2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yarın doktora gideceğim bende heycanlıyım bi duysam pitpitlari. İnsallah hareketleri falanda olurda net goruruz artik
Tarihlerimiz aynı biz cinsiyeti öğrendik bakalım sen de öğrenir misin yarın yaz mutlaka canım bu arada o kadar hareketliydi ki kol bacak ayrı oynuyor yerinde durmuyor seninki de yaramaz mı bakalım

Fark etmiyor canım. 1 tup kan aldilar zaten. Ben tok gittim.
Ben de dr.uma sorayım diyodum, aç-tok farkeder mi diye.Biseyler yiyip gideyim diyodum ben de hareketlerini görürüz belki .Oglumda da yaptırdım ama 5 sene geçince unutmuşum.

Gözünaydın, maşallah canım. Ben hiç tahmin yapamıyorum ultrason resimlerinden.Ben de c.tesi gitcem ikili test için. Inşallah hepimizin bebisleri iyidir.

Tarihlerimiz aynı biz cinsiyeti öğrendik bakalım sen de öğrenir misin yarın yaz mutlaka canım bu arada o kadar hareketliydi ki kol bacak ayrı oynuyor yerinde durmuyor seninki de yaramaz mı bakalım
Cikolata yicem bende bide tok gitcem bakalim kipirdak mi :) neyse esimi ikna ettim yarin gitcez benim doktor cinsiyet soylemez diye dusunuyorum kendisi biraz garantici kalbini bile 9. Haftada dinletti

Cikolata yicem bende bide tok gitcem bakalim kipirdak mi :) neyse esimi ikna ettim yarin gitcez benim doktor cinsiyet soylemez diye dusunuyorum kendisi biraz garantici kalbini bile 9. Haftada dinletti
Ben de öyle yapcam canım, sabah canım yemek istemese de.Guzel haberlerle gel inşallah.

Rüya konusuna gelince buyukannem diyo hamile kadın rüya görür korktular diyo bol bol okuyun diyo

11.haftaya girdik.benim dudaklarım cok kuruyor yaa.gerinmelerim fazla sabahları bebege zararlı olmasa bari.mide bulantım arara bnimde var.ekşimelerim çok oluyr.
Ya o kuruma bendede var .. Yüzüm de öyle benim , pul pul dökülüyor napsak kii. Ya kac kiloyla hamis kaldin ve kac kilosun cnm suan.. karnin cikti miii hic

Arkdasın yazdıgı korkma meselesı kotuydu tabı kı mesela ben esım gecede calıstıgı ıcın 3gundr bır tek kalıyorum uzak sehırdeyım aılemde yok gece korkarım tabıkı de ama dua edıyorum..ayrıca bazı arkdaslar demıs yok 7haftada dustu demıs bırı yok mıde bulantsı demıs dıye ben kotu bırsey demedımkı bır arkasımıza sordum o da guzelce cvp verdı herkes herseyı konusuyo soramazmıyız yanı tup bebek neler cekıyorum korkuyorum soruyorum heyecanlıyım neyse herkes ınsallah saglıkla bebegını kucagına alır cok zor allah kımseye zor seyler yasatmasın ben herkese dua edıyorum...

Sana ne dedi doktor canim birde belirtilerin nasildi tuttumu belirtiler :))

Sana ne dedi doktor canim birde belirtilerin nasildi tuttumu belirtiler :))
Erkek:) hem kordonu hem genital bölgeyi ayrı gösterdi umarım değişken olmaz kız hissediyordum ama erkek fikrine de çok alıştım 1 günde cinsiyet belirtilerini çok bilmiyorum da sadece sağ göğüs soldan büyük olursa erkek diyordu o tuttu bende..bir de uçları erken kararırsa o da erkekmiş o da tuttu

Benimde benim sol gogus sagdan buyuktu..bide gec koyulasti ama erkek dedi doktorum tam tersi oldu..:))

Dediklerine aynen katılıyorum canım bizim konusmamız da anormal hicbirsey yoktu burda herkes önceki kayıplarından bahsediyor zaten sen sordugun icin bende anlattım ve acıkca kimse panik yapmasın her bulantı gecmesinin boyle birsey olmadıgını acıkladım ben ogluma hamileyken 1kere bile midem bulanmadı mesela o arkadasla aynı kefeye konmak benide rahatsız etti neyse herkes hassas allah hepimize sonunda yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin

Korkularimizi kaygilarimizi elbette paylasacagiz .. Arkadas sizin konusmalarinizdan rahatsiz olmus ama birsey demiyormus yani bende rahatsiz oldugunu soylemekte ozgursun kimse sana söyledin diye kizmaz dedim ..
Ben burda 7.haftayi gecene kadar ne kadar cok konustum eski düsügümü korkumu herkes beni rahatlatti boyle dusunme soyle dusunme diye ..
Ustelik herkeste olacak diye birsey yok yazmistin yazinda kimseyi tedirgin etmemek icin sizi kimse ayni kefeye koymaz merak etmeyin..
O arkadasa da kimse birsey demedi iyi hoş ya yasak dedim o kadar sonuc bu :)) Sanki inkar ettik yalan soyluyorsun dedik onun konusuyla sizinki apayri bir konu

Böyle düsündügüne sevindim canım yoksa üzerime alınmıstım bende herkese söylüyorum yazmıssınya ona üzülmüstüm

Böyle düsündügüne sevindim canım yoksa üzerime alınmıstım bende herkese söylüyorum yazmıssınya ona üzülmüstüm
Arkadaş alinmasin üzülmesin hamile ya ondan herkese soyluyorum diye genelleme yaptim sizin konuşmanizla alakasi bile yoktu yani .. Ben birini kirinca uyuyamiyorum yalnis anlasilmaktanda nefret ediyorum walla basim agridi hic yok yere tanimadigin insanda olsa böyle seyler üzüyor insani ..
Kimseyi kirmamak icin ugrasiyorum kendim kiriliyorum .. Rabbim hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin sonucta hepimiz farkli karakterde insaniz cogu zaman fikir ayriligina duseriz yeterki birbirimizi kirmayalim ..

Aynen öyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…