MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Günaydın kızlar. Ben hala iyilesemedim.
Geçmiş olsun dikkat şartGünaydın kızlar. Ben hala iyilesemedim.
Düğüne gideyim diye soranda senmiydinya kızlar mevsimsel olarak hapşırıyorum...ve bizim ailede herkes yüksek sesle şiddetli hapşırıyor..bebeğime zararı olmaz dimi..doktora o kadar saçma sorular soruyorum ki.adam gülüyor bana..bu konu hakkında bilgisi olan var mı ???
Maşallah .. Saglikla gelsin insallah pasa .. Ilk cocukmu cogu kisinin ikinci olunca kiz mi bekliyordu erkek mi karistiriyorum ..Kızlar:))) dr dan çıktık bebiş çok ama çok hareketliydi erkeğe benziyor dedi. Siz de yorum yapın merak ediyorum 3 gün de öndeymiş meleğim. Ama ben 3 kilo vermişim çok şükür bebiş gayet sağlıklı
Düğüne gideyim diye soranda senmiydinNerden aklima geliyor boyle seyler ya sen hapşırsan belki cocuk uykudaysa uyanir o kadar ama baskasininkini duymaz bile .. Senide duymaz ama vucut tepki verdigi icin hapsururken birtek hareket eder bebek .. Ona ses sana geldigi gibi gelmiyor yani merek etme
Sağol canım.Geçmiş olsun dikkat şart
Sağol canım.Geçmiş olsun canım
Hic korkma onlar o kadar guzel yerdeki korumalarida varYok canım düğüne gidim mi diye ben sormamıştım ...insan telaş yapıyor işte..çünkü hapşırdığım zaman ufak bir sızı oluyor.. teşekkür ederimAl_pi 'cim
Dokuz ay bizle beraber mi gelecek sandin belirtiler :) Benimde gecti saga sola dönemezken simdi ustune bile yatsam acimiyor goguslerim ..Arkadaşlar iyice paranoyak oldm çıktım ya.ben gebelik belirtilerini çok erken yaşadım 10. Haftada da belirtiler bitti göğüs dolgunluguda git gide azalıyo gbi yani bilemiyorum çok mu abartıyorum nçyoksa normal değil mi bu durum
İlk bebiş canım Allah razı olsun cümlemiz içinMaşallah .. Saglikla gelsin insallah pasa .. Ilk cocukmu cogu kisinin ikinci olunca kiz mi bekliyordu erkek mi karistiriyorum ..
Teşekkür ederim araştırmaya devam edeceğim bakalım:)Ben Koşuyolu Medipolde doğum yapmıştım. Memnun kaldım. Herhangi bir sıkıntı da yaşamadım. Hemşireler de doğum öncesinde ve sonrasında çok ilgilendi. Leyla Hanımı tavsiye etmişlerdi. Ben de ona gitmiştim. Ama randevu bulmak çok zor. Bu sefer ona randevu almak için ne zaman arasam çok yoğun boş saati yok dediler. Alabilirseniz ondan randevu alın derim.
kıyamam şu bacaklarının altındaki çıkıntıya mı erkek diyorlar :) çok tatlı maşallah Allah gönlüne göre versin arkadasım sağlıklı olsunda..Buda 1 önceki canım
Masallah bebisine canım bir cıkıntı var gibi resim cok net degil hafif yukariya megilli sanki cıkıntı ama cokta dik degil kararsız kaldım ben gönlündeki neyse o olsun insallahKızlar:))) dr dan çıktık bebiş çok ama çok hareketliydi erkeğe benziyor dedi. Siz de yorum yapın merak ediyorum 3 gün de öndeymiş meleğim. Ama ben 3 kilo vermişim çok şükür bebiş gayet sağlıklı
Evet az cok dogru sonuc verir dedi tum testleri yapmakta fayda var dedi insallah temiz cikar bakalim senin cinsiyet belli oldumu canim kesin sayfalari okuyamadim nasil gidiyorDemekki ikizlerede yapiliyormus ikili testBunuda ögrenmis olduk .. Masallah kuzulara guzel guzel buyusunler kavga etmesinler disarda cok edecekler zaten
Insallah canim temiz cikar zaten yaEvet az cok dogru sonuc verir dedi tum testleri yapmakta fayda var dedi insallah temiz cikar bakalim senin cinsiyet belli oldumu canim kesin sayfalari okuyamadim nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?