2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canım seninki de cok büyümüstür cinsiyetini de ögrenirsin belki

Sağlıklı haberlerini alalım da cinsiyet söyler yönünde umutlarım,
bir hafta önde gözüküyor belki netleşmiştir, gösterirse tabii ki kuzucuk

En son fasülye gibiydi 9+larda şimdi 13+ olucaz

Bu sabah yatakta sirt ustu yatarken bi hapsırdım resmen karnîmın icinden biseyler yırttılar cok acıdı
Aynen canım öyle oluyo benim de.Artik hapsirirken ya oturuyorum ya da bacaklarımı kendime doğru çekiyorum.

Merhaba kizlar. Ikili test sonucumu aldim. Daha doktora gitmedim ama yazanlara gore temiz. T-hCG 94.1 Buna gore gore cinsiyet tahmini yapan kimdi? Aciklayabilir mi?

Sütü haftalardîr agzıma surmuyorum ogluma ısıtırken bile midem bulanıyor
Ben de süt içemiyorum, yoğurt ve peynir yemeye çalışıyorum. Bi de dişlerimi zor fircaliyorum, diş macunu midemi çok bulandiriyo .Başkası fircaladiginda kokusundan ogure ogure bi hal oluyorum.

Merhaba kizlar. Ikili test sonucumu aldim. Daha doktora gitmedim ama yazanlara gore temiz. T-hCG 94.1 Buna gore gore cinsiyet tahmini yapan kimdi? Aciklayabilir mi?
50den büyükse kız deniyor teoride ama yanilma payida olabiliyor bakalim tutacak mi :) öğrenince benide etiketle hayirli saglikli olsun canim

kızlar haftasonu kısa bir kültür ve yemek turuna çıkmıştık. bu sabah geldik ve hemen doktora gittik ikili test sonuçları için. allaha çok şükür bi sıkıntı yok ikili testte her şey normal... ama cinsiyete gelince geçen hafta %70 erkek demişti pipisini göstermişti ben göbek bağıdır o dediğim halde yok erkek dedi. bugünde %70 kız dedi. ama 4. aya kadar her an değişiklik olabilir dedi. bende ordan çıkıp ilk hamile olduğumu öğrendiğim doktora gittim oda göremedi tabi bende göremedi. bi yorum yapamam dedi. eliyle kapatmıştı bende gördüm. bakalım 2 hafta sonra randevum var görebilecek miyiz

en azından beni anlayacak insanlar olması güzel :)

eşim beni pek bırakma taraftari değil bnsiz duramiyormus :/ oda ayrı bir dert

Öylemi canım ilk bebismiydi senin hayırlısı olsun insallah bende doktora kızıyorum yorum yapmadı diye ama bazen erken yorum yapmak da iyi olmuyor iste doktorlar bile yanılabiliyor

Insallah canm cok sagoll, Perşembe günü randevum var o zamana kadar mecbur bekliycem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…