2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah bebisine canım bir cıkıntı var gibi resim cok net degil hafif yukariya megilli sanki cıkıntı ama cokta dik degil kararsız kaldım ben gönlündeki neyse o olsun insallah
Fotoda belli değil ama dr hem kordonu hem genital bölgesini gösterdi video çektik bacaklar havada dans ediyor bebiş harikaydı gönlümde cinsiyet yok bakalım

Gecmis olsun canim hapsuruk tiksirik donemi oldugu icin acik ve temiz alanlar disinda bir yere gitmiyorum..disardan cok yemiyorum icmiyorum genelde evdr takilmak lazim bahara dogru gezmelere baslariz..sicak tut ayaklarini sirtini bol meyve vitamin tuketmek lazim

Allaha sukur iyiyim canim normal hayatima devam ediyorum bebisler benide uzmuyor..rabbim yardimcimiz olsun birkac gun karnim igne yerlerinden agridi felan ama hamdolsun iyiyim simdi

Masallah canim gozun aydin

kıyamam şu bacaklarının altındaki çıkıntıya mı erkek diyorlar :) çok tatlı maşallah Allah gönlüne göre versin arkadasım sağlıklı olsunda..
Bende anlamıyorum inanki ama çok tatlı o bacakları kolları yarabbim şükürler olsun meleğime amin inşallah sağlıklı olsunda kız erkek hiç mühim diil Allahım isteyen herkese nasip etsin

Saol canım bana daha var ben randevumu 12+4 e aldım acaba geç mi kaldım dedim bi an burun ve ense kemiği ölçümu için ikili de yaptırcam şu an bebeğim 10+1
aynıyız canım ben de aynı zamanda randevumu alıcam 12 veya 13 ocağa almayı düşünüyorum benim rüyalarıma giriyo bu ölçüm falan kabus görüyorum

aynıyız canım ben de aynı zamanda randevumu alıcam 12 veya 13 ocağa almayı düşünüyorum benim rüyalarıma giriyo bu ölçüm falan kabus görüyorum
Ben düşünmüyorum valla aklıma bile getirmiyorum ben ikili baktirmayi düşünmüyodum Ama Dr um istedi 13 ocaga aldım randevumu geç mi olur acaba dedim çünki bebeğim her kontrolde mutlaka gününe göre önde çıkıyor daha 2 hafta var bu duruma göre 13 haftalik olmasi da muhtemel dün den beri bunu düşünüyorum ben ya

yok canım 11 ile 14 hafta arasında yapılıyormuş sanırım benim doktorum kendi söyledi ne zaman geleceğimi ocağın ikinci haftası dedi ben haftanın sonuna doğru düşündüm azıcık daha büyüsün diye :) ben de hiç düşünmüyodum ama bilinçaltıma işlemiş anlaşılan kabus gördüm resmen bebeğime engelli teşhisi konuluyor doğuyo sonra down sendromlu diyolar ama dünyalar tatlısı ben diyorum saçmalamayın görmüyo musunuz ne kadar güzel sağlıklı bi bebek şimdi şu gün gelsin geçsin diye istiyorum

Benim dr um 20 gün sonraya randevu al dedi gününü ben tayin ettim senin gibi biraz da büyüsün istedim :) Bebeğimi daha da Net görelim diye ayrıca sakin olumsuz düşünme inan ben bazen olumsuz yorum bile okumuyorum o an ruh halim ne derse öyle okumadan Atliyirum birbirimizden de etkileniyoruz çünku sen hep iyi düşün güzel düşün sonu güzel olsun ben normalde inanılmaz evhamli biriyim ama enteresan şekilde bebeğimde sakin kalıyorum netten asla araştırma yapmıyorum sonuçlarimiz güzel olacak canim Allah in izniyle

13+2ydi benim 2li testte cabim tam zamani olur sanırım gec değil yani

doğru söylüyosun ya olumsuz şeyleri okuyup düşündükçe kötü etkileniyoruz, gerçi beni bulantı kusmalar tuttu mu dünyayı gözüm görmüyor aklıma hiçbişey gelemiyor sadece bebeğim iyi çok şükür diye geçiyor içimden arada bi rahatlıyorum işte noluyosa o zaman oluyo :) sağ sağlim alalım kucağımıza inşallah canım kocaman olacaklar gittiğimizde

İki isim olma sebebi kayınvalidem tutturdu kız olursa karışmam erkek olursa ayaz koyun diye eşimde toprak ismini çok seviyor toprak ayaz olsun dedik ama hayal de bende çok tereddütteyim onu da çocugumuz olmadı tüp bebek yaptırdık hayalimizdi oldu anlamında düşündük

Ben gebeliğimin 3 haftası süperdi doymuyodum bile bırak bulantıyi sonra ne olduysa tam tersi çıkarma da yok bende direk bulantı aç da olsam tok ta olsam bulantı inanılmaz ama olsun diyorum bu da güzel ona bile takılmiyorjm bulantım var diyince eşimin hoşuna bile gidiyor benim gebe olduğumu böyle şeyler hissettiriyor ona şu an bulantimin bile tadını çıkarıyorum komik ama:) tüm gün birsey yemeden gezdigimde oluyor normallestirince güçten de düsmedigimi farkettim normal hayata devam yani inan arkadaşım biz ne düşünürsek onu yaşıyoruz bu günümuze Şükur bel ağrısı kaşık ağrısı bulantı hepsine varım bebeğim bana ordan ben burdayım diye işaret ediyor ya daha ne isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…