2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar isim düşündünüz mü erkek olursa toprak ayaz koyucaz ama kız olursa hayal düşündük fakat pek içime sindiremedim hayal ismini sizde var mı
Bende ayazı cok begeniyorum birde iki isim hic dusunmuyorum .. Cocuk okulda ayri evde ayri bir isimle cagriliyor iki isim kullanilmayacaksa bence hic koyulmamali .. Iki isim olanlar hep tek ismiyle cagiriyor ..
hayal ismine gelince cok anlamli degil bence daha guzel isimler var heleki kiz ismi erkek daha az .
 
Ben de iki isim düşünmüyorum, çocuk için zor her zaman. Ama henüz isim düşünmedik.Cinsiyet belli olunca düşünürüz sanırım.
 
Ben de iki isim düşünmüyorum, çocuk için zor her zaman. Ama henüz isim düşünmedik.Cinsiyet belli olunca düşünürüz sanırım.
Ben cok çektim iki isimden o yuzden asla koymam .. Anasinifi ogretmenligi yapiyordum her sene basinda bir tartisma cikiyordu hocam biz asya diyoruz evde okulda deniz diyormussunuz .. Yada okula gelip hocam biz efe diyoruz evde sizde efe derseniz seviniriz :))
Ben genelde iki isimli ogrencilerime iki ismini birden soyleyip cagiriyordum artik takinti olmustu bendede ..

Bizde isim dusunmedik cinsiyetten sonra dedik ama illaki aklindan isim geciyor
 
bende iki isimli öğrencilerime her defasında hangi ismini söylememi istersin diye sorarım. hangisini isterlerse onu söylerim
 
bende iki isimli öğrencilerime her defasında hangi ismini söylememi istersin diye sorarım. hangisini isterlerse onu söylerim
Iste bana da ders oldu artik sormadan seslenmiyordum :) Babanne dede isimlerini koyuyorlar ilk isim olarak cocukta hakli olarak o ismi istemiyor soyleyincede agliyordu ..
 
Ben de iki isim düşünmüyorum, çocuk için zor her zaman. Ama henüz isim düşünmedik.Cinsiyet belli olunca düşünürüz sanırım.
Iki isimli buyumus biri olarak hic zorluk cekmedim. Gayet guzel bi durum iki isim.olmak ayrica peygamber sunnetidir iki isim. Tabiki kisilerin kişisel tercihi.
 
Kizim olursa Meryem Hifa koyacağız ins. erkegi dusunmedik henuz. Bende iki ismi olanlarin daha bilgin, zeki, her anlamda daha iyi olduklarini duymustum ki oyle olduklarini dusundugum insanlara bakinca da genellikle 2 isimliler.
Lokman ( babamin ismi)
Avni (kayin pederimin ismi)
Eymen Asaf
Benim kuzularimda boyle, isimleriyle yasasin kuzularim ins.
 
Bizde ogluma sünnet oldugu icin ve isminin 1inin kurandan olması icin 2isim koyduk birini ben digerini esim secti oglumda hic zorluk cekmedi cok uzun olmadiktan sonra isimleri sıkıntı olmaz bence uzun olunca yazmakta cocuklar ilk baslarda problem yadayabilir buda 2isim olucak insallah herkesin kendi tercihi arkadaslar
 

Bizde aynı dusuncedeyiz, peygamber sünneti olduğu için iki isim koymayi düşünüyoruz, henüz tam karar veremedik ama daha dusunmekteyiz:)
 
Iki isimli buyumus biri olarak hic zorluk cekmedim. Gayet guzel bi durum iki isim.olmak ayrica peygamber sunnetidir iki isim. Tabiki kisilerin kişisel tercihi.
Ben de hep çevremde iki ismi olanların zorluk yaşadığını gördüm. Oğluma da tek isim koydum.Esim vefat eden babasının ismini de koymak istedi, ben istemedim.Tabiki herkesin kendi tercihi ve düşüncesi.
 
Tekrar merhaba kizlar. Bebisim buyumus, gecen hafta ondeyken bu hafta her sata gore olmus. Ikili test sonuclarim gayet guzel, baska bir teste gerek olmadigini soyledi. Cinsiyet icin de pipiye benzer cikinti goruyorum ama kesin bir sey soylemek cok zor dedi doktor. Sizce?
 

Eklentiler

  • IMG_0177.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 100
Ohh masallahh gözün aydin canim .. Cinsiyete gelince gonlunden gecen olsun insallah ama ben resimden cok anlamadim birsey yorum yapamam :) Bilenler yapar minigine ..
 

Cok hoşuma gidiyor şu ultrason fotoları ya maşallah ayaklara bak besbelli:)) ben kız hissettim sende ya, hayırlısı olsun
 
Masallah subanallah :) canim bacaklari kapali sanki? Belkide ben anlamiyorum. Buyumus :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…