2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dr mesajlasma imkanin varsa bir danis canim belki onden gittigi icin once cagirir

Napym canım mide bulantısına devamm. Yatıştayım hala.. sen nasılsın
11.haftaya girdik.benim dudaklarım cok kuruyor yaa.gerinmelerim fazla sabahları bebege zararlı olmasa bari.mide bulantım arara bnimde var.ekşimelerim çok oluyr.

Dr mesajlasma imkanin varsa bir danis canim belki onden gittigi icin once cagirir
Benim ense ve burun ölçümü başka Dr da bakılacak canım ben hastaneye gidip bebeği görünce anestezi almış gibi olduğum için neden başka Dr inceleyecek demedim sanırım riskli gebelik birimin den biri bakacak :)birde sb12345 arkadaş 13+larda gitmiş tam zamanı dedi ama yinede kendi hocama sorucam

Bizim ailede de öyle canım. Bende de var şiddetli hapşırık.hapşırınca ağrı giriyor karnıma benim de.Bisey olacağını sanmıyorum.

Bizim ailede de öyle canım. Bende de var şiddetli hapşırık.hapşırınca ağrı giriyor karnıma benim de.Bisey olacağını sanmıyorum.
Hapsirmaya hiç takılmayin sonuçta engellenebilen bi refleks değil ben öyle bir hapsiriyorum ki alttaki üstteki tüm komşular duyuyordur asıl kendimi sikarsam bebeğe zarar Allah a emanetler her defasında diyorum içerde bi takla atmıştır diye gülüyorum :)eşim kızıyor ama yapacak birsey yok malum havalar buz

Aynı şeyleri düşünüyrum.bende ilk zamanlar gatta hatta ilk 6 hafta çok yiyordum son bır aydr hemen hemen yıyrum ama eskısı gıbı degıl iki öğün yiyorum.bebem sağ olsunda inş.agrılara varız

Benim de göğüs hassasiyetim gitti gibi, ama midem bulaniyo seviniyorum en azından biri var diye. Belirtiler bazen gidebiliyor, endişe etme.

Fotoda belli değil ama dr hem kordonu hem genital bölgesini gösterdi video çektik bacaklar havada dans ediyor bebiş harikaydı gönlümde cinsiyet yok bakalım
Gözünaydın canım. Ne güzel, bi yaramaz geliyo galiba:)

Aynı şeyleri düşünüyrum.bende ilk zamanlar gatta hatta ilk 6 hafta çok yiyordum son bır aydr hemen hemen yıyrum ama eskısı gıbı degıl iki öğün yiyorum.bebem sağ olsunda inş.agrılara varız
Mutlaka canım onlar iyi olsun da aç kalınca aklıma yiyecek içeçek birsey bulamayan insanları getiriyorum birde daha bebisler küçük bizim depolar onlara yarıyor tüm sevdiğim Seyler i ağzıma koyamiyorjm ama deniyorum başka neler yiyebilirm diye böyle böyle geçecek zaman sağlıklı sıhhatli eksiksiz bir şekilde bebeklerimizi kucağımiza alalım inşallah

İnş hayrlısıyla.benim gibi tatli ya düşkün insan nasış yemez herkes şaşırıyor bu bebişler daha şimdiden kendi istediklerini yaptryrlr

İnş hayrlısıyla.benim gibi tatli ya düşkün insan nasış yemez herkes şaşırıyor bu bebişler daha şimdiden kendi istediklerini yaptryrlr
Bende yemek yemeyi çok severdim hamile değilken bile ne yesek açaba diye dusunurdum ama şimdi ipler bebislerin elinde o ne derse basimizin üstüne

cnm benimde alerjik hapşırmam var babamdada öyle ve hamilelikte daha da çok azdı alerjim hapşırınca kendimi sıkarsam karnımın alt kısımlarına ağrı giriyor çok kötü doktora sordum ben bişey olmaz rahat ol dedi.

ben de oncekını kaybetmıstım canm ama 7haftalıktıe bakalım bugun 10 haftalık olduk 3gun sonra randevum var gecmek bılmıo sen neden kaybettın dustumu ben de senın gıbıyım her ultrasonda dualarla tıtreyerek beklıorm sureklı dua edıyorum ınsallah bu defa bebeklerımızı kucagımıza alacagız

11.haftada gittim kalbi durmus dedi doktor pihtilasma testi falan yaptırdım hic bir sorun cıkmadı cok sükür yinede doktorum önlem amaclı coraspin baslattı 20.haftaya kadar onu kullanıcam güzel haberlerle gelirsin inşallah

Ay öyle mi dersin ismi Muhammed Alp olacak Allah'ın izniyle..ismi gibi güzel ahlaklı olsun yeter inş. Sen naptın kesinleşti mi cinsiyet
Hareketli dedin ya ondan dedim canım:) inşallah canım, benim belli değil, c.tesi gitcez.Belli olcak mı bakalım.

Arkadaslar bgun bi ruya gordum hala etkisindeyim...hayirlara gelsin kanamam oluyomus tampon gibi kocaman bezler cikiyor asagidan kipkirmizi kan olmus..birde iki tepsi tatli koydular onume bi okulda sinavdaymisim siranin ustunde iki tepsi tatli dagitiyim bosa gitmrsin diyorum..cok korkuyorum ya bazi ruyalarimda cikar nette de hamile kadinin kanamasi oldgunu gormek dusuk yapaxagina isarettir diyor..Allah im bebisimi almasin bende.(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…