Dr mesajlasma imkanin varsa bir danis canim belki onden gittigi icin once cagirirBen düşünmüyorum valla aklıma bile getirmiyorum ben ikili baktirmayi düşünmüyodum Ama Dr um istedi 13 ocaga aldım randevumu geç mi olur acaba dedim çünki bebeğim her kontrolde mutlaka gününe göre önde çıkıyor daha 2 hafta var bu duruma göre 13 haftalik olmasi da muhtemel dün den beri bunu düşünüyorum ben ya
11.haftaya girdik.benim dudaklarım cok kuruyor yaa.gerinmelerim fazla sabahları bebege zararlı olmasa bari.mide bulantım arara bnimde var.ekşimelerim çok oluyr.Napym canım mide bulantısına devamm. Yatıştayım hala.. sen nasılsın
Benim ense ve burun ölçümü başka Dr da bakılacak canım ben hastaneye gidip bebeği görünce anestezi almış gibi olduğum için neden başka Dr inceleyecek demedim sanırım riskli gebelik birimin den biri bakacak :)birde sb12345 arkadaş 13+larda gitmiş tam zamanı dedi ama yinede kendi hocama sorucamDr mesajlasma imkanin varsa bir danis canim belki onden gittigi icin once cagirir
Bizim ailede de öyle canım. Bende de var şiddetli hapşırık.hapşırınca ağrı giriyor karnıma benim de.Bisey olacağını sanmıyorum.ya kızlar mevsimsel olarak hapşırıyorum...ve bizim ailede herkes yüksek sesle şiddetli hapşırıyor..bebeğime zararı olmaz dimi..doktora o kadar saçma sorular soruyorum ki.adam gülüyor bana..bu konu hakkında bilgisi olan var mı ???
Hapsirmaya hiç takılmayin sonuçta engellenebilen bi refleks değil ben öyle bir hapsiriyorum ki alttaki üstteki tüm komşular duyuyordur asıl kendimi sikarsam bebeğe zarar Allah a emanetler her defasında diyorum içerde bi takla atmıştır diye gülüyorum :)eşim kızıyor ama yapacak birsey yok malum havalar buzBizim ailede de öyle canım. Bende de var şiddetli hapşırık.hapşırınca ağrı giriyor karnıma benim de.Bisey olacağını sanmıyorum.
Aynı şeyleri düşünüyrum.bende ilk zamanlar gatta hatta ilk 6 hafta çok yiyordum son bır aydr hemen hemen yıyrum ama eskısı gıbı degıl iki öğün yiyorum.bebem sağ olsunda inş.agrılara varızBen gebeliğimin 3 haftası süperdi doymuyodum bile bırak bulantıyi sonra ne olduysa tam tersi çıkarma da yok bende direk bulantı aç da olsam tok ta olsam bulantı inanılmaz ama olsun diyorum bu da güzel ona bile takılmiyorjm bulantım var diyince eşimin hoşuna bile gidiyor benim gebe olduğumu böyle şeyler hissettiriyor ona şu an bulantimin bile tadını çıkarıyorum komik ama:) tüm gün birsey yemeden gezdigimde oluyor normallestirince güçten de düsmedigimi farkettim normal hayata devam yani inan arkadaşım biz ne düşünürsek onu yaşıyoruz bu günümuze Şükur bel ağrısı kaşık ağrısı bulantı hepsine varım bebeğim bana ordan ben burdayım diye işaret ediyor ya daha ne isterim
Benim de göğüs hassasiyetim gitti gibi, ama midem bulaniyo seviniyorum en azından biri var diye. Belirtiler bazen gidebiliyor, endişe etme.Arkadaşlar iyice paranoyak oldm çıktım ya.ben gebelik belirtilerini çok erken yaşadım 10. Haftada da belirtiler bitti göğüs dolgunluguda git gide azalıyo gbi yani bilemiyorum çok mu abartıyorum nçyoksa normal değil mi bu durum
Gözünaydın canım. Ne güzel, bi yaramaz geliyo galiba:)Fotoda belli değil ama dr hem kordonu hem genital bölgesini gösterdi video çektik bacaklar havada dans ediyor bebiş harikaydı gönlümde cinsiyet yok bakalım
