2li teste gitmeden yarim saat once 200 ml meyve suyu icsen yeterli canim. Tok git daha iyi olur.peki sağol canım
evet canım gecıo dıolar aynen kımsedr panık olmasın sonucta herkesın bunyesı farklı bırgun hıc olmuo bır bakıosun ertesı gun fecı mıde bulantısı oluyor mesela benım bu haftada var ama gecen haftakı gıbı yogun degıl kesınlıkle hersey duayla dönuyorEvet canım cok bulantım oluyordu son 2gün bulantılarım gecti diye seviniyordum yemedigim yemekleri istahla yemistim megerse kalbi durdugu icinmis ama kimse bulantisi gecti diye panik te olmasın illa bisey olmustur diye bisey yok bende oyle olmustu
Canim yalnis anlama benlik bir durum yok sen iyilik deyip soylersin ama karsindakinin dusuncesini bilemezsin ..ARKADAŞLAR BEN BENİM BAŞIMA GELDİĞİ İÇİN SÖYLÜYORUM TABİKİDE HEPİMİZİN AKLI BEBEKLERİMİZDE ALLAH KORUSUN HEPSINI AMA OLAN BİRŞEYİDE İNKAR EDEMEYİZ BENİM BURADA KİMSENİN AKLINA KARIŞTIRMAK YADA KORKUTMAK GİBİ BİR DERDİM YOK
hayır yanlış anlamadım ben biliyorum bu konuların yasak oldugunu yasağa rağmen söylemek istedim ama hata yapmışım kimseye kızmıyorum ama hepimiz canımızdan can taşıyoruz herkesi anlıyorum ama burda biz çoğu şeyi zaten konusuyoruz mesela benim en çok korktuğum şey her us girdiğimde ödüm kopuyor doktor kalbi durmuş bişey var diyicek diye ama burda çoğu arkadaş anlatıyor derdini ilk bebeğimizn 7.hafta bilmem 11.hafta kalbi durmuştu diyor yada düşüklerini anlatıyor.bizde onlara destek veriyoruz kiiii zaten etkilenmek istemeyen insan bu forumlara girmez çünkü herşey var . Konuyu kapatalım arkadaşlar kimse kusura bakmasın bir daha atlamam herşeye sizde rahatsız olmazsınız.Canim yalnis anlama benlik bir durum yok sen iyilik deyip soylersin ama karsindakinin dusuncesini bilemezsin ..
Herkes herseyden etkileniyor gece korkani vardir bunu okuyup arastirip daha cok korkarlar.. Aklinda yokken aklina gelir birde bizim bu konustuklarimiz yuzunden bebegine birsey olur bunun vebali daha agir .. Zaten site bu konulara yasak koymus..
Iste tamda demek istedigim bu .. Sen etkileniyorsan herkeste etkileniyor demekki . Rahatsiz oldugun bir yesi yazmakta özgürsün ilk haftalarda mide bulantim yok cikmis biri yazmisti ki mide bulantisi kalp atimi olusunca olurmus ben doktora gidene kadar öldüm öldüm dirildim bebegimin kalbi atmiyor mu diye burda o kisiye cevabimi verdim ama icten ice de etkilendim ..hayır yanlış anlamadım ben biliyorum bu konuların yasak oldugunu yasağa rağmen söylemek istedim ama hata yapmışım kimseye kızmıyorum ama hepimiz canımızdan can taşıyoruz herkesi anlıyorum ama burda biz çoğu şeyi zaten konusuyoruz mesela benim en çok korktuğum şey her us girdiğimde ödüm kopuyor doktor kalbi durmuş bişey var diyicek diye ama burda çoğu arkadaş anlatıyor derdini ilk bebeğimizn 7.hafta bilmem 11.hafta kalbi durmuştu diyor yada düşüklerini anlatıyor.bizde onlara destek veriyoruz kiiii zaten etkilenmek istemeyen insan bu forumlara girmez çünkü herşey var . Konuyu kapatalım arkadaşlar kimse kusura bakmasın bir daha atlamam herşeye sizde rahatsız olmazsınız.
Pitpitlarimi :)) ohoo annesi artik kocaman olmustur sana belki cinsiyetini bile gosterir taklalar atarKızlar yarın doktora gideceğim bende heycanlıyım bi duysam pitpitlari. İnsallah hareketleri falanda olurda net goruruz artik
cevabın için sağol canım2li teste gitmeden yarim saat once 200 ml meyve suyu icsen yeterli canim. Tok git daha iyi olur.
Bizim ailede de öyle canım. Bende de var şiddetli hapşırık.hapşırınca ağrı giriyor karnıma benim de.Bisey olacağını sanmıyorum.
Bizim ailede de öyle canım. Bende de var şiddetli hapşırık.hapşırınca ağrı giriyor karnıma benim de.Bisey olacağını sanmıyorum.
