2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gozunaydin cnm, bebegin nubuna gorede ben erkegim diyor :) saglikla gelsin ins. annesi

Benim bebişimin ultrason görüntüleri atıcam dr 12+4 te erkek dedi %70 hayırlısı sağlıklı olsun inşallah en başında tabiki yorumları bekliyorum kızlar

Eklentiler

• IMG_6543.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_6538.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 72
kiz ve erkek bebeklerde genital bolge olsumu, 11, 14 haftalar arasi bu sekilde oluyormus. Bu yuzden yanilabiliyor doktorlar. Profilden bu cikinti paralel gozukuyorsa kiz daha yukari dogruysa erkek deniyor

Aynen iki isim olayına katılıyorum kullanılmayacak isim çocuğa boşuna konmamalı ben Ömer ismini çok seviyorum eşimde iki isme karşı olmasına rağmen 15 temmuzdan sonra oğlum olursa Ömer Halis koyalım diyor

Herkesin fikrine saygi duyarim kimseye koyma sakin iki isim demeye hakkimiz yok zaten ..

Bu arada esimde cok seviyor ömer ismini :) Isim cok guzel gercekten ömer halis ❤ Kalbinize gore versin rabbim ..

Kızlar bu ultrason goruntulerınız kacıncı hafta benım 8 haftalıkken bebek oldugu bıle bbelı deıldı bır de karından mı bakıldı brnım karından oldugu ıcınmı bellı deıl acaba dedım bu hafta 10haftalık ve olcaz doktor yokmus cumaya erteledıler randevumu bu hafta bende net bır bebek goruntusu goreblırmıyım acaba

ben de yaptırmıycam testler arasında sadece ayrıntılı ultrasonu istiyorum.

Arkadaslar merhaba,

bende 8+6 gunluk hamileyim. Bende ikili test yaptirmak istemiyorum ama doktorum ense kalinligi ve burun kemigi olcumu kesin yaptir dedi. Siz yaptirdiniz mi bu olcumleri.

Herkesin fikrine saygi duyarim kimseye koyma sakin iki isim demeye hakkimiz yok zaten ..

Bu arada esimde cok seviyor ömer ismini :) Isim cok guzel gercekten ömer halis ❤ Kalbinize gore versin rabbim ..
Kalbimden geçen kız olması oğluşum var kızım olursa adını Asel koyarım herhalde eğer ilki kız olsaydı Asel olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…