2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar mevsimsel olarak hapşırıyorum...ve bizim ailede herkes yüksek sesle şiddetli hapşırıyor..bebeğime zararı olmaz dimi..doktora o kadar saçma sorular soruyorum ki.adam gülüyor bana..bu konu hakkında bilgisi olan var mı ???

Kızlar:))) dr dan çıktık bebiş çok ama çok hareketliydi erkeğe benziyor dedi. Siz de yorum yapın merak ediyorum 3 gün de öndeymiş meleğim. Ama ben 3 kilo vermişim çok şükür bebiş gayet sağlıklı

Eklentiler

• 13189305-B6DD-4D14-829B-E91699FDCB41.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 64
Düğüne gideyim diye soranda senmiydin Nerden aklima geliyor boyle seyler ya sen hapşırsan belki cocuk uykudaysa uyanir o kadar ama baskasininkini duymaz bile .. Senide duymaz ama vucut tepki verdigi icin hapsururken birtek hareket eder bebek .. Ona ses sana geldigi gibi gelmiyor yani merek etme

Maşallah .. Saglikla gelsin insallah pasa .. Ilk cocukmu cogu kisinin ikinci olunca kiz mi bekliyordu erkek mi karistiriyorum ..

Yok canım düğüne gidim mi diye ben sormamıştım ...insan telaş yapıyor işte..çünkü hapşırdığım zaman ufak bir sızı oluyor.. teşekkür ederim Al_pi 'cim

Arkadaşlar iyice paranoyak oldm çıktım ya.ben gebelik belirtilerini çok erken yaşadım 10. Haftada da belirtiler bitti göğüs dolgunluguda git gide azalıyo gbi yani bilemiyorum çok mu abartıyorum nçyoksa normal değil mi bu durum

Yok canım düğüne gidim mi diye ben sormamıştım ...insan telaş yapıyor işte..çünkü hapşırdığım zaman ufak bir sızı oluyor.. teşekkür ederim Al_pi 'cim
Hic korkma onlar o kadar guzel yerdeki korumalarida var Bende hapsuuu deyince icimden bisi kopuyor arada ama merak etme belki hissedince sana tepki bile verir sen hapsu deyince

Dokuz ay bizle beraber mi gelecek sandin belirtiler :) Benimde gecti saga sola dönemezken simdi ustune bile yatsam acimiyor goguslerim ..
Annelik=paranoyaklik Korkma hic normal zamanla vucut alisiyor bebege ve belirtiler kayboluyor

Teşekkür ederim araştırmaya devam edeceğim bakalım:)

Günaydın kızlar, hasta olan tüm annelere geçmiş olsun. Benim de pazar günü yediklerimden birşey midemi bozdu. Pazartesi sabahtan akşama kadar mide bulantısından tek lokma girmedi boğazımdan. Akşam doktora gittik serum taktılar da bugün kendime geldim biraz. Kendimi nasıl koruyucam bilemiyorum artık. Ya öksürüyorm ya hapşuruyorum illa bir vukuat var

Masallah bebisine canım bir cıkıntı var gibi resim cok net degil hafif yukariya megilli sanki cıkıntı ama cokta dik degil kararsız kaldım ben gönlündeki neyse o olsun insallah

Demekki ikizlerede yapiliyormus ikili test Bunuda ögrenmis olduk .. Masallah kuzulara guzel guzel buyusunler kavga etmesinler disarda cok edecekler zaten
Evet az cok dogru sonuc verir dedi tum testleri yapmakta fayda var dedi insallah temiz cikar bakalim senin cinsiyet belli oldumu canim kesin sayfalari okuyamadim nasil gidiyor

Evet az cok dogru sonuc verir dedi tum testleri yapmakta fayda var dedi insallah temiz cikar bakalim senin cinsiyet belli oldumu canim kesin sayfalari okuyamadim nasil gidiyor
Insallah canim temiz cikar zaten ya Yok canim ben daha gitmedim doktora haftaya gidicem insallah ama benim doktor erken söylemiyor cinsiyetini sanirim biraz daha bekletecek :)
Cok sukur iyi gidiyor igneler bu ara beni uzmuyor insallah boyle devam eder
Senin nasil geciyor minnaklar üzüyor mu seni ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…