Hic korkma onlar o kadar guzel yerdeki korumalarida varBende hapsuuu deyince icimden bisi kopuyor arada ama merak etme belki hissedince sana tepki bile verir sen hapsu deyince
İnsaAllah canim ya..bakipta kafani karıştırma canim ya bebeklerimizi çok düşündüğümüz için öyle şeyler görüyoruz hic bişey olmaz allahın izniyle
..Sen hayra yor canım bende kan görmek rüyayı bozar dogru cıkmaz diye biliyorum hic strese sokma kendini bosuna
im beNimde ustumde annem yaptrmisti saolsun..cok faydasini da gordum ama bu subyan ruyasi gibi degildi canim ya onda karabasan tarzi ruyalar goruyosun..ruyanda siddetli korkutuyolar ben uyandiktan sonra endiselendim..cnm korkutmak istemem seni ama bilir misiniz de bilmem sübyan rüyası derler buna önlemini alıp duasını yaptırman lazım hem bebeğin hem kendin için üzerinde taşıman gerekiyor benim üzerimde var
hepiniz tam gerizekalısınız ne bok yerseniz yiyin.Iste tamda demek istedigim bu .. Sen etkileniyorsan herkeste etkileniyor demekki . Rahatsiz oldugun bir yesi yazmakta özgürsün ilk haftalarda mide bulantim yok cikmis biri yazmisti ki mide bulantisi kalp atimi olusunca olurmus ben doktora gidene kadar öldüm öldüm dirildim bebegimin kalbi atmiyor mu diye burda o kisiye cevabimi verdim ama icten ice de etkilendim ..
Anlayacagin hassas dönemlerdeyiz hepimiz anlayisli olmaliyiz ben seni uyarmadim ben senin mesaji alintilayip herkese söyledim aslinda .. Böyle herseyi söyleyincede bana tavir aliyorlar..
Bizim gibi kayıt yapmayı unutma canımKızlar yarın doktora gideceğim bende heycanlıyım bi duysam pitpitlari. İnsallah hareketleri falanda olurda net goruruz artik
Iste tamda demek istedigim bu .. Sen etkileniyorsan herkeste etkileniyor demekki . Rahatsiz oldugun bir yesi yazmakta özgürsün ilk haftalarda mide bulantim yok cikmis biri yazmisti ki mide bulantisi kalp atimi olusunca olurmus ben doktora gidene kadar öldüm öldüm dirildim bebegimin kalbi atmiyor mu diye burda o kisiye cevabimi verdim ama icten ice de etkilendim ..
Anlayacagin hassas dönemlerdeyiz hepimiz anlayisli olmaliyiz ben seni uyarmadim ben senin mesaji alintilayip herkese söyledim aslinda .. Böyle herseyi söyleyincede bana tavir aliyorlar..
Bende progestani birakmayi dusunuyodum canim doktor agrin yoksa azaltarak birak dedi..ama progestani biraktiktan sonra da lekelenme oluyomus cunki rahim alisiyomus progestan yuklemesine azalinca lekelenme olabiliyomus..bende zaten paronaga dondum leke gelse falan naparim yollar kapali hastaneyee gidemem diye kuruyodum bi kac gundur..insaallah onun etkisinde kalmisimdir..Hayır olsun canım öyle düşünme bende formda dün normal doğumda vajinada gazlı bez unutulmuş onu okudum gece gördüğüm rüyaya bak (hayır olsun) ; karnım ağrıyo banyodayım benden beze gibi sarı bişey düşüyor çok korkuyorum bebeğim dememe kalmadan dalak gibi zarlı kanlı bişey daha düşüyor bebeğimmiş o ama yerde hala pıt pıt kalbi atıyo anneme yalvarıyorum anne alıp hastaneye gidelim yasıyor hala diyorum. Allah korusun bnde çok etkilendim ama kötü düşünmek istemiyorum. iyiz çok şükür sende kötü düşünme canım. burda okuduklarımız bilinç altımızda kalıyor. hayra yoralım dua edelim.
Yazdiklarini alkisliyorum sadece ben yazayım etkilenen girmesin ne demek herkes içinden gelenleri olduğu gibi dokmesin bi zahmet çünki bazı arkadaşlar kafasından geçen olasılıkları buraya döküyor aslında kendisi de inanmak istemiyor ama ikna olmak için yazıyor başına birsey gelmiştir yardım almak ister o başka ama su mu oldu acaba bu mu olmuştur ki leri okumak bile istemiyorum hepimiz yetişkin insanlariz nerde ne konuşmamız gerektiği ni biliyoruz dur ama son mevzu oldukça gereksiz insanların içine birde böyle bir şüphe koymak yanlısBence çok haklısınAl_pi ben ilk kesemde delik olduğu öğrendikten sonra 2 3 hafta kadar foruma girmedim girmek istemedim. Hepimiz hamileyiz ve zaten korkuyoruz buraya yazdığım herşeyde olumsuz olmamasına özen gösteriyorum herkes bu hassaslıkta olsa keşke o mesajı bende gördüm Allah var bende doktora gitme mecburiyeti hissediyorum ben ilk haftamdan beri mide bulantısı yaşamadım bişeyler yazmak için yazılmamalı ne yazdığını okuyacakları düşünerek yazsın herkes. Okumak istemeyen girmesin diye birşey mi var herkes lafını bilse kimseyi kısıtlamaz. Hepimizin çok çok hassas olmasını lütfen herkes düşünerek ona göre şeyler yazsın.
İnsaAllah canim benim..o arkadas ban mi aldi simdi alpi hesabi pasif diyorBurda bu konular yasak yoneticiler gorurse ban yersiniz .. Ustelik lutfen boyle seyleri dile getirmeyin aklinda olmayanin aklina sokmayin ..
Ruyalar bizi etkiliyor cunku 7/24 bebegimizi dusunuyoruz ama kalbinizi ferah tutun onlar Allaha emanet .. Birde ruyada kan görunce ruya bozulur anlatmayin bileE effulimmmm101915
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?