2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim haklisin hayir olsun insaAllah

İnsaAllah canim benim..o arkadas ban mi aldi simdi alpi hesabi pasif diyor
Biri sikayet etmistir canim pasif yaziyorsa .. Uzuldum simdi yaa bos yere onunda canı sıkılacak simdi .. Ama kurallar var iste sitede ozellikle dini konular hassas konular oldugu icin yasak ..

Biri sikayet etmistir canim pasif yaziyorsa .. Uzuldum simdi yaa bos yere onunda canı sıkılacak simdi .. Ama kurallar var iste sitede ozellikle dini konular hassas konular oldugu icin yasak ..
Canim ondan değildir kotu bir paylaşım yapmış senin yazını etiketleyip bence onun üzerine şikayet edildi

Evet ya ben sebeb oldum gibi hissettim..gerci kufurlu bi msj yazmis onu sikayet etmis olabilirler

Yalnis olan birseyi soyleyince herkes bana tavir aliyor halbuki ben hepinizi dusunerek yaziyorum .. Burda endiselerimizi korkularimizida paylasacagiz elbette ki ama insanlari tedirgin etmeden kirmadan uzmeden herkes birbirine saygi duyarsa göruslerine fikirlerine en azindan temmuz ayina kadar burda güzel sohbetlerimiz olur ..
Artik cinsiyetleri konusuyoruz yakinda asiya gececegiz sonra ayrintili usg ye boyle boyle bir bakmisiz ki dogumlara gelmis sira

Senlik hiçbir durum yok canım üstelik gayet nezaketlı bir dille konuşuyorsun sen burda konu sahibi de olacak uyarıyosun konumuz da kapanabiir güzel günler konuşmak dileğiyle Rabbim sağlıkli gebelikler nasip etsin hepimize

Amin canim güzel gunler bizi bekliyor guzel insanlarla

İnşallah canım benim burda hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz tabi ki üzüntülerimiz tedirginliklerimiz oluyor bunları da paylaşacağız elbet ama kimseyi kırmadan insanları incitmeden tedirgin etmeden yapalım lütfen. Kendi adıma konuşuyorum 2 gün kalmış 2 li test ve 2. Düzey ultrasonda ense kalınlık falan bakılacak zaten gerginim korkuyorum Rabbim korusun bide böyle şeyler gerçekten üzüyor. Yapmayalım arkadaşlar birbirimiz motive edelim nolur bizi biz anlamazsak kim anlayacak? Bu arada o arkadaş hareket etti bence o yüzden banlandı ben sayfasına baktım şikayet etme butonu olsa edecektim demek ki biri yapabilmiş eline sağlık. Herkesin düşüncesine saygımız var ama tabi ki saygı çerçevesinde kimse kimseye hakaret etme hakkına sahip değil. Ayyy nasıl gerildim tövbe tövbe

Birini sikayet etmek istersen mesajinin altinda K.i.b yaziyor ya oraya tikla
Canim.hic tedirgin olma ikili testin gayet guzel cikacak .. Ben hic dusunmedim kotu cikar mi diye normalde hastaneye gidecegim gece hic uyuyamazdim gayette rahat uyudum 1 hafta sonucu bekledim umdugum gibide guzel geldi :)
Aklina hic boyle seyler getirme kotu cikmasi icin bir neden yok ki ❤

Al_pi topik kurucusu secildiyse sebebi var bizi dogru yonlendirmeye calisiyor. Elbette hepimiz gerginiz sonucta gebeyiz her birimizin hormonlari tavan her birimizin sıkıntısı farklı. Hergünde farklı bir konu konusuluyor ve merak ettigimiz şeyler var. İsim konusunda da herkes istedigi sekilde dusunebilir ikili testi yaptirip yaptirmamak yada seker yuklemesini yaptirip yaptirmamak herkesin kendi fikridir. Ben anksiyete hastasi olan bir insanim mesela. Yillar once tedavi gordum. Ve suan evde esim yokken yalnizim tanidigimda yok. Bazen icime korku giriyor yada uyurken bende ruyalar goruyorum ama birde burda subyan hikayeleri dinlersem naparim ben Allah aşkına. O arkadaşı kınıyorum gerizekalı denmekle oyle olunmuyor..

Ki bu sabah bile korku yasadim. Esim gittikten sonra yatak odami kapisini kitleyerek yatan bir insanim ve 2 saat uyuyamadim bir baktim burda subyan mevzusu.. tovbe yarabbim :)

Ki bu sabah bile korku yasadim. Esim gittikten sonra yatak odami kapisini kitleyerek yatan bir insanim ve 2 saat uyuyamadim bir baktim burda subyan mevzusu.. tovbe yarabbim :)
boşver canım aldırış etme zaten sonrasında hakaret edip pasif olmuş şahıs, ben yazdığına cevap bile vermedim belli ki ayarsız biri bana kurcalama demiş bide konu sahibi uyarınca hakaret etmiş falan

Ben o arkadaşa o lafını aynen iade ediyorum. Bu kadar olmaz.kimsenin kimseye hakaret etmeye ve laf sokmaya hakkı yok.

Merhaba anneler. Bugün bizim görüş günümüzdü. Ense kalınlıgı 1.74 2nin altinda sorun yok 3un ustu riskli dedi.burun kemigi olismus dedi. Kendi boyu 5.40 cm olmus.eli parmaklari midesi kipir kipirdi yine. Esim cinsiyetini sordugunda daha belli olmaz 15gun sonra falan belli olur dedi. 2Li test icin kan verdim. 1 hafta sonra cikar sonuclar telefonda konusuruz iyi ise bir ay sonra gelirsiniz kontrole dedi. Eşim o kadar bekleyemem ben özlüyorum 15 gun sonra gelsek olmaz mi dedi :)) dr da iyi madem o zaman gelin dedi. Sayesinde erken gorusu kaptik:)) utrasyon resminden cinsiyet tahmini yapabilecek var mi??? )

Eklentiler

• 20161227_161934~2.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 72
  • 20161227_162008~2.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…