Reklamlarda görmüstü ece ballari vardi ya bi ara kardesimin adi ece olacak diye cocuk hissetmis demekki kiz kardesi olacagini :)Aa ne güzel olmuş
Bizimki de kardeşim olacak adı mina olacak diye herkese söylüyor hayırlısı artık
Ilaç alma bence canim .. Limon sicak acik cay balli sut gibi seyler icsen .. Aspirin kani sulandiriyor ya bosvee bence hic alma ..Arkadaşlar hasta olacak gibiyim boğazım acımaya başladı aspirin c vitamini var suda eriyen ondan içsem bir sakıncası olur mu?
hemen tuzlu gargara yap canım balli süt ic ve sabah ac karnina bal ve limon karışımı baya iyi geliyorArkadaşlar hasta olacak gibiyim boğazım acımaya başladı aspirin c vitamini var suda eriyen ondan içsem bir sakıncası olur mu?
Ben de oğluma hamileyken eşimle bi türlü anlasamamistik isim konusunda, o hep eski isimlerden ben de yeni isimlerden istiyordum.En son iki isimde anlaştık, ikisinden biri diye.Biri Kaan 'dı biri Arda.Arda koyduk sonra..Bunda da kız olursa Sezen diyor, eşimin isminin sesli harfleri benim ismimin sessiz harfleri var içinde. Ama bakalım, hayırlısı.Selam kızlar isim meselesi konuşulmuş. Oğluma hamileyken 7-8. Ay gibi isim bakmaya başlamıştık. Erkek isimleri konusunda antrenmanlının bende. Babası Kağan ismini koymak istedi ama benimde hakkım var diyerek iki isim verdik. Bende Asaf ismini istiyordum. Böyle ağır ve anlamlı olsun çocuk da anlamını taşır diye. Ama Kağan hükümdar Asaf da vezir demek olunca anlamsal olarak bütün gelmedi. Bende Batu ismini verdim. Galip gelen demek. Anlamı kendimce bütünledim :)) Kağan Batugüzel anlamlı isimler vermek önemli. Ama illa kurandan olacak diye bir zorunluluk yok diye biliyorum. İki ismi ile çağırıyoruz eşimle ben. Dışımızdakiler ne kullanırsa sorun olmuyor. Zaten benimsemiş durumda :)
kız olsun erkek olsun diyemiyorum. Hem belki hisseder gücenir annesine diye hemde hayırlı olanı Allah bilir diye. Hangisi hayırlıysa o nasip olsun. Cana gelir gelmez karnımızda nasıl telaşlanıyorsak hayatları için ölene kadar bitmeyecek bu telaş. Allah evlatlarımızla sınamasın bizi inşallah. İyi geceler herkese güzel uykular
Benim arkadaşıma Doğuma kadar kız dediler pespembe beşiği zıbınları herşeyi alındı.doğumhaneden hemşire çıkmış babaya babaanne ve anneanneye Nur topu gibi oğlunuz oldu demiş onlarda o bizim çocuğumuz değil diye geri göndermişler.hemşire gelmiş doktora aile çocuğu kabul etmiyor bizim kızımız var diyorlar demiş doktor hata benim demiş arkadaşımda Doğum masasında şok olanları izliyor tabi alınan tüm pembe şeylere gidip mavi kurdelalar alıp kenarına takmışlar beşiğin yani böyle olmasında bence şimdiden yanılmaları daha iyievet ilk bebeğim olacak inşallah. ama sanırım görmediği için kız dedi. aklım almıyor 1 hafta bile olsa insan bi değişik oluyor. oğlum ya da kızım deyip sevmeye başlıyor. alışıyor yani. o gördüğümüz pipi değil göbek bağı değil neydi peki. her hafta değişiyor haftaya ne olacak bakalım dedik. 4 aya kadar değişebilir dedi. hakkımızda hayırlısı cinsiyet çok önemli değil sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun vatanına milletine bağlı olsun başka ir şey istemiyorum :)
Kızlar Koşuyolu medipol hastanesine gideniniz var mı? Doktor tavsiyesi verebilir misiniz? Hastane koşulları ilgi alaka nasıl bileniniz duyanınız varsa yardımcı olur musunuz. Kavacık fsm tıp merkezine yeter hanıma gidiyorum şimdilik memnunum ama tıp merkezi olanakları iyi olmaz diye düşünerek 4. Aydan sonra olanakları iyi bir hastane ve dr başlamak istiyorum
Gittigim doktor burdaki devlet hastanesinin anlastigi laboratuvarda sıkıntı var dedi. Kii gonderse riskli cikiyormus. 3 hastama bosuna amniyosentez yaptirdim bu nedenle dedi. Fark ettiginden beri ozeldeki hastaneyi tavsiye ediyormus. O nedenle ozele yaptirdim. Doktorun elime yazdigi kagitla gittim hemen 7p tl ve kan aldilar. Sonucu 1 hafta sonra alabilirsin dediler.Kizlar iki testi devlette mi ozel de mi yaptirdiniz. Bi de gittiginizde yapildi mi hemen kan ve ölçüm yoksa randevu mu verildi
bir önce ki gttiğinde randevu veriyor. ki randevu almasan bile doktora muayeneye gittiğin zaman da bakabilir. ultrasondan detaylı burun kemiği ense kalınlığına falan bakıyr. sonra da kan veriyorsun ben 4 tüp verdim. 1 hafta sonra da sonuç çıkıyor. ben özelde yaptırdım. anlaşmam vardı 45tl ödedimKizlar iki testi devlette mi ozel de mi yaptirdiniz. Bi de gittiginizde yapildi mi hemen kan ve ölçüm yoksa randevu mu verildi
Aynı şeyi ben yaşıyorum. Ablam 2.doğumunu gerçekleştirwcek onda. 2.için kapısına gidip zarzor randevu almıştı bakalım alabilirse banada alacak. Kadın gerçekten süper ama çok yoğun ciddenBen Koşuyolu Medipolde doğum yapmıştım. Memnun kaldım. Herhangi bir sıkıntı da yaşamadım. Hemşireler de doğum öncesinde ve sonrasında çok ilgilendi. Leyla Hanımı tavsiye etmişlerdi. Ben de ona gitmiştim. Ama randevu bulmak çok zor. Bu sefer ona randevu almak için ne zaman arasam çok yoğun boş saati yok dediler. Alabilirseniz ondan randevu alın derim.
Demekki ikizlerede yapiliyormus ikili testGunaydin anneler insallah herkes iyidir dun bulusmamiz vardi miniklerimle buyumusler masallah 2li testimizi verdik zipzip zipliyordu biri biride sekerleme yapiyorduense olcumleri normal cikti..darisi diger bekleyenlere
Bende ozelde yaptirdim 2li testi kan veriliyor muayene ucreti haric 50lira odedim.
+ İstanbul Anadolu yakasında oturanlar hangi hastane ve dr gidiyorlar memnunlar mı onu da yazarlarsa minnet duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?