O zaman sana prenses dileyelim eli ayagi duzgun saglikli tatli bir prensesKalbimden geçen kız olması oğluşum var kızım olursa adını Asel koyarım herhalde eğer ilki kız olsaydı Asel olacaktı
8 haftalik benimde cok minnakti 10 haftalik zip zip zipliyordu . Sende cok net görursun gittigindr canim.. Ondan sonrada hep gitmek gormek isteyeceksinKızlar bu ultrason goruntulerınız kacıncı hafta benım 8 haftalıkken bebek oldugu bıle bbelı deıldı bır de karından mı bakıldı brnım karından oldugu ıcınmı bellı deıl acaba dedım bu hafta 10haftalık ve olcaz doktor yokmus cumaya erteledıler randevumu bu hafta bende net bır bebek goruntusu goreblırmıyım acaba
Bunu söyleyen kendi doktorun mu .. Zaten onlar ölçüm yapiyor ben ikili testi yaptirdim ama yaptirmasaydim da 11. Yada 112. Haftada kontrole gidince bakacakti ense kalinligina burun kemigine ..Arkadaslar merhaba,
bende 8+6 gunluk hamileyim. Bende ikili test yaptirmak istemiyorum ama doktorum ense kalinligi ve burun kemigi olcumu kesin yaptir dedi. Siz yaptirdiniz mi bu olcumleri.
Bunu söyleyen kendi doktorun mu .. Zaten onlar ölçüm yapiyor ben ikili testi yaptirdim ama yaptirmasaydim da 11. Yada 112. Haftada kontrole gidince bakacakti ense kalinligina burun kemigine ..
Tam emin olamadım ama sanki bacakların arada yukarıya dogru cıkıntı gibi birsey gördüm dogruysa erkek olabilir canım maşallah bebisinTekrar merhaba kizlar. Bebisim buyumus, gecen hafta ondeyken bu hafta her sata gore olmus. Ikili test sonuclarim gayet guzel, baska bir teste gerek olmadigini soyledi. Cinsiyet icin de pipiye benzer cikinti goruyorum ama kesin bir sey soylemek cok zor dedi doktor. Sizce?
En son 8.haftada benimkide belli degildi simdi daha belirginlesmistir benisinKızlar bu ultrason goruntulerınız kacıncı hafta benım 8 haftalıkken bebek oldugu bıle bbelı deıldı bır de karından mı bakıldı brnım karından oldugu ıcınmı bellı deıl acaba dedım bu hafta 10haftalık ve olcaz doktor yokmus cumaya erteledıler randevumu bu hafta bende net bır bebek goruntusu goreblırmıyım acaba
Anladim canim.. Simdi oldu bende diyorum doktorun neden ölçmüyorda ölçtür diyor ... 14 geç olur o yuzden orda ölçtürmen lazim ikili testi yaptirmadan ölcerler heralde ..Aslinda durum tam olarak soyle sunda yurtdisindayim gecen hafta ayrildim Turkiyeden ve ayrilmadan once doktorumla gorustum oda 12. Haftada ense kalinligi ve burun kemigi olcumunu kesin yaptir dedi ordayken. Turkiyeye dondugumde 14 haftalik olacagim o yuzden sordum
saol canım insallah bakalım cumaya bebegım hala saglıklıysa gorebılırım hem korkuyorum hem heyecanlıyımEn son 8.haftada benimkide belli degildi simdi daha belirginlesmistir benisin
tesekkur ederim cevabin icin.. Daha arastirmadim ama ins olcturebilirim.Anladim canim.. Simdi oldu bende diyorum doktorun neden ölçmüyorda ölçtür diyor ... 14 geç olur o yuzden orda ölçtürmen lazim ikili testi yaptirmadan ölcerler heralde ..
kızlar haftasonu kısa bir kültür ve yemek turuna çıkmıştık. bu sabah geldik ve hemen doktora gittik ikili test sonuçları için. allaha çok şükür bi sıkıntı yok ikili testte her şey normal... ama cinsiyete gelince geçen hafta %70 erkek demişti pipisini göstermişti ben göbek bağıdır o dediğim halde yok erkek dedi. bugünde %70 kız dedi. ama 4. aya kadar her an değişiklik olabilir dedi. bende ordan çıkıp ilk hamile olduğumu öğrendiğim doktora gittim oda göremedi tabi bende göremedi. bi yorum yapamam dedi. eliyle kapatmıştı bende gördüm. bakalım 2 hafta sonra randevum var görebilecek miyiz
Bende ayazı cok begeniyorum birde iki isim hic dusunmuyorum .. Cocuk okulda ayri evde ayri bir isimle cagriliyor iki isim kullanilmayacaksa bence hic koyulmamali .. Iki isim olanlar hep tek ismiyle cagiriyor ..
hayal ismine gelince cok anlamli degil bence daha guzel isimler var heleki kiz ismi erkek daha az .
Ben cok çektim iki isimden o yuzden asla koymam .. Anasinifi ogretmenligi yapiyordum her sene basinda bir tartisma cikiyordu hocam biz asya diyoruz evde okulda deniz diyormussunuz .. Yada okula gelip hocam biz efe diyoruz evde sizde efe derseniz seviniriz :))
Ben genelde iki isimli ogrencilerime iki ismini birden soyleyip cagiriyordum artik takinti olmustu bendede ..
Bizde isim dusunmedik cinsiyetten sonra dedik ama illaki aklindan isim geciyor
Bizde sünnet olduğu için koyduk kulağına okundu ama nüfusa yazdırmadıkIki isimli buyumus biri olarak hic zorluk cekmedim. Gayet guzel bi durum iki isim.olmak ayrica peygamber sunnetidir iki isim. Tabiki kisilerin kişisel tercihi.
Kiz istiyorsan eger doktor kiz derse gel sana büssürü isim söylerimBana da erkek ismi koymak çok kolay geliyor abiden tecrübeli oldığumuz için belki deonun için planladığımız liste vardı oradan bi ismi bunun için seçeriz
Ama kıza isim bulmak zor geliyor
Kizim olursa Meryem Hifa koyacağız ins. erkegi dusunmedik henuz. Bende iki ismi olanlarin daha bilgin, zeki, her anlamda daha iyi olduklarini duymustum ki oyle olduklarini dusundugum insanlara bakinca da genellikle 2 isimliler.
Lokman ( babamin ismi)
Avni (kayin pederimin ismi)
Eymen Asaf
Benim kuzularimda boyle, isimleriyle yasasin kuzularim ins.
Kiz istiyorsan eger doktor kiz derse gel sana büssürü isim söylerim
Yüsra anlamı da çok güzel kulağa da hoş geliyor, tuba da olursa adaş oluruz prensesleBende iki isimden yanayim cocuk birini sevmezse birini sever diye. Kız olursa Yüsra Tuba ama erkeğe henuz bi karar veremedik :)
Tekrar merhaba kizlar. Bebisim buyumus, gecen hafta ondeyken bu hafta her sata gore olmus. Ikili test sonuclarim gayet guzel, baska bir teste gerek olmadigini soyledi. Cinsiyet icin de pipiye benzer cikinti goruyorum ama kesin bir sey soylemek cok zor dedi doktor. Sizce?
Aynen iki isim olayına katılıyorum kullanılmayacak isim çocuğa boşuna konmamalı ben Ömer ismini çok seviyorum eşimde iki isme karşı olmasına rağmen 15 temmuzdan sonra oğlum olursa Ömer Halis koyalım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?