2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah bebeğine canım, benim bebegimde böyle yatiyor kafası usg ye göre solda, hayırlısı olsun inşallah

geçen ay histeroskopi oldum,ve rahim ağzı yetmezliğ yani servikal yetmezliğim varmış,dondurulmuş tedavisi görüyorum,şimdi içimde korku var transferden sonra hep yatmamı gerekicek,benim durumda olan arkadaşlar varmı ,hangi ilaçları kullandınız,neler yaptınız

ARKADAŞLAR YARDIM... forumda dolaşırken bazı arkadaşların sağlık ocağına gidip aşı yaptırdıklarını okudum. ben özel bir hastaneye gidiyorum. orda bana hiç aşıyla ilgili bişey söylemediler. acaba hastane bünyesinde mi yapılacak yoksa kendim sağlık ocağına gidip kendim mi takibini yapacağım. bu arada 10. haftadayım..

Ikili testin sonucuna sevindim canim gözünaydin .. Cinsiyete gelince zaten erken ögrenince boyle seyler cikiyor o yuzden bana doktor soylesede inanmam demistim .. Hakkinda hayirlisi olsun.. Gonlunden hangisi geciyorsa insallah o hayirlidir sizin icin.. ikili testte senin beta kac cikmisti ..

Saglik ocagina kayit yaptirdin mi canim .. Onlar sana gun veriyor ben mesela 25 ocakta vurulacagim ilk asimi .. Ozel hastane yapmiyor takibini aile hekimligi yapiyor ..

Canım baglı bulundugun saglık ocagina git ve gebelik kaydı actır onlar sana tarihler vericek otarihlerde gidip saglık ocaginda tetenoz asısı olucaksin bide kan alıcaklarmıs bana oyle dedi ordaki ebe beni kendileri aradî direk hastane hamile diye kayıt edince gorup aradılar ama sen aramalarını bekleme git

Saglik ocagina kayit yaptirdin mi canim .. Onlar sana gun veriyor ben mesela 25 ocakta vurulacagim ilk asimi .. Ozel hastane yapmiyor takibini aile hekimligi yapiyor ..

biz yeni taşındık başka bir şehre. daha ikametgah aldırmadık bile. o yüzden hiç bir sağlık ocağına bağlı değilim. kendi dr.um da hiç sormadı aşılarımı falan. ben buradan öğrenmesem kalcak öyle. hemen kayıt işlemlerini halledeyim öyleyse..
ilk aşı kaç haftalıkken oluyo?

Sanirim 16. Haftada yalnis bilmiyorsam daha vaktin var yani .. Sen ikametgahi hallet kaydini yaptirt zaten seni cagirirlar ..

kızlar isim düşündünüz mü erkek olursa toprak ayaz koyucaz ama kız olursa hayal düşündük fakat pek içime sindiremedim hayal ismini sizde var mı

50den büyükse kız deniyor teoride ama yanilma payida olabiliyor bakalim tutacak mi :) öğrenince benide etiketle hayirli saglikli olsun canim
Allah razı olsun canım. Hepimizin bebişleri iyi olsun inş. Rabbim korusun onları. Doktor kız gibi dedi. Bu da tuttu. :) Hayırlısı artık :)

kızlar isim düşündünüz mü erkek olursa toprak ayaz koyucaz ama kız olursa hayal düşündük fakat pek içime sindiremedim hayal ismini sizde var mı
Erkek olursa Tuğrul Ata dedik kız olursa Elif Bilge dedik ama uzun geldi Bilge diye sesleniyoruz şimdi :) Daha bakarız isim diyorum eşime. Çocuğun kafasına karıştırma diyor bana:) Daha duymuyor ki bir şey olmaz dedim. Senin işine gelince duyuyor işine gelmeyince duymuyor dedi. Çok güldüm.

Öylemi canım ilk bebismiydi senin hayırlısı olsun insallah bende doktora kızıyorum yorum yapmadı diye ama bazen erken yorum yapmak da iyi olmuyor iste doktorlar bile yanılabiliyor
evet ilk bebeğim olacak inşallah. ama sanırım görmediği için kız dedi. aklım almıyor 1 hafta bile olsa insan bi değişik oluyor. oğlum ya da kızım deyip sevmeye başlıyor. alışıyor yani. o gördüğümüz pipi değil göbek bağı değil neydi peki. her hafta değişiyor haftaya ne olacak bakalım dedik. 4 aya kadar değişebilir dedi. hakkımızda hayırlısı cinsiyet çok önemli değil sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun vatanına milletine bağlı olsun başka ir şey istemiyorum :)

canım bende öyle bi değer yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…