası hissetmeye baslıycaksın dedi senin takvimin 10 hafta gösteriyor sabredicez sakin olucaz stres yapmıycaz hersey yolunda merak etme ilk belirtiler herkeste geciyor. zayıflayan tanıdıklarımda oldu bulantıların çoksa ondandır toparlıycaksın canım merak etmegörümce olayını bilmiyorum arkadasım ama kimseyi takma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?