Mutlaka canım onlar iyi olsun da aç kalınca aklıma yiyecek içeçek birsey bulamayan insanları getiriyorum birde daha bebisler küçük bizim depolar onlara yarıyor tüm sevdiğim Seyler i ağzıma koyamiyorjm ama deniyorum başka neler yiyebilirm diye böyle böyle geçecek zaman sağlıklı sıhhatli eksiksiz bir şekilde bebeklerimizi kucağımiza alalım inşallahAynı şeyleri düşünüyrum.bende ilk zamanlar gatta hatta ilk 6 hafta çok yiyordum son bır aydr hemen hemen yıyrum ama eskısı gıbı degıl iki öğün yiyorum.bebem sağ olsunda inş.agrılara varız
İnş hayrlısıyla.benim gibi tatli ya düşkün insan nasış yemez herkes şaşırıyor bu bebişler daha şimdiden kendi istediklerini yaptryrlrMutlaka canım onlar iyi olsun da aç kalınca aklıma yiyecek içeçek birsey bulamayan insanları getiriyorum birde daha bebisler küçük bizim depolar onlara yarıyor tüm sevdiğim Seyler i ağzıma koyamiyorjm ama deniyorum başka neler yiyebilirm diye böyle böyle geçecek zaman sağlıklı sıhhatli eksiksiz bir şekilde bebeklerimizi kucağımiza alalım inşallah
Ay öyle mi dersinGözünaydın canım. Ne güzel, bi yaramaz geliyo galiba:)
Bende yemek yemeyi çok severdim hamile değilken bile ne yesek açaba diye dusunurdum ama şimdi ipler bebislerin elinde o ne derse basimizin üstüneİnş hayrlısıyla.benim gibi tatli ya düşkün insan nasış yemez herkes şaşırıyor bu bebişler daha şimdiden kendi istediklerini yaptryrlr
cnm benimde alerjik hapşırmam var babamdada öyle ve hamilelikte daha da çok azdı alerjim hapşırınca kendimi sıkarsam karnımın alt kısımlarına ağrı giriyor çok kötü doktora sordum ben bişey olmaz rahat ol dedi.Bizim ailede de öyle canım. Bende de var şiddetli hapşırık.hapşırınca ağrı giriyor karnıma benim de.Bisey olacağını sanmıyorum.
ben de oncekını kaybetmıstım canm ama 7haftalıktıe bakalım bugun 10 haftalık olduk 3gun sonra randevum var gecmek bılmıo sen neden kaybettın dustumu ben de senın gıbıyım her ultrasonda dualarla tıtreyerek beklıorm sureklı dua edıyorum ınsallah bu defa bebeklerımızı kucagımıza alacagızBende oyleydim canim malesef gecenli gebeligimi bu haftalarda kaybetmistim okumadıgîm dua kalmadı sıramı beklerken titredim resmen ellerim buz kesti ams cok sükür bebegim iyiymis insallah seninkide iyidir kalbini ferah tut bol bol dua et
Hhahahhhehehehe aynenBende yemek yemeyi çok severdim hamile değilken bile ne yesek açaba diye dusunurdum ama şimdi ipler bebislerin elinde o ne derse basimizin üstüne
11.haftada gittim kalbi durmus dedi doktor pihtilasma testi falan yaptırdım hic bir sorun cıkmadı cok sükür yinede doktorum önlem amaclı coraspin baslattı 20.haftaya kadar onu kullanıcam güzel haberlerle gelirsin inşallahben de oncekını kaybetmıstım canm ama 7haftalıktıe bakalım bugun 10 haftalık olduk 3gun sonra randevum var gecmek bılmıo sen neden kaybettın dustumu ben de senın gıbıyım her ultrasonda dualarla tıtreyerek beklıorm sureklı dua edıyorum ınsallah bu defa bebeklerımızı kucagımıza alacagız
Hareketli dedin ya ondan dedim canım:) inşallah canım, benim belli değil, c.tesi gitcez.Belli olcak mı bakalım.Ay öyle mi dersinismi Muhammed Alp olacak Allah'ın izniyle..ismi gibi güzel ahlaklı olsun yeter inş. Sen naptın kesinleşti mi cinsiyet
Güzel haberlerini bekliyorum:)Hareketli dedin ya ondan dedim canım:) inşallah canım, benim belli değil, c.tesi gitcez.Belli olcak mı bakalım.
İnşallah canım bizimde haftaya salı aç tok fark ediyor muydu 2 li teste ?Ikili Tarama sonucunu doktora gonderdim. Yuzde 70 temiz sorun yok dedi. Insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?