Ben bu göğüs olayını bugün farkettim hakkaten inanılmaz fark var benim sol büyük ama onun dışında ayırt edici belirtim yok içimizden kız geçiyor ama nasip sağlıklı olduğunu bilelim ikisi de yok henüz farketmez yani :)Benimde benim sol gogus sagdan buyuktu..bide gec koyulasti ama erkek dedi doktorum tam tersi oldu..:))
Aynen Oyle canim saglikla kucagimiza alalim insaAllah..ben ilk zamanlarda farkettim hatta bi sorun mu var diye psikopata baglamistim yine..:))Ben bu göğüs olayını bugün farkettim hakkaten inanılmaz fark var benim sol büyük ama onun dışında ayırt edici belirtim yok içimizden kız geçiyor ama nasip sağlıklı olduğunu bilelim ikisi de yok henüz farketmez yani :)
Benim sag buyukBen bu göğüs olayını bugün farkettim hakkaten inanılmaz fark var benim sol büyük ama onun dışında ayırt edici belirtim yok içimizden kız geçiyor ama nasip sağlıklı olduğunu bilelim ikisi de yok henüz farketmez yani :)
O gunleri gostersin Rabbim insaallah..:)kiz demistim sana hala ole geliyo icimdenBenim sag buyukAma kararma filan yok olmadi .. Dogunca sağı çok emecek galiba
Ayy cidden o gunler gelse hemen yaa .. Gunler gcemiyor iki gunde bir doktora gitsek keskeO gunleri gostersin Rabbim insaallah..:)kiz demistim sana hala ole geliyo icimden
Erkek:) hem kordonu hem genital bölgeyi ayrı gösterdi umarım değişken olmaz kız hissediyordum ama erkek fikrine de çok alıştım 1 gündecinsiyet belirtilerini çok bilmiyorum da sadece sağ göğüs soldan büyük olursa erkek diyordu o tuttu bende..bir de uçları erken kararırsa o da erkekmiş o da tuttu
Bende yarin gidecegim degistirir herhalde :)Kizlar artik sira folik asit birakmaya geldi rutin testlerden sonra bana dr bir vitamin takviyesi yazdi baya buyuk hap insallah yararli olur bebislerime
Basladinizmi sizde vitaminlere
Kararma bende de yok canım birde tüylerim de eskisi gibi aynı şekilde uzuyor bazen inanılmaz turşu acı yiyorum bazen meyve türü ruh halim karışık bu duruma göre ikiz ve de bi erkek bi kız olmasi lazim di Dr uma gittiğimde hocam bir yerlerden ikincisi çıkacak gibi geliyor iyice bi bakın demiştim gülmustu ama tek sağlıklı sıhhatli olsunlar da bunlar işin esprisi:)Benim sag buyukAma kararma filan yok olmadi .. Dogunca sağı çok emecek galiba
Ultrason kağıdında solda dolayısıyla benim sağımda, bu tuttu mu bende? :) birinin diğerinde koyu olma değil büyük olma durumunu biliyorum ben ..Ultrasonda başı ne taraftaydi ekranda :) hayirlisi olsun canim. Benimde sag gogus ucu soldan koyu
O zmn senin de erkek bu hurafeye göre:)))Benim sag buyukAma kararma filan yok olmadi .. Dogunca sağı çok emecek galiba
Folic asite kurban olayim :)) yok boyle bir tad boyle bir buyukluk yutamiyorum ben basladim da birini cope birini mideye derken haplar bitti sayilirKizlar artik sira folik asit birakmaya geldi rutin testlerden sonra bana dr bir vitamin takviyesi yazdi baya buyuk hap insallah yararli olur bebislerime
Dr um.bana folik asit i haftada 2 kez al dedi bende pazartesi cuma alıyorum onu içmek sorun değil ama deCavit sikintiydi onu zorla iciyodum büyük olduğu için kutum bitsin birakacam ama Dr um belli bi haftadan sonra tekrar başlayabilirsin dedi bende neden demedim Dr a gidince dumur oluyorum ne derse He diyip çıkıyorum ordan :)Kizlar artik sira folik asit birakmaya geldi rutin testlerden sonra bana dr bir vitamin takviyesi yazdi baya buyuk hap insallah yararli olur bebislerime
Bende basladim decavit ve kan ilaci verdi vitamin olan baya buyuk yaa insan yutamiyor ama bebis icin yutuyozKizlar artik sira folik asit birakmaya geldi rutin testlerden sonra bana dr bir vitamin takviyesi yazdi baya buyuk hap insallah yararli olur bebislerime
Canim benimkide cinsiyeti gostermedi sagda olunca noluyor solda olunca noluyor ayy merak ediyorumUltrasonda başı ne taraftaydi ekranda :) hayirlisi olsun canim. Benimde sag gogus ucu soldan koyu
Demekki hepimiz de aynı sorun o nasıl bir ilaç bilemedim psikolojik olarak daha ağzıma almadan midem kalkıyor ama kutu bitecek diye sabir gösteriyorum Rabbim yardimcimiz olsun inşallahBende basladim decavit ve kan ilaci verdi vitamin olan baya buyuk yaa insan yutamiyor ama bebis icin yutuyoz
Ben basta ikiye boldum yuttum o vitamini sonra alistim bir yudum su iciyorum sonra hemen hapi su yutar gibi lopp yutuyorumKızlar hap yutamama sorunum var nasıl yutucam ya
Kırmakta zararlı dıe bılıyorum decavıt almaya gttı smdi esim ama nasl yutcm bilmiom folbiol yutuodjm kucuk dıe ama bu cok buyuk galibaBen basta ikiye boldum yuttum o vitamini sonra alistim bir yudum su iciyorum sonra hemen hapi su yutar gibi lopp yutuyorum
Birde kan hapi daha kotu yaa buyuk abdestin rengini degistirdi dahada kabiz yapti beni tabi bilmiyordum icmeye başladım zehirlendim sandim korktum hemen sagolsun kadinlar klubunden okudum meger normalmisDemekki hepimiz de aynı sorun o nasıl bir ilaç bilemedim psikolojik olarak daha ağzıma almadan midem kalkıyor ama kutu bitecek diye sabir gösteriyorum Rabbim yardimcimiz olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?