- 11 Kasım 2016
- 172
- 178
- 18
- 37
Evet canim haklisin hayir olsun insaAllahKan grmussun ruyan bozulmus canim. Ayrica ruya durumu cok onemli bi durum gercekten yorumlamasini bilmeyen birine anlatma cunki . Rüya karşinizdakinin yorumladigi gibi diyor peygmber efendimiz guzel ruya gorur anlatirsin karsindaki olumsuz yorumlar skintili bir durum yani canm.
Biri sikayet etmistir canim pasif yaziyorsa .. Uzuldum simdi yaa bos yere onunda canı sıkılacak simdi .. Ama kurallar var iste sitede ozellikle dini konular hassas konular oldugu icin yasak ..İnsaAllah canim benim..o arkadas ban mi aldi simdi alpi hesabi pasif diyor
Canim ondan değildir kotu bir paylaşım yapmış senin yazını etiketleyip bence onun üzerine şikayet edildiBiri sikayet etmistir canim pasif yaziyorsa .. Uzuldum simdi yaa bos yere onunda canı sıkılacak simdi .. Ama kurallar var iste sitede ozellikle dini konular hassas konular oldugu icin yasak ..
Evet ya ben sebeb oldum gibi hissettim..gerci kufurlu bi msj yazmis onu sikayet etmis olabilirlerBiri sikayet etmistir canim pasif yaziyorsa .. Uzuldum simdi yaa bos yere onunda canı sıkılacak simdi .. Ama kurallar var iste sitede ozellikle dini konular hassas konular oldugu icin yasak ..
Yalnis olan birseyi soyleyince herkes bana tavir aliyor halbuki ben hepinizi dusunerek yaziyorum .. Burda endiselerimizi korkularimizida paylasacagiz elbette ki ama insanlari tedirgin etmeden kirmadan uzmeden herkes birbirine saygi duyarsa göruslerine fikirlerine en azindan temmuz ayina kadar burda güzel sohbetlerimiz olur ..Bence çok haklısınAl_pi ben ilk kesemde delik olduğu öğrendikten sonra 2 3 hafta kadar foruma girmedim girmek istemedim. Hepimiz hamileyiz ve zaten korkuyoruz buraya yazdığım herşeyde olumsuz olmamasına özen gösteriyorum herkes bu hassaslıkta olsa keşke o mesajı bende gördüm Allah var bende doktora gitme mecburiyeti hissediyorum ben ilk haftamdan beri mide bulantısı yaşamadım bişeyler yazmak için yazılmamalı ne yazdığını okuyacakları düşünerek yazsın herkes. Okumak istemeyen girmesin diye birşey mi var herkes lafını bilse kimseyi kısıtlamaz. Hepimizin çok çok hassas olmasını lütfen herkes düşünerek ona göre şeyler yazsın.
Senlik hiçbir durum yok canım üstelik gayet nezaketlı bir dille konuşuyorsun sen burda konu sahibi de olacak uyarıyosun konumuz da kapanabiir güzel günler konuşmak dileğiyle Rabbim sağlıkli gebelikler nasip etsin hepimizeYalnis olan birseyi soyleyince herkes bana tavir aliyor halbuki ben hepinizi dusunerek yaziyorum .. Burda endiselerimizi korkularimizida paylasacagiz elbette ki ama insanlari tedirgin etmeden kirmadan uzmeden herkes birbirine saygi duyarsa göruslerine fikirlerine en azindan temmuz ayina kadar burda güzel sohbetlerimiz olur ..
Artik cinsiyetleri konusuyoruz yakinda asiya gececegiz sonra ayrintili usg ye boyle boyle bir bakmisiz ki dogumlara gelmis sira
Aaa simdi gordum bende üzuluyorum Allahim ya ...Canim ondan değildir kotu bir paylaşım yapmış senin yazını etiketleyip bence onun üzerine şikayet edildi
Üzülme üzulme ..Evet ya ben sebeb oldum gibi hissettim..gerci kufurlu bi msj yazmis onu sikayet etmis olabilirler
Amin canim güzel gunler bizi bekliyor guzel insanlarlaSenlik hiçbir durum yok canım üstelik gayet nezaketlı bir dille konuşuyorsun sen burda konu sahibi de olacak uyarıyosun konumuz da kapanabiir güzel günler konuşmak dileğiyle Rabbim sağlıkli gebelikler nasip etsin hepimize
Yalnis olan birseyi soyleyince herkes bana tavir aliyor halbuki ben hepinizi dusunerek yaziyorum .. Burda endiselerimizi korkularimizida paylasacagiz elbette ki ama insanlari tedirgin etmeden kirmadan uzmeden herkes birbirine saygi duyarsa göruslerine fikirlerine en azindan temmuz ayina kadar burda güzel sohbetlerimiz olur ..
Artik cinsiyetleri konusuyoruz yakinda asiya gececegiz sonra ayrintili usg ye boyle boyle bir bakmisiz ki dogumlara gelmis sira
Birini sikayet etmek istersen mesajinin altinda K.i.b yaziyor ya oraya tiklaİnşallah canım benim burda hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz tabi ki üzüntülerimiz tedirginliklerimiz oluyor bunları da paylaşacağız elbet ama kimseyi kırmadan insanları incitmeden tedirgin etmeden yapalım lütfen. Kendi adıma konuşuyorum 2 gün kalmış 2 li test ve 2. Düzey ultrasonda ense kalınlık falan bakılacak zaten gerginim korkuyorum Rabbim korusun bide böyle şeyler gerçekten üzüyor. Yapmayalım arkadaşlar birbirimiz motive edelim nolur bizi biz anlamazsak kim anlayacak? Bu arada o arkadaş hareket etti bence o yüzden banlandı ben sayfasına baktım şikayet etme butonu olsa edecektim demek ki biri yapabilmiş eline sağlık. Herkesin düşüncesine saygımız var ama tabi ki saygı çerçevesinde kimse kimseye hakaret etme hakkına sahip değil. Ayyy nasıl gerildim tövbe tövbe
Fark etmiyor canım. 1 tup kan aldilar zaten. Ben tok gittim.İnşallah canım bizimde haftaya salı aç tok fark ediyor muydu 2 li teste ?
Ay bizim cumaya kaldi kontrolPitpitlarimi :)) ohoo annesi artik kocaman olmustur sana belki cinsiyetini bile gosterir taklalar atar
Yarin gidemiyorumBizim gibi kayıt yapmayı unutma canım
boşver canım aldırış etme zaten sonrasında hakaret edip pasif olmuş şahıs, ben yazdığına cevap bile vermedim belli ki ayarsız biri bana kurcalama demiş bide konu sahibi uyarınca hakaret etmiş falanKi bu sabah bile korku yasadim. Esim gittikten sonra yatak odami kapisini kitleyerek yatan bir insanim ve 2 saat uyuyamadim bir baktim burda subyan mevzusu.. tovbe yarabbim :)
Boşver canım öyle insanlar için uzulmeye değmez.Aaa simdi gordum bende üzuluyorum Allahim ya ...
Üzülme üzulme ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?