2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Fotoda belli değil ama dr hem kordonu hem genital bölgesini gösterdi video çektik bacaklar havada dans ediyor bebiş harikaydı gönlümde cinsiyet yok bakalım
Hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun ozaman insallah şu dans etmeleri bende cok hayal etmistim ama bizimki uslu cıktı bitek kol ve bacalar bikac kez hareket etti okadar bakalım haftaya 2li testte görürüm belki

bakipta kafani karıştırma canim ya bebeklerimizi çok düşündüğümüz için öyle şeyler görüyoruz hic bişey olmaz allahın izniyle

Sen hayra yor canım bende kan görmek rüyayı bozar dogru cıkmaz diye biliyorum hic strese sokma kendini bosuna

klabı durursa belırtılerde durur mıde bulantıları da durur dıolar srnde de belırtıler gıtmısmıydı sımdı mıdr bulantım bas dönmem hala devam edıyo buda benım ıcımı rahatlatıo ınsallah canım allah yuzumuze baksın cok saol

cnm korkutmak istemem seni ama bilir misiniz de bilmem sübyan rüyası derler buna önlemini alıp duasını yaptırman lazım hem bebeğin hem kendin için üzerinde taşıman gerekiyor benim üzerimde var

Evet canım cok bulantım oluyordu son 2gün bulantılarım gecti diye seviniyordum yemedigim yemekleri istahla yemistim megerse kalbi durdugu icinmis ama kimse bulantisi gecti diye panik te olmasın illa bisey olmustur diye bisey yok bende oyle olmustu

Hayır olsun canım öyle düşünme bende formda dün normal doğumda vajinada gazlı bez unutulmuş onu okudum gece gördüğüm rüyaya bak (hayır olsun) ; karnım ağrıyo banyodayım benden beze gibi sarı bişey düşüyor çok korkuyorum bebeğim dememe kalmadan dalak gibi zarlı kanlı bişey daha düşüyor bebeğimmiş o ama yerde hala pıt pıt kalbi atıyo anneme yalvarıyorum anne alıp hastaneye gidelim yasıyor hala diyorum. Allah korusun bnde çok etkilendim ama kötü düşünmek istemiyorum. iyiz çok şükür sende kötü düşünme canım. burda okuduklarımız bilinç altımızda kalıyor. hayra yoralım dua edelim.

cnm korkutmak istemem seni ama bilir misiniz de bilmem sübyan rüyası derler buna önlemini alıp duasını yaptırman lazım hem bebeğin hem kendin için üzerinde taşıman gerekiyor benim üzerimde var
sübyan rüyası ne demek ?? benim rüyamda benzeri bişey di arkadasa cvp yazdım

Dokuz ay bizle beraber mi gelecek sandin belirtiler :) Benimde gecti saga sola dönemezken simdi ustune bile yatsam acimiyor goguslerim ..
Annelik=paranoyaklik Korkma hic normal zamanla vucut alisiyor bebege ve belirtiler kayboluyor
Ay ne bileyim bi an önce kontrol günüm gelse diye 4 gözle bekliyorum

Benim de göğüs hassasiyetim gitti gibi, ama midem bulaniyo seviniyorum en azından biri var diye. Belirtiler bazen gidebiliyor, endişe etme.
Benimde sadece uykulu hakim gitmedi herşey bitti nerdeyse hayırlısı olsun allahtan gelene boynumuz kıldan ince

baktım şimdi fakat burda bunu yazmanız beni rahatsız etti Allah korusun kız zaten rüyasından etkilenmiş bide 3 harflileri mi düşünsün
rahatsız olduysan kurcalama ben sadece önlem alması gerektiğini söyledim.

cnm internettn ümmü sübyan diye araştırın
baktım şimdi fakat burda bunu yazmanız beni rahatsız etti Allah korusun kız zaten rüyasından etkilenmiş bide 3 harflileri mi düşünsün
Burda bu konular yasak yoneticiler gorurse ban yersiniz .. Ustelik lutfen boyle seyleri dile getirmeyin aklinda olmayanin aklina sokmayin ..
Ruyalar bizi etkiliyor cunku 7/24 bebegimizi dusunuyoruz ama kalbinizi ferah tutun onlar Allaha emanet .. Birde ruyada kan görunce ruya bozulur anlatmayin bile E effulimmmm101915

Ben böyle şeylerin paylaşilmasini istemiyorum hepimiz daha yolun başındayiz lütfen birbirinize korku salmayin heleki böyle hassas konulara lütfen girmeyin herkes birbirinden etkileniyor durumda iken yanls. Dikkat edelim lütfen hanımlar

ARKADAŞLAR BEN BENİM BAŞIMA GELDİĞİ İÇİN SÖYLÜYORUM TABİKİDE HEPİMİZİN AKLI BEBEKLERİMİZDE ALLAH KORUSUN HEPSINI AMA OLAN BİRŞEYİDE İNKAR EDEMEYİZ BENİM BURADA KİMSENİN AKLINA KARIŞTIRMAK YADA KORKUTMAK GİBİ BİR DERDİM YOK

Kan grmussun ruyan bozulmus canim. Ayrica ruya durumu cok onemli bi durum gercekten yorumlamasini bilmeyen birine anlatma cunki . Rüya karşinizdakinin yorumladigi gibi diyor peygmber efendimiz guzel ruya gorur anlatirsin karsindaki olumsuz yorumlar skintili bir durum yani canm.

Skma canini canim burada insanlar cogu zaman kendilerinin duymak istediiklerini.soylenmesini bekliyor tersini soyleyince kabullenmiyor. Bu nedenle bildigin dogru olsada kendine birak hele bu tarz durum ve konularda. Bosver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…