2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

8 haftalik benimde cok minnakti 10 haftalik zip zip zipliyordu . Sende cok net görursun gittigindr canim.. Ondan sonrada hep gitmek gormek isteyeceksin

Arkadaslar merhaba,

bende 8+6 gunluk hamileyim. Bende ikili test yaptirmak istemiyorum ama doktorum ense kalinligi ve burun kemigi olcumu kesin yaptir dedi. Siz yaptirdiniz mi bu olcumleri.
Bunu söyleyen kendi doktorun mu .. Zaten onlar ölçüm yapiyor ben ikili testi yaptirdim ama yaptirmasaydim da 11. Yada 112. Haftada kontrole gidince bakacakti ense kalinligina burun kemigine ..

Bunu söyleyen kendi doktorun mu .. Zaten onlar ölçüm yapiyor ben ikili testi yaptirdim ama yaptirmasaydim da 11. Yada 112. Haftada kontrole gidince bakacakti ense kalinligina burun kemigine ..

Aslinda durum tam olarak soyle sunda yurtdisindayim gecen hafta ayrildim Turkiyeden ve ayrilmadan once doktorumla gorustum oda 12. Haftada ense kalinligi ve burun kemigi olcumunu kesin yaptir dedi ordayken. Turkiyeye dondugumde 14 haftalik olacagim o yuzden sordum

Tam emin olamadım ama sanki bacakların arada yukarıya dogru cıkıntı gibi birsey gördüm dogruysa erkek olabilir canım maşallah bebisin

Son düzenleme:
En son 8.haftada benimkide belli degildi simdi daha belirginlesmistir benisin

Anladim canim.. Simdi oldu bende diyorum doktorun neden ölçmüyorda ölçtür diyor ... 14 geç olur o yuzden orda ölçtürmen lazim ikili testi yaptirmadan ölcerler heralde ..

Anladim canim.. Simdi oldu bende diyorum doktorun neden ölçmüyorda ölçtür diyor ... 14 geç olur o yuzden orda ölçtürmen lazim ikili testi yaptirmadan ölcerler heralde ..
tesekkur ederim cevabin icin.. Daha arastirmadim ama ins olcturebilirim.

Hayırlısı olsun canım hakkınızda gösteresi gelmemiş demek kuzunun

Bana da erkek ismi koymak çok kolay geliyor abiden tecrübeli oldığumuz için belki de onun için planladığımız liste vardı oradan bi ismi bunun için seçeriz
Ama kıza isim bulmak zor geliyor

Biz iki isim koyduk oğluma ama nüfusa tek isim yazdırdık, kullanması rahat olsun diye, bazen aile arasında seslenirken iki isimle söylüyoruz

Iki isimli buyumus biri olarak hic zorluk cekmedim. Gayet guzel bi durum iki isim.olmak ayrica peygamber sunnetidir iki isim. Tabiki kisilerin kişisel tercihi.
Bizde sünnet olduğu için koyduk kulağına okundu ama nüfusa yazdırmadık

Meryem ismini çok severim
Hifa ne demekmiş değişik geldi duymamıştım

Ben anladığımdan değil de paşa geçti içimden maşAllah ne güzel büyümüş

Benim oğluşum da Ömer
Çok severek koyduk, rüyamda görmüştüm, ismiyle yaşasın tüm kuzular inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…