- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
Masallah subanallah :) canim bacaklari kapali sanki? Belkide ben anlamiyorum. Buyumus :)
Gozunaydin cnm, bebegin nubuna gorede ben erkegim diyor :) saglikla gelsin ins. annesiTekrar merhaba kizlar. Bebisim buyumus, gecen hafta ondeyken bu hafta her sata gore olmus. Ikili test sonuclarim gayet guzel, baska bir teste gerek olmadigini soyledi. Cinsiyet icin de pipiye benzer cikinti goruyorum ama kesin bir sey soylemek cok zor dedi doktor. Sizce?
Gozunaydin cnm, bebegin nubuna gorede ben erkegim diyor :) saglikla gelsin ins. annesi
Yani bu durumda ne oluyor benimki canım seninkinin cinsiyeti bellimiydi
Nub nedir acaba kızlatGozunaydin cnm, bebegin nubuna gorede ben erkegim diyor :) saglikla gelsin ins. annesi
Amin cnm ins. yok canim 2 ay var daha bana cok sabir gerek cokSagol canim, darisi basina 1 ay sonra mi yine? :) amin hepimizin bebegi saglikla buyusun, saglikla vaktinde dunyaya gelsin insallah
[QUOTE="sweet42, post: 49452788, member: 11 , 14 haftalar arasi bir cikinti gozukuyor genital bolgede kizda duz erkekte yukari dogru bakiyor. Tahmin yuzde 80 dogru cikiyor.Nub nedir acaba kızlat
Ben foto attım kuzum bakarmısın[QUOTE="sweet42, post: 49452788, member: 11 , 14 haftalar arasi bir cikinti gozukuyor genital bolgede kizda duz erkekte yukari dogru bakiyor. Tahmin yuzde 80 dogru cikiyor.
Buda 1 önceki canım[QUOTE="sweet42, post: 49452788, member: 11 , 14 haftalar arasi bir cikinti gozukuyor genital bolgede kizda duz erkekte yukari dogru bakiyor. Tahmin yuzde 80 dogru cikiyor.
Eger o gordugum nubuysa bariz erkek cnm :)Buda 1 önceki canım
Ayy cidden sevinmedim desem yalan olur 1 minnoş kızım var birde oğluş olursa 2 farklı tat olcak bizim içinEger o gordugum nubuysa bariz erkek cnm :)
Rabbim kalbine gore versin ins.Ayy cidden sevinmedim desem yalan olur 1 minnoş kızım var birde oğluş olursa 2 farklı tat olcak bizim için
Aynen iki isim olayına katılıyorum kullanılmayacak isim çocuğa boşuna konmamalı ben Ömer ismini çok seviyorum eşimde iki isme karşı olmasına rağmen 15 temmuzdan sonra oğlum olursa Ömer Halis koyalım diyorBende ayazı cok begeniyorum birde iki isim hic dusunmuyorum .. Cocuk okulda ayri evde ayri bir isimle cagriliyor iki isim kullanilmayacaksa bence hic koyulmamali .. Iki isim olanlar hep tek ismiyle cagiriyor ..
hayal ismine gelince cok anlamli degil bence daha guzel isimler var heleki kiz ismi erkek daha az .
Herkesin fikrine saygi duyarim kimseye koyma sakin iki isim demeye hakkimiz yok zaten ..Aynen iki isim olayına katılıyorum kullanılmayacak isim çocuğa boşuna konmamalı ben Ömer ismini çok seviyorum eşimde iki isme karşı olmasına rağmen 15 temmuzdan sonra oğlum olursa Ömer Halis koyalım diyor
SAOL canım benim herkesin Allahım göblüne göre sağlıklı hayırlı evlat versin inşallahRabbim kalbine gore versin ins.
ben de yaptırmıycam testler arasında sadece ayrıntılı ultrasonu istiyorum.
Kalbimden geçen kız olması oğluşum var kızım olursa adını Asel koyarım herhalde eğer ilki kız olsaydı Asel olacaktıHerkesin fikrine saygi duyarim kimseye koyma sakin iki isim demeye hakkimiz yok zaten ..
Bu arada esimde cok seviyor ömer ismini :) Isim cok guzel gercekten ömer halis ❤ Kalbinize gore versin rabbim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?